Bryggensyd.dk

Stenmel pristjek

Er du på udkig efter stenmel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 969 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg stenmel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
969 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.048 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.128 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.188 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.198 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.211 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.574 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.667 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.504 kr.Sække med 750 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til veje til petanquebaner til bålsted til fliser mod ukrudt til belægning til havesti til akvarier omkring træer som fugesand til fuger som toplag til køkkenhaven mod myrer til haven som underlag til drivhus til akvarier til gangstier til gårdsplads til flisefuger til bede til indkørsel under skærver som terrasse til legeplads som fugemateriale til bålplads til planter til ridebaner omkring højbede til havegange som belægning

Varianter: hvidt gråt gult lysegrå brun fint lyst antracit granit gul bakke knust sort groft blå grå

Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

Mængder: 15 kg 1000 kg 800 kg 20 kg 500 kg 25 kg 10 kg 15 kg 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 1 ton 1 m3

Levering: i poser vognlæs løst leveret i løs vægt hent selv i bigbag afhentning i sække trailer

Brands: Raw Weber Champost Safestone NCC Dansand

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i prisen på billige stenmel hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du skal tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragten, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggekæder.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse byggeshoppens regningslinjer.
For en del er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund bør du vælge en online byggeshop, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af stenmel.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af varer, imens øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare stenmel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder samler varer fra talrige leverandører, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af stenmel online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har de fleste adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. Dermed kan du undgå leveringsgebyret, samt ovenikøbet have varerne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller stenmel online på deres side.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du modtage endnu mere gavnlig hjælp fra mennesker med specialistviden i lige præcis stenmel.
Forskellige niche webshops producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

stenmel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

stenmel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

stenmel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

stenmel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være nyttigt at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed ved vigtige byggeprocesser. Større ombygninger kræver flere folk. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
2For opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Af den årsag skal du ofte tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at regne bedst som du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
3Det er muligt at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at ombygningen gør en positiv forskel for klimaet.
4Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle risici. Det er vigtigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
5Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør hente professionel assistance til opstarten af byggeriet. Ifald du benytter hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at indhente forslag fra diverse håndværkere.
6Det kan vise sig at være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på økonomien. Det kan blive en fordel at kortlægge alle poster, og herefter finde frem til omkostningen ved dem slavisk.
7Der ligger en hel del artikler og videoer på internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube er kilde til betydelige mængder anvendelig info, i særlig grad ifald du benytter engelske søgeord.
8Man bør nødig gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig erstatteligt at have udstyret tilgængeligt når du påbegynder dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at inkludere omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
9Forinden du opstarter dit byggeprojekt er det aldeles meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Forberedelse bliver kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du må have en velovervejet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din tidsplan.
11Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige udfordringer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at man har afsat rigeligt med tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
12Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har samtlige byggematerialer handlet ind forud for at du begynder din byggeproces. Du har god gavn af at lave en hurtig indkøbsliste med alt det der skal bruges, og så eftergå hver eneste ting, så du sikrer dig at du har husket det hele.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål til stenmel

 • Stenmel hvor tykt et lag?
 • Hvor tykt lag stenmel?
 • Hvad er stenmel lavet af?
 • Hvordan lægges stenmel?
 • Hvordan bliver stenmel hårdt?
 • Hvad er stenmel?
 • Hvordan virker stenmel?
 • Hvor bruges stenmel?
 • Hvordan bruger man stenmel?
 • Hvorfor stenmel?
 • Hvor meget stenmel skal jeg bruge?
 • Hvad koster stenmel?
 • Hvor kan jeg købe stenmel?
 • Hvor hårdt bliver stenmel?
 • Hvad vejer stenmel?
 • Hvad bruger man stenmel til?
 • Hvordan lægger man stenmel?
 • Hvor langt rækker stenmel?
 • Hvilken form for levering skal du vælge?

  En lang række internet webshops udlover i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringstyper til stenmel. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Denne er altså ekstremt uproblematisk, og i mange tilfælde ligeledes den billigste fragttype.

  Du bør lige så vel påtænke at få varerne bragt til din private bopæl eller ud på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig desværre en tand mindre billig, men omvendt ret hensigtsmæssig ift. stenmel online. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, som dog kræver at du lever i kort afstand af e-shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på stenmel er selvfølgelig særligt betydningsfuld om du har brug for dine nye varer med det samme, så herved er det særdeles centralt at man undersøger den anslåede leveringstid ved stenmel. De fleste internet foretagender – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, der dog afhænger af at orden realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få varen betjent inden de lageransatte har fyraften.

  Indtil flere forhandlere på nettet yder gebyrfri levering på stenmel online, men typisk er det forudsat at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover kan man udvælge den mest prisbevidste metode til levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

  Mange netshops udlover click-and-collect hvor du køber billig stenmel online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma. De foreslår blandt andet afhentning af stenmel i følgende byer:

  Glostrup, Vanløse, Ikast, Brøndby, Korsør, Grenaa, Nykøbing Falster, Birkerød, Frederikshavn, Skanderborg, Varde, Thisted, Fredericia, Gentofte, Herning, Odder, Lystrup, Farum, Svendborg, Nørresundby, Brønderslev, Brønshøj, Tilst, Virum, Stenløse, Vordingborg, Nakskov, Valby, Rønne, Hobro, Frederiksberg, Hjørring, Horsens, Jyllinge, Værløse, Lillerød, Lyngby, Hedensted, Kokkedal, Søborg, Esbjerg, Ringsted, Viborg, Hedehusene, Ølstykke, Solrød Strand, Risskov, Rødovre, Allerød, Brabrand, Albertslund, Hørsholm, Aalborg, Sønderborg, Køge, København, Ballerup, Dragør, Charlottenlund, Roskilde, Næstved, Kalundborg, Haderslev, Højbjerg, Frederiksværk, Vallensbæk, Haslev, Silkeborg, Tårnby, Slagelse, Holstebro, Vejle, Nyborg, Taastrup, Randers, Greve, Rudersdal, Middelfart, Skive, Aarhus, Aabenraa, Åbyhøj, Frederikssund, Helsingør, Struer, Nærum, Odense, Holbæk, Gladsaxe, Kolding, Ishøj, Herlev, Hillerød, og Hvidovre, .

  Click-and-collect for stenmel er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

  Når vi kigger i data bliver det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter blandt andet stenmel tilbud og stenmel online. Man ser desuden som regel netshoppere søge for eksempel billig stenmel, stenmel priser samt køb stenmel, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg og Silvan.

  Tilbud på stenmel

  Det er jo efterhånden super bekvemt for alle at lave prissammenligning på billige stenmel online i blandt flere butikker på nettet, og følgelig har flertallet af netshops ikke kunne slippe for at stampe prisen på stenmel en hel del, og endda garantere billig fragt.

  Derfor kan det alligevel være nyttigt at tjekke nogle internet firmaer efter tilbud og rabatter på stenmel online forud for at du shopper, således at man er tryg ved at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

  Du må alligevel huske på, at hvis en internet forhandler udlover billige stenmel online til en tilbudspris der kan virke uhørt tiltalende, så bør det for det meste være et kendetegn på en snydagtig internet forhandler. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en retningslinje, som værner dig som kunde overfor uægte internet firmaer.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et tilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil godtgøre prisen på stenmel af flere omgange. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

  Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere som regel søger efter for eksempel billig stenmel og stenmel online. Vi ser derudover typisk mennesker efterspørge for eksempel stenmel priser, køb stenmel samt stenmel tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stenmel er 799 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som fugemateriale til petanquebaner til ridebaner til gangstier til havegange til gårdsplads mod myrer til bede til drivhus til planter til bålplads til veje under skærver til akvarier til køkkenhaven som belægning omkring træer til akvarier til fliser til legeplads som toplag til bålsted til indkørsel som fugesand til belægning til fuger mod ukrudt som terrasse som underlag til havesti til haven omkring højbede til flisefuger

  Varianter: gult knust lyst blå bakke gul granit sort antracit fint lysegrå groft brun grå hvidt gråt

  Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 m3 10 kg 800 kg 500 liter 1 ton 25 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 15 kg 20 kg

  Levering: i bigbag hent selv trailer i poser løst leveret i sække i løs vægt afhentning vognlæs

  Brands: Raw Safestone Weber NCC Dansand Champost

  Udforsk folks synspunkter

  Trustpilot forærer dig rigtig gode løsninger til at dechifrere ret mange aktuelle brugeres erfaringer og derved går vi ind for, at du efterforsker online forretningens omtaler inden du lægger din bestilling på billige stenmel online.

  Facebook frembringer ligeledes super nyttige genveje til at få en idé om e-forhandlerens troværdighed. Derudover er der mange netbutikker som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel burde benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

  Forinden folk bestiller billige stenmel online på en e-shop burde man utvivlsomt tyde shoppens vilkår, dog er det i reglen et tidskrævende projekt, især på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark og XL-Byg.

  Et alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, som typisk er et signal om at internet forhandleren følger de officielle regler, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden overvåges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

  Derudover tilbydes du genvej til opbakning, såfremt du skulle få problemstillinger i processen med dit køb af stenmel. Udover dette kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de mest vitale vedtægter der har betydning for bestillingen af stenmel online, til eksempel den bytteret online virksomheden bruger.

  I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan påvise sit køb af stenmel, hvad end man har bestilt ved Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark eller Jem og Fix.

  Henrik M gav 5 stjerner

  De er hurtigt til at send vare

  Inger gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Mette Christensen gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Lars gav 4 stjerner

  Altid PERFEKT.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det er i dag ultra nemt for folk at søge information om priser online på billige stenmel på tværs af e-forhandlere, og herved frembyder en lang række webbutikker gratis levering. Trods dette kan det stadigvæk blive fordelagtigt at checke nogle e-forhandlere efter rabat og tilbud inden du bestiller, så du ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
  2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være yderst essentiel i tilfælde af at man behøver pakken med det samme, så med det formål er det utvivlsomt passende at man besigtiger leveringstidspunktet på stenmel. Størstedelen af internet forhandlere stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en række varer, men som ikke desto mindre regnes ud fra at ordren laves forinden et fastsat klokkeslæt.
  3Nogle enkelte firmaer på nettet tilbyder fragt uden betaling på stenmel, men i mange tilfælde under forudsætning af at man shopper for et bestemt beløb. Ellers burde man foretrække den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde er at få bragt ordren til en pakkeshop. Fragtmuligheden er gerne ligeledes usædvanlig let. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
  4Vi tilråder at kigge hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det typisk er en forsikring om at internet butikken adlyder de gældende danske regler, og at den af og til kontrolleres af specialister som kender til vilkårene. Inden folk køber billige stenmel i en forretning på nettet behøver de utvivlsomt gennemlæse forhandlerens handelsvilkår.
  5Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du er nærved online forhandlerens lager. Den leveringstype er jo ret så aktuel om man skal bruge stenmel om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del online forretninger levering uden beregning, men for det meste er det kun gældende hvis man handler for et fastslået beløb.
  6Trustpilot medfører visse gavnlige muligheder for at finde ud af mange nuværende forbrugeres anmeldelser og derved er det godt, at du kigger nærmere på internet forretningens vurderinger forinden du køber billige stenmel online. Facebook giver dig lige så vel en lang række pålidelige metoder til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus.
  7Forud for at nogen handler billige stenmel hos en shop kunne de til hver en tid se på netbutikkens forretningsvilkår, men det er for det meste ikke særlig interessant. Udover dette tilråder vi at køber er på vagt for de mest aktuelle vilkår der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige stenmel online, for eksempel den returpolitik e-forhandleren lover.
  8Størstedelen af e-butikker udlover nu en lang række forskellige billige muligheder for levering til stenmel. En der er meget anvendt er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså usædvanlig ukompliceret, samt tit også den mindst kostelige leveringsløsning.
  9Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfattet af en ordning, som beskytter dig som køber overfor uærlige webbutikker. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale pengene over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk