Bryggensyd.dk

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 300 liter 400 liter 500 liter 1000 liter 3000 liter 200 liter 80 liter 50 liter 1 m3 2000 liter

Levering: trailer i sække i poser vognlæs løst leveret afhentning i bigbag hent selv i løs vægt

Brands: Champost GreenBio Danmuld Park Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige plantemuld fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle giver service. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du vælge et andet.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Nogle byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare plantemuld.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed hos de store byggecentre.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som kan give hjælp og vejledning omkring plantemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og dermed har du adgang til at købe online og fragte byggematerialerne personligt. Takket være dette har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre samler produkter fra forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af plantemuld online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte når du handler plantemuld online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du modtage ekstremt kompetent rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis plantemuld.
Størstedelen af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
De største byggecentre i Danmark
plantemuld silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

plantemuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantemuld bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt i tilfælde af krævende projekter. Enkelte ting bør udføres af mere end en person. Samtidig bliver det mere produktivt og mere minderigt når man er flere om opgaven.
2Der viser sig som regel pludselige problematikker når det gælder omfattende byggeprojekter, og herved kan det være værdifuldt at der afsættes rimelig plads i planen, med det formål at man kan være ubekymret om at nå i mål med projektet.
3Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis arbejdssko der beskytter dig mod hændelige skader. Det er essentielt at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
4Du må nødig stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret ved hånden inden du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at indregne disse udgifter i dit budget.
5Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man ifald byggeriet er klimavenligt. Støtten kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
6Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er formidler af en masse brugbar information, særligt ifald man benytter den engelske version.
7Ved projekter udenfor kan vind og vejr få en vigtig rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til byggeprocessen, så du undgår at det uanmeldt starter med at regne i samme sekund som du arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
8Forberedelse er kilden til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af din køreplan.
9Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de presserende materialer klar til brug på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du kunne sammensætte en enkel oversigt som indeholder alt det som er nødvendige, og efterfølgende granske punkterne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
10Du bør overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Forudsat at du søger hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
11Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det kan være en fordel at tage noter til alle udgiftsposter, og så nedfælde udgiften ved dem hver især.
12Længe før du starter arbejdet kan det blive meget meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
Danskernes foretrukne byggecentre
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

Adskillige byggemarkeder frembyder nu om dage alverdens billige leveringsmidler til plantemuld. Den mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når du har tid. Løsningen er nemlig ekstremt let gængelig, og i mange tilfælde derudover den mest letkøbte leveringsudgave.

Du kan endvidere planlægge at få pakken sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringstypen bliver til tider lidt mere bekostelig, men ydermere usædvanlig let med plantemuld online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du bor tæt på netshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på plantemuld er jo super udslagsgivende hvis man absolut skal bruge varerne inden for få dage, så af den grund er det ganske centralt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved plantemuld. Masser af online varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, som alligevel afhænger af at handlen laves tidligere end et angivent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produktet skippet afsted før medarbejderne drager hjemad.

En hel del online outlets byder på fragt uden gebyr på plantemuld online, men undertiden kun såfremt man køber for et præcist beløb. Alternativt bør man foretrække den mest betalelige type af levering, der tit er at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor du køber billig plantemuld online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4. De frembyder fx afhentning af plantemuld i disse områder:

Virum, Herlev, Slagelse, Køge, Korsør, Nørresundby, Allerød, Hedensted, Fredericia, Højbjerg, Holbæk, Valby, Varde, Tilst, Åbyhøj, Dragør, Birkerød, Risskov, Sønderborg, Vejle, Charlottenlund, Skive, Gentofte, Værløse, Lystrup, Brønderslev, Jyllinge, Nakskov, Haderslev, Aarhus, Grenaa, Gladsaxe, Glostrup, Frederiksberg, Lyngby, Middelfart, Hobro, Næstved, Roskilde, Nærum, Vanløse, Viborg, Horsens, Frederikshavn, Randers, Kokkedal, Tårnby, København, Thisted, Svendborg, Vallensbæk, Rønne, Lillerød, Ballerup, Aalborg, Struer, Kalundborg, Vordingborg, Silkeborg, Kolding, Greve, Haslev, Ringsted, Hillerød, Herning, Taastrup, Søborg, Odder, Albertslund, Ølstykke, Frederiksværk, Brønshøj, Hvidovre, Esbjerg, Frederikssund, Odense, Hørsholm, Ishøj, Solrød Strand, Skanderborg, Ikast, Nyborg, Rødovre, Helsingør, Brabrand, Rudersdal, Holstebro, Brøndby, Hedehusene, Stenløse, Aabenraa, Farum, Nykøbing Falster, og Hjørring, .

Afhentning ift. plantemuld er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ved indkig i data bliver det markant, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis billig plantemuld og plantemuld priser. Derudover oplever man ofte mennesker søge efter fx plantemuld tilbud, plantemuld online samt køb plantemuld, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

Få rabat på plantemuld

Det er i dag super uproblematisk for forbrugerne at sammenholde priser på billige plantemuld online på diverse internet firmaer i Danmark, og til tak har en hel del e-forretninger ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på plantemuld helt i bund, og ydermere præstere fragt uden beregning.

Det kan til hver en tid være tiden værd at analysere forskellige netbutikker efter tilbud og udsalg på plantemuld online inden du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Du bør blot ikke glemme, at ifald en online forretning udlover billige plantemuld online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som ekstraordinært favorabel, kunne det mange gange være en indikator for en uægte internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, som bistår os imod falske internet firmaer.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du hellere vil finansiere omkostningerne til plantemuld over en længere periode. Dette tilbydes typisk i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Ved kig i data står det markant, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. billig plantemuld og plantemuld priser. Derudover oplever man typisk folk lede efter eksempelvis køb plantemuld, plantemuld online og plantemuld tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Bliver leveret til dato” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 2000 liter 1000 liter 80 liter 300 liter 200 liter 500 liter 3000 liter 400 liter 1 m3

Levering: i sække i bigbag trailer løst leveret hent selv i løs vægt afhentning vognlæs i poser

Brands: GreenBio Pindstrup Danmuld Champost Park

Tjek andre menneskers betragtninger

Trustpilot giver dig rigtig habile muligheder for at gøre dig bekendt med en længere række nuværende kunders iagttagelser og derved foreslåes det, at du læser netbutikkens bedømmelser forinden du handler billige plantemuld online.

Facebook genererer lignende en række tiltalende løsninger til at få en idé om internet selskabets troværdighed. Tilmed er der endda e-firmaer hvor kunder kan skrive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden bør udnyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige plantemuld online i en internet forhandler burde man uden tvivl granske shoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig spændende, særligt hos de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kan derfor være at kontrollere hvorvidt online firmaet er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en tilkendegivelse af at internet forhandleren efterfølger den officielle danske lovgivning, foruden at webbutikken undertiden overvåges af specialister der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til opbakning, såfremt du bliver udsat for besvær med din handel med plantemuld. Tilmed er det anbefalelsesværdigt at man er på vagt for de mest basale vedtægter der gælder for bestillingen af plantemuld online, til eksempel den returrettighed netshoppen bruger.

I den forbindelse er det tillige vigtigt, at man permanent gemmer sin e-mail kvittering, således man altid kan eftervise købet af plantemuld, uagtet om man har købt ved Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Bauhaus.

Lars gav 5 stjerner

Fremragende service.

Ole gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Else C gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Niels R gav 4 stjerner

SUPER

9 tips til køb på nettet
1Den mest letkøbte fragttype vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forretningens lager. Den leveringsmåde er jo meget afgørende i tilfælde af at vi skal bruge plantemuld om få sekunder. Alternativt så tilbyder nogle enkelte forretninger på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at du bestiller for en bestemt sum.
2Forinden nogen handler billige plantemuld hos en netbutik kan de utvivlsomt overveje forhandlerens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant. I øvrigt tilrådes det at du er klar over de mest essentielle reglementer der kan have betydning for købet af billige plantemuld online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forretningen har.
3Masser af internet firmaer tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige former for fragt til plantemuld. En sikker vinder er lige nu at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ret så simpel, og endda tilmed den mest prisbevidste form for fragt.
4Flere forhandlere på nettet præsterer gratis levering på plantemuld, men undertiden kun hvis du indkøber for en bestemt sum. Desuden kunne man udse dig den mest billige mulighed for fragt, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt ligeledes super praktisk. Den mest letkøbte leveringsløsning er dog at hente produkterne selv.
5Det har vist sig at være super fremkommeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige plantemuld fra flere firmaer på nettet, og så garanterer utallige online virksomheder gratis fragt. Trods dette kan det alligevel vise sig gavnligt at se nærmere på enkelte online varehuse efter udsalg og tilbud før du shopper, så man er skudsikker på at få fat i den laveste pris.
6Leveringshastigheden er jo super væsentlig hvis vi absolut skal bruge ordren straks, så af den grund er det altså på sin plads at man finder tidshorisonten for levering for plantemuld. Temmelig mange e-handler garanterer billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men som trods alt er påkrævet at du bestiller forinden et bestemt tidspunkt.
7Generelt slår vi et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en lov, som assisterer kunden overfor fup firmaer på nettet. Alternativt burde du anvende en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at honorere regningen af flere omgange.
8Vi tilråder at kontrollere hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det er en angivelse af at internet selskabet overholder gældende dansk lovgivning, samt at netbutikken rutinemæssigt overvåges af sagkyndige der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige plantemuld i en internet webshop burde de reelt gennemse netbutikkens vilkår.
9Trustpilot giver dig evigt uafhængige muligheder for at gennemstøve en hel del tidligere konsumenters reflektioner og derved slår vi et slag for, at du evaluerer online shoppens vurderinger forud for at du bestiller billige plantemuld online. Facebook giver dig ligeledes ultra relevante løsninger til at få kendskab til internet butikkens popularitet.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk