Bryggensyd.dk

Strandmørtel pristjek

Er du på udkig efter strandmørtel? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 859 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter strandmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
859 kr.Sække med 500 literKøb
859 kr.Sække med 500 literKøb
943 kr.Sække med 500 literKøb
989 kr.Sække med 500 literKøb
1.177 kr.Sække med 500 literKøb
1.203 kr.Sække med 500 literKøb
1.220 kr.Sække med 500 literKøb
1.307 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.437 kr.Sække med 500 literKøb
1.541 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udvendig puds til pudsning til fugning

Varianter: 0,09 7.7 %

Mængder: 10 kg 1 m3 20 kg 25 kg 800 kg 1 ton 1000 kg 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 500 kg

Levering: i poser i bigbag i løs vægt afhentning trailer i sække løst leveret vognlæs hent selv

Brands: Skalflex Igelsø Lip Scan Raw Weber

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er især en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Der er ikke lighed i priserne på billige strandmørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle fokuserer på de bedste priser, hvorimod andre vil have service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring strandmørtel.
Nogle byggemarkeder har et stort vareudvalg, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot strandmørtel.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra mange nichebutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af strandmørtel online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og som følge af det har du valget om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem har man valget om at spare fragten, og samtidig få fat i varerne straks.
De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som typisk er dansk ejede, måske endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler strandmørtel online hos dem.
Forskellige niche webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har en enorm viden om deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem kan du opleve endnu mere nyttig assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis strandmørtel.
Danmarks største byggekæder
strandmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

strandmørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandmørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

strandmørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ret værdifuldt at du sikrer dig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2Planlægning er nøglen til at komme i mål med projektet. Du anbefales at sammensætte en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af tidsplanen.
3Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de påkrævede materialer klar forinden du kaster dig over projektet. Du har fordel af at lave en overskuelig oversigt hvorpå der noteres alt der bliver brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du er sikker på at du har husket alt.
4Det kan vise sig at være godt at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er krævende ombygninger. Omfangsrige opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Desuden må det være mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
5Nogle gange kan man søge økonomisk støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
6Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal hente assistance fra en fagperson til afslutningen af arbejdet. Såfremt du anskaffer professionel assistance anbefales det at notere priser fra diverse leverandører.
7For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor bør du hyppigt lægge mærke til vejrmeldingerne i perioden for byggeprocessen, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at piske ned netop som du er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
8Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning herunder sko og hjelm som sikrer dig mod potentielle risici. Det er uundværligt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især hvis du ikke har assistance fra en fagperson.
9Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige et budget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det kan være fordelagtigt at beskrive samtlige udgiftsposter, og herefter kortlægge beløbet for dem slavisk.
10Der kommer stort set altid uforudsete problemstillinger når det kommer til større opgaver, og ergo viser det sig af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i planen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
11Der er utrolig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Navnligt YouTube supporterer dig med store mængder nyttig viden, specielt forudsat at man benytter den engelske version.
12Du må på ingen måde gå ned på grej. Ofte kan det vise sig erstatteligt at du har det klar til brug inden du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i dit budget.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ret så overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Normale spørgsmål vedrørende strandmørtel

 • Strandmørtel?
 • Hvad bruges strandmørtel til?
 • Hvad er strandmørtel?
 • Hvor meget cement i strandmørtel?
 • Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

  Masser af internet handler foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige fragttyper til strandmørtel. En sikker vinder er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Metoden er altså meget let gængelig, og oftest ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.

  Du kunne omvendt overveje at få ordren bragt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Denne viser sig godt nok en tand mere bekostelig, men endvidere temmelig overkommelig ift. strandmørtel online. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du bor nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på strandmørtel kan være ret væsentlig i tilfælde af at vi står og skal bruge produktet om få sekunder, og med det formål er det ganske fornuftigt at du studerer den estimerede leveringsdato på strandmørtel. Mange online selskaber – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 hverdags levering på mange varenumre online, men vær på vagt da det står og falder med at ordren indsendes før et fastsat tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varerne på posthuset inden de lageransatte holder fyraften.

  Nogle få internet forhandlere byder på levering uden gebyr på strandmørtel online, men undertiden er det så præmissen at du aftager for en fastsat sum. Som alternativ skal man snuppe den billigste leveringstype, hvilket oftest vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

  Adskillige byggecentre foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig strandmørtel derhjemme og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne yder eksempelvis afhentning af strandmørtel i følgende områder:

  Højbjerg, Aarhus, Aalborg, Frederiksberg, København, Skive, Gentofte, Næstved, Helsingør, Rønne, Vallensbæk, Vordingborg, Taastrup, Haderslev, Ikast, Hjørring, Frederiksværk, Nyborg, Kokkedal, Ballerup, Nakskov, Grenaa, Brønshøj, Brabrand, Haslev, Lillerød, Frederikshavn, Frederikssund, Lystrup, Tilst, Sønderborg, Køge, Thisted, Randers, Solrød Strand, Ølstykke, Lyngby, Middelfart, Aabenraa, Risskov, Søborg, Virum, Åbyhøj, Ishøj, Nærum, Brønderslev, Værløse, Albertslund, Svendborg, Vanløse, Gladsaxe, Esbjerg, Nørresundby, Horsens, Herning, Ringsted, Glostrup, Viborg, Dragør, Fredericia, Varde, Slagelse, Korsør, Roskilde, Charlottenlund, Birkerød, Holbæk, Vejle, Hobro, Hørsholm, Brøndby, Stenløse, Hillerød, Struer, Odense, Greve, Allerød, Valby, Odder, Tårnby, Silkeborg, Rødovre, Kolding, Jyllinge, Hvidovre, Skanderborg, Herlev, Holstebro, Farum, Hedehusene, Nykøbing Falster, Rudersdal, Kalundborg, og Hedensted, .

  Click-and-collect for strandmørtel er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland).

  Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere ofte kigger efter bl.a. strandmørtel priser og køb strandmørtel. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge efter bl.a. billig strandmørtel, strandmørtel online samt strandmørtel tilbud, plus de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

  Den bedste pris på strandmørtel

  Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for folk at analysere priser på billige strandmørtel online på tværs af firmaer på nettet, og på grund af dette har flere forretninger på nettet set sig tvunget til at sænke salgspriserne på strandmørtel en hel del, og ydermere yde fragt uden omkostninger.

  Det kan alligevel vise sig gavnligt at besigtige visse shops på nettet efter tilbud på strandmørtel online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4 og XL-Byg.

  Du skal ikke desto mindre ikke glemme, at såfremt en online webshop annoncerer billige strandmørtel online til salg for en salgspris der virker besynderligt billig, så er det undertiden være et bevis på en falsk netbutik. Bestillinger med kort er i hvert fald omfavnet af en retningslinje, som bistår dig imod snydagtige internet butikker.

  Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at honorere prisen på strandmørtel over tid. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  Når der ses på data fremstår det klart, at folk tit efterspørger bl.a. strandmørtel online og køb strandmørtel. Foruden dette oplever man jævnligt mennesker lede efter eksempelvis billig strandmørtel, strandmørtel tilbud og strandmørtel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg strandmørtel er 859 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Lynhurtig expedition og forsendelse.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

  Varianter: 0,09 7.7 %

  Mængder: 15 kg 1 m3 1 ton 20 kg 10 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 kg 500 liter

  Levering: afhentning vognlæs i poser i sække i bigbag trailer løst leveret hent selv i løs vægt

  Brands: Scan Igelsø Skalflex Raw Lip Weber

  Udforsk tidligere brugeres synspunkter

  Trustpilot fremskaffer flere passelige chancer for at bese en lang række aktuelle brugeres bedømmelser og på grund af dette kan det anbefales, at du ser nærmere på e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige strandmørtel online.

  Facebook bringer dig for øvrigt aldeles relevante metoder til at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Her ses endda online varehuse i Danmark hvor kunder kan registrere en anmeldelse af deres køb, som tilmed må udnyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen shopper billige strandmørtel online i en internet webshop burde man helt sikkert sætte sig ind i netshoppens betingelser, men det er bare ikke videre interessant, særligt hos de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

  Et andet forslag kunne måske være at efterse om online forhandleren er medlem af e-mærket, som bør være et billede på at internet forhandleren anerkender den officielle danske lovgivning, tillige med at e-butikken regelmæssigt overværes af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Desuden giver det dig genvej til at få bistand, når du skulle få besvær med din shopping med strandmørtel. Herudover foreslår vi at du er obs på de grundlæggende forhold der kan influere på bestillingen af strandmørtel online, som for eksempel hvilken bytteret internet virksomheden bruger.

  I den sammenhæng er det tillige relevant, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af strandmørtel, uafhængig af om man handler hos Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 eller XL-Byg.

  Hans A gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Per T gav 4 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Louise D gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Anna Andersen gav 5 stjerner

  god service

  9 gode råd til køb på nettet
  1En stor portion online webshops udlover nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til strandmørtel. En der er meget almindelig er for øjeblikket pakkeshops, og så afhenter du blot de bestilte produkter lige når det passer dig. Metoden er nemlig særdeles overkommelig, og endda endvidere den mest betalelige fragttype.
  2Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en ordning, der beskytter kunden imod fup online butikker. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at finansiere beløbet over en længere periode.
  3Nogle få internet forretninger yder fri fragt på strandmørtel, men i reglen kun ifald man bestiller for et præcist beløb. Derudover skal du vælge den mest prisbevidste form for levering, der ofte er at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Løsningen bliver typisk omvendt ultra enkel. Den mindst kostelige form for levering er dog selv at hente ordren.
  4Trustpilot tilbyder dig i højeste grad ønskværdige løsninger til at se nøjere på en hel del forhenværende konsumenters tanker og på grund af dette stiller vi forslag om, at du studerer webshoppens ratings forinden du køber billige strandmørtel online. Facebook byder på endvidere forholdsvis fantastiske muligheder for at få kendskab til online virksomhedens troværdighed.
  5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig betydningsfuld om man står og skal bruge varen øjeblikkeligt, så med det formål er det fuldt ud aktuelt at man ser det anslåede leveringstidspunkt for strandmørtel. En række internet forhandlere byder på billig dag-til-dag levering på utallige varer, men det regnes ud fra at der bestilles forinden et fastslået tidspunkt.
  6Den mest betalelige form for fragt er unægtelig selv at hente pakken, som desværre er betinget af at du befinder dig lige ved internet forhandlerens arbejdslager. Den leveringstype kan vise sig at være rigtig bestemmende om vi skal bruge strandmørtel øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder enkelte e-forhandlere fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man handler for et bestemt beløb.
  7Generelt foreslår vi at se hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, som er et billede på at online shoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at online butikken undertiden føres tilsyn med af fagmænd der er meget fortrolige de gældende love. Forinden folk shopper billige strandmørtel hos en internet virksomhed bør de sådan set gennemlæse webshoppens handelsvilkår.
  8Før folk køber billige strandmørtel i en shop kunne man for at være sikker få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Ydermere går vi ind for at køber er obs på de mest basale forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige strandmørtel online, som fx hvilken returpolitik e-firmaet bruger.
  9Det er jo efterhånden ultra smertefrit for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet online på billige strandmørtel i blandt diverse e-firmaer, og følgelig lover flere internet virksomheder levering uden gebyr. Dog kan det til hver en tid være lønnende at analysere visse online forretninger efter tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at få den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk