Bryggensyd.dk

Støbegrus pristjek

Er du på udkig efter støbegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg støbegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 15 kg 25 kg 20 kg 500 kg 800 kg 1 m3 1 ton 25 kg 1000 kg

Levering: i løs vægt hent selv vognlæs afhentning løst leveret i sække i poser i bigbag trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Du bør kende de regler der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Du bør derfor læse webshoppens regningslinjer.
Flere byggemarkeder sælger et bredt varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover bare støbegrus.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige støbegrus alt efter hvor du handler online. En del har fokus på lave priser, og andre satser på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad du foretrækker.
For mange er byggeprojekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring støbegrus.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at handle online og køre varerne på eget initiativ. På grund af det er der mulighed for at blive fri for fragten, samt sågar få produkterne straks.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra alle mulige producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af støbegrus online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Derfor kan du modtage ekstra kyndig rådgivning fra personale der er specialister i netop støbegrus.
De fleste nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få skarpere priser.
Forskellige nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe ved at handle støbegrus online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

støbegrus harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

støbegrus jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

støbegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

støbegrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør tænke over om du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige firmaer.
2I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det være temmelig afgørende med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
3Der er alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til enormt meget udbytterig oplysning, særligt ifald du kigger i hele verden.
4Der præsenterer sig uden tvivl pludselige hovedpiner i tilfælde med omfangsrige opgaver, og altså viser det sig værdifuldt at man afsætter god nok tid i planen, som gør at man er ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
5For udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Af den årsag kan du løbende tage et kig på femdøgnsprognosen lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det begynder at regne når du netop arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
6Glem ikke at du kan hente offentligt tilskud til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet kræver dermed at projektet har en positiv betydning for naturen.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive rationelt at notere hver enkelt omkostning, og efterfølgende notere billige priser på hver enkelt.
8Det vil vise sig betydningsfuldt at have de påkrævede materialer klar inden du påbegynder projektet. Du bør nedskrive en simpel indkøbsliste som indeholder alt der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå oversigten, med det formål at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9Det anbefales at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst såfremt det er omfangsrige byggerier. Omfattende byggerier kræver flere folk. Derudover bør det være hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
10Du vil ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Det er en fordel at du har værktøjet disponibelt akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i byggeriets budget.
11Du bør på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk beklædning såsom arbejdssko som hjælp overfor hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
12Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din handlingsplan.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til støbegrus

 • Hvor købes støbegrus online?
 • Hvor købes støbegrus billigt?
 • Hvor er støbegrus på tilbud?
 • Hvad er støbegrus?
 • Hvor meget vejer støbegrus?
 • Hvad koster støbegrus?
 • Hvilken form for fragt er bedst?

  Størstedelen af online butikker frembyder nu om stunder flere billige leveringsmuligheder til støbegrus. En der er meget populær er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye varer når du har lyst. Løsningen er altså ret overkommelig, samt i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsløsning.

  Du kan lige så vel planlægge at vælge afsending til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen er i mange tilfælde en tak dyrere, men endda meget nem ved køb af støbegrus online. Den billigste leveringsudgave vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men dette er betinget af at du er i nærheden af e-forretningens byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på støbegrus er selvfølgelig super relevant om vi mangler varen om kort tid, så med det formål er det relativt relevant at vi dobbelttjekker den forventede leveringstid på støbegrus. Temmelig mange online firmaer – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på de fleste varer online, men husk at det er underforstået at bestillingen laves forinden et fastsat klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produktet fikset før de pakkeansatte tager hjem.

  Nogle enkelte e-firmaer byder på levering uden betaling på støbegrus online, men tit kræves det at der erhverves for en præcis sum. Derudover skulle du tage den mest prisbevidste form for levering, som ofte vil blive at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

  De store webbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig støbegrus hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på støbegrus i følgende byer:

  Esbjerg, Vanløse, Allerød, Rønne, Kalundborg, Odder, Tilst, Værløse, Greve, Nykøbing Falster, Nærum, København, Ikast, Horsens, Kolding, Varde, Aabenraa, Ringsted, Taastrup, Haslev, Gentofte, Birkerød, Nørresundby, Skanderborg, Randers, Brøndby, Stenløse, Svendborg, Vejle, Jyllinge, Middelfart, Hjørring, Frederiksberg, Roskilde, Odense, Dragør, Tårnby, Slagelse, Nakskov, Valby, Kokkedal, Køge, Lystrup, Brønshøj, Korsør, Søborg, Frederikssund, Vallensbæk, Risskov, Næstved, Hvidovre, Aarhus, Helsingør, Hedehusene, Højbjerg, Holstebro, Albertslund, Haderslev, Ishøj, Vordingborg, Farum, Rudersdal, Herlev, Glostrup, Holbæk, Virum, Hedensted, Rødovre, Frederiksværk, Aalborg, Struer, Charlottenlund, Hobro, Solrød Strand, Lillerød, Nyborg, Fredericia, Brabrand, Silkeborg, Brønderslev, Lyngby, Ølstykke, Ballerup, Herning, Sønderborg, Frederikshavn, Hillerød, Thisted, Grenaa, Hørsholm, Skive, Gladsaxe, Viborg, og Åbyhøj, .

  Klik-og-hent af støbegrus er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Lolland).

  Når der ses på tallene bliver det klart, at netshoppere mange gange efterspørger eksempelvis billig støbegrus og støbegrus online. Derudover ser vi som regel online shoppere søge efter for eksempel støbegrus priser, køb støbegrus samt støbegrus tilbud, plus de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

  Gode tilbud på støbegrus

  Det er i dag usædvanlig problemfrit for enhver at søge information om priser på billige støbegrus online i blandt forskellige internet outlets, og følgelig har utallige internet forhandlere ikke kunne lade være med at stampe prisniveauet på støbegrus voldsomt, og i øvrigt yde portofri levering.

  Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at inspicere nogle forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på støbegrus online forinden du køber, så man er velinformeret til at få den bedste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Silvan.

  Du skal bare være omhyggelig med, at hvis en shop annoncerer billige støbegrus online til en pris der kan ses som ufattelig god, bør det mange gange være et signal om en falsk online shop. Handler med kort er imidlertid indbefattet af en orden, hvilket sikrer kunden imod falske internet foretagender.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere pengene til støbegrus over flere uger. Det foreslåes ofte ved online nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis køb støbegrus og støbegrus online. Man ser desuden som regel online shoppere efterspørge bl.a. billig støbegrus, støbegrus priser samt støbegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg støbegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 1 ton 25 kg 25 kg 800 kg 1 m3 15 kg 1000 kg 20 kg 500 kg

  Levering: i poser i bigbag trailer løst leveret i sække i løs vægt vognlæs afhentning hent selv

  Undersøg andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot medfører tilpas pålidelige løsninger til at eksaminere forskellige tidligere køberes ratings og derfor anbefales det, at du undersøger online virksomhedens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige støbegrus online.

  Facebook medfører ydermere en lang række habile løsninger til at få et kig ind i e-butikkens popularitet. Tilmed møder vi endda forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at sammensætte en kritik af deres køb, hvilket ligeledes burde tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen shopper billige støbegrus online på en netshop kan man når alt kommer til alt gennemlæse webbutikkens handelsaftale, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, især på de gængse byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

  En anden løsning kan være at efterse om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en sikkerhed for at e-forretningen understøtter de danske regler, udover at netbutikken undertiden revideres af jurister som mestrer de gældende regler.

  Dette er desuden din mulighed for at få assistance, ifald du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel med støbegrus. Endvidere er det at foretrække at køber er hensynstagende til de væsentligste vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af støbegrus online, for eksempel den ombytningsrettighed hjemmesiden anvender.

  I den relation er det også relevant, at man altid bevarer sin ordrekvittering, så man en anden gang kan bevidne sin bestilling af støbegrus, hvad end man shopper hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma eller Davidsen.

  Niels Petersen gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Birthe S gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Lars O gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Susanne E gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  9 gode råd til køb på nettet
  1Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket redder dig som køber imod uærlige online butikker. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at klare regningen ude i fremtiden.
  2Nogle få internet foretagender yder gratis fragt på støbegrus, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt skulle man foretrække den mindst kostelige leveringsmanér, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Løsningen bliver tit derudover i høj grad praktisk. Den mest betalelige fragtform er uden tvivl selv at hente produkterne.
  3Den mest betalelige type af levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, som jo er betinget af at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens adresse. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være super bestemmende når vi har behov for støbegrus øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder indtil flere internet forretninger fragt uden gebyr, men i mange tilfælde er det så præmissen at der handles for en fastsat sum.
  4Forinden nogen handler billige støbegrus på en e-butik bør de principielt tyde virksomhedens handelsvilkår, dog er det naturligvis et omfattende arbejde. For øvrigt er det fornuftigt at køber er klar over de mest centrale retningslinjer der indvirker på shopping af billige støbegrus online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online butikken anvender.
  5Vi foreslår generelt at se nærmere på om internet shoppen er e-mærket medlem, siden det ofte er et fingerpeg om at webshoppen efterlever de danske love, udover at internet firmaet undertiden evalueres af specialister som behersker de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige støbegrus i en online virksomhed kunne man reelt gennemse deres handelsbetingelser.
  6Mange online webshops frembyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsmidler til støbegrus. Et hit er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken præcis når det passer dig. Den er nemlig ultra ligetil, og typisk endda den mest prisbevidste løsning til levering.
  7Leveringstiden kan vise sig at være yderst bestemmende om man absolut skal bruge din pakke med det samme, så af den grund er det helt centralt at vi checker den forventede leveringstid ved støbegrus. Flere internet forretninger giver billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre, men vær på vagt da det er regnet ud fra at ordren aflægges før et aftalt klokkeslæt.
  8Trustpilot resulterer i egentlig fantastiske muligheder for at kortlægge en længere række andre forbrugeres domme og derved kan det anbefales, at du ser nærmere på internet shoppens vurderinger forinden du shopper billige støbegrus online. Facebook giver dig endvidere i højeste grad pæne muligheder for at få indtryk af webbutikkens popularitet.
  9Det er jo i høj grad enkelt for os alle at finde de bedste priser online på billige støbegrus hos forskellige online webshops, og altså frembyder flertallet af internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Det kan til hver en tid være tiden værd at undersøge diverse internet foretagender efter tilbud og rabat forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk