Bryggensyd.dk

Småsten pristjek

Er du på udkig efter småsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg småsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til pynt til gravsted til bede til haven til indkørsel til gulve

Mængder: 500 kg 500 liter 15 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 10 kg 25 kg 1 m3 800 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 ton

Levering: i poser løst leveret i løs vægt hent selv trailer afhentning vognlæs i sække i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du kigge andetsteds.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er især et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Nogle byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare småsten.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke firmaets betingelser.
Du vil finde ulighed i prisen på billige småsten fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, og øvrige giver kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du vælge en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af småsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og som følge af det har mange valget om at bestille online og transportere materialerne på eget initiativ. Herigennem har man mulighed for at undvære fragtgebyret, samt samtidig få produkterne straks.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af småsten online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du handler småsten online hos dem.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Derfor får du formentlig ekstra god sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis småsten.
Danmarks største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

småsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

småsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

småsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

småsten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at have de fornødne materialer handlet ind forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en simpel liste indeholdende alt det du får brug for, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, hvormed du er sikker på at alt er som det skal være.
2Forberedelse vil altid være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal forfatte en struktureret strategi, der fortæller hvilke opgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af tidsplanen.
3Det kan overvejes at indhente assistance til projektet, især såfremt det er vigtige byggeprojekter. Nogle byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. Derudover bør det blive hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Der præsenterer sig jævnligt uforudsete hovedpiner i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette vurderes det essentielt at man har afsat en god portion tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm der skåner dig imod mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke får professionel assistance.
6I nogle tilfælde kan man få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes ifald renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet influerer positivt på miljøet.
7Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du har et overblik over økonomien. Det kan være økonomisk at kortlægge samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge udgiften ved hver enkelt.
8Ved udendørs projekter kan vind og vejr få stor betydning. Derfor kan du løbende tage notits af vejrudsigten lige før arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at regne netop som du står midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af ret så meget gavnlig information, ikke mindst hvis du benytter engelske ord i din søgning.
10Før du indleder byggeprocessen må det være rimeligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Det kan vurderes hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde sikre dig professionel hjælp til noget af projektet. Såfremt du skal have assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at lede efter en pris fra diverse entreprenører.
12Man vil aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet disponibelt idet du begynder på byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
De højest ratede byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er temmelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål med hensyn til småsten

 • Hvor købes småsten billigt?
 • Hvor købes småsten online?
 • Hvor meget vejer småsten?
 • Hvor er småsten på tilbud?
 • Hvad er småsten?
 • Hvad koster småsten?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  De fleste internet handler udlover i vore dage flere billige løsninger til levering til småsten. En af de mest moderne er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo i høj grad ukompliceret, og typisk desuden den mest betalelige løsning til levering.

  Du kan tillige påtænke at få varerne bragt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver en gang i mellem et hak mere bekostelig, men ydermere temmelig smertefri ift. småsten online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette afhænger af at du befinder dig med kort afstand til webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på småsten er jo ekstremt afgørende når vi har behov for pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det nemlig relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for småsten. Temmelig mange internet butikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre online, som tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varen afsted forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

  Enkelte firmaer på nettet garanterer levering uden gebyr på småsten online, men for det meste er det påkrævet at man aftager for en fastsat pris. Derudover må du tage den mest billige mulighed for levering, der gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  En stor portion byggecentre yder klik-og-hent hvor du handler billig småsten online men selv henter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på småsten i følgende områder:

  Hobro, Næstved, Brønshøj, Ballerup, Esbjerg, Nyborg, Vallensbæk, Taastrup, Nykøbing Falster, Nørresundby, Vejle, Grenaa, Brabrand, Hørsholm, Vordingborg, Valby, Skanderborg, Albertslund, Lillerød, Aalborg, Birkerød, Aarhus, Køge, Jyllinge, Varde, Solrød Strand, Silkeborg, Farum, Kokkedal, Ikast, Glostrup, Svendborg, Kalundborg, Frederikssund, Brønderslev, Ishøj, Horsens, Thisted, Hvidovre, Randers, Rønne, Frederiksværk, København, Struer, Risskov, Ringsted, Hedensted, Hjørring, Lyngby, Gladsaxe, Hillerød, Dragør, Rudersdal, Aabenraa, Holstebro, Nakskov, Lystrup, Frederikshavn, Skive, Viborg, Værløse, Åbyhøj, Slagelse, Nærum, Virum, Korsør, Odder, Stenløse, Helsingør, Gentofte, Rødovre, Herning, Højbjerg, Brøndby, Tilst, Greve, Frederiksberg, Vanløse, Fredericia, Allerød, Holbæk, Haderslev, Kolding, Odense, Haslev, Søborg, Ølstykke, Sønderborg, Middelfart, Tårnby, Roskilde, Hedehusene, Herlev, og Charlottenlund, .

  Click-and-collect af småsten er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Ses der på tallene er det markant, at mennesker tit kigger efter eksempelvis småsten tilbud og billig småsten. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter bl.a. småsten priser, småsten online samt køb småsten, foruden de store byggekæder som Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Få den bedste pris på småsten

  Det har vist sig at være særligt fremkommeligt for enhver at finde frem til tilbud på billige småsten online hos flere internet foretagender, og til tak har mange internet butikker fundet det nødvendigt at presse prisen på småsten voldsomt, og ydermere præstere gratis fragt.

  Det kan immervæk vise sig lønsomt at sammenholde enkelte webshops efter tilbud og rabatter på småsten online inden du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

  Man bør lige meget hvad være omhyggelig med, at når en e-handler frembyder billige småsten online til en udsalgspris der anses for umådelig attraktiv, bør det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk online shop. Kortbestillinger er heldigvis dækket ind under et lovbud, som passer på dig imod uoprigtige online virksomheder.

  Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at klare beløbet til småsten i flere bidder. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Silvan, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og 10-4.

  Når man ser på tallene er det markant, at folk typisk leder efter for eksempel småsten online og småsten tilbud. Man ser desuden typisk folk søge blandt andet køb småsten, billig småsten og småsten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg småsten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Virkelig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulve til gravsted til haven til pynt til bede til indkørsel

  Mængder: 500 kg 1 kubikmeter 1 m3 20 kg 1000 kg 10 kg 1 ton 500 liter 800 kg 15 kg 25 kg 15 kg 25 kg

  Levering: vognlæs i bigbag i poser hent selv afhentning i løs vægt løst leveret trailer i sække

  Tjek eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot indebærer tilpas gunstige muligheder for at finde ud af forskellige nuværende konsumenters tanker og af den grund slår vi et slag for, at du eftergår e-firmaets anmeldelser forinden du køber billige småsten online.

  Facebook frembyder tillige ganske anstændige løsninger til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi en række e-forhandlere som tilbyder folk at meddele en evaluering af virksomhedens service, som også må benyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk bestiller billige småsten online på en internet forhandler behøver man egentlig studere shoppens forretningsaftale, det er dog bare ikke særlig interessant, især på de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et alternativ er at tjekke om internet forretningen er e-mærket, grundet at det generelt er en påvisning af at internet forretningen respekterer de gældende danske regler, tillige med at netshoppen regelmæssigt revideres af eksperter som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

  Det er en rigtig god anledning til opbakning, hvis du bliver udsat for udfordringer ved din ordre på småsten. Tilsvarende anbefaler vi at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler i forbindelse med købet af småsten online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-forretningen bruger.

  I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man permanent bevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet af småsten, hvad end man har handlet fra 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Michael Kristensen gav 5 stjerner

  Det fungerer jo bare

  Thomas K gav 4 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Kim Christiansen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Kim gav 4 stjerner

  Stjerneklar service!

  9 gode råd til online shopping
  1Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er inkluderet i en regel, som garanterer dig som køber imod uoprigtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.
  2Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du lever i kort afstand af internet virksomhedens lager. Den fragtmetode er jo vældig essentiel ifald du har brug for småsten inden for kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere webshops levering uden beregning, men typisk kun ifald du indkøber for et fastslået beløb.
  3Enkelte e-forretninger i Danmark yder levering uden omkostninger på småsten, men for det meste kræves det at der erhverves for et fastslået beløb. Som alternativ kan du vælge den mest letkøbte leveringsmetode, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver almindeligvis ligeledes rigtig bekvem. Den mest billige fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
  4Leveringstiden er jo yderst vital forudsat man absolut skal bruge pakken om kort tid, så med det formål er det temmelig aktuelt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på småsten. En stor portion internet selskaber garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men husk at det påkræver at du bestiller før et fast klokkeslæt.
  5Forud for at nogen handler billige småsten på en forretning på nettet bør de utvivlsomt gennemgå shoppens regler, dog er det typisk et tidskrævende arbejde. Udover dette er det godt at køber er klar over de grundlæggende bestemmelser der indvirker på handlen med billige småsten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken benytter.
  6Trustpilot byder på adskillige passelige muligheder for at evaluere mange tidligere kunders erfaringer og herved er det prisværdigt, at du eksaminerer internet firmaets bedømmelser forinden du handler billige småsten online. Facebook fremskaffer tilsvarende en del værdifulde løsninger til at få et kig ind i netbutikkens popularitet.
  7Størstedelen af internet virksomheder giver i øjeblikket mange forskellige billige muligheder for fragt til småsten. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Denne er altså temmelig enkel, samt typisk tillige den mest betalelige mulighed for fragt.
  8Det har vist sig at være vældig nemt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige småsten hos flere internet forretninger, og herved yder massevis af online butikker billig levering. Det kan alligevel vise sig gavnligt at undersøge nogle online outlets efter billige priser inden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at få den bedste pris.
  9Vi slår generelt et slag for at granske om online forretningen er medlem af e-mærket, siden det er et signal om at netshoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, og at e-forretningen undertiden overvåges af sagkyndige som mestrer lovene på området. Før nogen handler billige småsten på en e-butik behøver de utvivlsomt skimme e-butikkens handelsaftale.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk