Bryggensyd.dk

Strandsten pristjek

Er du på udkig efter strandsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg strandsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: store danske sorte mosaik hvide små

Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 15 kg 800 kg 500 kg 10 kg 1 ton 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt afhentning løst leveret hent selv i sække i poser i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have varerne nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ hos de store byggekæder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør man undersøge netbutikkens regningslinjer.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde gode råd til valg af strandsten.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot strandsten.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige strandsten fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste tilbud, imens andre har fokus på kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre tilbyder produkter fra mange nichebutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af strandsten online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og pga. det har du valget om at købe online og køre produkterne personligt. Derigennem er det muligt at undvære fragtomkostningen, samt endda hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er eksperter i de produkter de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund vil du modtage ekstremt indsigtsfuld assistance fra personale med ekspertviden i lige præcis strandsten.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe strandsten online hos dem.
Diverse niche webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
strandsten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

strandsten jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

strandsten silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

strandsten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du har adgang til en hel del hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder rigelig gavnlig oplysning, specielt forudsat at man kigger i hele verden.
2Du bør overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en professionel til dele af byggeriet. Såfremt du tager imod professionel assistance anbefales det at indhente en pris fra en håndfuld firmaer.
3Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, især hvis det er vigtige byggeopgaver. Større opgaver kræver mere end en person. Ydermere er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med din byggeproces. Du skal nedskrive en klar dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, med en tilhørende rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din plan.
5Typisk vil det være fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det må være sundt at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne finde frem til ens omkostning ved dem slavisk.
6Du bør nødig undvære værktøj. Det kan vise sig at være strategisk at have udstyret ved hånden forinden du indleder arbejdet. Det er derudover godt at inkludere de her udgifter i din økonomiske plan.
7Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du jævnligt tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så du undgår at det uventet starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i dit omfattende projekt.
8Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver med andre ord at byggeriet har betydning for naturen.
9Det kan vise sig at have noget at sige at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible før du indleder dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel note som samler alle de ting du får brug for, og som det næste gennemløbe hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
10Der kommer jævnligt uforudsete problemer når det kommer til krævende byggeprojekter, og herved kan det være værdifuldt at man afsætter god nok tid i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
11Forinden du påbegynder dit byggeprojekt må det være ufatteligt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj såsom sko og hjelm der hjælper dig mod potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt flot. Scoren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål om strandsten

 • Hvor er strandsten på tilbud?
 • Hvad er strandsten?
 • Hvad koster strandsten?
 • Hvor meget vejer strandsten?
 • Hvor købes strandsten online?
 • Hvor købes strandsten billigt?
 • Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

  De fleste butikker på nettet tildeler nu om dage alverdens billige fragtmetoder til strandsten. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter produkterne lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ultra let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsmetode.

  Du bør omvendt foretrække at vælge afsending til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Løsningen er for det meste en tand mere bekostelig, men omvendt i høj grad ukompliceret for strandsten online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette afhænger af at du bor lige ved online shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på strandsten er særligt betydningsfuld såfremt man behøver produktet omgående, så herved er det relativt klogt at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for strandsten. En masse byggeforretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer online, men som imidlertid beroer på at ordren køres igennem inden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken på posthuset forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere netbutikker lover fragt uden gebyr på strandsten online, men typisk kun såfremt du køber for en fastsat pris. Ellers burde man gribe den mest prisbevidste fragtmulighed, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

  Størstedelen af netshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig strandsten på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og Silvan. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af strandsten i følgende byer:

  Helsingør, Skanderborg, Lyngby, Nørresundby, Vallensbæk, Hvidovre, Virum, Brabrand, Struer, Herlev, Silkeborg, Odense, Birkerød, Odder, Horsens, Aalborg, Værløse, Aabenraa, Roskilde, Charlottenlund, Herning, Ikast, Valby, Gentofte, Svendborg, Gladsaxe, Holbæk, Nyborg, Vordingborg, Varde, Esbjerg, Kokkedal, Middelfart, Taastrup, Solrød Strand, Kalundborg, Hørsholm, Viborg, Ølstykke, København, Korsør, Stenløse, Rønne, Brøndby, Randers, Grenaa, Greve, Allerød, Næstved, Holstebro, Søborg, Frederikshavn, Hjørring, Frederikssund, Ringsted, Farum, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Glostrup, Haslev, Dragør, Brønderslev, Køge, Albertslund, Rødovre, Hobro, Kolding, Sønderborg, Tilst, Ballerup, Thisted, Frederiksværk, Slagelse, Skive, Vanløse, Nærum, Lillerød, Risskov, Hillerød, Nakskov, Rudersdal, Højbjerg, Fredericia, Jyllinge, Hedehusene, Haderslev, Brønshøj, Vejle, Åbyhøj, Lystrup, Tårnby, Ishøj, Aarhus, og Hedensted, .

  Klik-og-hent for strandsten er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Lolland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Ses der på tallene bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger fx strandsten online og køb strandsten. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis strandsten tilbud, billig strandsten og strandsten priser, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Gode priser på strandsten

  Det er efterhånden ret så smertefrit for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige strandsten online hos diverse internet firmaer i Danmark, og følgelig har langt de fleste e-forhandlere været tvunget til at sænke udsalgspriserne på strandsten kolossalt, og i øvrigt præstere billig fragt.

  Trods dette kan det imidlertid blive smart at kigge forbi visse internet foretagender efter tilbud og rabatter på strandsten online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Bygma.

  Du bør trods alt være omhyggelig med, at når en internet handler udlover billige strandsten online til en pris der anses for enormt gunstig, så kunne det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uærlig internet forhandler. Shopping med kort er på den anden side dækket ind under et lovbud, som værner dig som køber imod bedrageriske online firmaer.

  Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække prisen på strandsten over flere uger. Det foreslåes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

  Når vi ser på søgedata bliver det markant, at mennesker tit søger efter bl.a. køb strandsten og strandsten priser. Vi ser derudover typisk netshoppere søge for eksempel strandsten tilbud, billig strandsten samt strandsten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg strandsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering godt gået” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: små sorte danske store mosaik hvide

  Mængder: 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 800 kg 10 kg 1 ton 20 kg 25 kg 500 kg 15 kg 1 m3 1 kubikmeter

  Levering: hent selv i sække afhentning vognlæs i løs vægt trailer løst leveret i poser i bigbag

  Læs tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot giver dig fuldstændig fremragende chancer for at kigge nærmere på forskellige forhenværende brugeres oplevelser og derved er det godt, at du sonderer netbutikkens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige strandsten online.

  Facebook yder tilsvarende egentlig uafhængige genveje til at få indtryk af internet firmaets kundefokus. Derudover møder vi endda e-forhandlere hvor folk kan notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også må drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Inden folk køber billige strandsten online på en e-handler kunne de faktisk gennemse netbutikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke super interessant, specielt med de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  En anden løsning kunne derfor være at efterse om internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det burde være en angivelse af at internet selskabet accepterer de gældende danske regler, foruden at virksomheden regelmæssigt vurderes af fagmænd som har ekspertise inden for reglementet på området.

  Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, når du møder problemstillinger i forbindelse med din handel med strandsten. Ydermere er det smart at køberen er vaks omkring de mest relevante betingelser der kan have indvirkning på købet af strandsten online, til eksempel den returneringsret online butikken tilsikrer.

  I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bevarer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan påvise købet af strandsten, ligegyldig om man har handlet ved Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

  Helle Jensen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Else gav 4 stjerner

  Rigtig god service

  Kirsten gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Anders Rasmussen gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  9 tips til køb på nettet
  1Vi anbefaler at finde ud af om e-firmaet er e-mærket medlem, som almindeligvis er et tegn på at e-forhandleren adlyder de danske love, foruden at online shoppen nu og da evalueres af fagfolk som har ekspertise inden for vedtægterne på området. Forinden folk bestiller billige strandsten i en online butik burde man i og for sig tage stilling til butikkens handelsaftale.
  2Trustpilot medfører super passende løsninger til at verificere forskellige andre kunders meninger og derved er det en hjælp, at du læser e-firmaets ratings før du bestiller billige strandsten online. Facebook frembyder endvidere de facto passelige genveje til at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
  3Det er i dag meget smertefrit for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige strandsten på diverse forhandlere på nettet, og for det frembyder de fleste outlets på nettet levering uden omkostninger. Det kan til hver en tid være tiden værd at prøve nogle online forretninger efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at antage den bedste pris.
  4Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af en anordning, hvilket beskytter dig imod falske forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kan du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil betale prisen over flere uger.
  5Flere shops på nettet garanterer gratis levering på strandsten, men typisk kun ifald man køber for en fastsat pris. Derudover skal du gribe den mest letkøbte fragtløsning, hvilket tit er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Fragtformen bliver en gang i mellem ydermere ultra simpel. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
  6Den prisbilligste leveringstype vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig nærved online butikkens arbejdslager. Den leveringsudgave er selvfølgelig vældig væsentlig hvis man har behov for strandsten omgående. Alternativt så præsterer nogle få online varehuse fragtfri levering, men typisk gælder det kun hvis der shoppes for et konkret beløb.
  7Leveringshastigheden er selvfølgelig ualmindeligt vigtig forudsat man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det helt fornuftigt at man besigtiger leveringstiden på strandsten. Størstedelen af outlets på nettet reklamerer med billig dag-til-dag levering på en række produkter, men vær vagtsom da det påkræver at der bestilles forud for et fastsat tidspunkt.
  8Mange webshops i Danmark tildeler nu om stunder mange forskellige billige former for levering til strandsten. En der er meget anvendt er i vore dage pakkeshops, og så henter du bare din ordre når det passer dig. Metoden er nemlig temmelig bekvem, samt typisk også den billigste leveringsløsning.
  9Forinden nogen bestiller billige strandsten hos en netshop behøver de for at være sikker bese netbutikkens forretningsbetingelser, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Tilsvarende går vi ind for at køber er sat ind i de mest aktuelle reglementer gældende for bestillingen af billige strandsten online, som fx den byttepolitik internet webshoppen anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk