Bryggensyd.dk

Ral sten pristjek

Er du på udkig efter ral sten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ral sten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 kg 15 kg 10 kg 25 kg 1 ton 20 kg 500 liter 1 m3 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 15 kg

Levering: trailer i poser løst leveret i bigbag vognlæs i løs vægt afhentning hent selv i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige ral sten fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, imens nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot ral sten.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør du kende forretningens regningslinjer.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring ral sten.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt en mulighed hos de store byggekæder.
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber produkter fra alle mulige nichebutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af ral sten online.
De store byggecentre er udbredte og kendte firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange chancen for at købe online og hente materialerne selv. Derved har du valget om at blive fri for fragten, samt endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er producenter af produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
En masse nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler ral sten online på deres side.
Forskellige online nichebutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det kan du opleve endnu mere konstruktiv vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis ral sten.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ral sten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

ral sten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag over 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

ral sten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

ral sten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du optager arbejdet er det vildt værdifuldt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det ikke mod forventning starter med at regne når du netop arbejder hårdt på dit store byggeprojekt.
3Der er rigelige mængder af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube faciliterer ret så meget udbytterig information, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
4Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de nødvendige materialer til rådighed forud for at du går til værks med din byggeproces. Du kunne forfatte en simpel huskeliste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke hver eneste ting, hvormed du er sikker på at du har det hele.
5Det er oplagt at søge assistance til ens byggeprojekt, navnlig såfremt det er store arbejdsopgaver. Større ombygninger stiller krav om flere personer. Dertil vil det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
6I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er klimavenligt. Tilskudet betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
7Man må på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Typisk vil det vise sig essentielt at du har grejet ved hånden idet du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden godt at medregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
8Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det er forstandigt at dokumentere alle udgiftsposter, og dernæst finde frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
9Der viser sig ofte uforudsigelige bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat god tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver køreplanen.
11Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning som sikrer dig mod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
12Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du bør få professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du køber assistance fra en fagperson vil det ofte være en god idé at søge prisoverslag fra en håndfuld selskaber.
De mest populære byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som klart er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er enormt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål inden for ral sten

 • Hvor meget vejer ral sten?
 • Hvor er ral sten på tilbud?
 • Hvad koster ral sten?
 • Hvad er ral sten?
 • Hvor købes ral sten online?
 • Hvor købes ral sten billigt?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En stor portion internet webshops tildeler heldigvis flere billige fragttyper til ral sten. Det mest populære er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo yderst simpel, samt endda derudover den mest betalelige leveringsversion.

  Du bør lige så vel foretrække at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte en tak mere pebret, men til gengæld virkelig smertefri ved køb af ral sten online. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du bor nær e-handlens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på ral sten er selvfølgelig rigtig vital om man absolut skal bruge din ordre med det samme, så i det øjemed er det øjensynligt på sin plads at vi gransker den anslåede leveringstid på ral sten. En del byggeforretninger – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på masser af varer online, som dog er afhængig af at der bestilles før et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen sendt afsted før de pakkeansatte holder fyraften.

  Enkelte forhandlere på nettet frembyder levering uden betaling på ral sten online, men i reglen er det påkrævet at der erhverves for et fastsat beløb. Alternativt må man beslutte sig for den mest betalelige metode til levering, hvilket gerne er at få bragt din ordre til et afhentningssted.

  En række kæder giver click-and-collect hvor du bestiller billig ral sten på nettet men selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene tilbyder blandt andet klik-og-hent på ral sten i disse områder:

  Randers, Søborg, Hvidovre, Virum, Brønderslev, Vanløse, Esbjerg, Ringsted, Farum, Roskilde, Nørresundby, Tårnby, Silkeborg, Haslev, Brabrand, Aabenraa, Thisted, Tilst, Middelfart, Risskov, Nærum, Kokkedal, Køge, Lyngby, Nyborg, Struer, Rudersdal, Holbæk, Ballerup, Lystrup, Taastrup, Hillerød, Varde, Aalborg, Grenaa, Valby, Lillerød, Åbyhøj, Hedehusene, Odder, Frederikshavn, Herning, Ishøj, Albertslund, Nykøbing Falster, Vordingborg, Birkerød, Korsør, Slagelse, Brøndby, Dragør, Hjørring, Gentofte, Ølstykke, Viborg, Herlev, Hobro, Aarhus, Kalundborg, Allerød, Næstved, Frederikssund, Charlottenlund, København, Sønderborg, Stenløse, Horsens, Skive, Ikast, Jyllinge, Gladsaxe, Solrød Strand, Hedensted, Vallensbæk, Haderslev, Greve, Fredericia, Nakskov, Glostrup, Kolding, Frederiksberg, Rødovre, Skanderborg, Helsingør, Brønshøj, Frederiksværk, Odense, Højbjerg, Svendborg, Vejle, Hørsholm, Holstebro, Rønne, og Værløse, .

  Click-and-collect for ral sten er tilgængeligt i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger bl.a. ral sten priser og ral sten tilbud. Foruden dette oplever man ofte online shoppere efterspørge bl.a. køb ral sten, ral sten online og billig ral sten, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

  Få den bedste pris på ral sten

  Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for os alle at analysere priser på billige ral sten online fra diverse internet foretagender, og følgelig har langt de fleste online forhandlere set sig tvunget til at trykke priserne på ral sten voldsomt, og ydermere love fragt uden gebyr.

  Derfor kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle få forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på ral sten online forud for at du bestiller, således at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Man må dog ikke overse, at i tilfælde af at en webshop reklamerer billige ral sten online for en salgspris som anses for helt fantastisk billig, så burde det mange gange være et signal om en fup internet shop. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en lovbestemmelse, som redder os imod uægte online outlets.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du agter at afdrage betalingen af ral sten over flere uger. Det tilbydes typisk ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tallene står det markant, at online shoppere som regel søger bl.a. køb ral sten og ral sten tilbud. Foruden dette ser vi som regel netshoppere efterspørge fx billig ral sten, ral sten online og ral sten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ral sten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  SUPER” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 15 kg 1000 kg 10 kg 500 kg 20 kg 25 kg 500 liter 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 800 kg

  Levering: trailer afhentning i sække i bigbag løst leveret i løs vægt vognlæs i poser hent selv

  Tjek tidligere køberes betragtninger

  Trustpilot fører til en lang række relevante løsninger til at betragte en hel del tidligere brugeres iagttagelser og herved er det godt, at du betragter internet butikkens ratings inden du færdiggør din shopping med billige ral sten online.

  Facebook medfører tillige aldeles stabile løsninger til at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed. Foruden det ses faktisk online outlets hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres køb, hvilket ligeledes bør bruges til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen køber billige ral sten online hos en e-forretning kunne de for at være sikker overveje forhandlerens handelsaftale, dog er det bare ikke særlig interessant, specielt på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4 og Stark.

  Et andet alternativ kunne være at tjekke om online webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er et signal om at netshoppen lever op til dansk lovgivning, samt at den rutinemæssigt efterses af fagfolk der har meget erfaring med de gældende vilkår.

  Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, hvis du får problemer som følge af din shopping med ral sten. Tilsvarende kan det anbefales at du er obs på de mest vedkommende reglementer der influerer på bestillingen af ral sten online, som eksempelvis den returneringsret online forretningen lover.

  På grund af dette er det desuden essesentielt, at man når som helst opbevarer sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne påvise sin bestilling af ral sten, uafhængig af om man bestiller ved Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan eller Davidsen.

  Bente T gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Niels Pedersen gav 4 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Helle S gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Louise Larsen gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 tips til din online shopping
  1Trustpilot resulterer i ret stabile løsninger til at blive klogere på en stor gruppe øvrige konsumenters oplevelser og af den grund kan det anbefales, at du evaluerer online webshoppens ratings forud for at du shopper billige ral sten online. Facebook leverer tilsvarende nogle belejlige genveje til at få indsigt i online webshoppens troværdighed.
  2Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en anordning, som passer på køberen imod uoprigtige webshops. Som alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du agter at finansiere pengene i flere bidder.
  3Det er i dag usædvanlig ukompliceret for enhver at søge information om priser online på billige ral sten på tværs af online butikker, og derfor tilbyder en hel del webbutikker fragtfri levering. Dog kan det immervæk blive gavnligt at sammenholde enkelte forretninger på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  4En masse butikker på nettet tildeler efterhånden et bredt udvalg af billige fragtmetoder til ral sten. Den mest almindelige er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv henter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Den er altså ualmindeligt simpel, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
  5Den billigste leveringsmodel vil altid vise sig at være at hente varerne selv, som dog betinges af at du opholder dig i kort afstand af e-forretningens adresse. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være yderst udslagsgivende når man skal bruge ral sten om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række internet shops gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man shopper for en konkret sum.
  6Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, så af den grund er det ret så afgørende at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for ral sten. Størstedelen af online firmaer tilsiger billig 1 dags fragt på en masse varenumre, som trods alt er påkrævet at ordren gennemføres forinden et givent tidspunkt.
  7Generelt går vi ind for at finde ud af om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en påvisning af at netshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, og at butikken rutinemæssigt evalueres af specialister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige ral sten hos en online shop kunne de for at være på den sikre side tage stilling til deres handelsbetingelser.
  8Forud for at folk shopper billige ral sten i en internet forhandler burde de de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår, det er dog gerne et omfattende arbejde. For øvrigt foreslår vi at køber er på vagt for de mest vedkommende betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af billige ral sten online, som for eksempel hvilken byttepolitik netbutikken garanterer.
  9Enkelte internet webshops lover portofri levering på ral sten, men typisk er det betinget af at der handles for en præcis sum. Ellers skal man gribe den mindst kostelige fragtmetode, som tit vil blive at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden er til tider desuden temmelig fleksibel. Den mest betalelige type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk