Bryggensyd.dk

Rosenjord pristjek

Er du på udkig efter rosenjord? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosenjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 200 liter 1000 liter 1 m3 3000 liter 50 liter 80 liter 400 liter 500 liter 2000 liter

Levering: løst leveret vognlæs i bigbag trailer hent selv i sække i poser afhentning i løs vægt

Brands: Champost GreenBio Pindstrup Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved er det en fordel at bestille ved en online byggeshop, som kan give information omkring rosenjord.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge webshoppens betingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige rosenjord alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre har et bredt sortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot rosenjord.
Hvis du vil have varerne nu og her eller blot gerne vil spare fragten, så kan du med fordel fragte produkterne personligt. Det er i særdeleshed muligt ved de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder findes overalt i landet, og derigennem har flertallet adgang til at købe online og fragte byggematerialerne selv. Dermed kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed skaffe produkterne straks.
De store byggekæder sælger produkter fra mange forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af rosenjord online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du få en lavere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, gerne sågar lokalt i dit område. Dem støtter du når du køber rosenjord online fra deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor vil du opleve mere nyttig hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis rosenjord.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

rosenjord silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rosenjord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

rosenjord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rosenjord bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således bør du med jævne mellemrum se vejrudsigten når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne når du lige arbejder hårdt på det avancerede projekt.
2Godt forarbejde vil altid være nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en klar plan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din strategi.
3Du skal ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig når du ikke får hjælp fra en professionel.
4Man bør aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være erstatteligt at have grejet til rådighed akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at medregne udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
5Du bør tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Ifald du vil benytte eksperthjælp kan du spare penge ved at at få tilbud fra en håndfuld firmaer.
6Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man har et overblik over økonomien. Det kan være fornuftigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og bagefter notere online tilbud på dem alle sammen.
7Potentielt kan det vise sig vigtigt at have alle bygningsmaterialer handlet ind forinden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne notere en enkel note hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og bagefter gennemløbe listen, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
8Glem ikke at du kan spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det ydes når byggeriet er energi- og miljøvenligt. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen har positiv indfyldelse på miljøet.
9Før du går i gang med byggeriet må det være ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Det er en god idé at søge hjælp til byggearbejdet, navnlig når der er tale om store arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere er det mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Du har adgang til mange guides og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til rigelig udbytterig viden, specielt ifald man benytter engelske søgeord.
12Der kommer næsten altid uforudsete bump på vejen når det handler om krævende byggeprojekter, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i agendaen, som bidrager til at man er selvsikker på at komme i mål.
De mest folkekære byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål rundt om rosenjord

 • Hvor købes rosenjord billigt?
 • Hvor meget vejer rosenjord?
 • Hvad koster rosenjord?
 • Hvad er rosenjord?
 • Hvor købes rosenjord online?
 • Hvor er rosenjord på tilbud?
 • Hvilken leveringsmåde er smartest?

  De fleste internet shops frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige fragttyper til rosenjord. En af de populære er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig ualmindeligt let gængelig, og typisk desuden den mest betalelige leveringsform.

  Du kan også prøve at få leveret hjem til din privatadresse eller ud på din arbejdsplads. Den viser sig i regelen en smule mere omkostningsfuld, men derudover rigtig ukompliceret for rosenjord online. Den billigste type af levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning afhænger af at du lever i nærheden af e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringshastigheden på rosenjord er selvfølgelig ret så essentiel om man står og skal bruge ordren om få sekunder, så derfor er det særdeles meningsfuldt at vi kontrollerer det forventede leveringstidspunkt på rosenjord. Temmelig mange internet forretninger – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre online, som alligevel er betinget af at transaktionen gennemføres før et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne fikset forinden pakkepersonalet holder fyraften.

  En række internet handler sikrer gratis fragt på rosenjord online, men typisk kun når der handles for en fastsat sum. I øvrigt burde du vælge den mest betalelige leveringsmetode, der tit er at få kørt din ordre til en pakkeshop.

  En masse webshops giver afhentning hvor man køber billig rosenjord online men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på rosenjord i disse områder:

  Risskov, Struer, Middelfart, Dragør, Vordingborg, Haslev, Rønne, Højbjerg, Holbæk, Varde, Ølstykke, Lyngby, Lillerød, Nyborg, Hvidovre, Jyllinge, Allerød, Charlottenlund, Birkerød, Køge, Helsingør, Gentofte, Valby, Søborg, Værløse, Vallensbæk, Farum, Grenaa, Hørsholm, Brabrand, Odense, Kolding, Silkeborg, Ballerup, Ishøj, Frederiksberg, Rudersdal, Herlev, Svendborg, Nykøbing Falster, Skive, Hjørring, Odder, Ikast, Gladsaxe, Sønderborg, Herning, Skanderborg, Vanløse, Brøndby, Ringsted, Albertslund, Aarhus, Viborg, Hedensted, Tårnby, Stenløse, Lystrup, Horsens, Frederikshavn, Brønderslev, Fredericia, Vejle, Nørresundby, Thisted, Kokkedal, Aalborg, Korsør, Randers, Nakskov, Hedehusene, Solrød Strand, Greve, Næstved, Frederikssund, Taastrup, Virum, Åbyhøj, Hillerød, Haderslev, Holstebro, Glostrup, Frederiksværk, København, Brønshøj, Tilst, Hobro, Kalundborg, Aabenraa, Rødovre, Roskilde, Nærum, Esbjerg, og Slagelse, .

  Click-and-collect ift. rosenjord er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

  Når vi ser på tallene fremstår det klart, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis billig rosenjord og rosenjord tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere søge efter blandt andet rosenjord priser, køb rosenjord og rosenjord online, foruden de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Priser på rosenjord

  Det er jo efterhånden rigtig enkelt for alle at sammenligne tilbud på billige rosenjord online hos forskellige netbutikker, og for det har en hel del internet butikker været presset til at at presse udsalgspriserne på rosenjord eftertrykkeligt, og endda garantere gratis fragt.

  Til gengæld kan det immervæk være lukrativt at se nærmere på nogle enkelte forretninger på nettet efter billige priser på rosenjord online inden du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

  Du må imidlertid være så påpasselig, at såfremt en netshop frembyder billige rosenjord online for en pris som er helt fantastisk gunstig, så er det tit være et tegn på en snydagtig butik. Køb med kort er på den anden side omsluttet af en anordning, som assisterer kunden imod uægte butikker på nettet.

  Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere beløbet til rosenjord over tid. Dette foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

  Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel køb rosenjord og rosenjord tilbud. Foruden dette ser man ofte mennesker søge eksempelvis rosenjord priser, billig rosenjord og rosenjord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosenjord er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 200 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 2000 liter 3000 liter 50 liter 1 m3 80 liter 500 liter

  Levering: afhentning i poser i sække løst leveret i løs vægt trailer i bigbag hent selv vognlæs

  Brands: Pindstrup Champost GreenBio Danmuld Park

  Læs nuværende kunders meninger

  Trustpilot fremskaffer immervæk hæderlige muligheder for at blive klogere på adskillige andre forbrugeres bedømmelser og herved er det en hjælp, at du gennemsøger internet firmaets kritik forud for at du handler billige rosenjord online.

  Facebook giver dig for øvrigt temmelig pålidelige chancer for at få kendskab til webbutikkens troværdighed. Tilmed ser vi en del internet virksomheder hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes må tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk shopper billige rosenjord online på en webshop behøver de principielt studere forhandlerens regler, det er dog normalt ikke super interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

  Et andet alternativ kunne være at kontrollere hvorvidt internet firmaet er e-mærke godkendt, fordi det burde være en indikation om at e-shoppen overholder de officielle regler, og at online butikken rutinemæssigt føres tilsyn med af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

  Det giver dig genvej til at få bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger ved din bestilling af rosenjord. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der har betydning for bestillingen af rosenjord online, som for eksempel hvilken returret online forhandleren garanterer.

  I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man stadig beholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne bevidne bestillingen af rosenjord, ligegyldig om man har bestilt fra Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen eller Silvan.

  Jørgen Pedersen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Henrik Thomsen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Maria Nielsen gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Mads gav 4 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  9 tips til online shopping
  1Flere e-forhandlere præsterer fragt uden gebyr på rosenjord, men i reglen kræver det at der shoppes for en fastsat pris. Desuden bør man udvælge den mest billige leveringsmulighed, som mange gange vil være at få dem til at køre bestillingen til en pakkeshop. Metoden bliver som oftest endvidere super nem. Den mest billige form for levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
  2Det er jo efterhånden rigtig problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud online på billige rosenjord på flere internet shops, og for det frembyder utallige online forhandlere billig levering. Det kan dog imidlertid være lønnende at eftergå forskellige online forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at modtage den billigste pris.
  3Fragtperioden er selvfølgelig rigtig betydningsfuld såfremt man har behov for dine nye varer straks, og i det øjemed er det temmelig passende at vi finder den estimerede leveringstid på rosenjord. Temmelig mange internet selskaber reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen køres igennem forud for et fastsat klokkeslæt.
  4Vi tilråder at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er en tryghed om at webshoppen følger gældende dansk lovgivning, samt at internet firmaet lejlighedsvis besøges af fagmænd som forstår de gældende love. Forinden folk køber billige rosenjord i en forretning på nettet bør de for at være på den sikre side granske e-shoppens regler.
  5Trustpilot forærer dig visse pålidelige muligheder for at eftersøge en længere række aktuelle brugeres betragtninger og derfor stiller vi forslag om, at du eftergår internet shoppens omtaler forud for at du shopper billige rosenjord online. Facebook genererer for øvrigt ganske ærlige chancer for at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
  6Den mest letkøbte metode til levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du har bopæl nær online butikkens bopæl. Den leveringsform er jo virkelig vital om man mangler rosenjord inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte internet outlets fri fragt, men for det meste er det forudsat at du indkøber for et fastsat beløb.
  7Forinden nogen køber billige rosenjord på en butik burde man reelt gennemse netshoppens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de fundamentale bestemmelser i forbindelse med shopping af billige rosenjord online, f.eks. hvilken ombytningspolitik netbutikken lover.
  8Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en regel, som sikrer dig som køber imod falske shops på nettet. Som alternativ kunne du vælge en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at betale pengene ude i fremtiden.
  9Adskillige shops på nettet tildeler nu et hav af forskellige billige muligheder for levering til rosenjord. Den mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er altså ret smart, samt mange gange ydermere den mindst kostelige slags levering.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk