Bryggensyd.dk

Rhododendron jord pristjek

Er du på udkig efter rhododendron jord? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter rhododendron jord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hjemmelavet organisk NPK

Mængder: 1 m3 2000 liter 400 liter 80 liter 3000 liter 300 liter 500 liter 1000 liter 50 liter 200 liter

Levering: hent selv i bigbag i løs vægt i poser vognlæs trailer afhentning løst leveret i sække

Brands: Osmo Hornum Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment, og nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover blot rhododendron jord.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige rhododendron jord fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode tilbud, imens andre tilbyder faglig sparring. Du skal overveje hvad der er vigtigst for dig.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, hvor du får gode råd til valg af rhododendron jord.
Såfremt du skal have dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed hos de store byggecentre.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra alverdens nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af rhododendron jord online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige mange steder i landet, og som følge af det har du tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. Som følge af det har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar have varerne med det samme.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du når du handler rhododendron jord online hos dem.
En masse nichebutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund vil du få mere god rådgivning fra folk der er eksperter i netop rhododendron jord.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
rhododendron jord bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 kollegaer i forretningens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rhododendron jord harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

rhododendron jord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

rhododendron jord silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for dit projekt, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive fornuftigt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende tjekke ens omkostning ved dem én efter én.
2Ved udendørs projekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Derfor kan du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at regne netop som du er startet på dit store projekt.
3Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til projektet, i særdeleshed såfremt det er krævende arbejdsopgaver. Enkelte byggerier bør udføres af flere mennesker. Ydermere vil det blive mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
4Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du skal nedskrive en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver planen.
5Du bør regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du skal hente professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du tager imod hjælp fra en ekspert er det lukrativt at tage imod prisoverslag fra flere virksomheder.
6Det er muligt at hente offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives når projektet er energi- og miljøvenligt. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
7Der findes mange forskellige artikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er anvendeligt med utrolig meget brugbar information, specielt såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
8Du bør under ingen omstændigheder undvære værktøj. Ofte vil det være af stor betydning at du har værktøjet ved hånden idet du går løs med byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse omkostninger i regnskabet for byggeriet.
9Før du påbegynder byggeprojektet er det højst centralt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Der kommer utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med store opgaver, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes god nok plads i arbejdsplanen, således at man kan være sikker på at komme i mål.
11Du skal på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse herunder arbejdssko der beskytter dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke får professionel assistance.
12Det kan blive meningsgivende at du har de nødvendige materialer klar i god tid før du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en overskuelig liste hvorpå der noteres alt du får brug for, og som det næste granske oversigten, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
Danskernes foretrukne byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er virkelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår rhododendron jord

 • Rhododendron hvilken jord?
 • Hvilken jord til rhododendron?
 • Hvor meget jord til rhododendron?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  Adskillige internet webshops tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmåder til rhododendron jord. En sikker vinder er nu om dage afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ultra uproblematisk, samt typisk tillige den mest prisbevidste mulighed for levering.

  Du kunne derudover beslutte dig for at få varerne leveret til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig jævnligt en sjat mindre billig, men omvendt rigtig smertefri med rhododendron jord online. Den mest letkøbte type af levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men dette betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Fragttiden på rhododendron jord kan i nogle tilfælde være rigtig aktuel ifald du står og skal bruge produktet straks, så herved er det utvivlsomt centralt at du besigtiger leveringstidspunktet for rhododendron jord. En del online shops – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre online, hvilket dog er forudsat at ordren køres igennem inden et aftalt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

  Nogle enkelte internet webshops sikrer levering uden omkostninger på rhododendron jord online, men undertiden forudsætter det at man handler for et præcist beløb. I øvrigt burde du udvælge den mest betalelige form for levering, hvilket typisk vil blive at få dem til at køre pakken til et afhentningssted.

  Mange byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig rhododendron jord online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg. De giver eksempelvis klik-og-hent på rhododendron jord i disse områder:

  Hvidovre, Struer, Fredericia, Birkerød, Helsingør, Værløse, Rødovre, Odder, Frederikssund, Hørsholm, Aarhus, Randers, Ballerup, Nærum, Solrød Strand, Nyborg, Højbjerg, Sønderborg, Ølstykke, Greve, Vejle, Frederiksværk, Tårnby, Esbjerg, Hedehusene, Brøndby, Viborg, Gladsaxe, Holstebro, Lillerød, Skanderborg, Rønne, Ikast, Brabrand, Stenløse, Åbyhøj, Brønderslev, Hillerød, Vanløse, Tilst, Ishøj, Holbæk, Haderslev, Valby, Køge, Odense, Roskilde, Hobro, Vallensbæk, Middelfart, Slagelse, Allerød, Næstved, Kokkedal, Virum, Skive, Taastrup, Aalborg, Varde, Thisted, Jyllinge, Albertslund, Ringsted, Frederikshavn, Hjørring, Lystrup, Kalundborg, Nakskov, Silkeborg, Gentofte, Aabenraa, København, Lyngby, Korsør, Vordingborg, Risskov, Nørresundby, Horsens, Frederiksberg, Herning, Glostrup, Søborg, Rudersdal, Herlev, Dragør, Svendborg, Kolding, Brønshøj, Charlottenlund, Grenaa, Nykøbing Falster, Hedensted, Haslev, og Farum, .

  Click-and-collect for rhododendron jord er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

  Ved kig i tallene bliver det markant, at internetbrugere tit leder efter eksempelvis rhododendron jord tilbud og rhododendron jord online. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel rhododendron jord priser, køb rhododendron jord og billig rhododendron jord, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

  Tilbud på rhododendron jord

  Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for købere at finde frem til de bedste priser på billige rhododendron jord online hos diverse webshops, og så har flertallet af netbutikker set sig nødsaget til at trykke salgspriserne på rhododendron jord kolossalt, og ydermere love billig fragt.

  Det kan trods alt være tiden værd at sammenligne diverse forretninger på nettet efter tilbud på rhododendron jord online inden du bestiller, således at man er sikret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Du må alligevel være så påpasselig, at såfremt en shop på nettet udlover billige rhododendron jord online til salg for en tilbudspris der er hamrende billig, så kan det ofte være et fingerpeg om en svindel netbutik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en anordning, hvilket beskytter dig som køber overfor uægte internet butikker.

  Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere pengene til rhododendron jord over en længere periode. Det tilbydes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og XL-Byg.

  Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis rhododendron jord tilbud og rhododendron jord online. Derudover ser vi mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis køb rhododendron jord, billig rhododendron jord samt rhododendron jord priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg rhododendron jord er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Alt var perfekt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: organisk hjemmelavet NPK

  Mængder: 200 liter 500 liter 80 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 1 m3 300 liter 50 liter 400 liter

  Levering: løst leveret i løs vægt i sække trailer i bigbag i poser afhentning vognlæs hent selv

  Brands: Hornum Osmo Prima

  Analyser tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot forærer dig stort set tiltalende muligheder for at se nærmere på flere aktuelle forbrugeres bedømmelser og derved er det klogt, at du betragter e-firmaets omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige rhododendron jord online.

  Facebook bringer dig desuden ret uafhængige chancer for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Derudover ser vi faktisk internet butikker som tilbyder folk at registrere en evaluering af virksomhedens service, som ligeledes burde benyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Før nogen shopper billige rhododendron jord online på en e-shop kunne de de facto overveje netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig sjovt, særligt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

  Et nemmere alternativ kunne måske være at se hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det længe har været et kendetegn for at online forhandleren adlyder de danske regler, tillige med at online firmaet nu og da undersøges af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne.

  Dette er desuden din anledning til at få assistance, såfremt du møder vanskeligheder som følge af din bestilling af rhododendron jord. Dertil stiller vi forslag om at man er obs på de vigtigste forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af rhododendron jord online, f.eks. den byttepolitik internet firmaet tilbyder.

  I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, så man senere vil kunne påvise sit køb af rhododendron jord, uafhængig af om man bestiller hos Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

  Jan C gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Karen Møller gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  Susanne Rasmussen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Jørgen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  9 gode råd til online shopping
  1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst central i tilfælde af at vi skal bruge pakken fluks, og herved er det særdeles vigtigt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid for rhododendron jord. Masser af netbutikker tilbyder billig 1 dags levering på en række varer, der dog er forudsat at bestillingen realiseres forud for et givent tidspunkt.
  2Trustpilot tilbyder absolut relevante løsninger til at blive klogere på diverse forhenværende konsumenters iagttagelser og af den grund rekommanderer vi, at du ser nærmere på e-forretningens bedømmelser før du handler billige rhododendron jord online. Facebook bringer dig derudover altid strålende metoder til at få kendskab til e-firmaets pålidelighed.
  3Masser af internet foretagender giver nu til dags flere billige løsninger til levering til rhododendron jord. Den mest populære er i dag pakkeshoppen, så du selv kan hente de bestilte varer når du har lyst. Fragtløsningen er altså meget nem, samt desuden endvidere den mest betalelige leveringsversion.
  4Den billigste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, som jo betinges af at du lever nærved webbutikkens hjemsted. Den slags levering kan være vældig udslagsgivende ifald du mangler rhododendron jord lige om lidt. Alternativt så garanterer flere forretninger på nettet fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der indkøbes for en fastsat sum.
  5Generelt tilråder vi kortbetalinger eller MobilePay. Køb med kort er dækket ind under en anordning, som dækker folk overfor bedrageriske internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du hellere vil afbetale omkostningerne senere.
  6Forinden folk køber billige rhododendron jord på en forhandler på nettet bør man når alt kommer til alt løbe igennem virksomhedens handelsbetingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt. Ydermere tilrådes det at kunden er opmærksom på de mest basale bestemmelser der har indflydelse på shopping af billige rhododendron jord online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet webshoppen kører med.
  7Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, som almindeligvis er en angivelse af at e-handlen efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at e-butikken løbende undersøges af specialister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Forinden folk shopper billige rhododendron jord på en online forretning kunne man for at være på den sikre side gennemgå deres forretningsbetingelser.
  8Nogle enkelte online forhandlere lover levering uden gebyr på rhododendron jord, men i mange tilfælde stiller det krav om at man indkøber for en konkret sum. Ellers bør du tage den mindst kostelige leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver sædvanligvis endda ualmindeligt praktisk. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
  9Det er jo virkelig smart for folk at søge information om priser online på billige rhododendron jord i blandt forskellige internet foretagender, og altså frembyder adskillige internet webshops fragtfri levering. Trods dette kan det alligevel blive tiden værd at studere nogle forskellige online shops efter tilbud forud for at du handler, således at du er velinformeret til at modtage den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk