Bryggensyd.dk

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til havedam til krukker til højbede til tomater til kartofler til drivhus

Mængder: 400 liter 300 liter 3000 liter 500 liter 80 liter 50 liter 1 m3 200 liter 2000 liter 1000 liter

Levering: trailer i løs vægt vognlæs hent selv i sække i poser afhentning i bigbag løst leveret

Brands: Bilka Pindstrup Meny GreenBio Park Føtex Danmuld Rema 1000 Netto Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Der er variationer i prisen på billige plantesække fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på gode priser, imens øvrige har fokus på en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder præsterer et stort vareudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot plantesække.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af plantesække.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, som kan medvirke til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og takket være dette har mange adgang til at handle online og køre produkterne på eget initiativ. På grund af det er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og samtidig få varerne lige nu.
De store byggekæder sælger produkter fra forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort udvalg af plantesække online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe når du bestiller plantesække online på deres side.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du opleve mere indsigtsfuld service fra ansatte der er eksperter i lige præcis plantesække.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
plantesække jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

plantesække bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plantesække silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Ifald du sikrer dig hjælp fra en professionel kan det være en god idé at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
2Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemer når det kommer til krævende byggeprojekter, og altså er det betydningsfuldt at man afsætter god nok plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål til tiden.
3Planlægning viser sig som metoden til succes med dit arbejde. Du bør lave en klar arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver der laves hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
4Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt ift. vigtige projekter. Krævende byggerier stiller krav om flere personer. Samtidig bliver det mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
5Du kan indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Det forudsætter med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
6Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat før du går i krig med håndværket. Du bør udarbejde en simpel note som indeholder de materialer der er nødvendige, og bagefter granske hvert eneste punkt, således at du bliver sikker på at du har styr på det.
7Du bør ikke på noget tidspunkt undvære udstyr. Typisk vil det være smart at have det til rådighed når du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at medtage de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
8Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm der beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke investerer i professionel assistance.
9Forinden du iværksætter byggeriet kan det blive temmelig fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Der findes et bredt udvalg af guides og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube tilbyder dig temmelig meget gavnlig viden, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
11I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fornuftigt at gennemgå alle udgifter, og herefter tjekke den billigste pris på dem alle sammen.
12Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Således må du med jævne mellemrum holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at vælte ned når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
De mest vellidte byggecentre
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er usædvanligt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er fantastisk betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål vedr. plantesække

 • Plantesække?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvilken type af levering skal du vælge?

  En stor portion online selskaber tilbyder efterhånden flere billige leveringsudgaver til plantesække. Det mest populære er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente din ordre når der er tid til det. Metoden er jo vældig ligetil, og mange gange endvidere den prisbilligste mulighed for fragt.

  Du kan omvendt planlægge at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver af og til en sjat mere pebret, men derudover ret nem ift. plantesække online. Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, som desværre betinges af at du er nærved internet firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på plantesække er jo ualmindeligt relevant såfremt du står og skal bruge dine nye produkter med det samme, og herved er det komplet vigtigt at man studerer den anslåede leveringstid på plantesække. Flere online selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men som imidlertid er regnet ud fra at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsendt inden medarbejderne får fri.

  Visse firmaer på nettet lover fragt uden omkostninger på plantesække online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man indkøber for en konkret sum. I øvrigt burde man snuppe den prisbilligste leveringsversion, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

  En del netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du handler billig plantesække hjemmefra men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Silvan. Byggecentrene tilbyder bl.a. click-and-collect på plantesække i disse områder:

  Aabenraa, København, Hørsholm, Frederikssund, Thisted, Sønderborg, Aarhus, Herlev, Taastrup, Rønne, Lyngby, Allerød, Gentofte, Hedehusene, Middelfart, Helsingør, Holstebro, Korsør, Silkeborg, Glostrup, Esbjerg, Kokkedal, Skanderborg, Rødovre, Solrød Strand, Valby, Odense, Odder, Virum, Søborg, Brønshøj, Vallensbæk, Randers, Næstved, Frederikshavn, Kalundborg, Vejle, Vanløse, Køge, Farum, Vordingborg, Nørresundby, Ringsted, Stenløse, Dragør, Hvidovre, Frederiksberg, Ballerup, Varde, Skive, Nykøbing Falster, Tilst, Herning, Gladsaxe, Struer, Albertslund, Viborg, Lillerød, Nærum, Ølstykke, Charlottenlund, Slagelse, Nyborg, Lystrup, Holbæk, Brabrand, Frederiksværk, Åbyhøj, Nakskov, Haslev, Fredericia, Hobro, Greve, Tårnby, Risskov, Jyllinge, Svendborg, Hillerød, Værløse, Højbjerg, Hedensted, Grenaa, Aalborg, Kolding, Horsens, Ishøj, Roskilde, Ikast, Brøndby, Brønderslev, Rudersdal, Haderslev, Hjørring, og Birkerød, .

  Click-and-collect for plantesække er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

  Når man ser på tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb plantesække og plantesække online. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter bl.a. plantesække tilbud, billig plantesække og plantesække priser, foruden de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

  Den bedste pris på plantesække

  Det er jo efterhånden særligt smertefrit for købere at sammenligne tilbud på billige plantesække online fra diverse online outlets, og med det motiv har flertallet af internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på plantesække helt i bund, og i øvrigt frembyde portofri fragt.

  Trods dette kan det alligevel blive profitabelt at kontrollere nogle enkelte internet selskaber efter tilbud på plantesække online før du handler, så man er usvigeligt sikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

  Du skal ikke desto mindre huske på, at når en internet forhandler frembyder billige plantesække online på tilbud til en pris som er usædvanlig favorabel, er det mange gange være et bevis på en fup e-shop. Kortbetalinger er dog inkluderet i en retningslinje, der dækker køberen overfor svindlende forretninger på nettet.

  Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at godtgøre pengene til plantesække ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter bl.a. plantesække tilbud og billig plantesække. Foruden dette oplever vi jævnligt folk søge for eksempel køb plantesække, plantesække priser og plantesække online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til havedam til krukker til højbede til drivhus til tomater til kartofler

  Mængder: 500 liter 300 liter 1000 liter 1 m3 200 liter 3000 liter 50 liter 400 liter 80 liter 2000 liter

  Levering: i sække vognlæs i løs vægt afhentning trailer i poser i bigbag hent selv løst leveret

  Brands: Netto Park Rema 1000 Pindstrup Bilka Føtex Meny GreenBio Danmuld Champost

  Læs tidligere køberes bedømmelser

  Trustpilot medfører i højeste grad passelige chancer for at gennemrode en række øvrige konsumenters opfattelser og af den grund går vi ind for, at du udforsker internet shoppens bedømmelser inden du handler billige plantesække online.

  Facebook forærer dig derudover temmelig pålidelige chancer for at få indsigt i internet shoppens kundefokus. Tilmed ser vi en del e-forhandlere hvor du kan afgive en omtale af deres køb, hvilket ydermere må benyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

  Før folk køber billige plantesække online på en internet webshop burde man altid betragte dens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke videre spændende, især med de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark og Silvan.

  Alternativet kunne derfor være at kontrollere om internet webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det længe har været et kendetegn for at e-shoppen efterlever gældende dansk lovgivning, samt at e-shoppen løbende overvåges af jurister der forstår reglementet på området.

  Derudover giver det dig genvej til bistand, såfremt du udsættes for dilemmaer med din handel med plantesække. Derudover foreslår vi at du er hensynstagende til de fundamentale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af plantesække online, f.eks. hvilken returpolitik internet forretningen har.

  I den sammenhæng er det ydermere essesentielt, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan bekræfte købet af plantesække, ligegyldig om man handler hos Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

  Michael Jørgensen gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Lene I gav 4 stjerner

  Fuld tilfreds

  Bente gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Jørgen U gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 tips til internetshopping
  1Trustpilot indebærer regulære fortræffelige løsninger til at blive klogere på en hel del nuværende brugeres erfaringer og herved er det godt, at du verificerer online forretningens ratings forinden du køber billige plantesække online. Facebook forærer dig desuden fuldkommen gode metoder til at få indsigt i online virksomhedens kundefokus.
  2Før nogen handler billige plantesække hos en online forretning burde man i reglen gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en omfattende opgave. I øvrigt kan det være til hjælp at køber er vidende om de mest relevante vedtægter der influerer på købet af billige plantesække online, f.eks. den ombytningsret online firmaet lover.
  3En række webshops i Danmark foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til plantesække. En sikker vinder er i øjeblikket udleveringssteder, hvor du kan afhente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er altså usædvanlig simpel, og ofte derudover den billigste fragtmulighed.
  4Generelt anbefaler vi at se hvorvidt online firmaet er e-mærket, som bør være en tilkendegivelse af at online butikken overholder dansk lovgivning, foruden at online webshoppen nu og da overvåges af fagfolk som kender til lovene på området. Før folk shopper billige plantesække i en butik bør de i reglen betragte e-butikkens betingelser.
  5Enkelte online shops byder på levering uden beregning på plantesække, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du bestiller for en konkret sum. Derudover burde du tage den mest prisbevidste leveringsmåde, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen bliver tit også ret uproblematisk. Den mest betalelige type af levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
  6Det er efterhånden super ukompliceret for alle at finde de bedste tilbud online på billige plantesække hos diverse online forretninger, og til tak tilbyder massevis af forretninger på nettet levering uden betaling. Men det kan til hver en tid være lukrativt at tjekke forskellige online outlets efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, så du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
  7Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et regelsæt, der begunstiger dig som køber imod uoprigtige online selskaber. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at dække betalingen ude i fremtiden.
  8Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men dette forudsætter at du opholder dig lige ved internet forretningens arbejdslager. Den fragtmetode er meget aktuel forudsat man absolut skal bruge plantesække om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle e-shops i Danmark fragt uden beregning, men tit påkræves det at der shoppes for et fastslået beløb.
  9Fragttiden er særligt vigtig forudsat du absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det helt essentielt at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på plantesække. En hel del firmaer på nettet udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, men husk at det tager udgangspunkt i at du når at bestille forinden et fast klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk