Bryggensyd.dk

Singels sten pristjek

Er du på udkig efter singels sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg singels sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 kubikmeter 500 kg 15 kg 25 kg 15 kg 1 m3 800 kg 500 liter 10 kg 20 kg 25 kg 1 ton 1000 kg

Levering: i poser i bigbag i sække løst leveret i løs vægt afhentning vognlæs trailer hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et stort produktsortiment, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden bare singels sten.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor kan du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring singels sten.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er navnligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Der kan være forskel på priserne på billige singels sten hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste priser, imens andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker mange steder i landet, og pga. det har de fleste valget om at bestille online og fragte varerne personligt. På grund af det kan du overveje at blive fri for fragten, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af singels sten online.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe singels sten online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig formår de at yde endnu mere informativ sparring fra personale med ekspertviden i netop singels sten.
De største byggecentre i Danmark
singels sten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

singels sten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

singels sten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

singels sten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør fremskaffe professionel hjælp til opstarten af projektet. Såfremt du benytter eksperthjælp er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
2Nogle gange kan man søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes ifald byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for naturen.
3Ved projekter udenfor har vejret en afgørende rolle. Af den årsag skal du løbende tage et kig på vejrvarslen i perioden for byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne når du netop er godt i gang med det svære byggeprojekt.
4Der viser sig stort set altid utidige problemer når det gælder svære byggeprojekter, og derfor viser det sig væsentligt at der er afsat god plads i handlingsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
5Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din plan.
6Det er fundamentalt at have samtlige materialer indkøbt forinden du går til værks med projektet. Du bør notere en enkel huskeliste som indeholder alt du skal bruge, og så gennemløbe hvert eneste punkt, så du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på udgifterne. Det vil blive sundt at nedfærdige hver eneste udgift, og så dokumentere ens udgift ved dem én og én.
8I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen er det vildt fornuftigt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
9Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig når der er tale om krævende byggeopgaver. Krævende byggerier behøver mere end en person. Ydermere vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning som hjælp imod mulige risici. Det er uundværligt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke køber professionel assistance.
11Man må ikke fattes udstyr. Tit kan det være essentielt at du har udstyret ved hånden forinden du går løs med byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
12Der ligger en verden af artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med vældig meget konstruktiv oplysning, særligt såfremt man kigger på engelsk.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Normale spørgsmål rundt om singels sten

 • Hvad er singels sten?
 • Hvor meget vejer singels sten?
 • Hvor købes singels sten billigt?
 • Hvor er singels sten på tilbud?
 • Hvor købes singels sten online?
 • Hvad koster singels sten?
 • Hvilken leveringstype er smartest?

  De fleste netbutikker i Danmark udlover i øjeblikket flere billige fragtmuligheder til singels sten. En yndling er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo særdeles gnidningsløs, og oftest desuden den mest betalelige fragtmetode.

  Du bør også forsøge at vælge levering hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig jævnligt en lille smule mere bekostelig, men samtidig ret så bekvem ved køb af singels sten online. Den mest billige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo stiller krav om at du er i kort afstand af internet selskabets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragttiden på singels sten er naturligvis temmelig aktuel ifald man skal bruge pakken inden for kort tid, og derfor er det rimelig vigtigt at vi studerer det estimerede leveringstidspunkt på singels sten. Flere online virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på massevis af produkter online, som trods alt er regnet ud fra at ordren laves forud for et bestemt tidspunkt, så de kan nå at få varerne ordnet før de lageransatte har fri.

  En række byggeforretninger frembyder levering uden betaling på singels sten online, men undertiden er det betinget af at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt skulle du gribe den mest letkøbte fragtform, som gerne er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

  De store byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig singels sten hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på singels sten i disse områder:

  Skive, Søborg, Frederikssund, Nærum, Nakskov, Haslev, Vallensbæk, Risskov, Aabenraa, Lyngby, Greve, Horsens, Odense, Lystrup, Farum, Silkeborg, Allerød, Dragør, Varde, Virum, Højbjerg, Nørresundby, Herlev, Svendborg, Ikast, Frederikshavn, Frederiksberg, Korsør, Kalundborg, Esbjerg, Herning, Hvidovre, Birkerød, Gentofte, Viborg, Middelfart, Hobro, Odder, Gladsaxe, Sønderborg, Brønshøj, Hedensted, Haderslev, Thisted, Næstved, Ballerup, Albertslund, Ølstykke, Hørsholm, Slagelse, Struer, Åbyhøj, Frederiksværk, Holbæk, Kolding, Brøndby, Lillerød, Rødovre, Skanderborg, Hillerød, Glostrup, Charlottenlund, Randers, Solrød Strand, Taastrup, Tilst, Ringsted, Aarhus, Kokkedal, Rudersdal, Brønderslev, Helsingør, Vanløse, Holstebro, Værløse, Grenaa, Valby, Tårnby, Ishøj, Rønne, Nyborg, Fredericia, Roskilde, Jyllinge, Vordingborg, Aalborg, Vejle, Køge, Nykøbing Falster, Brabrand, Stenløse, Hedehusene, Hjørring, og København, .

  Click-and-collect for singels sten er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster).

  Ses der på data fremstår det markant, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel køb singels sten og singels sten tilbud. Foruden dette ser man typisk internet shoppere søge fx billig singels sten, singels sten priser og singels sten online, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Få den bedste pris på singels sten

  Det har vist sig at være ret uproblematisk for almindelige mennesker at sammenligne tilbud på billige singels sten online på diverse webbutikker, og ergo har de fleste e-butikker været nødt til at formindske prisen på singels sten en hel del, og derudover tilbyde portofri fragt.

  Dog kan det immervæk vise sig nyttigt at se nærmere på nogle få netbutikker efter udsalg og tilbud på singels sten online forud for at du handler, sådan at du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  Du må dog ikke glemme, at såfremt en webshop udbyder billige singels sten online på tilbud til en pris som virker helt fantastisk gunstig, bør det ofte være en indikation på en uoprigtig butik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som køber overfor svindlende outlets på nettet.

  Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du benytte en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere beløbet til singels sten over flere uger. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Stark.

  Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere ofte søger bl.a. singels sten priser og køb singels sten. Man ser derudover mange gange netshoppere kigge efter eksempelvis singels sten tilbud, singels sten online samt billig singels sten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg singels sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 kubikmeter 1000 kg 1 m3 10 kg 15 kg 1 ton 500 liter 500 kg 25 kg 25 kg 15 kg 20 kg 800 kg

  Levering: afhentning i bigbag i sække i løs vægt hent selv vognlæs løst leveret trailer i poser

  Undersøg andre menneskers erfaringer

  Trustpilot yder egentlig ønskværdige chancer for at sondere adskillige nuværende kunders vurderinger og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eftersøger e-forhandlerens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige singels sten online.

  Facebook byder på lige så vel altid gode genveje til at få en idé om online shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi faktisk forhandlere på nettet hvor man kan notere en evaluering af ordreforløbet, hvilket tillige må anvendes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen køber billige singels sten online på en e-butik bør man i princippet gennemløbe shoppens forretningsaftale, dog er det oftest ikke super spændende, specielt på de gængse byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

  Et andet forslag kunne være at finde ud af om internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det kan være et tegn på at e-firmaet understøtter de officielle regler, udover at webshoppen regelmæssigt evalueres af eksperter som har megen viden om vedtægterne på området.

  Dette er desuden din genvej til opbakning, såfremt du bliver udsat for besvær med din bestilling af singels sten. I øvrigt er det fornuftigt at kunden er sat ind i de væsentligste bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af singels sten online, som for eksempel hvilken byttepolitik shoppen lover.

  I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man stadig beholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan dokumentere bestillingen af singels sten, uafhængig af om man bestiller ved Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Stark.

  Jørgen P gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Michael Petersen gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Martin gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Kim P gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til online shopping
  1Forinden nogen handler billige singels sten i en netbutik burde man de facto gennemløbe webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende. Ydermere støtter vi at du er vaks omkring de fundamentale reglementer der indvirker på handlen med billige singels sten online, til eksempel den returrettighed e-handlen tilsikrer.
  2Temmelig mange internet selskaber frembyder heldigvis flere billige leveringsudgaver til singels sten. En af de mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Fragtformen er jo vældig fleksibel, samt tit ligeledes den billigste leveringsmetode.
  3Generelt anbefaler vi at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det længe har været et fingerpeg om at e-shoppen respekterer de opstillede regler, foruden at shoppen regelmæssigt overvåges af fagmænd som forstår de gældende regler. Inden folk handler billige singels sten i en forhandler på nettet burde de ideelt set gennemlæse netshoppens regler.
  4Leveringstiden kan være rigtig central når vi står og skal bruge din ordre lige om lidt, så i det øjemed er det forholdsvis vigtigt at man checker den anslåede leveringsdato på singels sten. En lang række shops på nettet yder billig 1 hverdags levering på adskillige varer, der dog er forudsat at handlen laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
  5Den mest prisbevidste fragttype vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens lager. Den fragtløsning kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld ifald man står og skal bruge singels sten om kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte online forretninger portofri fragt, men oftest kræves det at der handles for et præcist beløb.
  6Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en forordning, som assisterer dig som kunde overfor svindlende forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere betalingen over en periode.
  7Trustpilot leverer temmelig nyttige chancer for at se nærmere på en stor portion andre brugeres evalueringer og af den grund er det smart, at du beser internet virksomhedens omtaler forud for at du shopper billige singels sten online. Facebook tilbyder dig lige så vel fuldt ud troværdige genveje til at få indsigt i internet forretningens kundetilfredshed.
  8Det er jo efterhånden særligt gnidningsløst for alle at finde information om priser online på billige singels sten på flere internet varehuse, og af den grund yder adskillige e-butikker levering uden gebyr. Men det kan alligevel blive lukrativt at undersøge indtil flere internet webshops efter tilbud og udsalg før du bestiller, således at man er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.
  9Enkelte online selskaber tilbyder levering uden betaling på singels sten, men ofte kræves det at du handler for et konkret beløb. Derudover kan du vælge den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er ofte ligeledes virkelig enkel. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk