Bryggensyd.dk

Træflis pristjek

Er du på udkig efter træflis? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.849 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter træflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.849 kr.Sække med 2.500 literKøb
1.899 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.345 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til gasgrill til dyr som bunddække til bede som brændsel til haven til hestefold omkring træer til legeplads på frugttræer til grill til rhododendron til surbundsbed til fugle til indendørs til planter til varmeværker under hæk til ridehus mod ukrudt til hækken til bøgehæk på skråning som faldunderlag til udendørs som brændsel til hønsegård til roser til rygning til fyr til stauder som gødning til fjernvarme til ligusterhæk til stokerfyr til dyr imod dræbersnegle til indkørsel til fyring til ridebane

Varianter: revet groft knust mørk natur frisk lys fint

Mængder: 70 liter 50 liter 80 liter 2500 liter 1000 liter 3000 liter 60 liter 2000 liter

Levering: løst leveret i løs vægt trailer i sække afhentning vognlæs i bigbag i poser hent selv

Brands: Plantorama Billigblomst Bilka Plantetorvet Verdo Douglas Holmebo Manstrup Champost Prima Junckers Park Jysk Pindstrup Lidl GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige træflis alt efter hvor du handler online. Enkelte har de bedste priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal vide hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en webshop, som giver hjælp og vejledning omkring træflis.
Flere byggemarkeder har et enormt varesortiment, og andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, foruden blot træflis.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund bør man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder udbyder produkter fra diverse leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af træflis online.
De store byggekæder finder du i de større byer, og pga. det har de fleste tilbuddet om at handle online og fragte varerne selv. Derigennem kan du blive fri for fragten, og sågar have produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor vil du modtage ekstremt erfaren sparring fra medarbejdere der er specialister i netop træflis.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe træflis online hos dem.
De fleste webshops som sælger få produkter står selv for produktion af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder
træflis bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

træflis harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

træflis silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

træflis jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du iværksætter byggeriet er det meget essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
2Der viser sig ofte overraskende udfordringer når det handler om krævende opgaver, og ergo vurderes det essentielt at der er afsat god plads i agendaen, som gør at man er tryg ved at man når det til siden.
3Man bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det være klogt at have værktøjet klar til brug inden du påbegynder arbejdet. Desuden er det afgørende at indregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
4Du bør ikke negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som hjælp med henblik på mulige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
5Der findes et bredt udvalg af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube giver enormt meget brugbar oplysning, ikke mindst hvis du benytter den engelske version.
6Du har mulighed for at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes ifald renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
7For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette må du ofte kigge på meldingerne om vejret når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at piske ned når du lige er startet på det komplekse byggeprojekt.
8Det vil vise sig meningsgivende at du har samtlige materialer tilgængelige inden du starter byggeriet. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og som det næste eftergå listen, så du bliver sikker på at alt er på sin plads.
9Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Krævende ting kræver mere end en person. I øvrigt vil det blive hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
10Forberedelse bliver vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet køreplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din tidsplan.
11Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Når du benytter hjælp fra en fagperson kunne det være en god idé at notere tilbud fra flere selskaber.
12Det er essentielt at have et budget for renoveringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at dokumentere hver enkelt udgift, og dernæst nedfælde udgiften ved hver enkelt.
Danskernes foretrukne byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og kun 4 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er usædvanligt overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål angående træflis

 • Hvilken træflis er bedst?
 • Hvor meget træflis?
 • Hvor længe holder træflis?
 • Hvordan laver man træflis?
 • Træflis hvornår?
 • Træflis hvor meget?
 • Hvad bruges træflis til?
 • Hvad vejer 1 m3 træflis?
 • Hvad er træflis?
 • Hvilken fragttype skal jeg vælge?

  En hel del internet varehuse foreslår heldigvis en hel del forskellige billige leveringsformer til træflis. En der er meget anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig super let, og oftest tilmed den mest betalelige form for levering.

  Du burde lige så vel beslutte dig for at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig godt nok en lille smule mere bekostelig, men desuden meget hensigtsmæssig ift. træflis online. Den billigste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, hvilket dog betinges af at du bor tæt på internet firmaets byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på træflis kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant om vi mangler dine nye produkter straks, og i det øjemed er det fuldkommen relevant at man tjekker den estimerede leveringstid for træflis. Adskillige online selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags levering på masser af varenumre online, hvilket dog står og falder med at ordren indsendes inden et givent tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren ud af døren før de lageransatte tager hjem.

  Visse e-forretninger i Danmark sikrer levering uden omkostninger på træflis online, men typisk kun når man indkøber for en bestemt pris. Derudover kunne du beslutte sig for den billigste fragttype, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

  De store byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig træflis hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af træflis i følgende områder:

  Randers, Aalborg, Stenløse, Nykøbing Falster, Farum, Taastrup, Næstved, Korsør, Vejle, Frederikssund, Skanderborg, Greve, Vanløse, Lillerød, Aarhus, Struer, Ishøj, Haderslev, Tårnby, Holbæk, Glostrup, Rønne, Silkeborg, Gladsaxe, Roskilde, Værløse, Hillerød, Gentofte, Herning, Esbjerg, Nærum, Hørsholm, Frederiksberg, Aabenraa, Skive, Rudersdal, Slagelse, Lystrup, Hjørring, Horsens, Helsingør, Albertslund, Åbyhøj, Viborg, Hvidovre, Ringsted, Vallensbæk, Kolding, Hedehusene, Charlottenlund, Kalundborg, Dragør, Herlev, Risskov, Virum, Brønderslev, Sønderborg, Holstebro, Varde, Frederiksværk, Vordingborg, Ballerup, Allerød, Thisted, Søborg, Lyngby, Nyborg, Odense, Grenaa, Odder, Haslev, Solrød Strand, Frederikshavn, Tilst, Fredericia, Jyllinge, Birkerød, Nørresundby, Svendborg, Hobro, Køge, København, Valby, Højbjerg, Ølstykke, Kokkedal, Middelfart, Nakskov, Brøndby, Brønshøj, Rødovre, Hedensted, Brabrand, og Ikast, .

  Afhentning af træflis er muligt i alle dele af landet: Sjælland (Lolland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland), Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger fx træflis tilbud og træflis online. Foruden dette ser vi typisk online shoppere efterspørge bl.a. træflis priser, køb træflis samt billig træflis, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Priser på træflis

  Det er i dag ualmindeligt bekvemt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige træflis online fra forskellige outlets på nettet, og med det motiv har de fleste internet butikker ikke kunne lade være med at sænke prisen på træflis markant, og i øvrigt garantere fri fragt.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig smart at efterprøve nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser på træflis online forinden du handler, så du er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Stark.

  Du skal blot være opmærksom på, at såfremt en webshop afhænder billige træflis online til en udsalgspris som anses for umådelig beskeden, burde det tit være en varsel om en uægte internet forhandler. Shopping med kort er på den anden side en del af en anordning, hvilket passer på køber overfor uoprigtige forhandlere på nettet.

  Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du bruge et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil betale pengene til træflis over en længere periode. Dette fås typisk i specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

  Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at folk tit efterspørger bl.a. træflis priser og træflis tilbud. Foruden dette ser man som regel netshoppere lede efter for eksempel træflis online, billig træflis samt køb træflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg træflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til stauder til rygning til bøgehæk til roser som faldunderlag til ridehus til stokerfyr til udendørs mod ukrudt til legeplads til hestefold til bede til fjernvarme til ligusterhæk til planter til dyr til indendørs som gødning under hæk til hønsegård som brændsel til hækken til gasgrill på frugttræer til haven som bunddække til fyr imod dræbersnegle til fyring som brændsel på skråning til grill til dyr omkring træer til surbundsbed til indkørsel til ridebane til rhododendron til varmeværker til fugle til bede

  Varianter: revet mørk knust natur groft frisk fint lys

  Mængder: 60 liter 50 liter 70 liter 2500 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 2000 liter

  Levering: hent selv i sække vognlæs afhentning i bigbag i poser løst leveret trailer i løs vægt

  Brands: Lidl Bilka Billigblomst Verdo Prima Douglas Plantetorvet Champost GreenBio Junckers Jysk Manstrup Plantorama Park Pindstrup Holmebo

  Kig på tidligere kunders vurderinger

  Trustpilot tilbyder dig ret så tiltalende genveje til at sondere mange nuværende køberes reflektioner og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på internet firmaets kritik før du lægger din bestilling på billige træflis online.

  Facebook giver dig tillige egentlig fortræffelige genveje til at få indsigt i internet selskabets kundefokus. Foruden det ser vi mange internet shops hvor du kan give en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

  Før nogen køber billige træflis online hos en e-butik behøver de i virkeligheden bese e-shoppens handelsaftale, men det er ofte en omfattende opgave, specielt på de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  En nem løsning er at granske om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er et billede på at online virksomheden forsvarer dansk lovgivning, samt at internet forhandleren nu og da evalueres af sagkyndige som har megen viden om vedtægterne på området.

  Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, hvis du udsættes for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb af træflis. Endvidere går vi ind for at du er opmærksom på de væsentligste forhold der kan have indvirkning på købet af træflis online, fx hvilken returrettighed hjemmesiden kører med.

  Derfor er det ydermere vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevise købet af træflis, ligegyldig om man har handlet ved Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

  Jesper Rasmussen gav 5 stjerner

  Intet at klage over

  Maria Johansen gav 4 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Jesper Thomsen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Birthe Poulsen gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering

  9 gode råd til køb på nettet
  1Antal dages levering er jo ret afgørende forudsat du skal bruge pakken lige om lidt, så med det formål er det uden tvivl meningsfuldt at vi finder den forventede leveringsdato for træflis. En stor portion e-handler giver løfte om billig 1 dags fragt på masser af varer, men glem ikke at det antager at ordren laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  2Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er et kendetegn for at online virksomheden opretholder de officielle danske regler, samt at online forhandleren tit undersøges af fagmænd som er indført i reglerne på området. Før nogen bestiller billige træflis i en internet virksomhed kan de de facto bese shoppens forretningsaftale.
  3Indtil flere online butikker yder fragt uden omkostninger på træflis, men undertiden kun ifald man aftager for en præcis sum. Alternativt skulle du udse dig den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted. Den er almindeligvis lige så vel særdeles let. Den mest billige form for levering er unægtelig selv at hente varerne.
  4Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed kræver at du bor med kort afstand til online forretningens arbejdslager. Den form for fragt er meget væsentlig såfremt man har behov for træflis om få sekunder. Alternativt så garanterer flere internet forretninger levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der købes for et præcist beløb.
  5Temmelig mange netshops tilbyder nu til dags diverse forskellige billige former for levering til træflis. En af de mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har lyst. Muligheden er nemlig vældig smart, og oftest tillige den billigste leveringsløsning.
  6Før nogen shopper billige træflis hos en butik på nettet kunne de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsvilkår, det er dog normalt et omfattende projekt. Tilmed kan det anbefales at man er vaks omkring de mest relevante forhold der gælder for bestillingen af billige træflis online, fx hvilken ombytningsrettighed e-handlen har.
  7Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i et regulativ, der bistår en overfor bedrageriske e-firmaer. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil betale beløbet ude i fremtiden.
  8Trustpilot genererer stort set fine løsninger til at efterforske en række tidligere brugeres meninger og på grund af dette foreslåes det, at du tager et kig på online shoppens ratings inden du shopper billige træflis online. Facebook byder på tilsvarende relativt fordelagtige chancer for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed.
  9Det er jo særdeles smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige træflis fra diverse internet varehuse, og derved garanterer de fleste online forretninger levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre være udbytterigt at kontrollere nogle e-forretninger efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din handel, således at man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk