Bryggensyd.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 200 liter 300 liter 3000 liter 1000 liter 50 liter 80 liter 2000 liter 400 liter 1 m3

Levering: hent selv i poser i bigbag vognlæs i løs vægt i sække løst leveret trailer afhentning

Brands: Danmuld Turfline Gardol Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ må du tjekke de andre.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare plænedress.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens regler.
Der er variationer i prisen på billige plænedress fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste priser, imens øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra et online byggemarked, som giver rådgivning og sparring omkring plænedress.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra mange nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af plænedress online.
De kendte byggekæder finder du mange steder i landet, og pga. det har flertallet adgang til at bestille online og fragte materialerne på egen hånd. På grund af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små firmaer, der typisk har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber plænedress online på deres webshop.
Alverdens nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså får du formentlig endnu mere nyttig vejledning fra medarbejdere der er specialister i netop plænedress.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

plænedress bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

plænedress silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du indleder byggeprocessen kan det være ultra betydningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Der præsenterer sig altid overraskende problemstillinger ved store byggeprojekter, og som følge heraf kan det være afgørende at der afsættes god tid i planen, så man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
3I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
4Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det er fordelagtigt at beskrive alle poster, og så indsamle ens omkostning ved dem hver især.
5Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en stor rolle. Derfor bør du ofte undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
6Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør få assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse entreprenører.
7Du finder vældig mange guides og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube yder assistance med enormt meget anvendelig info, i særlig grad såfremt man kigger på engelsk.
8Måske det viser sig fundamentalt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du starter projektet. Du har god gavn af at udarbejde en simpel liste med alt det som er nødvendige, og som det næste gennemløbe oversigten, således at du sikrer dig at du har det hele.
9Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved vigtige byggerier. Krævende ting stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
10Man bør ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Typisk vil det vise sig klogt at du har værktøjet tilgængeligt før du iværksætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
11Du må på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
12Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
De højest ratede byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Adskillige online outlets foreslår til alt held en række forskellige billige metoder til levering til plænedress. Et hit er p.t. pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Denne er jo særligt overkommelig, samt oftest endda den billigste leveringsversion.

Du kunne også planlægge at få ordren leveret hjem til dig selv eller til dit arbejde. Leveringstypen er til tider en lille smule dyrere, men samtidig ekstremt fleksibel med plænedress online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du lever i nærheden af online webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på plænedress kan vise sig at være ualmindeligt relevant hvis vi mangler dine nye produkter inden for få dage, så af den grund er det rigtig essentielt at man besigtiger den estimerede leveringsdato ved plænedress. En masse firmaer på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det beroer på at bestillingen laves tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer fikset før logistikmedarbejderne har fri.

Indtil flere webshops byder på levering uden betaling på plænedress online, men i de fleste tilfælde kun ifald der handles for et præcist beløb. Derudover må du snuppe den mest billige fragtløsning, som typisk er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig plænedress derhjemme men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på plænedress i disse byer:

Risskov, Haslev, Dragør, Charlottenlund, Brønderslev, Horsens, Vordingborg, Odder, Lystrup, Lillerød, Nørresundby, Odense, Hørsholm, Holbæk, Korsør, Randers, Solrød Strand, Taastrup, Herning, Vejle, Gentofte, Rudersdal, Brøndby, Skanderborg, Kolding, Hjørring, Virum, Roskilde, Tårnby, Værløse, Skive, Vanløse, Grenaa, Herlev, Frederiksværk, Hobro, Viborg, Valby, Åbyhøj, Haderslev, Nærum, Søborg, Frederikssund, Ikast, Nyborg, Slagelse, Allerød, Hillerød, Albertslund, Vallensbæk, Birkerød, Silkeborg, Højbjerg, Holstebro, Kalundborg, Glostrup, Hedensted, København, Køge, Jyllinge, Helsingør, Aalborg, Ishøj, Nakskov, Struer, Næstved, Ølstykke, Gladsaxe, Hvidovre, Aabenraa, Hedehusene, Svendborg, Thisted, Varde, Frederiksberg, Tilst, Stenløse, Nykøbing Falster, Aarhus, Fredericia, Sønderborg, Kokkedal, Brabrand, Farum, Ballerup, Lyngby, Middelfart, Esbjerg, Rødovre, Greve, Brønshøj, Ringsted, Frederikshavn, og Rønne, .

Click-and-collect for plænedress er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm).

Ved kig i statistikkerne bliver det klart, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet billig plænedress og plænedress tilbud. Vi ser desuden som regel folk søge blandt andet plænedress online, køb plænedress og plænedress priser, plus de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Tilbud på plænedress

Det er jo efterhånden særdeles enkelt for købere at finde tilbud på billige plænedress online på flere e-shops, og ergo har flere webshops ikke kunne slippe for at nedskære salgspriserne på plænedress betydeligt, og i øvrigt tilbyde fragt uden beregning.

Men det kan imidlertid blive gunstigt at udforske nogle forskellige forretninger på nettet efter billige priser på plænedress online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må dog være omhyggelig med, at ifald en internet shop udbyder billige plænedress online på tilbud til en tilbudspris som er urealistisk beskeden, kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk online forretning. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af en bestemmelse, som sikrer dig som køber imod uægte internet forretninger.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage betalingen af plænedress senere. Dette foreslåes normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet køb plænedress og billig plænedress. Derudover oplever vi tit netshoppere efterspørge blandt andet plænedress online, plænedress tilbud og plænedress priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Hurtig levering og varen virkede fint.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 500 liter 1000 liter 2000 liter 300 liter 400 liter 1 m3 80 liter 200 liter 50 liter 3000 liter

Levering: vognlæs i bigbag trailer hent selv i poser i løs vægt afhentning i sække løst leveret

Brands: Champost Gardol Danmuld Turfline

Analyser tidligere køberes oplevelser

Trustpilot genererer regulære anstændige løsninger til at tyde adskillige forhenværende forbrugeres omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du verificerer webbutikkens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige plænedress online.

Facebook medfører derudover visse værdifulde chancer for at få et kig ind i internet forhandlerens pålidelighed. I øvrigt er der mange online shops i Danmark hvor folk kan frembringe en kritik af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde bruges til at bedømme kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige plænedress online i en internet webshop kunne man altid få overblik over webbutikkens regler, det er dog bare en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Et alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, som burde være et sympol på at e-shoppen føjer dansk lovgivning, og at internet selskabet jævnligt tilses af eksperter som har ekspertise inden for reglerne på området.

Det er en rigtig god genvej til at få bistand, når du skulle få besvær som følge af din ordre på plænedress. I øvrigt er det fornuftigt at kunden er vaks omkring de mest vedkommende retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af plænedress online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen bruger.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af plænedress, ligegyldig om man bestiller ved Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Thomas gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Helle Christiansen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Søren gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Christian gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 tips til indkøb via nettet
1Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af et regelsæt, som dækker en overfor uægte online varehuse. Som en anden løsning kunne du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at klare regningen over et længere tidsrum.
2Leveringstiden er naturligvis meget vital såfremt du mangler dine nye varer om få sekunder, og af den grund er det rigtig centralt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt på plænedress. En hel del internet varehuse tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men som trods alt stiller krav om at ordren aflægges inden et nøjagtigt klokkeslæt.
3Vi anbefaler generelt at se nærmere på om e-butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det typisk er en sikring om at e-shoppen følger de danske regler, samt at netshoppen jævnligt evalueres af fagmænd som er meget fortrolige lovgivningen. Forinden nogen shopper billige plænedress hos en forretning på nettet burde de reelt kigge på shoppens vilkår.
4Det har vist sig at være ret praktisk for forbrugerne at sammenholde priser online på billige plænedress på tværs af online butikker, og til gengæld yder langt de fleste internet webshops fragtfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig gavnligt at checke et par forskellige online shops efter tilbud og rabat inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
5Forinden nogen handler billige plænedress i en netshop kunne de i princippet gennemgå shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre interessant. Ligeså er det en hjælp at du er hensynstagende til de primære forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige plænedress online, fx den returpolitik online virksomheden anvender.
6Nogle webshops tilbyder gratis levering på plænedress, men i mange tilfælde er det under betingelse af at du aftager for en præcis sum. Som alternativ kan du udse dig den prisbilligste leveringsudgave, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig mange gange til gengæld i høj grad problemfri. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter varerne.
7Den mest betalelige løsning til levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo afhænger af at du befinder dig nær online webshoppens bopæl. Den leveringstype er selvfølgelig vældig betydningsfuld forudsat man har behov for plænedress om et øjeblik. Alternativt så yder en hel del online virksomheder fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræves det at du bestiller for et fastslået beløb.
8Trustpilot tilbyder dig fuldt ud gunstige løsninger til at betragte ganske mange aktuelle konsumenters domme og af den grund er det en hjælp, at du gransker online forretningens omtaler inden du køber billige plænedress online. Facebook tilbyder desuden ret så gavnlige genveje til at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed.
9En hel del online webshops udlover nu et stort udvalg af billige fragtformer til plænedress. En af de mest populære er for nærværende levering til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling præcis når det passer dig. Metoden er altså særdeles bekvem, samt ofte endda den mest betalelige leveringsmetode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk