Bryggensyd.dk

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: flydende organisk indendørs økologisk

Mængder: 1000 liter 1 m3 500 liter 50 liter 3000 liter 300 liter 80 liter 200 liter 2000 liter 400 liter

Levering: hent selv løst leveret i løs vægt i bigbag vognlæs i poser trailer i sække afhentning

Brands: Tropica Subtral

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et stort vareudvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare plantegødning.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtgebyret, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er navnligt muligt i de gængse byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring plantegødning.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Der er ikke lighed i priserne på billige plantegødning hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode tilbud, og nogle fokuserer på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra flere specialbutikker, så du kan vælge fra et bredt udvalg af plantegødning online.
De kendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og i kraft af det har du chancen for at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Derfor kan du overveje at undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og landskendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de varer som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få lavere priser.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle plantegødning online på deres side.
Flertallet af nichebutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du modtage endnu mere informativ assistance fra folk som er eksperter i netop plantegødning.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantegødning bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

plantegødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af over 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du kan hente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
2Forberedelse viser sig som metoden til at lykkes med dit arbejde. Du bør forfatte en gennemarbejdet køreplan, som viser hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Vær konkret når du laver din strategi.
3Det er afgørende at lave et budget for arbejdet, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for hver enkelt.
4Det vil vise sig af stor betydning at du har de nødvendige materialer indkøbt forinden du iværksætter arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå det der skal bruges, og som det næste gennemgå hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
5Du kan overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør have professionel hjælp til noget af det. Ifald du henter hjælp fra en ekspert anbefales det at modtage en pris fra en håndfuld foretagender.
6Du må nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har grejet klar inden du begynder på byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
7Der præsenterer sig typisk uventede bump på vejen i tilfælde med omfangsrige opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i planen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
8Før du indleder byggeriet kan det vise sig temmelig vigtigt at være sikker på, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9For udendørs byggeprojekter kan vejret få meget at sige. Af den årsag skal du tit holde øje med vejrberetningerne i tiden op til projektets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit omfattende projekt.
10Det kan være en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige ombygninger stiller krav om flere personer. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
11Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ej beklædning inklusiv hjelm og sko som hjælp overfor potentielle skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke har eksperthjælp.
12Der ligger utallige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube yder assistance med overvældende meget brugbar oplysning, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsform er bedst?

En stor portion online virksomheder tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmetoder til plantegødning. En af de mest benyttede er nu om dage levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente pakken når du har tid. Muligheden er nemlig ekstremt simpel, og endda ydermere den mindst kostelige leveringsudgave.

Du kunne ydermere forsøge at bestille varerne til levering til din private bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen er som oftest en lille smule mindre billig, men ligeledes rigtig ukompliceret for plantegødning online. Den billigste fragtform vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du befinder dig nær internet firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på plantegødning kan vise sig at være særligt essentiel ifald vi behøver pakken om få sekunder, og herved er det rigtig relevant at man tjekker den estimerede leveringstid for plantegødning. Mange internet butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren indsendes forinden et fast tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne afsendt inden medarbejderne holder fyraften.

Nogle få e-firmaer tilbyder portofri levering på plantegødning online, men oftest er det betinget af at der købes for en konkret pris. Som alternativ må du udse dig den billigste metode til levering, som mange gange er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder udlover klik-og-hent hvor man bestiller billig plantegødning online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Bygma. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på plantegødning i følgende byer:

Horsens, Frederiksværk, Søborg, Hedensted, Tilst, Frederiksberg, Stenløse, Brabrand, Grenaa, Roskilde, Silkeborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Jyllinge, Hillerød, Sønderborg, Virum, Brønshøj, Lyngby, Odense, Tårnby, Næstved, Randers, Charlottenlund, Skive, Herning, Odder, Varde, Holbæk, Dragør, Nærum, Kokkedal, Herlev, Ringsted, Ølstykke, Farum, Gladsaxe, Hjørring, Solrød Strand, Helsingør, Vordingborg, Aabenraa, Frederikshavn, Allerød, Albertslund, Haslev, Thisted, Ikast, Brønderslev, Birkerød, Åbyhøj, Risskov, Brøndby, Værløse, Ballerup, Nørresundby, Greve, Hørsholm, Vallensbæk, Frederikssund, Glostrup, Hedehusene, Holstebro, Rønne, Nakskov, Skanderborg, Struer, Køge, Lillerød, Aarhus, Nyborg, Viborg, København, Rudersdal, Vejle, Hobro, Middelfart, Lystrup, Slagelse, Kalundborg, Esbjerg, Haderslev, Taastrup, Valby, Rødovre, Korsør, Vanløse, Aalborg, Gentofte, Højbjerg, Ishøj, Svendborg, Hvidovre, og Kolding, .

Click-and-collect for plantegødning er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden).

Ses der på tallene er det markant, at internetbrugere ofte efterspørger fx plantegødning online og billig plantegødning. Derudover ser vi ofte internet shoppere søge efter eksempelvis plantegødning tilbud, køb plantegødning samt plantegødning priser, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Gode priser på plantegødning

Det er efterhånden rigtig ukompliceret for os alle at prissammenligne på billige plantegødning online hos flere internet shops, og altså har adskillige internet virksomheder været nødt til at sænke salgspriserne på plantegødning kolossalt, og ovenikøbet tilbyde gratis fragt.

Til gengæld kan det immervæk være rentabelt at efterprøve nogle forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser på plantegødning online inden du handler, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Bygma.

Man bør ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en internet handler annoncerer billige plantegødning online på tilbud til en pris der virker besynderligt attraktiv, er det i nogle tilfælde være et tegn på en falsk online butik. Køb med kort er trods alt indbefattet af en foranstaltning, hvilket passer på dig overfor snydagtige internet foretagender.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage regningen på plantegødning over flere uger. Dette tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at folk jævnligt kigger efter bl.a. plantegødning priser og plantegødning online. Foruden dette oplever vi ofte mennesker søge blandt andet køb plantegødning, billig plantegødning og plantegødning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: økologisk indendørs flydende organisk

Mængder: 3000 liter 1 m3 300 liter 50 liter 80 liter 200 liter 400 liter 1000 liter 500 liter 2000 liter

Levering: trailer løst leveret hent selv i bigbag i løs vægt i sække i poser afhentning vognlæs

Brands: Tropica Subtral

Kig på tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot tilbyder absolut fortræffelige løsninger til at sondere en række øvrige forbrugeres erfaringer og af den grund foreslåes det, at du bliver klogere på e-handlens anmeldelser forud for at du shopper billige plantegødning online.

Facebook indebærer for øvrigt en række hensigtsmæssige genveje til at få kendskab til internet virksomhedens kundefokus. Derudover er der mange online firmaer hvor man kan udforme en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed bør benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige plantegødning online på en e-butik bør de til hver en tid gennemlæse netbutikkens vilkår, det er dog naturligvis ikke videre spændende, især ved de store byggemarkeder som Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark og Silvan.

En anden mulighed er at se hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som bør være en påvisning af at internet virksomheden understøtter de officielle danske regler, tillige med at netbutikken rutinemæssigt evalueres af specialister der er indført i lovgivningen.

Desuden tilbydes du mulighed for at få hjælp, ifald du udsættes for besvær med din handel med plantegødning. Ligeså er det prisværdigt at kunden er obs på de mest basale bestemmelser der kan have indflydelse på købet af plantegødning online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det i øvrigt relevant, at man når som helst gemmer sin ordremail, så man fremadrettet kan bekræfte sit køb af plantegødning, hvad end man shopper fra Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Anders Christensen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Morten Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Louise gav 5 stjerner

Har handlet der før

Hans Christensen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til din online shopping
1Trustpilot frembringer nogenlunde sikre muligheder for at kortlægge en stor gruppe aktuelle køberes anmeldelser og herved er det smart, at du gransker internet selskabets ratings før du handler billige plantegødning online. Facebook byder på lignende uden sammenligning anstændige genveje til at få indsigt i e-forhandlerens troværdighed.
2Forinden nogen handler billige plantegødning på en internet handler behøver de de facto gennemløbe e-butikkens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig interessant. Ydermere rekommanderer vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest centrale bestemmelser gældende for handlen med billige plantegødning online, som eksempelvis hvilken bytteret online virksomheden kører med.
3Adskillige internet forhandlere tilbyder heldigvis mange forskellige billige fragtmetoder til plantegødning. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså i høj grad nem, samt typisk derudover den billigste form for fragt.
4Nogle internet shops lover levering uden beregning på plantegødning, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man køber for en fastsat pris. Som alternativ kan man udse dig den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket oftest vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt endvidere vældig enkel. Den mindst kostelige form for fragt er uden tvivl at du selv henter ordren.
5Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er en del af et lovbud, hvilket dækker dig som kunde imod bedrageriske internet selskaber. Som et alternativ kan du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre omkostningerne senere.
6Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så bestemmende hvis man har brug for varen om et øjeblik, så af den grund er det altså fornuftigt at du checker den forventede leveringstid for plantegødning. En hel del internet firmaer annoncerer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter, som trods alt nødvendiggør at transaktionen gennemføres inden et konkret tidspunkt.
7Den billigste fragttype er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du befinder dig nærved internet virksomhedens bopæl. Den slags levering er jo særdeles væsentlig om du skal bruge plantegødning med det samme. Alternativt så lover enkelte online virksomheder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis du shopper for et præcist beløb.
8Vi anbefaler at kontrollere om online forretningen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en garanti for at e-forhandleren lever op til de danske regler, tillige med at butikken fra tid til anden overvåges af fagfolk der er indført i retningslinjerne. Forinden folk køber billige plantegødning hos en forhandler på nettet bør man uden tvivl studere forhandlerens regler.
9Det har vist sig at være yderst gnidningsløst for købere at lave prissammenligning online på billige plantegødning på tværs af online forretninger, og for det lover en lang række e-handler levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig indbringende at eftergå nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg før du shopper, sådan at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk