Bryggensyd.dk

Søsten pristjek

Er du på udkig efter søsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg søsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Varianter: fritlagte blå runde små sorte hvide gule

Mængder: 1 kubikmeter 10 kg 500 liter 500 kg 1 ton 15 kg 25 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 15 kg 20 kg 25 kg

Levering: løst leveret i sække afhentning i bigbag hent selv i løs vægt i poser vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke byggemarkedets betingelser.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne selv. Dette er i høj grad muligt i de kendte byggecentre.
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring søsten.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige søsten hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på gode tilbud, og øvrige tilbyder et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare søsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggemarkeder tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, så du kan bestille fra et stort udvalg af søsten online.
De store byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem kan man blive fri for fragtgebyret, samt endda hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Herved forventes det at du får en høj grad af god vejledning fra folk med specialistviden i netop søsten.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få lavere priser.
De fleste niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du handler søsten online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag ca. 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

søsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

søsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

søsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

søsten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ej beklædning herunder sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer professionel assistance.
2Det bliver fundamentalt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige forud for at du tager fat på dit arbejde. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det du får brug for, og dernæst granske hver eneste ting, med øje for at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
3Forinden du iværksætter byggeprocessen kan det blive aldeles centralt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
4Husk at reflektere over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde have assistance fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Når du henter hjælp fra en professionel er det normalt at søge en pris fra forskellige foretagender.
5Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har et økonomisk overblik. Det kan være behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, og bagefter indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
6Du bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Ofte kan det være fordelagtigt at have grejet disponibelt inden du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere de medfølgende omkostninger i din økonomi.
7Du kan finde et bredt udvalg af instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til vældig meget almennyttig information, især når du benytter engelske søgeord.
8For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den grund skal du jævnligt tjekke vejrberetningerne i forbindelse med byggeprocessen, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til projektet, især såfremt det er omfangsrige byggerier. Større ombygninger behøver flere folk. Endvidere bør det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
10Der viser sig typisk uforudsigelige udfordringer når det gælder omfattende projekter, og på grund af det vil det vise sig væsentligt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at man når det til siden.
11Forberedelse vil altid være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du skal udarbejde en strømlinet agenda, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din plan.
12Det er muligt at spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få når byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som klart er utrolig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Scoren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål inden for søsten

 • Hvor meget vejer søsten?
 • Hvor købes søsten billigt?
 • Hvor er søsten på tilbud?
 • Hvad koster søsten?
 • Hvad er søsten?
 • Hvor købes søsten online?
 • Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

  Flere e-butikker tildeler nu om dage flere billige muligheder for levering til søsten. En af dem der er mest populær er nu til dags afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når du har lyst. Metoden er jo ret så let gængelig, og oftest tilmed den billigste metode til levering.

  Du kunne omvendt beslutte dig for at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Metoden er gennemsnitligt en anelse mere pebret, men desuden særligt problemfri for søsten online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid være at hente varerne selv, som dog nødvendiggør at du befinder dig tæt på online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på søsten er jo ultra bestemmende om man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, så herved er det skam afgørende at vi gransker leveringstiden for søsten. En hel del internet foretagender – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en lang række varenumre online, men det er afhængig af at bestillingen køres igennem forud for et aftalt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne ekspederet inden de logistikansatte får fri.

  En række byggecentre frembyder fragt uden gebyr på søsten online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der købes for en fastsat sum. Som alternativ kunne man gribe den billigste fragtmetode, hvilket oftest er at få dem til at køre pakken til en pakkeshop.

  Temmelig mange byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig søsten derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og Bauhaus. Byggecentrene yder eksempelvis afhentning af søsten i følgende områder:

  Haslev, Herning, Esbjerg, Hedehusene, Jyllinge, Køge, Kalundborg, Grenaa, Vanløse, Hedensted, Risskov, Svendborg, Albertslund, Tårnby, Frederikshavn, Thisted, Roskilde, Kokkedal, Allerød, Lillerød, Kolding, Middelfart, Lystrup, Virum, Hjørring, Vordingborg, Åbyhøj, Odense, Gentofte, Fredericia, Dragør, Odder, Glostrup, Varde, Hillerød, Lyngby, Brøndby, Rønne, Greve, Taastrup, Slagelse, Nærum, Aarhus, Randers, Holstebro, Korsør, Søborg, Horsens, Hørsholm, Hvidovre, Nakskov, Tilst, Herlev, Charlottenlund, Frederiksværk, Vallensbæk, Gladsaxe, Skanderborg, Ølstykke, Aalborg, Birkerød, Valby, København, Rødovre, Viborg, Aabenraa, Solrød Strand, Ikast, Vejle, Ringsted, Sønderborg, Helsingør, Struer, Frederikssund, Brønshøj, Frederiksberg, Brabrand, Ishøj, Hobro, Silkeborg, Næstved, Haderslev, Nyborg, Ballerup, Nykøbing Falster, Nørresundby, Værløse, Højbjerg, Rudersdal, Brønderslev, Stenløse, Farum, Holbæk, og Skive, .

  Afhentning af søsten er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Nordsjælland, Bornholm), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere mange gange efterspørger blandt andet søsten tilbud og billig søsten. Vi ser desuden jævnligt mennesker søge eksempelvis søsten online, køb søsten samt søsten priser, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Den bedste pris på søsten

  Det er i dag i høj grad ligetil for alle og enhver at finde tilbud på billige søsten online hos diverse internet forhandlere i Danmark, og derved har langt de fleste e-firmaer været presset til at at reducere priserne på søsten eftertrykkeligt, og endda love levering uden gebyr.

  Derfor kan det ikke desto mindre være lukrativt at udforske flere internet foretagender efter rabatter og tilbud på søsten online inden du placerer ordren, sådan at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Stark.

  Du må blot huske på, at hvis en internet butik udbyder billige søsten online til salg for en salgspris der er hamrende letkøbt, bør det mange gange være en indikation på en uægte e-forretning. Handler med kort er heldigvis omsluttet af en orden, som redder kunden overfor uoprigtige internet foretagender.

  Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at dække betalingen af søsten over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

  Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk mange gange leder efter fx søsten tilbud og søsten online. Foruden dette ser man ofte mennesker søge efter blandt andet billig søsten, søsten priser samt køb søsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg søsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Varianter: sorte hvide blå gule fritlagte runde små

  Mængder: 10 kg 1 ton 25 kg 500 kg 15 kg 25 kg 15 kg 500 liter 1000 kg 800 kg 1 m3 20 kg 1 kubikmeter

  Levering: i løs vægt i poser i sække afhentning i bigbag vognlæs hent selv trailer løst leveret

  Gennemsøg andre menneskers anmeldelser

  Trustpilot forærer dig absolut gavnlige genveje til at fortolke flere aktuelle køberes ratings og på grund af dette går vi ind for, at du beser internet virksomhedens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige søsten online.

  Facebook yder ligeledes rigtig værdifulde metoder til at få indsigt i online forretningens pålidelighed. Foruden det møder vi nogle internet forhandlere som tilbyder kunderne at skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk køber billige søsten online på en internet butik kan de uden tvivl bese webbutikkens handelsbetingelser, men det er for det meste et omfattende projekt, specielt ved de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma og 10-4.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt online butikken er e-mærket, hvilket kan være en erklæring om at netbutikken respekterer gældende dansk lovgivning, udover at internet forhandleren af og til føres tilsyn med af jurister der har megen viden om reglerne.

  Derudover giver det dig anledning til støtte, ifald du møder dilemmaer i forbindelse med din handel med søsten. Ydermere er det fornuftigt at køberen er klar over de fundamentale betingelser der kan influere på bestillingen af søsten online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online webshoppen tilbyder.

  Derfor er det tillige vigtigt, at man altid bibeholder ens ordrekvittering, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af søsten, uanset om man køber hos Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

  Inger G gav 5 stjerner

  Fremragende service

  Henrik T gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Peter gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Pia gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 tips til online shopping
  1Fragttiden kan vise sig at være meget aktuel om man har behov for dine nye varer omgående, og af den grund er det i sandhed essentielt at man checker den estimerede leveringstid ved søsten. Flere online firmaer tilbyder billig 1 hverdags levering på de fleste varer, men som ikke desto mindre afhænger af at du når at bestille forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  2Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som er en angivelse af at e-butikken efterlever de danske love, samt at internet virksomheden rutinemæssigt besøges af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Forud for at nogen handler billige søsten hos en shop på nettet kunne man på en vis måde granske netbutikkens forretningsbetingelser.
  3Forud for at nogen shopper billige søsten på en webbutik kan man faktisk gennemgå virksomhedens regler, men det er gerne ikke særlig spændende. I øvrigt går vi ind for at køberen er obs på de mest aktuelle forhold der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige søsten online, fx hvilken returneringsret online forhandleren anvender.
  4Det er jo efterhånden særdeles smertefrit for os alle at lave prissammenligning online på billige søsten i blandt flere e-shops, og så præsterer masser af internet selskaber i Danmark portofri fragt. Det kan stadigvæk vise sig profitabelt at tjekke en række online outlets efter billige priser forinden du handler, så du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris.
  5En hel del butikker på nettet yder gebyrfri levering på søsten, men typisk er det forbeholdt når du aftager for en bestemt sum. Derudover bør man gribe den mest prisbevidste slags levering, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden er i mange tilfælde også temmelig let. Den prisbilligste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
  6Trustpilot giver dig tilpas fantastiske løsninger til at eksaminere flere forhenværende brugeres vurderinger og på grund af dette tilråder vi, at du sonderer online firmaets kritik før du køber billige søsten online. Facebook præsterer ydermere en del værdifulde chancer for at få indblik i online forhandlerens troværdighed.
  7Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at hente varerne selv, men det forudsætter at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens bopæl. Den form for levering kan vise sig at være særdeles relevant om du har brug for søsten omgående. Alternativt så frembyder en hel del online butikker fragtfri levering, men ofte er det betinget af at man bestiller for en bestemt pris.
  8En hel del internet forhandlere tilbyder i øjeblikket alverdens billige fragtløsninger til søsten. En af favoritterne er efterhånden pakkeshops, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er jo virkelig nem, samt typisk endvidere den mest prisbevidste mulighed for fragt.
  9Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et regelsæt, der beskytter kunden overfor uærlige firmaer på nettet. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at afbetale regningen af flere omgange.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk