Bryggensyd.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 200 liter 50 liter 500 liter 300 liter 2000 liter 400 liter 1 m3 3000 liter 80 liter 1000 liter

Levering: afhentning løst leveret i bigbag trailer i poser i løs vægt i sække vognlæs hent selv

Brands: Danmuld Park Pindstrup GreenBio Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at finde et andet.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt muligt hos de store byggecentre.
Nogle byggecentre har et stort varesortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare planteskolejord.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor tjekke webshoppens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du købe fra en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring planteskolejord.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige planteskolejord fra byggecenter til byggecenter. Nogle vil have lave priser, hvorimod nogle satser på faglig rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af planteskolejord online.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at spare leveringsomkostningen, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker står selv for produktion af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online vil du få en bedre pris.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Følgelig kan du modtage super nyttig assistance fra medarbejdere som er specialister i lige præcis planteskolejord.
Størstedelen af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du handler planteskolejord online på deres side.
Danmarks største byggekæder
planteskolejord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

planteskolejord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

planteskolejord silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du optager arbejdet må det være ultra vigtigt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
2For projekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor skal du tit se prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det mod forventning begynder at regne netop som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Du bør aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj såsom fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod hændelige uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel assistance til opstarten af byggeriet. Ifald du henter hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at notere prisoverslag fra forskellige entreprenører.
5Du skal aldrig nogensinde mangle grej. Tit kan det være en fordel at have udstyret disponibelt idet du indleder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at påregne de her udgiftsposter i dit budget.
6Glem ikke at du kan hente offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet bidrager positivt til miljøet. Bidraget beroer altså på at projektet influerer positivt på naturen.
7Du finder en hel række instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder dig temmelig meget anvendelig information, specielt når man kigger på engelsk.
8Det bliver afgørende at du har samtlige bygningsmaterialer klar forinden du går i krig med arbejdet. Du kunne forfatte en overskuelig huskeliste som samler alle de ting du får brug for, og dernæst tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Der kommer stort set altid pludselige problemer i tilfælde med større projekter, og herved kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes god nok plads i køreplanen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Det er af stor betydning at udarbejde et budget for byggeriet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan blive fordelagtigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og så søge sig frem til omkostningen ved hver eneste af dem.
11Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt ved vigtige arbejdsopgaver. Omfattende byggerier kræver flere personer. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Planlægning vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en effektiv agenda, der beskriver hvilke opgaver der løses hvornår, inklusiv en numerisk orden. Vær skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er utrolig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

En lang række internet shops yder til alt held flere billige leveringsmuligheder til planteskolejord. En af favoritterne er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de bestilte varer når der er mulighed for det. Denne er jo yderst let, samt ofte tilmed den mest betalelige fragttype.

Du kunne tillige tænke over at få produkterne bragt til din adresse eller ud til dit arbejde. Metoden er almindeligvis et hak dyrere, men tillige særligt nem ift. planteskolejord online. Den mest billige leveringstype er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du opholder dig lige ved online virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på planteskolejord kan være meget udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge ordren om få sekunder, og med det formål er det ganske aktuelt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved planteskolejord. En hel del online webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, men glem ikke at det er betinget af at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klargjort forinden personalet har fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet præsterer fragtfri levering på planteskolejord online, men ofte afkræver det at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt burde man tage den mest betalelige type af levering, hvilket mange gange vil være at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

De største byggecentre tildeler afhentning hvor man handler billig planteskolejord online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne yder fx klik-og-hent på planteskolejord i disse byer:

Aabenraa, Ringsted, Allerød, Nørresundby, Viborg, Ikast, Taastrup, Ølstykke, Brabrand, Aarhus, Odder, Korsør, Frederiksværk, Kolding, Virum, Stenløse, Herlev, Struer, Skive, Farum, Haslev, Hørsholm, Roskilde, Tilst, Fredericia, Tårnby, Grenaa, Hjørring, Brønshøj, Brøndby, Værløse, Køge, København, Hvidovre, Haderslev, Frederiksberg, Greve, Gladsaxe, Valby, Ishøj, Thisted, Nakskov, Skanderborg, Frederikssund, Rønne, Nykøbing Falster, Randers, Frederikshavn, Højbjerg, Varde, Hedehusene, Hillerød, Albertslund, Birkerød, Næstved, Herning, Jyllinge, Vallensbæk, Esbjerg, Rødovre, Lystrup, Kalundborg, Horsens, Odense, Charlottenlund, Nærum, Lyngby, Nyborg, Risskov, Helsingør, Vordingborg, Silkeborg, Vejle, Søborg, Brønderslev, Glostrup, Hedensted, Holstebro, Lillerød, Holbæk, Middelfart, Rudersdal, Aalborg, Ballerup, Gentofte, Slagelse, Åbyhøj, Hobro, Dragør, Vanløse, Sønderborg, Solrød Strand, Kokkedal, og Svendborg, .

Afhentning for planteskolejord er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når der ses på tendenserne står det klart, at mennesker ofte søger for eksempel planteskolejord online og planteskolejord priser. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter fx planteskolejord tilbud, køb planteskolejord samt billig planteskolejord, foruden de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Bygma.

Få den bedste pris på planteskolejord

Det har vist sig at være temmelig problemfrit for alle og enhver at lave prissammenligning på billige planteskolejord online fra diverse netbutikker, og på grund af dette har langt de fleste e-firmaer fundet det nødvendigt at stampe prisen på planteskolejord betragteligt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

Men det kan til hver en tid vise sig tiden værd at undersøge nogle internet forretninger efter tilbud på planteskolejord online inden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Du skal dog være årvågen med, at når en forhandler på nettet afhænder billige planteskolejord online til salg for en pris der virker utopisk god, er det undertiden være en indikator for en svindel online forretning. Bestillinger med kort er trods alt en del af et reglement, der dækker dig som køber imod falske online webshops.

Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale pengene til planteskolejord over en længere periode. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at online shoppere tit kigger efter blandt andet planteskolejord tilbud og køb planteskolejord. Foruden dette oplever vi ofte folk søge bl.a. planteskolejord online, billig planteskolejord samt planteskolejord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 400 liter 3000 liter 50 liter 2000 liter 1 m3 200 liter 80 liter 1000 liter 500 liter 300 liter

Levering: hent selv løst leveret i bigbag afhentning vognlæs i sække trailer i poser i løs vægt

Brands: GreenBio Park Danmuld Pindstrup Champost

Tjek tidligere køberes erfaringer

Trustpilot præsterer uden sammenligning hæderlige muligheder for at kontrollere en stor gruppe aktuelle køberes vurderinger og derved er det at foretrække, at du efterforsker e-butikkens anmeldelser forinden du handler billige planteskolejord online.

Facebook byder på tilsvarende temmelig gode muligheder for at få et kig ind i online virksomhedens kundefokus. Foruden det ser vi endda online firmaer som tilbyder folk at nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, som desuden burde tages i brug til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige planteskolejord online i en internet shop behøver de utvivlsomt tyde netshoppens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et omfattende arbejde, specielt hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at kontrollere om internet firmaet er e-mærket, grundet at det typisk er et tegn på at internet virksomheden føjer de danske love, tillige med at online forhandleren hyppigt overværes af eksperter som har meget erfaring med retningslinjerne.

Desuden tilbydes du mulighed for assistance, såfremt du møder problemer i forbindelse med dit køb af planteskolejord. I øvrigt anbefaler vi at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af planteskolejord online, som for eksempel den ombytningsrettighed netbutikken benytter.

I den forbindelse er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af planteskolejord, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma eller Silvan.

Niels K gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Charlotte N gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Louise A gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Pia Hansen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til når du køber online
1Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket betinges af at du befinder dig lige ved internet forretningens hjemsted. Den leveringsløsning kan være rigtig betydningsfuld om vi har behov for planteskolejord om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få netshops levering uden omkostninger, men for det meste er det forudsat at der købes for en konkret pris.
2Masser af internet virksomheder giver heldigvis et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til planteskolejord. Det mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså særligt uproblematisk, og i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsversion.
3Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en bestemmelse, som hjælper dig som køber imod uægte internet webshops. Som et alternativ bør du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne over en periode.
4Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en sikkerhed for at internet butikken forsvarer de officielle regler, samt at e-butikken lejlighedsvis besøges af fagfolk der er meget fortrolige reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige planteskolejord i en online shop kan man på en vis måde have øje for forhandlerens handelsbetingelser.
5Leveringstiden er naturligvis ret vital forudsat vi har brug for pakken med det samme, og med det formål er det selvfølgelig meningsfuldt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for planteskolejord. Mange online selskaber giver løfte om billig levering på næste hverdag på utallige varer, men vær vagtsom da det nødvendiggør at du bestiller tidligere end et konkret tidspunkt.
6Trustpilot fremskaffer en række nyttige muligheder for at besigtige diverse tidligere køberes oplevelser og på grund af dette går vi ind for, at du analyserer online butikkens omtaler forinden du shopper billige planteskolejord online. Facebook resulterer i ligeledes nogenlunde fine muligheder for at få kendskab til e-forretningens pålidelighed.
7Inden nogen handler billige planteskolejord i en e-butik kan de på en vis måde bese forhandlerens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke specielt ophidsende. Ligeledes støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de vigtigste retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige planteskolejord online, som for eksempel den bytteret e-forhandleren har.
8Det er yderst let gængeligt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige planteskolejord på tværs af internet outlets, og for det lover en lang række shops på nettet fragt uden beregning. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at checke et par forskellige shops på nettet efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at få den laveste pris.
9Nogle enkelte forretninger på nettet garanterer fragt uden beregning på planteskolejord, men ofte er det forudsat at du indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt bør du overveje den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Den er somme tider også særligt fleksibel. Den mest billige metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk