Bryggensyd.dk

Pinjebark pristjek

Er du på udkig efter pinjebark? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 45 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter pinjebark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.825 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.246 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.288 kr.Sække med 2.500 literKøb
3.874 kr.Poser med 50 literKøb
4.000 kr.Poser med 50 literKøb
4.005 kr.Poser med 60 literKøb
4.048 kr.Poser med 60 literKøb
4.998 kr.Poser med 70 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ridebane som faldunderlag til hestefold under hæk til dyr til hækken til rygning på frugttræer til udendørs til varmeværker til dyr til ridehus til haven til roser til ligusterhæk til fyring til fyr som bunddække til bøgehæk til gasgrill som gødning mod ukrudt til stauder imod dræbersnegle til rhododendron til indkørsel som brændsel på skråning til grill til bede omkring træer til planter til surbundsbed til bede til fugle som brændsel til hønsegård til fjernvarme til stokerfyr til legeplads til indendørs

Varianter: groft revet natur frisk fint knust lys mørk

Mængder: 70 liter 3000 liter 2500 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 60 liter 50 liter

Levering: vognlæs i sække afhentning i bigbag i poser trailer hent selv i løs vægt

Brands: Bilka Plantorama GreenBio Plantetorvet Park Champost Verdo Prima Manstrup Billigblomst Jysk Pindstrup Douglas Lidl Junckers Holmebo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring pinjebark.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare pinjebark.
Ifald du har brug for varerne med det samme eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du skal kende de regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor skal man tjekke byggemarkedets regler.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige pinjebark alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, og andre har faglig sparring. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De kendte byggecentre sælger produkter fra talrige producenter, og som følge af dette kan du handle fra et stort udvalg af pinjebark online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og hente varerne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at spare fragtgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Ergo formår de at yde en høj grad af god sparring fra ansatte med specialistviden i netop pinjebark.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at bestille pinjebark online på deres side.
Hovedparten af niche webshops producerer selv de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en bedre pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg startede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

pinjebark jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

pinjebark silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

pinjebark harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

pinjebark bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Længe før du opstarter byggeprojektet kan det blive yderst betydningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2I visse tilfælde kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det kan man få når byggeprojektet er godt for miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
3Det er oplagt at søge en hjælpende hånd til projektet, især når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Større ting behøver flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Der viser sig jævnligt pludselige problemstillinger når det kommer til krævende opgaver, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med det formål at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Du må aldrig glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdssko som sikrer dig mod potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Det vil vise sig væsentligt at du har alle materialer til disposition forinden du går i gang med dit arbejde. Du får god gavn af at lave en enkel indkøbsliste som samler alt hvad du skal bruge, og bagefter tjekke hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
7Det er betydningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det vil blive økonomisk at notere hver eneste udgiftspost, og bagefter tjekke ens omkostning ved dem enkeltvis.
8Der er ekstremt mange vejledninger og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder dig vældig meget gavnlig information, i særlig grad forudsat at man leder på engelsk.
9Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en nummerorden. Husk at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
10Du skal nødig fattes værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt idet du indleder byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de her udgifter i budgettet for byggeriet.
11Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe assistance fra en professionel til delelementer af det. Når du ønsker assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at søge uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
12For projekter udenfor har vejret en vigtig rolle. Derfor må du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden varsel starter med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det omfattende byggeprojekt.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Populære spørgsmål inden for pinjebark

 • Hvor er pinjebark på tilbud?
 • Hvor meget vejer pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark online?
 • Hvad er pinjebark?
 • Hvad koster pinjebark?
 • Hvor købes pinjebark billigt?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  En stor portion online forhandlere tilbyder til alt held diverse forskellige billige metoder til levering til pinjebark. Det mest populære er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo meget praktisk, og mange gange ligeledes den billigste fragtmulighed.

  Du bør på samme måde foretrække at få pakken bragt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig i regelen en sjat mere bekostelig, men tillige super smertefri med pinjebark online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men det stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på pinjebark kan være ualmindeligt vital såfremt vi skal bruge pakken straks, så af den grund er det fuldt ud centralt at man undersøger den forventede leveringstid på pinjebark. Mange internet butikker – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre online, men det påkræver at ordren placeres inden et konkret klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få produktet skippet afsted før de lageransatte drager hjemad.

  Nogle enkelte online selskaber lover fri fragt på pinjebark online, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for en bestemt pris. Alternativt skal du snuppe den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket tit vil være at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop.

  Størstedelen af byggecentre udlover afhentning hvor man handler billig pinjebark online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på pinjebark i disse områder:

  Hobro, Ishøj, Aalborg, Fredericia, Virum, Lyngby, Herlev, Aarhus, Hvidovre, Odense, Vordingborg, Randers, Næstved, Roskilde, Tårnby, Hedensted, Birkerød, Jyllinge, Åbyhøj, Glostrup, Viborg, Lystrup, Svendborg, Hørsholm, Korsør, Hjørring, Ringsted, Kolding, Stenløse, Struer, Vanløse, Søborg, Greve, Ballerup, Haslev, Odder, Farum, Middelfart, Allerød, Frederikssund, Silkeborg, Brønderslev, Værløse, Tilst, Rødovre, Aabenraa, Rudersdal, Helsingør, Køge, Dragør, Nakskov, Frederikshavn, Charlottenlund, Esbjerg, Kalundborg, Hedehusene, Thisted, Horsens, Solrød Strand, København, Holbæk, Rønne, Valby, Haderslev, Frederiksværk, Skanderborg, Skive, Vejle, Frederiksberg, Brønshøj, Nyborg, Kokkedal, Lillerød, Vallensbæk, Sønderborg, Grenaa, Holstebro, Risskov, Varde, Brøndby, Gentofte, Albertslund, Taastrup, Højbjerg, Gladsaxe, Brabrand, Ølstykke, Hillerød, Nørresundby, Nykøbing Falster, Nærum, Slagelse, Herning, og Ikast, .

  Afhentning ift. pinjebark er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

  Ved indkig i tallene står det markant, at folk som regel søger eksempelvis køb pinjebark og pinjebark online. Vi ser desuden typisk mennesker kigge efter for eksempel billig pinjebark, pinjebark tilbud og pinjebark priser, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Gode tilbud på pinjebark

  Det har vist sig at være vældig smart for internetbrugere at finde frem til de bedste priser på billige pinjebark online på diverse internet virksomheder, og af den grund har flertallet af e-handler set sig tvunget til at sænke priserne på pinjebark enormt, og endda garantere fragtfri levering.

  Dog kan det alligevel blive nyttigt at efterprøve nogle enkelte internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på pinjebark online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

  Man bør imidlertid være opmærksom på, at når en netshop afhænder billige pinjebark online for en pris som anses for ubegribelig billig, så kan det tit være et bevis på en snydagtig online webshop. Køb med kort er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, som skærmer os overfor bedrageriske outlets på nettet.

  Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at klare omkostningerne til pinjebark i flere bidder. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

  Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter bl.a. billig pinjebark og køb pinjebark. Vi ser desuden som regel internet shoppere søge for eksempel pinjebark priser, pinjebark online samt pinjebark tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg pinjebark er 2729 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Fik varen på under 24 timer” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til varmeværker til dyr til rhododendron til gasgrill til haven som brændsel til grill til dyr til bøgehæk som bunddække til stokerfyr til hækken mod ukrudt som faldunderlag til ligusterhæk til surbundsbed til fugle til ridebane til bede under hæk til stauder som gødning på frugttræer til fjernvarme til legeplads til fyr til ridehus til hønsegård til fyring på skråning imod dræbersnegle omkring træer til planter som brændsel til indendørs til hestefold til indkørsel til roser til bede til rygning til udendørs

  Varianter: natur frisk fint mørk groft knust lys revet

  Mængder: 60 liter 50 liter 3000 liter 70 liter 2500 liter 80 liter 2000 liter 1000 liter

  Levering: i sække i poser i løs vægt i bigbag afhentning hent selv vognlæs trailer

  Brands: Holmebo Billigblomst GreenBio Verdo Manstrup Jysk Lidl Douglas Champost Plantorama Pindstrup Bilka Park Junckers Prima Plantetorvet

  Udforsk tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot leverer ret så gode chancer for at se nærmere på en længere række nuværende konsumenters erfaringer og derved er det godt, at du vurderer internet butikkens anmeldelser inden du færdiggør din shopping med billige pinjebark online.

  Facebook frembringer desuden sådan set passende chancer for at få kendskab til internet forretningens kundefokus. Desuden ses en række e-shops som gør det muligt at sammensætte en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel burde bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

  Inden nogen handler billige pinjebark online hos en e-handler behøver man egentlig gennemløbe netshoppens forretningsbetingelser, dog er det mange gange et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

  En anden mulighed er at bemærke om webshoppen er medlem af e-mærket, som generelt er et fingerpeg om at internet selskabet efterfølger de officielle regler, foruden at internet webshoppen en gang i mellem efterses af eksperter som forstår lovgivningen.

  Desuden tilbydes du mulighed for at få hjælp, hvis du forvoldes besvær som følge af din ordre på pinjebark. Derudover er det en hjælp at køberen er obs på de vigtigste bestemmelser der indvirker på købet af pinjebark online, til eksempel hvilken bytteret e-firmaet tilsikrer.

  Derfor er det tillige vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin kvittering, så man altid kan dokumentere sin bestilling af pinjebark, uagtet om man har handlet fra Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

  Michael gav 5 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Poul Jensen gav 4 stjerner

  Alt ok

  Marianne gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Søren Pedersen gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  9 gode råd til din online shopping
  1En stor portion online selskaber udlover i øjeblikket diverse billige leveringsmåder til pinjebark. En yndling er nu om dage pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig ekstremt let, samt desuden endvidere den prisbilligste leveringsmetode.
  2Det er jo rigtig fleksibelt for købere at lave prissammenligning online på billige pinjebark på diverse netshops, og herved yder masser af online forhandlere levering uden betaling. Til gengæld kan det imidlertid vise sig gavnligt at efterse diverse online selskaber efter billige priser inden du shopper, således at du er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris.
  3Nogle enkelte internet firmaer yder fragt uden omkostninger på pinjebark, men ofte er det forbeholdt når man aftager for et præcist beløb. Alternativt burde man snuppe den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket oftest er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted. Den er somme tider også i høj grad nem. Den prisbilligste metode til levering er unægtelig at hente produkterne selv.
  4Vi tilråder at kigge hvorvidt online firmaet er e-mærket, som burde være en tilkendegivelse af at e-forretningen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet forretningen nu og da evalueres af eksperter som er meget bekendte med lovene på området. Inden folk shopper billige pinjebark hos en shop behøver de i virkeligheden kigge på e-butikkens forretningsbetingelser.
  5Leveringstidspunktet kan vise sig at være særdeles vigtig i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så derfor er det fuldt ud klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved pinjebark. En række netbutikker udlover billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, som imidlertid tager udgangspunkt i at ordren placeres tidligere end et bestemt klokkeslæt.
  6Trustpilot tilbyder dig flere fornemme løsninger til at læse diverse nuværende konsumenters omtaler og derved er det smart, at du evaluerer netshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige pinjebark online. Facebook frembringer tillige aldeles solide muligheder for at få indblik i internet butikkens popularitet.
  7Forinden folk køber billige pinjebark hos en internet butik kunne man sådan set kigge på butikkens vilkår, men det er tit en omfattende opgave. Tilmed er det prisværdigt at køber er vaks omkring de væsentligste regler der kan have indvirkning på bestillingen af billige pinjebark online, for eksempel den returneringsret online forretningen anvender.
  8Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af en retningslinje, hvilket assisterer kunden imod falske internet selskaber. Som alternativ kunne du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale betalingen senere.
  9Den mindst kostelige leveringsudgave er unægtelig at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du lever lige ved e-butikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt er særligt udslagsgivende om du står og skal bruge pinjebark øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en hel del shops på nettet levering uden beregning, men undertiden kun hvis du aftager for et fastsat beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk