Bryggensyd.dk

Rosengødning pristjek

Er du på udkig efter rosengødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 3.000 liter for kun 3.091 kr. Det er 53 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rosengødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
3.091 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.124 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.899 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.000 kr.Poser med 40 literKøb
4.095 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.300 kr.Poser med 40 literKøb
4.375 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: økologisk flydende organisk

Mængder: 50 liter 3000 liter 2000 liter 400 liter 300 liter 1 m3 1000 liter 500 liter 200 liter 80 liter

Levering: hent selv trailer vognlæs afhentning i løs vægt i poser løst leveret i sække i bigbag

Brands: PrimaSubstral Osmo Animix Hornum Kongerslev Ecostyle

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Flere byggekæder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, foruden blot rosengødning.
Der er forskel på salgspriserne på billige rosengødning hos de forskellige online byggekæder. Nogle giver billige priser, imens andre fokuserer på service. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør du kende webshoppens regningslinjer.
For en del er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring rosengødning.
Ifald du vil have dine byggematerialer med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er tilgængelige nær dig, og pga. det har folk mulighed for at handle online og hente materialerne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at slippe for fragten, og samtidig få fat i produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder samler varer fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af rosengødning online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Hovedparten af små butikker har ekstremt meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andet. Derfor bør du modtage mere kompetent hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop rosengødning.
Mange nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du ved at handle rosengødning online hos dem.
Danmarks største byggecentre
rosengødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

rosengødning jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rosengødning bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rosengødning harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Af den årsag må du med jævne mellemrum holde øje med meldingerne om vejret i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
2Det bør overvejes at få assistance til projektet, især ift. omfattende byggeprocesser. Større projekter bør udføres af flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
3Det kan overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan have professionel hjælp til noget af arbejdet. Når du indhenter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at notere forslag fra flere virksomheder.
4Der kommer utvivlsomt ubelejlige problematikker når det handler om avancerede opgaver, og herved er det værdifuldt at der afsættes nok tid i agendaen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
5Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter strategien.
6Før du optager dit byggeprojekt kan det blive ultra værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
7Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante materialer til rådighed forinden du kaster dig over eksekveringen. Du kan sammenfatte en simpel indkøbsliste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
8Du skal ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så glem ikke påklædning som sko og hjelm som hjælp med henblik på eventuelle skader. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
9I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeriet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at byggeriet har betydning for naturen.
10Man bør aldrig mangle grej. Typisk kan det vise sig afgørende at du har værktøjet til disposition før du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
11Der findes mange forskellige vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube bringer dig meget gavnlig information, især såfremt man leder på engelsk.
12Ofte vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det bør være en fordel at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for hver eneste af dem.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er absolut flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En lang række online webshops tilbyder efterhånden alverdens billige fragtformer til rosengødning. Det mest populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente dine varer når du har mulighed for det. Fragtformen er altså i høj grad fremkommelig, samt ofte ligeledes den billigste mulighed for levering.

Du kan omvendt planlægge at bestille ordren til levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er som oftest en anelse dyrere, men desuden særdeles smertefri for rosengødning online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket står og falder med at du har bopæl lige ved internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på rosengødning er ultra bestemmende i tilfælde af at man absolut skal bruge produktet om kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl aktuelt at du finder den anslåede leveringstid på rosengødning. Størstedelen af forhandlere på nettet – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – yder billig 1 dags levering på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det kræver at du når at bestille forinden et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne ordnet før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte e-shops i Danmark garanterer fri fragt på rosengødning online, men for det meste er det påkrævet at du handler for et fastslået beløb. I øvrigt kan du gribe den billigste fragtløsning, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre yder klik-og-hent hvor man køber billig rosengødning derhjemme men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af rosengødning i følgende byer:

Frederikshavn, Helsingør, Charlottenlund, Ringsted, Nyborg, Haslev, Skive, Vejle, Odense, Svendborg, Søborg, Fredericia, Køge, Jyllinge, Tilst, Rødovre, Brønshøj, Hvidovre, Aarhus, Herlev, Åbyhøj, Brabrand, Dragør, Gentofte, Holstebro, Greve, Albertslund, Frederiksværk, Hillerød, Vanløse, København, Randers, Kokkedal, Middelfart, Aabenraa, Vordingborg, Kalundborg, Lillerød, Viborg, Brøndby, Værløse, Vallensbæk, Allerød, Slagelse, Rønne, Farum, Nærum, Hørsholm, Aalborg, Brønderslev, Ishøj, Lystrup, Roskilde, Taastrup, Solrød Strand, Næstved, Esbjerg, Ballerup, Odder, Sønderborg, Birkerød, Højbjerg, Frederiksberg, Nakskov, Skanderborg, Herning, Holbæk, Nykøbing Falster, Grenaa, Glostrup, Silkeborg, Frederikssund, Nørresundby, Ølstykke, Ikast, Rudersdal, Lyngby, Virum, Haderslev, Kolding, Korsør, Valby, Stenløse, Varde, Horsens, Hedehusene, Hobro, Gladsaxe, Tårnby, Thisted, Hedensted, Hjørring, Risskov, og Struer, .

Click-and-collect for rosengødning er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Lolland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ses der på tallene står det klart, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet rosengødning online og billig rosengødning. Derudover oplever man mange gange mennesker efterspørge for eksempel rosengødning priser, køb rosengødning og rosengødning tilbud, plus de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Gode tilbud på rosengødning

Det er temmelig fleksibelt for os alle at finde frem til de bedste priser på billige rosengødning online i blandt flere internet handler, og med det motiv har en hel del shops på nettet set sig tvunget til at sænke salgspriserne på rosengødning enormt, og i øvrigt tilbyde levering uden betaling.

Det kan immervæk blive lukrativt at studere et par webshops efter udsalg og tilbud på rosengødning online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Du skal alligevel huske på, at i tilfælde af at en webbutik afsætter billige rosengødning online til en udsalgspris som kan ses som enormt fordelagtig, kan det undertiden være et karakteristika der viser en svindel internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt indbefattet af en bestemmelse, hvilket bistår dig som kunde overfor snydagtige e-butikker.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at klare betalingen af rosengødning af flere omgange. Dette tilbydes typisk i nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk ofte leder efter for eksempel rosengødning online og køb rosengødning. Foruden dette ser man ofte folk søge efter blandt andet rosengødning tilbud, billig rosengødning samt rosengødning priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rosengødning er 2050 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Varianter: flydende organisk økologisk

Mængder: 50 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 400 liter 80 liter 200 liter 3000 liter 2000 liter 1 m3

Levering: afhentning i løs vægt i sække trailer i poser i bigbag løst leveret vognlæs hent selv

Brands: Osmo PrimaSubstral Animix Hornum Kongerslev Ecostyle

Tjek andre menneskers anbefalinger

Trustpilot resulterer i ultra nyttige chancer for at eftersøge mange nuværende forbrugeres meninger og på grund af dette er det en hjælp, at du eftersøger e-handlens vurderinger før du handler billige rosengødning online.

Facebook tilbyder endvidere regulære sikre muligheder for at få indblik i netshoppens popularitet. I øvrigt er der en række netbutikker hvor du kan offentliggøre en anmeldelse af deres køb, som ydermere kan tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige rosengødning online på en e-butik burde de i princippet gennemlæse virksomhedens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke særlig sjovt, særligt med de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at finde ud af hvorvidt netbutikken er e-mærket, fordi det længe har været et kendetegn for at internet virksomheden opretholder de officielle regler, foruden at e-shoppen fra tid til anden kigges til af eksperter der er meget bekendte med de gældende love.

Dette er desuden din mulighed for support, når du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af rosengødning. I øvrigt er det smart at køberen er på vagt for de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på købet af rosengødning online, som for eksempel den returneringsret online butikken benytter.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man altid vil kunne bekræfte bestillingen af rosengødning, uanset om man har købt fra Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller Bauhaus.

Jens Olsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jan gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inge gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Birthe Poulsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot fremskaffer nogenlunde fine genveje til at gennemstøve flere aktuelle konsumenters observationer og derfor er det godt, at du udforsker e-butikkens kritik før du shopper billige rosengødning online. Facebook medfører ligeledes flere pæne muligheder for at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
2Den prisbilligste leveringstype kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed er betinget af at du lever lige ved online virksomhedens hjemsted. Den fragtløsning kan vise sig at være virkelig relevant når vi skal bruge rosengødning nu og her. Alternativt så frembyder visse internet butikker billig levering, men ofte er det betinget af at der købes for en konkret pris.
3Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en forordning, som værner dig overfor falske online outlets. Som et alternativ burde du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale betalingen over et længere tidsrum.
4Det er efterhånden super smertefrit for enhver at undersøge tilbud online på billige rosengødning i blandt forskellige e-butikker, og følgelig frembyder adskillige online butikker portofri levering. Trods dette kan det til hver en tid vise sig profitabelt at analysere nogle enkelte outlets på nettet efter rabat og tilbud forinden du shopper, så du er skråsikker på at få den billigste pris.
5Før nogen shopper billige rosengødning i en internet forhandler behøver man sådan set gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens regler, det er dog normalt et tidskrævende arbejde. Endvidere er det godt at køber er klar over de mest vitale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige rosengødning online, eksempelvis hvilken byttepolitik netshoppen tilsikrer.
6En lang række online webshops tilbyder nu til dags diverse billige leveringsmodeller til rosengødning. En af de mest moderne er for nærværende levering til en pakkeshop, hvor du selv henter de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig virkelig fremkommelig, og tit ydermere den mest letkøbte leveringsform.
7Vi foreslår generelt at granske hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en angivelse af at e-shoppen følger de officielle regler, tillige med at webshoppen nu og da revideres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forud for at folk handler billige rosengødning hos en shop behøver de for at være sikker gennemlæse e-shoppens forretningsbetingelser.
8Visse forhandlere på nettet yder portofri levering på rosengødning, men undertiden forudsætter det at man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ bør du udse dig den mest letkøbte leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver almindeligvis tillige ekstremt nem. Den mest billige form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
9Antal dages levering er ultra essentiel såfremt du mangler varen lige om lidt, og i det øjemed er det ganske essentielt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato for rosengødning. Størstedelen af online firmaer giver løfte om billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, som trods alt betinges af at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk