Bryggensyd.dk

Støbesand pristjek

Er du på udkig efter støbesand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 20 kg 25 kg 500 kg 25 kg 800 kg 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 1000 kg 1 m3 500 liter 1 ton

Levering: i poser afhentning hent selv vognlæs i sække i bigbag i løs vægt løst leveret trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor undersøge firmaets regler.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Der er forskel på prisen på billige støbesand fra webshop til webshop. Nogle har gode priser, og nogle fokuserer på service. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot støbesand.
For mange er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring støbesand.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggekæder køber varer fra adskillige leverandører, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af støbesand online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og som følge af det har folk tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt sågar have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne endda lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du bestiller støbesand online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Herved forventes det at du får endnu mere erfaren sparring fra mennesker som er eksperter i netop støbesand.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

støbesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

støbesand jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag over 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbesand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

støbesand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. At få tilskud kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for naturen.
2Det viser sig afgørende at du har de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forinden du kaster dig over projektet. Du kan med fordel notere en hurtig indkøbsseddel som samler alt det du har brug for, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, så du er sikker på at du har husket alt.
3Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt ved omfattende ombygninger. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere personer. Derudover må det blive bedre og mere interessant at dele arbejdet med andre.
4I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig ufatteligt vigtigt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
5Der ligger et bredt udvalg af vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder enorme mængder brugbar viden, især når du søger på engelsk.
6Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det bør være behjælpeligt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør finde frem til beløbet for dem en ad gangen.
7Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at liste en velovervejet køreplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilken dag, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
8Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
9Måske du burde regne på hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør have assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du benytter professionel hjælp er det normalt at lede efter tilbud fra forskellige foretagender.
10Der viser sig altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med avancerede projekter, og følgelig viser det sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Således kan du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så du slipper for at det med et brag starter med at vælte ned netop som du er midt i det krævende projekt.
12Man må på ingen måde mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være meningsfuldt at du har værktøjet klar inden du igangsætter arbejdet. Glem ikke at medregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ultra betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål med hensyn til støbesand

 • Hvor meget vejer støbesand?
 • Hvor købes støbesand online?
 • Hvad koster støbesand?
 • Hvor købes støbesand billigt?
 • Hvad er støbesand?
 • Hvor er støbesand på tilbud?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  Temmelig mange online firmaer foreslår til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til støbesand. En der er meget almindelig er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når der er tid til det. Leveringstypen er altså virkelig gnidningsløs, og tit endda den mest billige type af levering.

  Du bør på samme måde afveje for og imod at få det leveret til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen viser sig for det meste en anelse mere pebret, men ydermere særligt let gængelig ved køb af støbesand online. Den mest betalelige løsning til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig nærved e-forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på støbesand er særligt udslagsgivende forudsat man har brug for varerne inden for kort tid, så af den grund er det særdeles aktuelt at vi checker den anslåede leveringstid for støbesand. En del online selskaber – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen laves før et nøjagtigt tidspunkt, så de garanteret kan nå at få produktet ud af døren forud for at medarbejderne tager hjem.

  Nogle få outlets på nettet yder portofri levering på støbesand online, men for det meste påkræves det at der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt må du beslutte sig for den mest billige metode til levering, som ofte vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

  En del byggemarkedskæder yder afhentning hvor du køber billig støbesand på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og Silvan. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på støbesand i følgende byer:

  Middelfart, Højbjerg, Gladsaxe, Skive, Sønderborg, Hvidovre, Virum, Åbyhøj, Nærum, Viborg, Tilst, Lyngby, Vallensbæk, Ishøj, Køge, Herlev, Haslev, Hedensted, Rødovre, København, Næstved, Søborg, Kalundborg, Gentofte, Ringsted, Ikast, Aarhus, Rudersdal, Tårnby, Frederiksberg, Risskov, Thisted, Holstebro, Holbæk, Kokkedal, Hobro, Glostrup, Nørresundby, Nykøbing Falster, Vordingborg, Silkeborg, Albertslund, Varde, Rønne, Brønderslev, Struer, Frederiksværk, Farum, Nyborg, Allerød, Frederikshavn, Dragør, Grenaa, Lillerød, Frederikssund, Lystrup, Charlottenlund, Nakskov, Hillerød, Brønshøj, Solrød Strand, Ballerup, Taastrup, Aabenraa, Vanløse, Hjørring, Brabrand, Svendborg, Randers, Skanderborg, Esbjerg, Hedehusene, Aalborg, Helsingør, Brøndby, Roskilde, Haderslev, Jyllinge, Hørsholm, Ølstykke, Greve, Stenløse, Fredericia, Horsens, Værløse, Herning, Korsør, Birkerød, Vejle, Slagelse, Valby, Odense, Kolding, og Odder, .

  Click-and-collect ift. støbesand er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland).

  Når der ses på statistikkerne er det klart, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. støbesand priser og køb støbesand. Derudover oplever man som regel mennesker efterspørge fx billig støbesand, støbesand tilbud og støbesand online, foruden de gængse byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

  Den bedste pris på støbesand

  Det har vist sig at være virkelig nemt for alle at søge sig frem til tilbud på billige støbesand online på forskellige forhandlere på nettet, og derved har flertallet af online webshops fundet det nødvendigt at mindske priserne på støbesand betragteligt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

  Derfor kan det til hver en tid blive gunstigt at inspicere visse shops på nettet efter tilbud og udsalg på støbesand online inden du handler, sådan at du er tryg ved at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Du skal bare ikke undervurdere, at ifald en e-forhandler annoncerer billige støbesand online på tilbud til en udsalgspris der kan virke kolossalt billig, bør det ofte være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en forordning, hvilket hjælper køberen overfor svindlende internet selskaber.

  Vi går generelt ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afbetale regningen på støbesand over flere uger. Dette tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

  Når der ses på søgedata bliver det markant, at online shoppere tit efterspørger for eksempel køb støbesand og støbesand tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter blandt andet billig støbesand, støbesand priser og støbesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbesand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 10 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 1 ton 25 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 500 kg 20 kg 15 kg 500 liter

  Levering: i poser i løs vægt i bigbag afhentning hent selv vognlæs trailer løst leveret i sække

  Undersøg eksisterende kunders meninger

  Trustpilot forærer dig relativt nyttige chancer for at tyde diverse aktuelle konsumenters kritik og herved er det klogt, at du evaluerer internet butikkens bedømmelser forinden du handler billige støbesand online.

  Facebook tilbyder derudover en lang række gode muligheder for at få indblik i online butikkens popularitet. Foruden det møder vi en række e-firmaer hvor folk kan skrive en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel burde tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

  Forud for at nogen bestiller billige støbesand online hos en e-shop behøver de i og for sig gennemløbe webshoppens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave, især hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

  Et andet forslag kan derfor være at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket almindeligvis er en erklæring om at internet selskabet overholder de danske retningslinjer, foruden at online butikken af og til overvåges af specialister der har indsigt i bestemmelserne på området.

  Det giver dig lejlighed til en håndsrækning, såfremt du oplever besvær med din bestilling af støbesand. Derudover kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der indvirker på købet af støbesand online, som for eksempel den byttepolitik online webshoppen garanterer.

  I relation til det er det desuden relevant, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, så man altid kan bevise bestillingen af støbesand, uagtet om man handler ved 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen eller Bauhaus.

  Jan gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Charlotte Mortensen gav 4 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Thomas gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Ole D gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 tips til internetshopping
  1Den prisbilligste leveringsudgave vil altid være selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du lever nær netshoppens hjemsted. Den fragtform kan i nogle tilfælde være usædvanlig aktuel forudsat du har brug for støbesand straks. Alternativt så frembyder visse online butikker portofri fragt, men typisk kun hvis man bestiller for en præcis sum.
  2Trustpilot fremskaffer altid ønskværdige løsninger til at eksaminere flere nuværende konsumenters vurderinger og af den grund rekommanderer vi, at du evaluerer e-forretningens vurderinger forud for at du handler billige støbesand online. Facebook fremskaffer også en del troværdige muligheder for at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
  3En lang række internet selskaber foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til støbesand. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig særdeles ligetil, samt mange gange derudover den billigste form for levering.
  4Det er i dag i høj grad bekvemt for købere at tjekke tilbud online på billige støbesand fra diverse internet forhandlere i Danmark, og til tak frembyder langt de fleste e-butikker fri fragt. Det kan dog immervæk være lukrativt at prøve nogle enkelte online webshops efter billige priser før du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
  5Fragttiden er selvfølgelig virkelig udslagsgivende i tilfælde af at vi mangler pakken inden for få dage, og med det formål er det rimelig væsentligt at du ser det estimerede leveringstidspunkt ved støbesand. En række internet shops frembyder billig 1 dags levering på en masse varenumre, men vær obs på at det antager at ordren placeres tidligere end et fastsat tidspunkt.
  6Nogle få online shops yder fragt uden omkostninger på støbesand, men undertiden kræver det at der erhverves for en konkret sum. Desuden kan du beslutte sig for den prisbilligste mulighed for levering, som i mange tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et afhentningssted. Metoden bliver godt nok lige så vel meget enkel. Den billigste leveringstype er uden tvivl at hente pakken selv.
  7Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et regulativ, der begunstiger dig som køber imod uægte internet webshops. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at betale betalingen over en længere periode.
  8Vi tilråder generelt at efterse hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, da det burde være en angivelse af at internet forhandleren efterkommer de danske regler, tillige med at virksomheden hyppigt overværes af jurister der har ekspertise inden for vilkårene. Forinden nogen bestiller billige støbesand hos en webbutik bør man når alt kommer til alt få overblik over netbutikkens regler.
  9Før folk bestiller billige støbesand hos en webshop behøver man når alt kommer til alt bese netbutikkens vilkår, det er dog almindeligvis ikke særlig sjovt. Ydermere slår vi et slag for at kunden er sat ind i de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af billige støbesand online, som eksempelvis hvilken bytteret netshoppen tilbyder.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk