Bryggensyd.dk

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til kælder til kældervæg til indendørs til udendørs

Varianter: bland selv vandtæt hjemmelavet tør hydraulisk færdigblandet farvet

Mængder: 1000 kg 500 kg 15 kg 10 kg 1 m3 1 ton 25 kg 800 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 15 kg 500 liter

Levering: hent selv i poser i løs vægt løst leveret i bigbag afhentning vognlæs i sække trailer

Brands: Scan Igelsø Raw Skalflex Weber Lip

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Flere byggekæder har et stort udvalg af produkter, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot pudsemørtel.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige pudsemørtel hos de forskellige online byggecentre. Nogle har gode priser, hvorimod andre giver faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt meget relevant at se, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du kigge andetsteds.
For mange er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos en netbutik, hvor du kan modtage information omkring pudsemørtel.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har mange chancen for at handle online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, og sågar få varerne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra mange producenter, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af pudsemørtel online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er iværksættervirksomheder, som tit er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du støtte idet du køber pudsemørtel online fra deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig vil du få super gavnlig hjælp fra medarbejdere som er eksperter i netop pudsemørtel.
De største byggecentre i Danmark
pudsemørtel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pudsemørtel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er oplagt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt ved omfattende arbejdsopgaver. Flere opgaver stiller krav om flere folk. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
2I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeriet påvirker naturen.
3Du bør for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm der sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
4I mange tilfælde vil det være fornuftigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det er en god idé at nedskrive alle udgifter, og bagefter indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
5Du skal under ingen omstændigheder gå ned på udstyr. Typisk vil det være essentielt at du har grejet tilgængeligt når du igangsætter byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
6Der viser sig stort set altid uforudsete problemstillinger i forbindelse med store byggeprojekter, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter en del tid i køreplanen, således at man er overbevist om at komme i mål.
7Du kan finde en verden af vejledninger og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig betydelige mængder konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald man benytter engelske søgeord.
8Godt forarbejde er nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør have en struktureret handlingsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Vær skarp når du udarbejder din strategi.
9Du bør regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde købe assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Når du får professionel hjælp vil det normalt anbefales at indhente forslag fra en håndfuld firmaer.
10Forud for at du går i gang med byggeriet kan det vise sig højst afgørende at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du igangsætter byggeriet. Du vil med fordel kunne notere en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt som er nødvendige, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at alt er klar.
12For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Af den grund skal du løbende undersøge vejrudsigten i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uventet går i gang med at vælte ned når du lige er startet på dit omfattende byggeprojekt.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er utrolig godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ekstremt flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En stor portion online forretninger giver i vore dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til pudsemørtel. En der er meget populær er efterhånden afhentningssteder, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo særligt fleksibel, samt endda tilmed den billigste type af levering.

Du kunne på samme måde forsøge at vælge udbringning til din bopæl eller til hvor du arbejder. Metoden viser sig desværre en anelse dyrere, men på den anden side ualmindeligt fleksibel ift. pudsemørtel online. Den mest betalelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du lever nær online forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på pudsemørtel er ekstremt vigtig såfremt du har behov for pakken omgående, og herved er det ganske essentielt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på pudsemørtel. En hel del e-shops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men som ikke desto mindre forudsætter at bestillingen placeres tidligere end et angivent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt fikset før logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få online firmaer lover levering uden beregning på pudsemørtel online, men oftest under forudsætning af at du bestiller for et bestemt beløb. Alternativt kan du udvælge den mest billige fragtmetode, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

Flere webshops udlover click-and-collect hvor du køber billig pudsemørtel derhjemme og selv henter i butikken. Fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Stark. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på pudsemørtel i følgende byer:

Hjørring, Frederiksberg, Risskov, Ballerup, Værløse, Skanderborg, Grenaa, Varde, Hobro, Vordingborg, Nykøbing Falster, Haderslev, Roskilde, Lystrup, Odder, Brøndby, Ringsted, Horsens, Korsør, Esbjerg, Ikast, Frederikshavn, Vallensbæk, Valby, Glostrup, Frederiksværk, Åbyhøj, Haslev, Tårnby, København, Gladsaxe, Lyngby, Skive, Hillerød, Middelfart, Køge, Brønshøj, Nakskov, Svendborg, Solrød Strand, Næstved, Højbjerg, Albertslund, Viborg, Silkeborg, Hedehusene, Farum, Rudersdal, Holbæk, Dragør, Brønderslev, Vanløse, Nærum, Allerød, Odense, Stenløse, Rønne, Birkerød, Nørresundby, Kalundborg, Randers, Taastrup, Struer, Charlottenlund, Ølstykke, Frederikssund, Herning, Aabenraa, Ishøj, Søborg, Hedensted, Jyllinge, Tilst, Aalborg, Rødovre, Hvidovre, Brabrand, Slagelse, Lillerød, Kokkedal, Vejle, Thisted, Helsingør, Herlev, Virum, Holstebro, Greve, Fredericia, Aarhus, Sønderborg, Gentofte, Hørsholm, Nyborg, og Kolding, .

Click-and-collect for pudsemørtel er en mulighed i samtlige områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere som regel leder efter eksempelvis billig pudsemørtel og pudsemørtel online. Vi ser derudover som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis pudsemørtel priser, køb pudsemørtel samt pudsemørtel tilbud, foruden de store byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Find den bedste pris på pudsemørtel

Det har vist sig at være rigtig overkommeligt for os alle at søge sig frem til tilbud på billige pudsemørtel online på flere e-handler, og af den grund har utallige shops på nettet været presset til at at nedbringe salgspriserne på pudsemørtel drastisk, og endda frembyde billig fragt.

Derfor kan det immervæk vise sig fordelagtigt at tjekke et par forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på pudsemørtel online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en e-shop udbyder billige pudsemørtel online for en salgspris som er uforståeligt billig, burde det undertiden være et tegn på en snydagtig internet virksomhed. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfattet af en ordning, hvilket forsvarer køberen imod svindlende internet webshops.

Vi tilråder generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale betalingen af pudsemørtel over flere uger. Dette tilbydes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

Når man kigger i data står det markant, at internetbrugere mange gange leder efter fx pudsemørtel online og billig pudsemørtel. Foruden dette oplever vi tit online shoppere lede efter blandt andet pudsemørtel tilbud, pudsemørtel priser og køb pudsemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til udendørs til kælder til kældervæg til indendørs

Varianter: hydraulisk vandtæt færdigblandet hjemmelavet tør farvet bland selv

Mængder: 500 kg 15 kg 1 ton 15 kg 10 kg 1 m3 25 kg 500 liter 1000 kg 20 kg 25 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: i poser vognlæs trailer i sække løst leveret i bigbag hent selv i løs vægt afhentning

Brands: Lip Skalflex Scan Weber Raw Igelsø

Gennemsøg eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot giver dig ganske fremragende løsninger til at kigge på en lang række eksisterende kunders tanker og på grund af dette tilrådes det, at du læser online shoppens vurderinger forinden du køber billige pudsemørtel online.

Facebook præsterer lige så vel egentlig passelige muligheder for at få kendskab til webbutikkens kundefokus. Foruden det ser vi endda shops på nettet som gør det muligt at registrere en omtale af deres købsoplevelse, som ligeledes burde udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at folk handler billige pudsemørtel online i en webshop behøver de reelt tyde e-butikkens regler, dog er det naturligvis ikke super spændende, især med de kendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne måske være at finde ud af om online forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det kan være en angivelse af at online webshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, og at hjemmesiden løbende monitoreres af eksperter som kender til reglementet på området.

Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din ordre på pudsemørtel. Foruden dette anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af pudsemørtel online, f.eks. den returret e-forhandleren tilsikrer.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, således man senere vil kunne bevise bestillingen af pudsemørtel, hvad end man har handlet fra Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Thomas Christiansen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Camilla gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Marianne gav 5 stjerner

Som altid

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 tips til når du køber online
1Fragttiden er super væsentlig når vi mangler dine nye produkter fluks, og af den grund er det i sandhed aktuelt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt ved pudsemørtel. En stor portion internet forretninger stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varer, hvilket regnes ud fra at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt.
2Den mindst kostelige leveringsmanér vil til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre nødvendiggør at du er i kort afstand af online webshoppens bopæl. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være rigtig essentiel ifald man mangler pudsemørtel inden for få dage. Alternativt så frembyder nogle få forretninger på nettet portofri levering, men ofte stiller det krav om at man handler for et konkret beløb.
3Forinden nogen bestiller billige pudsemørtel på en netshop bør de på en vis måde gennemgå forhandlerens vilkår, men det er oftest ikke særlig sjovt. Foruden dette er det klogt at kunden er klar over de fundamentale bestemmelser der gælder for bestillingen af billige pudsemørtel online, som fx den returneringsret netshoppen kører med.
4Visse e-forhandlere yder portofri fragt på pudsemørtel, men ofte er det kun gældende hvis du bestiller for en bestemt sum. Ellers bør man vælge den mest prisbevidste leveringsversion, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmuligheden er en gang i mellem samtidig i høj grad uproblematisk. Den mest billige fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
5Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under et regelsæt, hvilket værner dig imod uægte e-firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale betalingen senere.
6Det er i dag vældig smertefrit for folk at kigge efter tilbud online på billige pudsemørtel på forskellige internet foretagender, og så yder mange online forhandlere portofri levering. Det kan ikke desto mindre vise sig smart at studere nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat før du gennemfører din bestilling, således at du er på den sikre side med at få den mindst kostelige pris.
7Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærket, som almindeligvis er en sikring om at e-handlen understøtter de danske love, og at online butikken undertiden revideres af fagfolk der er inde i reglementet på området. Inden nogen handler billige pudsemørtel på en online forretning kunne man altid gennemse forhandlerens forretningsbetingelser.
8En masse e-handler giver heldigvis en lang række forskellige billige fragtformer til pudsemørtel. En der er meget populær er nu til dags levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente dine varer når det passer dig bedst. Metoden er altså ret fremkommelig, og desuden tillige den mest betalelige leveringsmetode.
9Trustpilot indebærer helt habile løsninger til at kigge nærmere på adskillige forhenværende konsumenters kritik og på grund af dette er det smart, at du evaluerer online webshoppens anmeldelser inden du bestiller billige pudsemørtel online. Facebook fører til ydermere stort set gode chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk