Bryggensyd.dk

Surbundsjord pristjek

Er du på udkig efter surbundsjord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter surbundsjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hortensia til roser til planter

Mængder: 2000 liter 200 liter 80 liter 400 liter 3000 liter 500 liter 1 m3 50 liter 300 liter 1000 liter

Levering: hent selv i sække i poser trailer afhentning vognlæs løst leveret i løs vægt i bigbag

Brands: Champost Pindstrup Park GreenBio Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige surbundsjord fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod andre fokuserer på service. Du må vide hvad du vil prioritere.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring surbundsjord.
Nogle byggecentre udbyder et bredt sortiment, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot surbundsjord.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt må du kigge hos de andre.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og derved har de fleste chancen for at bestille online og transportere produkterne personligt. Derfor kan du vælge at slippe for fragtgebyret, samt sågar få fat i varerne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort udvalg af surbundsjord online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse varer. Herved kan du få mere erfaren hjælp fra nogle med specialistviden i netop surbundsjord.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at købe surbundsjord online på deres side.
Forskellige nichebutikker på internettet producerer selv produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

surbundsjord silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

surbundsjord harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

surbundsjord bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

surbundsjord jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Inden du går i gang med byggeprocessen kan det blive temmelig centralt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
2Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, især når det kommer til omfattende byggeprocesser. Nogle ombygninger stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. Af få støtte betinger at ombygningen påvirker naturen.
4Planlægning er vejen til succes med byggeriet. Du bør liste en strømlinet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver din køreplan.
5Typisk vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive fornuftigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og herefter tjekke udgiften ved dem alle sammen.
6Husk at vurdere om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at notere uforpligtende tilbud fra diverse håndværkere.
7Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Det er meningsfuldt at have udstyret tilgængeligt når du indleder byggeriet. Desuden er det afgørende at inkludere omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
8Der kommer utvivlsomt overraskende problemstillinger når det kommer til svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig essentielt at der afsættes rigeligt med tid i handlingsplanen, så man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
9Du bør aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning herunder hjelm og sko der skåner dig mod eventuelle skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, især ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
10Det kan vise sig værdifuldt at du har de fornødne byggematerialer til rådighed forud for at du går i gang med byggeprocessen. Du kan med fordel nedskrive en punktforms indkøbsliste med alle de ting som er nødvendige, og derefter eftergå hver eneste ting, så du bliver sikker på at du har husket alt.
11Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en stor rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum undersøge vejrmeldingerne i dagene før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde det svære projekt.
12Der er mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til meget konstruktiv info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig flot. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål vedrørende surbundsjord

 • Hvad er surbundsjord?
 • Surbundsjord?
 • Surbundsjord hvad er det?
 • Hvordan laver man surbundsjord?
 • Surbundsjord hvordan?
 • Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

  En lang række byggemarkeder yder i øjeblikket alverdens billige fragtløsninger til surbundsjord. En af de mest almindelige er efterhånden udleveringssteder, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo super simpel, samt mange gange endvidere den billigste leveringsmetode.

  Du kunne på samme måde afveje for og imod at bestille levering til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er til tider en tak mindre billig, men ydermere meget smart med surbundsjord online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig nærved internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på surbundsjord er selvfølgelig ualmindeligt aktuel forudsat vi mangler produkterne om et øjeblik, så af den grund er det bestemt på sin plads at du kontrollerer den estimerede leveringstid på surbundsjord. Temmelig mange online outlets – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næste hverdag på en masse produkter online, hvilket afhænger af at bestillingen realiseres inden et aftalt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produkterne sendt afsted før de lageransatte har fri.

  En række online outlets byder på fragt uden betaling på surbundsjord online, men ofte kun såfremt du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ burde man udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som gerne er at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  Masser af byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig surbundsjord på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. De tildeler eksempelvis afhentning af surbundsjord i følgende områder:

  Thisted, Glostrup, Tårnby, Haderslev, Virum, Brønderslev, Skanderborg, Vanløse, Tilst, Gladsaxe, Stenløse, Rønne, Helsingør, Korsør, Randers, København, Frederikssund, Ringsted, Rudersdal, Hørsholm, Kolding, Vallensbæk, Herning, Albertslund, Lyngby, Grenaa, Hedensted, Ballerup, Dragør, Brabrand, Gentofte, Brønshøj, Holbæk, Vejle, Nakskov, Odense, Vordingborg, Holstebro, Frederiksværk, Sønderborg, Åbyhøj, Køge, Lystrup, Risskov, Nykøbing Falster, Birkerød, Horsens, Varde, Hobro, Haslev, Slagelse, Hedehusene, Kokkedal, Rødovre, Fredericia, Jyllinge, Hjørring, Greve, Farum, Herlev, Ishøj, Skive, Højbjerg, Frederiksberg, Svendborg, Allerød, Ikast, Aabenraa, Aarhus, Nørresundby, Solrød Strand, Aalborg, Hvidovre, Middelfart, Søborg, Nyborg, Odder, Hillerød, Charlottenlund, Silkeborg, Taastrup, Struer, Valby, Frederikshavn, Brøndby, Esbjerg, Værløse, Ølstykke, Nærum, Roskilde, Næstved, Lillerød, Kalundborg, og Viborg, .

  Klik-og-hent af surbundsjord er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster).

  Ved indkig i statistikkerne står det klart, at mennesker ofte søger efter blandt andet surbundsjord tilbud og billig surbundsjord. Derudover oplever vi jævnligt mennesker søge efter bl.a. køb surbundsjord, surbundsjord online og surbundsjord priser, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark og Jem og Fix.

  Priser på surbundsjord

  Det er i dag super smart for folk at analysere tilbud på billige surbundsjord online på tværs af e-forhandlere, og på grund af dette har en hel del e-forretninger fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på surbundsjord enormt, og ydermere garantere fri fragt.

  Men det kan til hver en tid være nyttigt at prøve nogle forskellige internet handler efter tilbud og udsalg på surbundsjord online forinden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at opnå den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

  Man må blot være klar over, at ifald en internet handler markedsfører billige surbundsjord online til en pris der er utopisk attraktiv, kan det ofte være et symbol på en bedragerisk online butik. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfattet af en regel, hvilket begunstiger en overfor svindlende internet outlets.

  Generelt slår vi et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil finansiere betalingen af surbundsjord ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

  Når der ses på data bliver det klart, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet surbundsjord tilbud og surbundsjord priser. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge efter bl.a. billig surbundsjord, surbundsjord online samt køb surbundsjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg surbundsjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til planter til roser til hortensia

  Mængder: 2000 liter 80 liter 1000 liter 3000 liter 50 liter 200 liter 500 liter 400 liter 1 m3 300 liter

  Levering: i poser i bigbag i løs vægt i sække løst leveret hent selv afhentning trailer vognlæs

  Brands: Park Pindstrup GreenBio Champost Danmuld

  Udforsk tidligere kunders meninger

  Trustpilot yder en lang række troværdige genveje til at iagttage diverse aktuelle køberes synspunkter og på grund af dette rekommanderer vi, at du tjekker internet forretningens bedømmelser inden du køber billige surbundsjord online.

  Facebook indebærer tillige nogle udmærkede genveje til at få kendskab til online shoppens pålidelighed. Derudover ses en del online shops i Danmark hvor kunder kan skrive en anmeldelse af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

  Inden nogen køber billige surbundsjord online hos en netbutik burde man i reglen bese butikkens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke super spændende, særligt ved de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

  Et andet alternativ kunne måske være at tjekke om e-forhandleren er e-mærket medlem, fordi det er en antydning af at internet forretningen efterlever de danske retningslinjer, foruden at online firmaet regelmæssigt vurderes af sagkyndige der har megen viden om retningslinjerne.

  Dette er en god mulighed for at få hjælp, for så vidt du forvoldes problemer i forbindelse med din handel med surbundsjord. Derudover tilråder vi at køber er vidende om de mest vedkommende betingelser der har indflydelse på købet af surbundsjord online, fx hvilken returrettighed online webshoppen benytter.

  Her er det ligeledes relevant, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, så man altid kan bekræfte sit køb af surbundsjord, ligegyldig om man shopper ved Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Bauhaus.

  Niels C gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Anna Larsen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Hans gav 5 stjerner

  Fremragende!

  Jette gav 4 stjerner

  Har handlet der før

  9 gode råd til din online shopping
  1Leveringshastigheden kan vise sig at være virkelig udslagsgivende såfremt du står og skal bruge produktet fluks, så herved er det altså passende at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved surbundsjord. Adskillige e-firmaer i Danmark stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer, men som trods alt er forudsat at transaktionen realiseres inden et fastslået klokkeslæt.
  2Visse webshops sikrer billig fragt på surbundsjord, men tit er det påkrævet at man aftager for en konkret sum. Desuden må du udvælge den mest betalelige fragtmetode, der tit vil blive at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Leveringstypen bliver uheldigvis desuden usædvanlig praktisk. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne.
  3Det er jo vældig ukompliceret for købere at søge information om priser online på billige surbundsjord på tværs af e-butikker, og til tak præsterer de fleste internet handler i Danmark portofri fragt. Til gengæld kan det alligevel blive lukrativt at prøve visse internet butikker efter billige priser før du færdiggør din shopping, således at man er på den sikre side med at få fat i den bedste pris.
  4Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i et reglement, der assisterer køberen imod uærlige online firmaer. Som en anden løsning kan du overveje et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du foretrækker at afdrage regningen i flere bidder.
  5Inden folk bestiller billige surbundsjord på en e-shop kunne man ideelt set have øje for webbutikkens vilkår, det er dog typisk ikke videre interessant. Herudover stiller vi forslag om at kunden er på vagt for de vigtigste regler der influerer på købet af billige surbundsjord online, som for eksempel den byttepolitik online virksomheden tilbyder.
  6Den billigste leveringsmåde vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du opholder dig i kort afstand af e-butikkens lager. Den type af levering kan i nogle tilfælde være særdeles væsentlig forudsat man skal bruge surbundsjord straks. Alternativt så tilbyder indtil flere e-shops i Danmark fragtfri levering, men i reglen er det kun gældende hvis man handler for et fastslået beløb.
  7Trustpilot genererer visse troværdige chancer for at gennemstøve en længere række øvrige køberes betragtninger og på grund af dette er det smart, at du vurderer online forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige surbundsjord online. Facebook fører til tillige de facto relevante genveje til at få indtryk af webshoppens troværdighed.
  8De fleste online varehuse udlover til alt held alverdens billige fragtløsninger til surbundsjord. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke når der er tid til det. Denne er nemlig ultra let gængelig, samt desuden endda den billigste fragtmetode.
  9Vi tilråder at granske hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være et fingerpeg om at internet shoppen lever op til de danske regler, udover at e-forretningen en gang i mellem overværes af sagkyndige der har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige surbundsjord hos en e-butik kan de i reglen overveje deres vilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk