Bryggensyd.dk

Rullegræs pristjek

Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.295 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.295 kr.Billigere over 289 m²Køb
3.295 kr.Minimumskøb er 96 m²Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.790 kr.Køb
3.858 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.724 kr.Køb
6.495 kr.Minimumskøb er 15m²Køb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til greens til tag til golfbaner med mikrokløver til altan med blomster til indendørs til fodboldbaner til modelbaner til haver til skygge

Varianter: ægte kunstigt plastik

Mængder: 20 m2 50 m2 5 m2 40 m2 30 m2 10 m2 100 m2

Levering: leveret afhentning hent selv

Brands: Volstrup Kronjysk Prodana DLF Refsgaard Plantetorvet Kingos LeopoldLindbjerg Amager Plantorama Danturf

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, som tilbyder hjælp til valg af rullegræs.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige rullegræs alt efter hvor du handler online. Nogle har gode tilbud, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør vide om det er essentielt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare rullegræs.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens regler.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre produkterne selv. Dette er i høj grad muligt ved de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler produkter fra diverse leverandører, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af rullegræs online.
De store byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne selv. Dermed kan du vælge at slippe for fragtgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.
De store byggekæder er etablerede og kendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du muligvis få billigere priser.
Diverse nichebutikker på internettet er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber rullegræs online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette bør du modtage super informativ rådgivning fra folk som er specialister i netop rullegræs.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er oplagt at indhente hjælp til projektet, ikke mindst hvis det er krævende byggeprocesser. Omfangsrige opgaver bør udføres af mere end en person. I øvrigt vil det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
2Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig mod eventuelle skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke køber professionel hjælp.
3I visse tilfælde kan man søge offentlig støtte til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet er altså afhængig af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
4Længe før du iværksætter arbejdet kan det vise sig ganske meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig gældende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Man må for alt i verden ikke gå ned på grej. Typisk kan det vise sig essentielt at du har det klar til brug forinden du tager fat på byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
6Det vil vise sig at have noget at sige at du har de fornødne bygningsmaterialer klar til brug inden du kaster dig over arbejdet. Du får god gavn af at lave en overskuelig huskeliste som samler alt hvad du skal bruge, og så granske hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
7Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en fordel at dokumentere alle poster, hvorefter man kan undersøge prisen på dem hver især.
8Der kommer næsten altid overraskende udfordringer i forbindelse med større byggeprojekter, og af den grund vil det vise sig væsentligt at der er afsat en del tid i køreplanen, således at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal liste en velovervejet køreplan, som dikterer hvilke opgaver der løses hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver handlingsplanen.
10Måske du burde regne på hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du bør anskaffe assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Ifald du anskaffer professionel hjælp er det normalt at indhente prisoverslag fra forskellige håndværkere.
11Der kan findes en verden af artikler og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube bringer dig enorme mængder almennyttig viden, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du regelmæssigt holde øje med vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde dit krævende projekt.
De mest populære byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er utrolig imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er hamrende flot. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål angående rullegræs

 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor sent?
 • Rullegræs hvordan?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  Adskillige firmaer på nettet yder til alt held alverdens billige leveringsformer til rullegræs. En der er meget almindelig er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer når det passer dig. Fragtformen er altså ekstremt gnidningsløs, samt typisk tilmed den prisbilligste leveringsversion.

  Du kan også overveje at vælge udbringning til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er oftest en anelse mere pebret, men endda særdeles ukompliceret ved køb af rullegræs online. Den mest billige leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog står og falder med at du har bopæl nær internet shoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringshastigheden på rullegræs er selvfølgelig ultra væsentlig om man absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det øjensynligt afgørende at man tjekker den anslåede leveringstid på rullegræs. Flere e-forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter online, men husk at det antager at handlen gemmenføres forud for et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt ordnet forinden de logistikansatte drager hjemad.

  En hel del internet foretagender yder levering uden betaling på rullegræs online, men undertiden er det påkrævet at der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, som gerne vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop.

  Store webshops tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig rullegræs online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bygma. De tilbyder for eksempel afhentning af rullegræs i følgende byer:

  Åbyhøj, Aalborg, Solrød Strand, Grenaa, Nykøbing Falster, Vejle, Haderslev, Varde, Hillerød, Hvidovre, Rudersdal, Middelfart, Svendborg, Skanderborg, Ballerup, Lystrup, Slagelse, Charlottenlund, Frederikssund, Taastrup, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Korsør, Værløse, Horsens, Herning, Vordingborg, Stenløse, Ølstykke, Aarhus, Allerød, Kokkedal, Birkerød, Kolding, Brabrand, Thisted, Ishøj, Gladsaxe, Hørsholm, København, Helsingør, Nyborg, Frederiksværk, Ikast, Rønne, Nakskov, Frederikshavn, Søborg, Albertslund, Herlev, Nærum, Greve, Skive, Køge, Rødovre, Hedehusene, Risskov, Roskilde, Lillerød, Lyngby, Holbæk, Virum, Struer, Esbjerg, Tårnby, Næstved, Hedensted, Haslev, Glostrup, Højbjerg, Jyllinge, Brøndby, Hobro, Holstebro, Brønshøj, Tilst, Vanløse, Hjørring, Fredericia, Brønderslev, Silkeborg, Valby, Odense, Nørresundby, Farum, Randers, Kalundborg, Ringsted, Aabenraa, Vallensbæk, Viborg, Sønderborg, og Odder, .

  Klik-og-hent ift. rullegræs er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Lolland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland).

  Ved indkig i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere som regel søger eksempelvis billig rullegræs og rullegræs online. Vi ser derudover tit mennesker søge fx rullegræs tilbud, køb rullegræs samt rullegræs priser, plus de gængse byggecentre som Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

  Gode priser på rullegræs

  Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for købere at finde information om priser på billige rullegræs online fra diverse webbutikker, og derfor har masser af outlets på nettet ikke kunne lade være med at nedsætte prisen på rullegræs betydeligt, og ovenikøbet byde på billig fragt.

  Det kan til hver en tid blive gunstigt at granske indtil flere e-shops efter tilbud og rabatter på rullegræs online inden du shopper, således at man er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Bygma.

  Du skal dog være så påpasselig, at når en internet webshop reklamerer billige rullegræs online for en tilbudspris som kan ses som uendeligt favorabel, så bør det for det meste være et symbol på en falsk netbutik. Shopping med kort er ikke desto mindre en del af en ordning, hvilket dækker en imod uoprigtige netbutikker.

  Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre regningen på rullegræs over en periode. Det fås typisk i nicheforhandlere, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis billig rullegræs og rullegræs online. Derudover oplever vi jævnligt internet shoppere søge blandt andet rullegræs tilbud, rullegræs priser samt køb rullegræs.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til tag til indendørs til modelbaner til altan med blomster til fodboldbaner til golfbaner til skygge til greens med mikrokløver til haver

  Varianter: kunstigt ægte plastik

  Mængder: 40 m2 30 m2 10 m2 50 m2 100 m2 20 m2 5 m2

  Levering: leveret afhentning hent selv

  Brands: Amager Refsgaard LeopoldLindbjerg Kronjysk Plantorama Prodana Plantetorvet DLF Danturf Volstrup Kingos

  Analyser andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot leverer ret så værdifulde genveje til at se nærmere på en længere række forhenværende forbrugeres iagttagelser og af den grund kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet forhandlerens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige rullegræs online.

  Facebook frembringer endvidere nogle belejlige løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens popularitet. Tilmed ses endda online butikker hvor du kan udfærdige en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige rullegræs online i en internet butik kan de ideelt set gennemse e-shoppens forretningsvilkår, dog er det normalt et omfattende projekt, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

  Et alternativt forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er e-mærke godkendt, hvilket typisk er et signal om at e-firmaet efterfølger de opstillede regler, samt at webbutikken fra tid til anden vurderes af eksperter der mestrer reglerne.

  Dette er desuden en god mulighed for opbakning, ifald du oplever udfordringer i forbindelse med din handel med rullegræs. Ligeledes er det en hjælp at køberen er på vagt for de mest relevante retningslinjer der har betydning for købet af rullegræs online, for eksempel den ombytningsrettighed online forretningen har.

  Her er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere sin bestilling af rullegræs, uafhængig af om man handler hos 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Louise gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Else Madsen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  Morten Poulsen gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Rasmus Larsen gav 5 stjerner

  god service

  9 tips til når du køber online
  1Mange e-firmaer tilbyder i dag en hel del forskellige billige leveringsmetoder til rullegræs. Den mest benyttede er p.t. udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig vældig fleksibel, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste fragtmulighed.
  2Leveringsdygtigheden er jo særdeles relevant ifald vi skal bruge pakken straks, og herved er det virkelig væsentligt at vi finder den forventede leveringsdato for rullegræs. Størstedelen af internet foretagender tilbyder billig levering på næste hverdag på en række varenumre, men husk at det nødvendiggør at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
  3Flere netbutikker frembyder levering uden omkostninger på rullegræs, men oftest stiller det krav om at du aftager for en bestemt pris. Derudover må man vælge den mest billige leveringsversion, som gerne vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig almindeligvis desuden virkelig let gængelig. Den mest billige fragttype vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  4Det har vist sig at være rigtig smertefrit for købere at finde frem til de bedste priser online på billige rullegræs hos diverse internet selskaber, og af den grund yder mange e-forretninger fragt uden gebyr. Men det kan imidlertid være smart at checke et par internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud før du shopper, sådan at man er skudsikker på at opnå den billigste pris.
  5Trustpilot leverer nogenlunde hensigtsmæssige genveje til at iagttage adskillige aktuelle forbrugeres betragtninger og derfor kan det anbefales, at du efterforsker webbutikkens ratings forud for at du shopper billige rullegræs online. Facebook tilbyder ydermere evigt udmærkede muligheder for at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
  6Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, fordi det bør være en forsikring om at internet selskabet accepterer de danske retningslinjer, foruden at shoppen en gang i mellem revurderes af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene på området. Forinden nogen handler billige rullegræs i en internet butik behøver de de facto læse forhandlerens vilkår.
  7Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en ordning, hvilket assisterer en imod uærlige webbutikker. Som en anden løsning bør du overveje en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at betale betalingen af flere omgange.
  8Inden nogen handler billige rullegræs hos en online forretning bør man faktisk få overblik over e-butikkens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke super interessant. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er obs på de mest centrale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af billige rullegræs online, eksempelvis hvilken ombytningsret internet firmaet kører med.
  9Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men det betinges af at du opholder dig lige ved online webshoppens lager. Den leveringstype er særdeles bestemmende når man mangler rullegræs lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle få shops på nettet fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde afkræver det at du handler for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk