Bryggensyd.dk

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til krydderurter til køkkenhave til kaktus til indendørs til stueplanter

Varianter: med spagnum økologisk uden spagnum

Mængder: 2000 liter 400 liter 500 liter 200 liter 300 liter 80 liter 50 liter 1000 liter 1 m3 3000 liter

Levering: trailer vognlæs afhentning i løs vægt hent selv løst leveret i bigbag i sække i poser

Brands: Park Pindstrup GreenBio Løvbjerg Danmuld Plantorama Fakta Rema 1000 Føtex Champost Kvickly Netto

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Af den grund bør du vælge et online byggemarked, hvor du får information omkring pottemuld.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Hvis du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Det er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot pottemuld.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige pottemuld hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har lave priser, og andre har faglig sparring. Du bør beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder køber varer fra mange specialbutikker, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af pottemuld online.
De store byggekæder er udbredte og bekendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Derved kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, samt tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
De fleste nichebutikker på nettet er små virksomheder, som typisk har danske ejere, muligvis endda lokalt nær dig. Dem understøtter du når du bestiller pottemuld online fra deres webshop.
Alverdens nicheforretninger på nettet har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du opleve en høj grad af brugbar hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop pottemuld.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

pottemuld silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for flere end 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig næsten altid pludselige problemer når det kommer til store byggeprojekter, og derfor vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes god plads i køreplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
2Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Når du får professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
3I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det blive meget betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få meget at sige. Af den årsag må du hyppigt tjekke prognosen for vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder betydelige mængder almennyttig information, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
6Forberedelse vil altid være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du er nødt til at lave en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du udarbejder arbejdsplanen.
7Du vil for alt i verden ikke undvære værktøj. Ofte kan det vise sig afgørende at du har grejet til disposition idet du tager fat på byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne udgifterne hertil i byggeriets budget.
8I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere alle poster, og herefter kortlægge ens omkostning ved dem alle sammen.
9Det kan vise sig nødvendigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, ikke mindst når der er tale om store arbejdsopgaver. Flere byggerier behøver flere folk. Dertil bør det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
10Måske kan det blive vigtigt at du har samtlige byggematerialer klar inden du tager fat på byggeprocessen. Du vil med fordel kunne lave en simpel oversigt hvoraf der fremgår de materialer du får brug for, og som det næste granske listen, med det formål at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
11Du må aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm der skåner dig imod eventuelle risici. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeriet, navnlig hvis du ikke fremskaffer professionel hjælp.
12I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
De højest ratede byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ekstremt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Størstedelen af byggemarkeder tildeler nu om stunder flere billige former for levering til pottemuld. En favorit er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så selv henter de købte produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ret problemfri, og ofte endda den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde lige så vel planlægge at få produkterne leveret til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver typisk en lille smule dyrere, men til gengæld særdeles bekvem ift. pottemuld online. Den mest letkøbte leveringsversion er utvivlsomt selv at hente varerne, som jo stiller krav om at du har bopæl lige ved netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på pottemuld kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende i tilfælde af at vi har behov for ordren øjeblikkeligt, så i det øjemed er det særdeles relevant at du besigtiger den forventede leveringstid for pottemuld. Mange online butikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varer online, men vær vagtsom da det beroer på at du når at bestille tidligere end et fastsat klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne ekspederet inden medarbejderne holder fyraften.

Indtil flere internet selskaber sikrer fragt uden beregning på pottemuld online, men i mange tilfælde kræver det at der købes for et præcist beløb. Derudover skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket gerne er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En masse webshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig pottemuld derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på pottemuld i følgende områder:

Søborg, Nørresundby, Haslev, Odder, Tårnby, Solrød Strand, Middelfart, Varde, Roskilde, Næstved, Brønshøj, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Frederiksværk, Glostrup, Allerød, Brabrand, Køge, Vanløse, Albertslund, Viborg, Virum, Svendborg, Lillerød, Brønderslev, Vordingborg, Grenaa, Nykøbing Falster, Ølstykke, Hvidovre, Struer, Rødovre, Helsingør, Hedensted, Hedehusene, Aalborg, Herlev, Værløse, Holstebro, Hobro, Kalundborg, Åbyhøj, Slagelse, Vejle, Frederiksberg, Lyngby, Højbjerg, Sønderborg, Lystrup, Ballerup, Frederikshavn, København, Esbjerg, Valby, Aabenraa, Korsør, Hillerød, Tilst, Thisted, Gentofte, Herning, Ishøj, Nyborg, Kolding, Gladsaxe, Jyllinge, Silkeborg, Nærum, Hørsholm, Haderslev, Kokkedal, Odense, Hjørring, Rudersdal, Vallensbæk, Ikast, Greve, Stenløse, Ringsted, Randers, Skive, Rønne, Taastrup, Birkerød, Risskov, Dragør, Frederikssund, Charlottenlund, Fredericia, Holbæk, Nakskov, Farum, og Brøndby, .

Click-and-collect for pottemuld er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster), Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger fx pottemuld tilbud og pottemuld online. Derudover oplever man som regel mennesker søge eksempelvis køb pottemuld, pottemuld priser og billig pottemuld, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Find den bedste pris på pottemuld

Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for internetbrugere at prissammenligne på billige pottemuld online i blandt forskellige internet handler, og til gengæld har en lang række internet outlets ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på pottemuld en hel del, og ydermere sikre portofri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at studere en række internet webshops efter tilbud og rabatter på pottemuld online forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at få den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør trods alt ikke glemme, at såfremt en internet webshop markedsfører billige pottemuld online til salg for en pris der er hamrende tiltalende, burde det for det meste være et signal om en uoprigtig e-handler. Betalinger med kort er på den anden side omsluttet af et regulativ, der dækker køberen imod uægte internet forhandlere.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere regningen på pottemuld i flere bidder. Dette fås ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Stark.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at mennesker jævnligt leder efter fx pottemuld tilbud og pottemuld priser. Derudover ser vi mange gange online shoppere efterspørge blandt andet pottemuld online, billig pottemuld og køb pottemuld.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Fin omgående levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til køkkenhave til indendørs til stueplanter til krydderurter til kaktus

Varianter: økologisk med spagnum uden spagnum

Mængder: 500 liter 300 liter 200 liter 3000 liter 2000 liter 400 liter 1 m3 80 liter 1000 liter 50 liter

Levering: løst leveret afhentning i løs vægt i bigbag i poser trailer hent selv vognlæs i sække

Brands: Fakta GreenBio Plantorama Park Pindstrup Føtex Rema 1000 Netto Champost Danmuld Løvbjerg Kvickly

Se nærmere på nuværende kunders meninger

Trustpilot fremskaffer ret så anstændige løsninger til at gennemrode en række tidligere kunders ratings og derved støtter vi, at du betragter online butikkens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige pottemuld online.

Facebook indebærer tilsvarende i højeste grad anstændige metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Desuden ser vi mange netshops hvor du kan publicere en vurdering af deres køb, som ydermere kan tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige pottemuld online på en internet webshop kunne de reelt gennemlæse netbutikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis en omfattende opgave, især med de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

En nem løsning kunne måske være at finde ud af hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, eftersom det generelt er et bevis på at online webshoppen overholder de danske retningslinjer, tillige med at internet forhandleren hyppigt revurderes af sagkyndige der behersker reglerne.

Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, hvis du udsættes for udfordringer med din shopping med pottemuld. Ligeledes støtter vi at du er påpasselig med de grundlæggende reglementer der har betydning for købet af pottemuld online, fx hvilken byttepolitik internet forretningen kører med.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man altid vil kunne eftervise bestillingen af pottemuld, uagtet om man har bestilt ved Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Henrik Hansen gav 5 stjerner

Alt ok

Camilla gav 4 stjerner

god service

Mette F gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jesper Kristensen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden yderst smart for enhver at sammenligne tilbud online på billige pottemuld hos flere internet foretagender, og følgelig garanterer utallige e-shops fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig indbringende at checke et par online webshops efter rabat og tilbud inden du handler, således at man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.
2Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, siden det burde være en erklæring om at webbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, og at online shoppen fra tid til anden overværes af fagmænd der har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Forud for at folk handler billige pottemuld på en forhandler på nettet burde de principielt betragte e-butikkens forretningsbetingelser.
3Trustpilot giver dig visse fine chancer for at kigge på forskellige nuværende brugeres anmeldelser og derved er det klogt, at du gransker online virksomhedens anmeldelser inden du bestiller billige pottemuld online. Facebook bringer dig for øvrigt en del relevante muligheder for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed.
4Leveringshastigheden er naturligvis virkelig betydningsfuld hvis man har behov for produkterne nu og her, og af den grund er det selvfølgelig essentielt at du finder den estimerede leveringstid på pottemuld. Størstedelen af shops på nettet præsterer billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men vær opmærksom på at det kræver at transaktionen realiseres inden et besluttet klokkeslæt.
5En hel del shops på nettet garanterer fragt uden omkostninger på pottemuld, men for det meste er det så præmissen at der købes for en bestemt sum. Som alternativ bør man vælge den mest billige slags levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver gerne til gengæld særligt ligetil. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
6En masse online butikker foreslår nu alverdens billige metoder til levering til pottemuld. En af dem der er mest populær er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig vældig simpel, samt tit ligeledes den mest letkøbte type af levering.
7Den billigste leveringsmanér er uden tvivl at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet butikkens tilholdssted. Den fragttype er naturligvis temmelig afgørende hvis du behøver pottemuld inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle få e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for et fastslået beløb.
8Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omfavnet af en ordning, hvilket forsvarer dig som køber overfor bedrageriske internet butikker. Alternativt burde du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at finansiere betalingen af flere omgange.
9Forud for at folk bestiller billige pottemuld på en internet butik kan de altid gennemlæse shoppens regler, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende. Tilmed er det at foretrække at køber er påpasselig med de grundlæggende regler der kan have indvirkning på købet af billige pottemuld online, eksempelvis hvilken bytteret online webshoppen lover.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk