Bryggensyd.dk

Topdressing pristjek

Er du på udkig efter topdressing? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter topdressing inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til roser til græsplænen til haven til bede til bøgehæk

Mængder: 200 liter 400 liter 50 liter 2000 liter 80 liter 3000 liter 300 liter 1 m3 1000 liter 500 liter

Levering: i bigbag hent selv løst leveret vognlæs trailer i sække i poser i løs vægt afhentning

Brands: Champost Park GreenBio Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring topdressing.
Der er variationer i salgspriserne på billige topdressing hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder de bedste tilbud, imens andre har fokus på en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment, og nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot topdressing.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man læse firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler varer fra diverse nicheshops, og af den grund kan du vælge fra et stort sortiment af topdressing online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og derigennem har du adgang til at købe online og hente varerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragten, samt tilmed få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Således bør du modtage ekstra begavet sparring fra mennesker der er specialister i lige præcis topdressing.
Mange webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber topdressing online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggemarkeder
topdressing silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

topdressing jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

topdressing harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af over 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

topdressing bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning som arbejdshjelm som sikring overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
2Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at projektet har en positiv effekt på planeten.
3Der kommer typisk pludselige problemstillinger ved omfangsrige opgaver, og pga. dette er det betydningsfuldt at der er afsat en god portion plads i køreplanen, så man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
4Længe før du opstarter byggeprocessen må det være rimeligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
5Det kan vise sig essentielt at du har samtlige byggematerialer handlet ind før du igangsætter arbejdet. Du vil med fordel kunne sammenfatte en punktforms oversigt som indeholder alt der er nødvendige, og så gennemgå hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
6Der findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder dig ekstremt meget anvendelig info, ikke mindst ifald du kigger på engelsk.
7Du bør regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du sikrer dig professionel assistance vil det typisk være en god idé at få priser fra en håndfuld håndværkere.
8Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt holde øje med meldingerne om vejret når du nærmer dig projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Du må ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Typisk kan det være fornuftigt at have det klar akkurat som du iværksætter byggeriet. Husk også at påregne omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
10Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være behjælpeligt at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør dokumentere prisen på hver enkelt.
11Godt forarbejde bliver metoden til succes med byggeriet. Du kunne overveje at liste en struktureret tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din handlingsplan.
12Det anbefales at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om omfattende byggeprocesser. Store byggerier gør krav på flere mennesker. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
Danskernes foretrukne byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ekstremt imponerende. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er temmelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Mest stillede spørgsmål inden for topdressing

 • Topdressing græsplæne hvor meget?
 • Topdressing græsplæne hvornår?
 • Hvad består topdressing af?
 • Hvor køber man topdressing?
 • Hvad er topdressing?
 • Topdressing græsplæne hvordan?
 • Hvor køber jeg topdressing?
 • Hvad er topdressing til græsplæne?
 • Hvad koster topdressing?
 • Topdressing hvornår?
 • Hvor meget topdressing skal jeg bruge?
 • Hvordan laver man topdressing?
 • Hvor købes topdressing?
 • Topdressing hvordan?
 • Hvilken leveringsversion er bedst?

  En masse forretninger på nettet yder i øjeblikket mange forskellige billige fragtmetoder til topdressing. Et hit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke når det passer dig bedst. Muligheden er nemlig særligt fleksibel, og mange gange ligeledes den billigste form for levering.

  Du kan også påtænke at få pakken bragt til din bopæl eller til når du er på job. Denne er af og til en sjat mere bekostelig, men desuden i høj grad smertefri ift. topdressing online. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du er med kort afstand til online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på topdressing kan være temmelig udslagsgivende hvis du absolut skal bruge dine nye produkter fluks, og derfor er det utvivlsomt passende at man kontrollerer den forventede leveringsdato for topdressing. En stor portion webbutikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter online, men husk at det antager at du bestiller tidligere end et konkret klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne betjent forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

  En række e-forhandlere præsterer fragt uden omkostninger på topdressing online, men i reglen afkræver det at du bestiller for en konkret sum. Alternativt skal du tage den mest letkøbte type af levering, som i mange tilfælde er at få leveret din bestilling til et udleveringssted.

  Flere webbutikker frembyder klik-og-hent hvor man handler billig topdressing online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4. De tildeler for eksempel klik-og-hent på topdressing i følgende områder:

  Taastrup, Højbjerg, Glostrup, Frederikshavn, Charlottenlund, Odense, Roskilde, Thisted, Rødovre, Hedehusene, Frederiksberg, Nyborg, Frederikssund, Nakskov, Ikast, Ringsted, Fredericia, Gladsaxe, Lyngby, Holbæk, Greve, Hedensted, Kalundborg, Varde, Svendborg, Hørsholm, Søborg, Aabenraa, Herning, Skanderborg, Vejle, Nørresundby, Frederiksværk, Aarhus, Vordingborg, Skive, Brønshøj, Solrød Strand, Vanløse, Kokkedal, Åbyhøj, Ballerup, Kolding, Aalborg, Viborg, København, Hjørring, Randers, Ølstykke, Køge, Virum, Herlev, Slagelse, Hillerød, Gentofte, Holstebro, Stenløse, Birkerød, Sønderborg, Brabrand, Vallensbæk, Jyllinge, Middelfart, Allerød, Korsør, Brøndby, Lystrup, Haslev, Hvidovre, Farum, Værløse, Ishøj, Valby, Nærum, Risskov, Odder, Næstved, Rudersdal, Albertslund, Lillerød, Tårnby, Tilst, Dragør, Helsingør, Hobro, Rønne, Haderslev, Struer, Esbjerg, Horsens, Nykøbing Falster, Silkeborg, Grenaa, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent af topdressing er muligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at internetbrugere tit kigger efter blandt andet topdressing priser og billig topdressing. Man ser derudover som regel folk søge blandt andet køb topdressing, topdressing online samt topdressing tilbud, foruden de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Gode priser på topdressing

  Det er jo vældig hensigtsmæssigt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige topdressing online fra diverse webbutikker, og herved har langt de fleste internet varehuse set sig tvunget til at presse prisen på topdressing betragteligt, og endda frembyde fragt uden beregning.

  Men det kan trods alt være smart at se nærmere på visse internet butikker efter tilbud og rabatter på topdressing online før du bestiller, så man er sikker på at få fat i den mest attraktive pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man bør blot være årvågen med, at såfremt en internet virksomhed tilbyder billige topdressing online på tilbud til en salgspris der kan ses som uforståeligt tiltalende, burde det undertiden være et tegn på en svindel internet forhandler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid inkluderet i en anordning, som garanterer folk imod falske internet forretninger.

  Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at finansiere beløbet til topdressing over en længere periode. Det fås som regel ved niche netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at netshoppere som regel søger blandt andet billig topdressing og topdressing priser. Derudover ser vi typisk netshoppere kigge efter bl.a. køb topdressing, topdressing online samt topdressing tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg topdressing er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Det fungerer jo bare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til roser til bede til bøgehæk til græsplænen

  Mængder: 400 liter 1000 liter 50 liter 200 liter 80 liter 3000 liter 2000 liter 500 liter 300 liter 1 m3

  Levering: i løs vægt løst leveret i sække hent selv vognlæs i bigbag afhentning trailer i poser

  Brands: Champost Park GreenBio Danmuld Pindstrup

  Undersøg tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot tilbyder regulære passelige muligheder for at undersøge en række aktuelle konsumenters oplevelser og derfor anbefales det, at du undersøger internet virksomhedens omtaler inden du handler billige topdressing online.

  Facebook forærer dig derudover sådan set hensigtsmæssige metoder til at få kendskab til online butikkens popularitet. Her ser vi nogle e-handler som giver kunderne mulighed for at levere en omtale af deres køb, hvilket på samme måde burde tages i brug til at fornemme kundetilfredsheden.

  Forinden folk shopper billige topdressing online i en internet forhandler kunne de principielt sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

  En anden løsning er at se nærmere på hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det kan være et tegn på at online forhandleren opretholder de danske love, og at internet selskabet jævnligt undersøges af jurister der har megen viden om vedtægterne på området.

  Dette er desuden en god chance for opbakning, for så vidt du møder problemstillinger med din handel med topdressing. Dertil er det prisværdigt at du er på vagt for de mest aktuelle reglementer der kan have betydning for bestillingen af topdressing online, fx den ombytningsrettighed online forhandleren anvender.

  Derfor er det samtidig essesentielt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan påvise bestillingen af topdressing, hvad end man køber fra Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Charlotte Olsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Poul M gav 4 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Christian Johansen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Hans Johansen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  9 gode råd til din online shopping
  1Mange forretninger på nettet giver nu til dags diverse billige løsninger til levering til topdressing. En af de mest anvendte er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare varerne når der er tid til det. Fragttypen er altså ekstremt fremkommelig, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte løsning til levering.
  2Den billigste løsning til levering er unægtelig at du selv henter varerne, men det forudsætter at du lever nær internet shoppens hjemsted. Den type af levering kan være rigtig vital såfremt man skal bruge topdressing nu og her. Alternativt så sikrer indtil flere e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men tit kun ifald du indkøber for en bestemt pris.
  3Leveringstidspunktet kan være særligt afgørende når man står og skal bruge varerne omgående, så af den grund er det ganske centralt at man efterser den estimerede leveringstid for topdressing. Temmelig mange online webshops byder på billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men som trods alt står og falder med at ordren laves forinden et angivent klokkeslæt.
  4Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, siden det kan være en indikation om at internet selskabet anerkender den officielle danske lovgivning, og at internet butikken af og til overvåges af jurister der forstår retningslinjerne. Før nogen handler billige topdressing på en internet forhandler kan de på en vis måde gennemse deres forretningsbetingelser.
  5Det er jo usædvanlig uproblematisk for almindelige mennesker at analysere priser online på billige topdressing fra forskellige firmaer på nettet, og med det motiv præsterer en lang række internet butikker billig levering. Men det kan stadigvæk blive lønsomt at se nærmere på nogle online outlets efter tilbud før du bestiller, så du er sikker på at få fat i den skarpeste pris.
  6Trustpilot medfører ultra solide genveje til at sondere en stor gruppe andre forbrugeres kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår online shoppens bedømmelser forinden du køber billige topdressing online. Facebook fører til på samme måde adskillige gode chancer for at få indblik i internet webshoppens kundetilfredshed.
  7En hel del internet outlets sikrer gratis fragt på topdressing, men ofte er det kun gældende hvis man handler for en fastsat sum. Ellers burde du udvælge den billigste leveringsform, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig typisk på den anden side vældig bekvem. Den prisbilligste leveringsmåde er dog at du selv henter varerne.
  8Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af en regel, som støtter kunden overfor bedrageriske netshops. Alternativt kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du vil afdrage betalingen senere.
  9Forinden folk shopper billige topdressing på en internet virksomhed kan de for at være sikker bese e-shoppens regler, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. Yderligere foreslåes det at du er omhyggelig omkring de mest essentielle retningslinjer der influerer på shopping af billige topdressing online, til eksempel den bytteret shoppen benytter.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk