Bryggensyd.dk

Strandsandsmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandsandsmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandsandsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vandskuring til fuger til puds

Mængder: 25 kg 800 kg 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 1 ton 15 kg 10 kg 500 liter 20 kg 500 kg 1 m3 15 kg

Levering: i bigbag afhentning i sække hent selv vognlæs i løs vægt trailer i poser løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover blot strandsandsmørtel.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige strandsandsmørtel hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste tilbud, imens andre giver kompetent sparring. Du må overveje hvad der er vigtigst for dig.
Ifald du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring strandsandsmørtel.
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre finder du i store dele af landet, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente varerne personligt. Dermed har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De udbredte byggecentre køber varer fra forskellige producenter, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af strandsandsmørtel online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte butikker, hvilket kan medvirke til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få gode tilbud.
Hovedparten af nichefokuserede webshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at bestille strandsandsmørtel online på deres webshop.
Størstedelen af niche webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette forventes det at du får ekstra kyndig hjælp fra mennesker der er specialister i netop strandsandsmørtel.
De største byggemarkeder i Danmark
strandsandsmørtel silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

strandsandsmørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandsandsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
2Det kan vise sig at være essentielt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive forstandigt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og så finde frem til ens købspris for dem én og én.
3Der findes et stort udvalg af guides og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er formidler af temmelig meget brugbar oplysning, særligt ifald man bruger den engelske version.
4Der præsenterer sig typisk uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og altså kan det være afgørende at der afsættes en del plads i planen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at man når det til siden.
5Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du anbefales at have en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver planen.
6Det anbefales at spørge om assistance til projektet, ikke mindst ift. omfangsrige byggeprocesser. Omfangsrige ting behøver flere folk. Endvidere vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
7I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ret afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype kan der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor må du med jævne mellemrum lægge mærke til udsigten ift. vejret i tiden op til arbejdets start, så det ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på dit komplicerede byggeprojekt.
9Man bør under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har værktøjet disponibelt når du går løs med byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de tilhørende udgifter i din økonomiske plan.
10Det bliver fundamentalt at du har de fornødne materialer tilgængelige inden du kaster dig over dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en simpel huskeliste indeholdende alt hvad der bliver brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Husk at vurdere hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du bør købe assistance fra en professionel til områder af projektet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at lede efter en pris fra diverse entreprenører.
12Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdssko der skåner dig overfor potentielle risici. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % giver den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

Mange e-handler tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsudgaver til strandsandsmørtel. En favorit er nu om dage afhentningssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, og tit ligeledes den billigste fragtform.

Du kunne tillige udse dig at bestille levering hjem til dig eller ud på dit arbejde. Leveringsformen er gerne lidt mere bekostelig, men endvidere yderst overkommelig ved køb af strandsandsmørtel online. Den mindst kostelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du befinder dig tæt på online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på strandsandsmørtel er jo ret central om man har behov for pakken inden for få dage, så med det formål er det naturligvis væsentligt at vi kontrollerer leveringstiden på strandsandsmørtel. En stor portion e-handler – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre online, som alligevel betinges af at ordren køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen betjent forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Indtil flere internet forhandlere præsterer levering uden betaling på strandsandsmørtel online, men tit afkræver det at man aftager for en konkret sum. I øvrigt bør man tage den mest betalelige mulighed for levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted.

En masse netbutikker foreslår afhentning hvor du køber billig strandsandsmørtel online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af strandsandsmørtel i disse områder:

Nærum, Valby, Thisted, Holbæk, Holstebro, Skanderborg, Søborg, Taastrup, Tårnby, Roskilde, Stenløse, Middelfart, Glostrup, Vordingborg, Fredericia, Brønderslev, Frederikshavn, Haderslev, Ringsted, Kokkedal, Silkeborg, Åbyhøj, Farum, Frederikssund, Ikast, Solrød Strand, Jyllinge, Struer, Aabenraa, Aalborg, Hedensted, Odense, Hobro, Lillerød, Ballerup, Brabrand, Rødovre, Kalundborg, Horsens, Korsør, Herlev, Højbjerg, Rønne, Skive, Albertslund, Hjørring, Greve, Lystrup, Virum, Nykøbing Falster, København, Rudersdal, Esbjerg, Aarhus, Hvidovre, Næstved, Svendborg, Varde, Randers, Lyngby, Brønshøj, Viborg, Frederiksværk, Hedehusene, Gladsaxe, Ølstykke, Værløse, Nørresundby, Kolding, Vanløse, Haslev, Tilst, Vallensbæk, Nyborg, Hillerød, Herning, Køge, Allerød, Charlottenlund, Gentofte, Grenaa, Odder, Slagelse, Ishøj, Risskov, Helsingør, Vejle, Frederiksberg, Brøndby, Sønderborg, Dragør, Nakskov, Birkerød, og Hørsholm, .

Afhentning ift. strandsandsmørtel er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter eksempelvis køb strandsandsmørtel og strandsandsmørtel tilbud. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere efterspørge fx billig strandsandsmørtel, strandsandsmørtel online samt strandsandsmørtel priser, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Spar penge på strandsandsmørtel

Det har vist sig at være vældig ukompliceret for købere at kigge efter tilbud på billige strandsandsmørtel online hos diverse e-butikker, og for det har massevis af outlets på nettet ikke kunne lade være med at formindske prisniveauet på strandsandsmørtel enormt, og endda love portofri fragt.

Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at tjekke en række e-forhandlere efter udsalg og tilbud på strandsandsmørtel online forud for at du køber, sådan at du er sikret at indhente den mest billige pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Man må bare ikke undervurdere, at hvis en webbutik afsætter billige strandsandsmørtel online for en tilbudspris som kan virke mystisk tiltalende, kan det i nogle tilfælde være en indikation på en uoprigtig shop. Kortbestillinger er dog indbefattet af et regulativ, som passer på køber overfor uægte butikker på nettet.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at klare prisen på strandsandsmørtel af flere omgange. Dette fås som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter fx strandsandsmørtel online og strandsandsmørtel priser. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge blandt andet billig strandsandsmørtel, køb strandsandsmørtel og strandsandsmørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandsandsmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fuger til puds til vandskuring

Mængder: 20 kg 1 ton 800 kg 500 kg 500 liter 25 kg 15 kg 25 kg 10 kg 1 kubikmeter 1 m3 1000 kg 15 kg

Levering: vognlæs i sække i bigbag i løs vægt i poser trailer løst leveret hent selv afhentning

Analyser andre menneskers vurderinger

Trustpilot fremskaffer immervæk fornemme chancer for at eksaminere forskellige eksisterende konsumenters iagttagelser og derved støtter vi, at du gennemgår online forretningens vurderinger inden du køber billige strandsandsmørtel online.

Facebook indebærer på samme måde flere pålidelige metoder til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det ses nogle online forretninger som tilbyder folk at forfatte en bedømmelse af købsoplevelsen, som tilmed må udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige strandsandsmørtel online i en internet shop burde man for at være sikker betragte butikkens handelsaftale, dog er det for det meste ikke videre interessant, særligt på de velkendte byggekæder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på om online webshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket er et billede på at internet butikken opfylder de opstillede regler, tillige med at internet shoppen regelmæssigt føres tilsyn med af specialister der er indført i vilkårene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til bistand, når du møder udfordringer i processen med din bestilling af strandsandsmørtel. Foruden dette foreslår vi at man er hensynstagende til de grundlæggende vilkår gældende for købet af strandsandsmørtel online, fx hvilken ombytningsrettighed internet shoppen lover.

I den forbindelse er det ydermere afgørende, at man altid bevarer ens e-mail kvittering, således man en anden gang kan vidne om købet af strandsandsmørtel, hvad end man bestiller fra Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen eller Harald Nyborg.

Louise gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Maria I gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Morten gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Pia Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for at undersøge om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en tilkendegivelse af at e-forhandleren efterlever de danske regler, udover at netbutikken undertiden besigtiges af fagfolk der behersker bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige strandsandsmørtel på en shop på nettet behøver de de facto skimme netbutikkens forretningsvilkår.
2Det er i dag vældig simpelt for forbrugerne at finde information om priser online på billige strandsandsmørtel hos flere webshops, og af den grund lover masser af e-forretninger gebyrfri levering. Det kan trods alt være lukrativt at efterse forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at få den billigste pris.
3En hel del internet foretagender tilbyder nu om dage en lang række forskellige billige leveringsformer til strandsandsmørtel. En af de populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når det passer ind i din kalender. Den er nemlig ekstremt smart, samt mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.
4Enkelte webbutikker lover levering uden gebyr på strandsandsmørtel, men undertiden kræves det at du shopper for et konkret beløb. Alternativt skulle du overveje den billigste leveringsmulighed, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til en pakkeshop. Løsningen er i regelen omvendt temmelig uproblematisk. Den mest betalelige metode til levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
5Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i en anordning, som bistår køberen overfor svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed kunne du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at finansiere pengene ude i fremtiden.
6Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være yderst relevant hvis vi behøver din ordre med det samme, og med det formål er det sandelig meningsfuldt at man besigtiger den estimerede leveringstid på strandsandsmørtel. Masser af internet webshops stiller garanti om billig dag-til-dag levering på mange af deres varer, men vær påpasselig da det afhænger af at handlen gemmenføres forinden et givent tidspunkt.
7Trustpilot forærer dig visse sikre muligheder for at gennemstøve en stor gruppe nuværende køberes vurderinger og derfor er det prisværdigt, at du beser internet webshoppens omtaler inden du køber billige strandsandsmørtel online. Facebook giver dig for øvrigt en del pålidelige genveje til at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed.
8Forud for at nogen handler billige strandsandsmørtel på en internet virksomhed burde de uden tvivl læse webshoppens betingelser, men det er tit en omfattende opgave. Herudover tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der gælder for bestillingen af billige strandsandsmørtel online, til eksempel hvilken bytteret online firmaet lover.
9Den billigste løsning til levering vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog afhænger af at du lever nærved online shoppens adresse. Den fragtmetode kan vise sig at være meget betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge strandsandsmørtel om et øjeblik. Alternativt så tilbyder nogle online forretninger levering uden gebyr, men oftest er det forbeholdt når du shopper for et bestemt beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk