Bryggensyd.dk

Pyntesten pristjek

Er du på udkig efter pyntesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pyntesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til vaser til dekoration til blomster til potteplanter til borddækning til gravsted til krukker til haven

Varianter: sorte hvide små store glas indendørs marmor

Mængder: 1000 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 m3 500 liter 20 kg 500 kg 25 kg 800 kg 10 kg 15 kg 1 ton 25 kg

Levering: vognlæs hent selv i bigbag i poser i sække løst leveret i løs vægt trailer afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du vælge et andet.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare vil slippe for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Det er navnligt muligt ved de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man læse butikkens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring pyntesten.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige pyntesten fra netbutik til netbutik. Nogle satser på de bedste priser, og andre satser på faglig sparring. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal afveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden blot pyntesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra flere producenter, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af pyntesten online.
De gængse byggecentre findes i de større byer, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at købe online og transportere materialerne personligt. Derfor har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe pyntesten online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online får du en lavere pris.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har en stor passion for deres varer, idet de ikke sælger andet. Derfor forventes det at du får mere indsigtsfuld vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis pyntesten.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

pyntesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pyntesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

pyntesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

pyntesten silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at have en effektiv agenda, der viser hvilke gøremål der skal løses hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Husk at være skarp i udarbejdelsen af din handlingsplan.
2Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder gavnlig viden, i særlig grad ifald man benytter den engelske version.
3Du må ikke på noget tidspunkt glemme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod mulige skader. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke køber professionel assistance.
4Det kan vise sig meningsgivende at have de nødvendige byggematerialer parat i god tid før du starter din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig indkøbsliste som samler alt hvad der skal bruges, og derefter tjekke listen, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
5Det anbefales at sikre sig hjælp til byggearbejdet, specielt såfremt det er væsentlige projekter. Nogle ombygninger behøver flere mennesker. Desuden viser det sig hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
6Husk at du kan få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
7Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på hver enkelt.
8Du burde måske tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du anskaffer eksperthjælp kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
9Før du iværksætter dit byggeprojekt er det ultra centralt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der være gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
10Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en stor rolle. Derfor skal du hyppigt tjekke meldingerne om vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Der præsenterer sig som regel pludselige udfordringer i forbindelse med større projekter, og som følge heraf vil det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion tid i agendaen, så man er sikker på at man når det til siden.
12Du må aldrig mangle udstyr. Typisk kan det være klogt at have det parat akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden godt at indregne de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er absolut imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål om pyntesten

 • Hvor købes pyntesten billigt?
 • Hvad er pyntesten?
 • Hvor meget vejer pyntesten?
 • Hvor købes pyntesten online?
 • Hvor er pyntesten på tilbud?
 • Hvad koster pyntesten?
 • Hvilken slags levering er smartest?

  En lang række netshops udlover nu til dags alverdens billige leveringsmåder til pyntesten. En af dem der er mest populær er lige nu levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså virkelig smertefri, og mange gange ligeledes den billigste leveringsløsning.

  Du burde tillige overveje at bestille pakken til levering til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er jævnligt en lille smule mindre billig, men ligeledes i høj grad fremkommelig ift. pyntesten online. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du bor i kort afstand af webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstidspunktet på pyntesten er selvfølgelig super vigtig når vi absolut skal bruge pakken inden for få dage, så med det formål er det tydeligvis fornuftigt at man tjekker den anslåede leveringsdato på pyntesten. En masse online varehuse – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som imidlertid regnes ud fra at transaktionen realiseres før et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken ekspederet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

  Indtil flere online webshops sikrer gratis levering på pyntesten online, men i mange tilfælde påkræves det at du indkøber for et præcist beløb. Ellers bør du beslutte sig for den mest betalelige fragtform, hvilket tit vil blive at få kørt produkterne til en pakkeshop.

  De fleste kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig pyntesten på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. De tilbyder bl.a. click-and-collect på pyntesten i følgende byer:

  Hedehusene, Grenaa, Albertslund, Lyngby, Ølstykke, Brabrand, Virum, Nyborg, Næstved, Hobro, Herlev, Haslev, Viborg, Glostrup, Greve, Vanløse, Varde, Odder, Roskilde, Gentofte, Aarhus, Nærum, Birkerød, Farum, Ishøj, Vordingborg, Svendborg, Rønne, Frederiksberg, Fredericia, Skive, København, Hjørring, Herning, Hvidovre, Brønderslev, Risskov, Værløse, Horsens, Vejle, Jyllinge, Hillerød, Rudersdal, Randers, Sønderborg, Ringsted, Silkeborg, Hedensted, Ikast, Esbjerg, Odense, Lillerød, Korsør, Tilst, Åbyhøj, Højbjerg, Kalundborg, Nykøbing Falster, Haderslev, Ballerup, Charlottenlund, Frederiksværk, Søborg, Gladsaxe, Allerød, Frederikssund, Tårnby, Aalborg, Valby, Middelfart, Nørresundby, Holbæk, Slagelse, Kolding, Hørsholm, Thisted, Skanderborg, Rødovre, Vallensbæk, Aabenraa, Lystrup, Dragør, Brøndby, Taastrup, Kokkedal, Holstebro, Nakskov, Helsingør, Stenløse, Brønshøj, Køge, Solrød Strand, Frederikshavn, og Struer, .

  Klik-og-hent ift. pyntesten er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

  Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at mennesker tit søger bl.a. pyntesten priser og billig pyntesten. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter blandt andet køb pyntesten, pyntesten online samt pyntesten tilbud, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

  Få den bedste pris på pyntesten

  Det er efterhånden i høj grad bekvemt for forbrugerne at finde tilbud på billige pyntesten online på diverse internet handler, og ergo har en hel del internet foretagender været tvunget til at trykke udsalgspriserne på pyntesten en hel del, og endda præstere levering uden betaling.

  Men det kan til hver en tid vise sig lønsomt at udforske nogle enkelte internet forretninger efter tilbud på pyntesten online forinden du gennemfører dit køb, således at man er skråsikker på at få fat i den laveste pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark og Bygma.

  Du må lige meget hvad være årvågen med, at når en netshop tilbyder billige pyntesten online for en pris som kan ses som ufattelig letkøbt, er det ofte være et bevis på en snydagtig internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket støtter folk imod svindlende internet virksomheder.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere regningen på pyntesten over en længere periode. Dette fås typisk ved niche webshops, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4.

  Når man ser på søgedata er det markant, at netshoppere som regel søger efter fx pyntesten tilbud og køb pyntesten. Man ser derudover mange gange mennesker efterspørge bl.a. pyntesten priser, billig pyntesten og pyntesten online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pyntesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til potteplanter til blomster til gravsted til borddækning til vaser til krukker til dekoration

  Varianter: indendørs hvide marmor sorte store glas små

  Mængder: 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 800 kg 10 kg 1 ton 1000 kg 20 kg 1 m3 25 kg 500 liter 15 kg 500 kg

  Levering: afhentning i løs vægt vognlæs hent selv trailer løst leveret i poser i bigbag i sække

  Undersøg tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot præsterer ganske gavnlige løsninger til at bese en lang række andre forbrugeres ratings og derfor slår vi et slag for, at du gransker internet butikkens omtaler forinden du bestiller billige pyntesten online.

  Facebook medfører lignende en lang række pålidelige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed. Her ses en del internet webshops hvor folk kan meddele en bedømmelse af deres køb, som ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen bestiller billige pyntesten online hos en e-forhandler kan man sådan set se på webshoppens handelsaftale, men det er i reglen ikke super interessant, særligt med de velkendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  Et alternativt forslag kunne være at bemærke hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en garanti for at online firmaet efterkommer de danske love, og at shoppen tit evalueres af jurister der har megen viden om retningslinjerne.

  Det er en rigtig god lejlighed til bistand, når du udsættes for vanskeligheder med din handel med pyntesten. Herudover rekommanderer vi at kunden er vaks omkring de væsentligste betingelser der har indflydelse på købet af pyntesten online, som fx hvilken bytteret online firmaet tilsikrer.

  I den forbindelse er det desuden relevant, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man en anden gang kan bevise sit køb af pyntesten, uafhængig af om man har købt hos Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller Davidsen.

  Helle gav 5 stjerner

  SUPER

  Kim Johansen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Maria gav 5 stjerner

  Rigtig god service

  Søren gav 4 stjerner

  Nem og meget fin service

  9 gode råd til online shopping
  1Trustpilot indebærer ganske uafhængige genveje til at eftergå en stor portion eksisterende brugeres kritik og af den grund anbefaler vi, at du eftersøger e-butikkens omtaler forinden du køber billige pyntesten online. Facebook medfører tillige sådan set fantastiske løsninger til at få indsigt i e-handlens troværdighed.
  2Inden folk bestiller billige pyntesten hos en online shop burde de i reglen sætte sig ind i webbutikkens vilkår, men det er undertiden en tidskrævende opgave. Foruden dette støtter vi at køber er obs på de mest relevante vilkår der gælder for handlen med billige pyntesten online, som for eksempel den byttepolitik butikken lover.
  3En hel del webbutikker garanterer billig fragt på pyntesten, men i mange tilfælde kun ifald du køber for et præcist beløb. Desuden bør man foretrække den mest letkøbte slags levering, som mange gange vil blive at få bragt din bestilling til et udleveringssted. Fragtmuligheden er uheldigvis samtidig ret hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
  4Det er jo efterhånden yderst ligetil for folk at vurdere prisniveauet online på billige pyntesten fra diverse internet selskaber, og følgelig garanterer flertallet af internet varehuse fragtfri levering. Trods dette kan det immervæk vise sig gunstigt at sammenholde nogle forskellige internet butikker efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
  5Antal dages levering kan vise sig at være ekstremt bestemmende forudsat du mangler pakken nu og her, og herved er det i sandhed aktuelt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for pyntesten. En række online shops yder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre, som dog tager udgangspunkt i at ordren indsendes før et givent klokkeslæt.
  6Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, som er en sikkerhed for at online virksomheden opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, foruden at online butikken undertiden revideres af jurister der kender de gældende regler. Forud for at folk handler billige pyntesten i en e-forhandler kan man egentlig gennemlæse virksomhedens regler.
  7Temmelig mange internet forretninger giver nu om stunder en række forskellige billige leveringstyper til pyntesten. En af favoritterne er i øjeblikket pakkeshops, og så henter du bare din pakke når du har tid. Den er jo usædvanlig fleksibel, samt tit ydermere den mest letkøbte type af levering.
  8Den billigste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du opholder dig nærved e-firmaets bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være særdeles relevant ifald vi skal bruge pyntesten om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle enkelte internet firmaer billig levering, men ofte kun såfremt du indkøber for en konkret sum.
  9Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter kunden overfor snydagtige online forhandlere. Alternativt bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, når du foretrækker at betale betalingen over en periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk