Bryggensyd.dk

Spagnum pristjek

Er du på udkig efter spagnum? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 5.400 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 5.400 liter for kun 2.195 kr. Det er 77 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 5.400 liter spagnum inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.195 kr.Sække med 300 literKøb
2.426 kr.Sække med 6.000 literKøb
2.759 kr.Sække med 250 literKøb
2.959 kr.Sække med 6.000 literKøb
3.239 kr.Sække med 4.000 literKøb
3.329 kr.Sække med 150 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.451 kr.Sække med 5.000 literKøb
3.604 kr.Poser med 80 literKøb
3.900 kr.Poser med 60 literKøb
4.136 kr.Sække med 2.000 literKøb
4.491 kr.Sække med 3.000 literKøb
4.718 kr.Poser med 40 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
6.318 kr.Sække med 1.000 literKøb
9.385 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 5.400 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: højbed køkkenhave hæk drivhus akvarie græsplæne bambus bøgehæk krydderurter heste køer surbundshed hønd roser hortensia kartofler

Varianter: gødet fin grov ugødet

Mængder: 400 liter 2000 liter 80 liter 500 liter 300 liter 3000 liter 200 liter 1000 liter 1 m3 50 liter

Levering: trailer løst leveret i poser vognlæs afhentning i løs vægt i sække i bigbag hent selv

Brands: Park GreenBio Pindstrup Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot spagnum.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige spagnum fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på de bedste priser, imens nogle satser på en høj grad af service. Du må reflektere over hvad der er vigtigst for dig.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund skal man læse virksomhedens regningslinjer.
Når du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed muligt i de udbredte byggecentre.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at vælge et online byggemarked, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af spagnum.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber produkter fra forskellige producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af spagnum online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed til dig der skal købe online. Det vil nogle se positivt på.
De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og hermed har du chancen for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler spagnum online på deres hjemmeside.
Alverdens nichebutikker på internettet er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du en lavere pris.
De fleste niche webshops er eksperter i deres produkter, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved får du formentlig endnu mere god rådgivning fra nogle der er specialister i netop spagnum.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
spagnum harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

spagnum silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

spagnum bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

spagnum jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så man har styr på økonomien. Det vil blive sundt at notere samtlige udgifter, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem en ad gangen.
2Det kan vise sig betydningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du kan forfatte en overskuelig oversigt som indeholder alt hvad du har brug for, og efterfølgende efterse listen, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
3Måske du burde regne på hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at købe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Såfremt du skal have hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at få tilbud fra flere håndværkere.
4Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning herunder sikkerhedssko som sikring overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
5Der ligger mange vejledninger og videoer online som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube yder assistance med enormt meget gavnlig information, ikke mindst hvis man skriver søgeordene på engelsk.
6Forberedelse viser sig som vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en klar tidsplan, som viser hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt derudover en numerisk orden. Vær konkret idet du sammensætter din arbejdsplan.
7Der kommer ofte uforudsigelige udfordringer i tilfælde med svære projekter, og altså vil det være af stor betydning at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
8For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund skal du tit lægge mærke til vejrudsigten i dagene før byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag begynder at vælte ned når du netop står midt i det store projekt.
9Du må på ingen måde gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have grejet til disposition idet du indleder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de her omkostninger i det økonomiske overblik.
10Husk at du kan få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet påvirker miljøet.
11Det er oplagt at få hjælp til arbejdet, hovedsageligt ift. vigtige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil er det mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
12I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig meget meningsfuldt med et tilsagn om, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
De mest populære byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ret så overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.

Normale spørgsmål hvad angår spagnum

 • Hvor kommer spagnum fra?
 • Hvordan laver man spagnum?
 • Hvad koster spagnum?
 • Hvad bruges gødet spagnum til?
 • Hvad betyder spagnum?
 • Hvad bruges spagnum til?
 • Hvad består spagnum af?
 • Rhododendron spagnum hvornår?
 • Hvad vejer 1m3 spagnum?
 • Hvordan bruges spagnum?
 • Hvad er spagnum?
 • Hvor meget spagnum til hortensia?
 • Hvad vejer 80 liter spagnum?
 • Hvor meget spagnum til rhododendron?
 • Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

  En lang række online forretninger tildeler nu om stunder en række forskellige billige leveringsløsninger til spagnum. En af de mest moderne er nu om stunder pakkeshops, hvor du så selv henter de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er jo ualmindeligt praktisk, samt tit desuden den mest billige fragtløsning.

  Du bør tillige udse dig at få varerne bragt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden er en gang i mellem en smule mindre billig, men derudover vældig bekvem ved køb af spagnum online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du har bopæl nær internet webshoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på spagnum kan være usædvanlig væsentlig når vi har behov for din pakke med det samme, så af den grund er det rigtig essentielt at man finder det forventede leveringstidspunkt for spagnum. En masse byggecentre – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, men det påkræver at bestillingen indsendes forinden et givent tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få ordren sendt afsted inden lagermedarbejderne holder fyraften.

  Indtil flere internet forretninger byder på portofri levering på spagnum online, men undertiden er det påkrævet at du shopper for en fastsat pris. Derudover skulle man beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted.

  Masser af byggemarkedskæder tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig spagnum hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark og Davidsen. De udlover blandt andet klik-og-hent på spagnum i følgende byer:

  Kolding, Hjørring, Sønderborg, Værløse, Greve, Svendborg, Haderslev, Brønderslev, Ballerup, Struer, Odense, Lillerød, Stenløse, Kokkedal, Haslev, Ishøj, Ølstykke, Farum, Frederiksberg, Lystrup, København, Randers, Aalborg, Horsens, Holbæk, Rødovre, Vanløse, Køge, Lyngby, Thisted, Vejle, Hobro, Helsingør, Jyllinge, Birkerød, Gladsaxe, Skanderborg, Tilst, Slagelse, Albertslund, Skive, Kalundborg, Valby, Aabenraa, Brabrand, Middelfart, Brøndby, Risskov, Glostrup, Odder, Taastrup, Herlev, Fredericia, Nykøbing Falster, Frederikssund, Tårnby, Vordingborg, Højbjerg, Ringsted, Aarhus, Korsør, Nakskov, Nørresundby, Hedehusene, Roskilde, Brønshøj, Nærum, Herning, Nyborg, Allerød, Rønne, Varde, Frederiksværk, Grenaa, Silkeborg, Rudersdal, Søborg, Frederikshavn, Ikast, Charlottenlund, Holstebro, Viborg, Hedensted, Hillerød, Gentofte, Vallensbæk, Næstved, Virum, Dragør, Hørsholm, Hvidovre, Solrød Strand, Åbyhøj, og Esbjerg, .

  Click-and-collect ift. spagnum er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når man kigger i tendenserne står det klart, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel spagnum tilbud og køb spagnum. Derudover ser vi jævnligt folk søge efter eksempelvis spagnum online, spagnum priser samt billig spagnum, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

  Find den bedste pris på spagnum

  Det har vist sig at være ret så uproblematisk for folk at søge sig frem til tilbud på billige spagnum online hos forskellige butikker på nettet, og af den grund har flere e-shops ikke kunne lade være med at nedbringe salgspriserne på spagnum betragteligt, og endda byde på billig levering.

  Det kan imidlertid vise sig indbringende at granske et par forskellige internet forhandlere efter tilbud på spagnum online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Stark og Harald Nyborg.

  Du bør bare huske på, at ifald en webbutik frembyder billige spagnum online på tilbud til en pris der kan virke ufattelig beskeden, er det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig netshop. Kortbestillinger er trods alt dækket ind under en lov, hvilket passer på dig som kunde overfor uærlige online outlets.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du vil honorere betalingen af spagnum over en periode. Dette tilbydes typisk i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at netshoppere typisk efterspørger fx køb spagnum og billig spagnum. Vi ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter eksempelvis spagnum tilbud, spagnum online og spagnum priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 5.400 liter kg spagnum er 2149 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Alt ok” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: surbundshed bøgehæk højbed heste bambus akvarie hæk hønd roser krydderurter hortensia græsplæne kartofler køer drivhus køkkenhave

  Varianter: fin ugødet grov gødet

  Mængder: 400 liter 1 m3 50 liter 2000 liter 300 liter 200 liter 80 liter 3000 liter 1000 liter 500 liter

  Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag hent selv trailer vognlæs afhentning i sække i poser

  Brands: Park Champost Pindstrup Danmuld GreenBio

  Kig på tidligere kunders anmeldelser

  Trustpilot bringer dig helt anstændige genveje til at sondere en stor gruppe tidligere forbrugeres evalueringer og herved er det smart, at du kigger nærmere på online forretningens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige spagnum online.

  Facebook fører til lige så vel forholdsvis hæderlige genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ses en række internet selskaber som giver kunderne mulighed for at meddele en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen bestiller billige spagnum online hos en e-handler behøver man for at være sikker granske dens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant, især ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

  En nemmere løsning er at kontrollere hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det ofte er et kendetegn for at internet forretningen opfylder dansk lovgivning, og at online forretningen nu og da revurderes af fagfolk som har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

  Dette er en god genvej til bistand, når du får besvær i forbindelse med dit indkøb af spagnum. Dertil er det smart at køber er omhyggelig omkring de vigtigste regler der er gældende for bestillingen af spagnum online, som for eksempel den returrettighed online forretningen har.

  I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man når som helst beholder sin kvitteringsmail, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af spagnum, hvad end man har bestilt fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller 10-4.

  Lars gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Hanne gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Thomas S gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Per gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 gode råd til internetshopping
  1Leveringshastigheden er jo meget udslagsgivende forudsat du mangler varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det relativt essentielt at du studerer den forventede leveringstid for spagnum. Temmelig mange internet virksomheder stiller garanti om billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men som trods alt er forudsat at bestillingen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt.
  2Vi anbefaler shopping med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en bestemmelse, som beskytter køber overfor uoprigtige internet selskaber. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du gerne vil afdrage betalingen over tid.
  3Visse internet virksomheder tilbyder fri fragt på spagnum, men i reglen er det så præmissen at der handles for et præcist beløb. Desuden kunne man beslutte sig for den mest betalelige fragtform, der oftest er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Den viser sig tit samtidig ualmindeligt hensigtsmæssig. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  4Den mest letkøbte leveringsform vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du bor tæt på internet firmaets arbejdslager. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være yderst vital forudsat du absolut skal bruge spagnum om et øjeblik. Alternativt så præsterer en hel del internet butikker gratis fragt, men i reglen kun hvis du aftager for en konkret sum.
  5En masse online firmaer tilbyder nu en lang række forskellige billige muligheder for fragt til spagnum. En der er meget almindelig er for nærværende afhentningssteder, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særdeles praktisk, samt ofte endda den billigste fragtmetode.
  6Generelt anbefaler vi at granske om online forretningen er e-mærke godkendt, da det længe har været en indikation om at netshoppen opererer i overensstemmelse med de danske love, udover at internet virksomheden jævnligt revideres af specialister som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige spagnum hos en internet forhandler burde man de facto gennemløbe butikkens regler.
  7Inden folk bestiller billige spagnum i en internet forhandler behøver man de facto gennemse netshoppens handelsaftale, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Herudover tilrådes det at man er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige spagnum online, til eksempel den returret e-handlen anvender.
  8Det er jo efterhånden ret smart for købere at finde frem til de bedste priser online på billige spagnum på tværs af e-handler, og altså frembyder mange internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel vise sig profitabelt at studere nogle forskellige e-butikker efter billige priser før du færdiggør din shopping, så man er garanteret at modtage den mest betalelige pris.
  9Trustpilot genererer nogenlunde passelige chancer for at tyde forskellige tidligere konsumenters omtaler og herved stiller vi forslag om, at du iagttager internet selskabets anmeldelser forud for at du bestiller billige spagnum online. Facebook giver dig lignende uden sammenligning udmærkede muligheder for at få en idé om webbutikkens pålidelighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk