Bryggensyd.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbed til citrontræ til buksbom til kaktus

Mængder: 300 liter 1000 liter 2000 liter 500 liter 50 liter 400 liter 200 liter 1 m3 3000 liter 80 liter

Levering: i løs vægt afhentning trailer i sække vognlæs løst leveret hent selv i bigbag i poser

Brands: Danmuld GreenBio Park Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super relevant at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden bare plantejord.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de store byggekæder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige plantejord alt efter hvor du handler online. En del satser på de bedste tilbud, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. På grund af det bør du handle hos en webshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af plantejord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og herigennem har man mulighed for at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Derfor kan man blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne nu og her.
De gængse byggecentre sælger varer fra mange specialbutikker, hvorfor du så kan købe fra et bredt udvalg af plantejord online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derigennem får du formentlig super gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis plantejord.
Diverse nicheforretninger på nettet er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du køber plantejord online fra deres webshop.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få en bedre pris.
Danmarks største byggecentre

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

plantejord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

plantejord jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør nødig undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm der sikrer dig mod hændelige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
2Der kommer som regel uforudsigelige udfordringer i forbindelse med større projekter, og derfor vurderes det af stor betydning at man har afsat nok plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
3Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et budget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det må være forstandigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne gennemgå udgiften ved dem alle sammen.
4Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at have en effektiv strategi, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og derudover en nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af strategien.
5Det bliver væsentligt at have de påkrævede byggematerialer handlet ind forud for at du påbegynder din byggeproces. Du kan med fordel forfatte en punktforms note hvor der bør fremgå det der skal bruges, og bagefter granske punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
6Inden du indleder byggeprojektet kan det blive ekstremt vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
7Det er oplagt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især i tilfælde af krævende projekter. Større ting stiller krav om flere folk. Desuden må det blive mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
8Husk at vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må investere i assistance fra en professionel til opstarten af det. Såfremt du får hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente prisoverslag fra forskellige leverandører.
9Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
10Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig erstatteligt at du har værktøjet klar til brug før du starter arbejdet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her udgiftsposter i økonomien.
11Du kan finde utallige hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig viden, ikke mindst når man bruger den engelske version.
12Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Således bør du jævnligt undersøge vejrmeldingerne når du nærmer dig projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at regne i samme sekund som du er gået i gang med det avancerede byggeprojekt.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken type af levering skal du vælge?

Mange e-butikker tildeler nu om dage et stort udvalg af billige leveringsløsninger til plantejord. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså usædvanlig enkel, og ofte endvidere den billigste leveringsmodel.

Du bør på samme måde overveje at få leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsformen bliver af og til en sjat mere omkostningsfuld, men endda ekstremt overkommelig ved køb af plantejord online. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nærved webshoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på plantejord kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld såfremt du skal bruge varerne inden for kort tid, og i det øjemed er det fuldt ud fornuftigt at vi efterser den estimerede leveringsdato ved plantejord. Størstedelen af netshops i Danmark – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på utallige varer online, men glem ikke at det antager at ordren køres igennem inden et fastslået klokkeslæt, så de kan nå at få pakken ordnet forinden de lageransatte har fyraften.

Enkelte firmaer på nettet byder på fragtfri levering på plantejord online, men undertiden kun såfremt du indkøber for en bestemt sum. Alternativt må du overveje den mest prisbevidste fragttype, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

En del byggecentre tildeler click-and-collect hvor du handler billig plantejord online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne udlover for eksempel afhentning af plantejord i disse byer:

Svendborg, Silkeborg, Åbyhøj, Esbjerg, Fredericia, Brabrand, Nærum, København, Virum, Stenløse, Greve, Brønshøj, Helsingør, Søborg, Dragør, Kokkedal, Herning, Grenaa, Hillerød, Skive, Horsens, Værløse, Jyllinge, Ringsted, Holstebro, Struer, Farum, Holbæk, Nyborg, Nakskov, Hørsholm, Roskilde, Hedehusene, Aarhus, Glostrup, Tilst, Køge, Birkerød, Taastrup, Herlev, Aabenraa, Ølstykke, Rødovre, Hobro, Viborg, Risskov, Brøndby, Lyngby, Hvidovre, Vanløse, Ikast, Ballerup, Rønne, Frederiksberg, Vordingborg, Varde, Frederikshavn, Ishøj, Middelfart, Charlottenlund, Haderslev, Kolding, Nykøbing Falster, Odder, Slagelse, Skanderborg, Allerød, Vallensbæk, Gentofte, Lystrup, Kalundborg, Brønderslev, Vejle, Næstved, Albertslund, Sønderborg, Tårnby, Hjørring, Valby, Odense, Gladsaxe, Thisted, Haslev, Solrød Strand, Lillerød, Frederikssund, Aalborg, Nørresundby, Rudersdal, Hedensted, Frederiksværk, Randers, Korsør, og Højbjerg, .

Click-and-collect for plantejord er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Ses der på tendenserne er det markant, at netshoppere tit søger efter blandt andet plantejord tilbud og køb plantejord. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis billig plantejord, plantejord online samt plantejord priser, foruden de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Få den bedste pris på plantejord

Det har vist sig at være temmelig nemt for folk at finde tilbud på billige plantejord online fra diverse internet virksomheder, og derfor har adskillige internet shops ikke kunne slippe for at nedbringe priserne på plantejord betragteligt, og derudover tilbyde gratis levering.

Det kan stadigvæk vise sig lukrativt at inspicere nogle forhandlere på nettet efter tilbud på plantejord online forud for at du bestiller, således at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Man må trods alt ikke overse, at ifald en e-forretning afsætter billige plantejord online til salg for en tilbudspris der virker kolossalt tiltalende, så kan det for det meste være en varsel om en svindel internet shop. Kortbetalinger er dog en del af et lovbud, der beskytter dig som kunde imod uægte firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at klare beløbet til plantejord over en periode. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark.

Ved indkig i tallene fremstår det markant, at mennesker typisk efterspørger fx plantejord tilbud og billig plantejord. Vi ser desuden typisk netshoppere kigge efter fx plantejord online, køb plantejord og plantejord priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Meget tilfreds med servicen og produkt” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til kaktus til højbed til citrontræ til buksbom

Mængder: 80 liter 500 liter 200 liter 2000 liter 50 liter 1000 liter 3000 liter 400 liter 1 m3 300 liter

Levering: hent selv i sække afhentning trailer løst leveret vognlæs i poser i bigbag i løs vægt

Brands: Champost Park Danmuld GreenBio Pindstrup

Kig på nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder ultra sikre løsninger til at kigge nærmere på diverse nuværende konsumenters evalueringer og derved anbefales det, at du efterforsker e-forretningens ratings før du placerer din ordre på billige plantejord online.

Facebook indebærer endvidere en del troværdige løsninger til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk internet virksomheder hvor du kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige plantejord online på en netshop burde man til hver en tid overveje shoppens forretningsbetingelser, men det er ofte ikke særlig spændende, særligt med de velkendte byggecentre som 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemt alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være en antydning af at e-forhandleren følger de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren jævnligt kigges til af specialister som har indsigt i de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for problemer ved din ordre på plantejord. I øvrigt går vi ind for at man er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der har betydning for købet af plantejord online, fx den bytteret forretningen har.

Her er det ydermere vigtigt, at man altid sikrer ens ordremail, således man når som helst vil kunne påvise bestillingen af plantejord, uanset om man køber ved 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Mette D gav 5 stjerner

Alt ok

Jette gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Charlotte Møller gav 5 stjerner

God til prisen

Jesper Jensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1En del online forretninger frembyder nu om dage en hel del forskellige billige løsninger til levering til plantejord. Det mest almindelige er efterhånden pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter pakken når det passer dig. Muligheden er jo i høj grad enkel, og tit ligeledes den billigste leveringsmodel.
2Den mest betalelige fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket dog stiller krav om at du befinder dig i nærheden af online webshoppens arbejdslager. Den form for fragt kan vise sig at være ultra betydningsfuld når du har brug for plantejord straks. Alternativt så sikrer indtil flere online forhandlere fragt uden gebyr, men ofte kun når der shoppes for en fastsat pris.
3Nogle e-forretninger i Danmark yder fragt uden omkostninger på plantejord, men oftest er det betinget af at du indkøber for en fastsat pris. Derudover kunne man snuppe den prisbilligste leveringsmåde, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig for det meste tillige virkelig simpel. Den prisbilligste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
4Det er temmelig praktisk for forbrugerne at sammenligne priser online på billige plantejord i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og altså lover adskillige e-handler levering uden betaling. Trods dette kan det alligevel være fordelagtigt at eftergå nogle netbutikker efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, så man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
5Inden folk handler billige plantejord hos en internet forhandler kan de i og for sig få overblik over butikkens regler, men det er for det meste ikke videre interessant. Yderligere anbefales det at køberen er hensynstagende til de fundamentale vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af billige plantejord online, fx den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.
6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være temmelig central hvis vi skal bruge dine nye produkter fluks, så med det formål er det fuldkommen væsentligt at man kigger nærmere på den anslåede leveringsdato på plantejord. En lang række netbutikker stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men det er påkrævet at ordren laves forinden et besluttet klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der forsvarer en imod uærlige online varehuse. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at dække pengene over tid.
8Trustpilot yder en del hæderlige muligheder for at fortolke adskillige andre kunders domme og derfor foreslåes det, at du studerer online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige plantejord online. Facebook byder på endvidere flere fordelagtige metoder til at få en idé om e-butikkens kundetilfredshed.
9Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, fordi det burde være et kendetegn for at online shoppen følger de opstillede regler, og at netshoppen løbende evalueres af eksperter der forstår de gældende vilkår. Inden nogen bestiller billige plantejord hos en webshop kunne de sådan set gennemløbe dens handelsaftale.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk