Bryggensyd.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til gårdsplads til sti til belægning til bede til bålsted

Mængder: 10 kg 25 kg 15 kg 500 liter 25 kg 500 kg 20 kg 1 m3 800 kg 1 kubikmeter 1 ton 15 kg 1000 kg

Levering: i bigbag i løs vægt løst leveret i sække afhentning hent selv i poser vognlæs trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggecentre sælger et enormt sortiment af varer, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot pigsten.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en webshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af pigsten.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge netbutikkens regler.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige pigsten fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder lave priser, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har flertallet mulighed for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at undgå fragtomkostningen, og tilmed få fat i varerne straks.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra mange nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af pigsten online.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til ubekymrethed når du skal handle online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber pigsten online fra deres webshop.
De fleste nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges fra større webshops. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Diverse små butikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig vil du opleve mere anvendelig hjælp fra personale med specialistviden i netop pigsten.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man vil nødig gå ned på udstyr. Ofte vil det vise sig smart at du har udstyret parat før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tage højde for de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Der kommer uden tvivl ubelejlige bump på vejen når det kommer til store opgaver, og pga. dette er det afgørende at der er afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
3I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at byggeriet har en positiv effekt på naturen.
4Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på den økonomiske del. Det er fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og efterfølgende indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
5Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
6Du kan finde utallige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver ret så meget brugbar information, især hvis du benytter engelske søgeord.
7Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så husk påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring imod hændelige skader. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især ifald du ikke får eksperthjælp.
8Måske det viser sig aktuelt at have de presserende bygningsmaterialer disponible forud for at du går til værks med byggeriet. Du kan med fordel udarbejde en overskuelig liste som samler alt det du har brug for, og så eftergå materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9For projekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i de dage der er op til byggeriets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned når du netop er godt i gang med dit avancerede byggeprojekt.
10Før du indleder byggeriet kan det blive vildt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til arbejdet, ikke mindst ved store byggeprojekter. Krævende projekter gør krav på flere folk. Derudover bør det være bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
12Du bør tage til overvejelse om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal have assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at hente tilbud fra forskellige virksomheder.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er meget overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ret så godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedrørende pigsten

 • Hvad er pigsten?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvilken fragtmulighed er bedst?

  En stor portion byggecentre tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige muligheder for levering til pigsten. En favorit er efterhånden at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de bestilte varer lige når det passer dig. Muligheden er altså ret så uproblematisk, og typisk endda den billigste leveringsmulighed.

  Du burde tillige påtænke at bestille pakken til levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig en gang i mellem en kende mere bekostelig, men endvidere rigtig let ved køb af pigsten online. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du bor i nærheden af online virksomhedens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på pigsten kan være rigtig aktuel ifald vi mangler dine nye varer straks, og i det øjemed er det uden tvivl relevant at du checker det forventede leveringstidspunkt ved pigsten. Flere internet selskaber – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres produkter online, som dog beroer på at bestillingen placeres før et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varerne klargjort forud for at pakkemedarbejderne drager hjemad.

  Nogle internet firmaer frembyder fragt uden gebyr på pigsten online, men for det meste kræves det at du handler for en præcis sum. Derudover skulle du snuppe den prisbilligste fragtmetode, som oftest vil blive at få leveret varerne til et afhentningssted.

  En del byggecentre giver afhentning hvor man køber billig pigsten online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Silvan. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på pigsten i disse byer:

  Thisted, Ishøj, Taastrup, Vallensbæk, Albertslund, Sønderborg, Haslev, Roskilde, Stenløse, Hørsholm, Nakskov, Frederikshavn, Haderslev, Lillerød, Højbjerg, Varde, Ikast, Skive, Holstebro, Vejle, Glostrup, Dragør, Esbjerg, Frederikssund, Hedehusene, Rudersdal, Odense, Hillerød, Skanderborg, Horsens, Ølstykke, Lyngby, Gladsaxe, Herlev, Hedensted, Tårnby, Åbyhøj, Charlottenlund, Silkeborg, Helsingør, Køge, Nyborg, Risskov, Nærum, Middelfart, Solrød Strand, Allerød, Viborg, Hobro, Odder, Ringsted, Ballerup, Næstved, Virum, Nykøbing Falster, Svendborg, Brøndby, Brønderslev, Valby, Søborg, Aalborg, Brabrand, Gentofte, Korsør, Randers, Kokkedal, Fredericia, Hvidovre, Aarhus, Vordingborg, Struer, Farum, Rønne, Vanløse, Værløse, Greve, Holbæk, Lystrup, Herning, Grenaa, Jyllinge, Brønshøj, Kalundborg, Nørresundby, Birkerød, Rødovre, Kolding, Aabenraa, Frederiksværk, København, Slagelse, Frederiksberg, Hjørring, og Tilst, .

  Klik-og-hent ift. pigsten er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn).

  Ses der på statistikkerne er det markant, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis pigsten online og pigsten tilbud. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge eksempelvis pigsten priser, køb pigsten samt billig pigsten, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

  Spar penge på pigsten

  Det er efterhånden virkelig fleksibelt for alle at søge sig frem til tilbud på billige pigsten online hos flere internet forhandlere i Danmark, og på grund af dette har adskillige online butikker ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på pigsten markant, og derudover byde på portofri fragt.

  Til gengæld kan det imidlertid være tiden værd at udforske visse webbutikker efter udsalg og tilbud på pigsten online før du handler, således at du er velinformeret til at få den billigste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Du må imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet webshop udlover billige pigsten online til salg for en pris som kan virke himmelråbende billig, så kunne det undertiden være et karakteristika der viser en fup e-forretning. Betalinger med kort er trods alt omfattet af en vedtægt, der beskytter os overfor fup forretninger på nettet.

  Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre omkostningerne til pigsten ude i fremtiden. Dette fås som regel i specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Ved kig i data fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger blandt andet pigsten tilbud og pigsten online. Man ser desuden som regel netshoppere kigge efter eksempelvis billig pigsten, pigsten priser og køb pigsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gårdsplads til haven til sti til bede til bålsted til belægning

  Mængder: 25 kg 500 liter 1 ton 20 kg 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 10 kg 15 kg 15 kg 800 kg 1 m3

  Levering: i poser løst leveret trailer vognlæs i bigbag afhentning i sække hent selv i løs vægt

  Analyser andre menneskers synspunkter

  Trustpilot tilbyder uden sammenligning pæne muligheder for at iagttage en stor portion andre brugeres anmeldelser og herved er det klogt, at du efterforsker e-forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige pigsten online.

  Facebook medfører lige så vel nogle gavnlige metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed. Desuden ses endda online firmaer hvor kunder kan aflevere en vurdering af købsoplevelsen, som desuden må benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

  Forinden nogen shopper billige pigsten online på en internet butik kunne de sådan set se på e-shoppens handelsvilkår, men det er ofte et tidskrævende arbejde, særligt hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan og Stark.

  Et andet forslag kunne måske være at bemærke om e-forretningen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en sikring om at netbutikken opfylder de officielle danske regler, tillige med at netshoppen fra tid til anden kigges til af fagfolk der forstår retningslinjerne.

  Desuden tilbydes du mulighed for support, når du får udfordringer i forbindelse med din shopping med pigsten. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er obs på de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af pigsten online, f.eks. den bytteret internet shoppen kører med.

  I relation til det er det desuden afgørende, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man i fremtiden kan bevise bestillingen af pigsten, uanset om man bestiller fra 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Niels Sørensen gav 5 stjerner

  Fuld tilfreds

  Lene Nielsen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Thomas Thomsen gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Henrik Larsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til online shopping
  1En hel del webbutikker præsterer fragtfri levering på pigsten, men undertiden kun når man shopper for et fastsat beløb. Alternativt burde du tage den mest letkøbte leveringsversion, der ofte vil blive at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop. Leveringsformen er tit lige så vel særligt problemfri. Den mest billige løsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
  2Fragttiden er naturligvis ultra betydningsfuld hvis du står og skal bruge varen om få sekunder, og af den grund er det rimelig aktuelt at man checker leveringstidspunktet ved pigsten. En lang række firmaer på nettet garanterer billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, som dog er forudsat at ordren placeres inden et fastsat tidspunkt.
  3Flere shops på nettet yder nu til dags mange forskellige billige fragtmetoder til pigsten. Det mest almindelige er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte produkter når det passer dig bedst. Den er nemlig særligt ligetil, og endda ligeledes den billigste leveringsmanér.
  4Forud for at nogen handler billige pigsten i en e-shop kunne de helt sikkert tage stilling til shoppens regler, dog er det tit ikke specielt ophidsende. Herudover slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige pigsten online, for eksempel hvilken byttepolitik netbutikken har.
  5Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et regelsæt, der bistår køberen overfor uægte internet firmaer. Som en anden løsning bør du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at afdrage regningen over et længere tidsrum.
  6Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed betinges af at du lever nær e-forhandlerens lager. Den leveringsversion er jo temmelig bestemmende såfremt vi står og skal bruge pigsten med det samme. Alternativt så sikrer nogle online webshops billig fragt, men for det meste forudsætter det at du indkøber for en konkret sum.
  7Trustpilot medfører ret så fine genveje til at kigge nærmere på en længere række nuværende køberes reflektioner og herved tilrådes det, at du tjekker e-forretningens omtaler inden du køber billige pigsten online. Facebook fører til på samme måde fuldstændig fine chancer for at få indblik i webshoppens popularitet.
  8Det er jo efterhånden usædvanlig ligetil for folk at vurdere tilbud online på billige pigsten hos diverse internet virksomheder, og så lover en hel del webshops gratis fragt. Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at sammenligne nogle forskellige e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
  9Vi tilråder at undersøge om internet selskabet er medlem af e-mærket, fordi det længe har været en erklæring om at internet forretningen forstår de gældende danske regler, tillige med at e-handlen rutinemæssigt vurderes af jurister som har indsigt i lovgivningen. Inden nogen bestiller billige pigsten hos en online virksomhed kunne man faktisk gennemlæse deres forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk