Bryggensyd.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til haven til kirkegård til gravsted til gårdsplads til dræn til indkørsel

Varianter: røde lyse vaskede hvide

Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

Mængder: 800 kg 500 liter 500 kg 10 kg 25 kg 15 kg 20 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1 m3 1 ton 1000 kg

Levering: vognlæs i bigbag trailer hent selv løst leveret i løs vægt i sække i poser afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige perlesten alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis super afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggemarkeder udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot perlesten.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Af den grund kan du med fordel vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af perlesten.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber varer fra adskillige producenter, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af perlesten online.
De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og på grund af det har mange adgang til at handle online og hente byggematerialerne selv. I kraft af det kan du slippe for fragten, og ovenikøbet få varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Pga. dette formår de at yde endnu mere brugbar hjælp fra mennesker som er specialister i lige præcis perlesten.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at bestille perlesten online fra deres webshop.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online bør du få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
perlesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

perlesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

perlesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der viser sig som regel overraskende vanskeligheder når det handler om omfattende opgaver, og derfor viser det sig betydningsfuldt at der afsættes en del plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
2Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx hjelm og sko som beskytter dig med henblik på mulige risici. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
3Der findes alle mulige former for artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder ekstremt meget konstruktiv info, især ifald man søger på engelsk.
4Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en klar strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder strategien.
5Ved projekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Derfor skal du hyppigt kigge på vejrmeldingerne i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå går i gang med at regne netop som du står midt i dit avancerede projekt.
6Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinger at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
7Det kan overvejes at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til vigtige byggerier. Krævende opgaver kræver mere end en person. Desuden bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
8Du skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Tit kan det være afgørende at du har grejet parat før du starter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet.
9Potentielt kan det blive essentielt at have samtlige byggematerialer klar til brug inden du går til værks med byggeriet. Du kan lave en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt du skal bruge, og dernæst tjekke listen, med øje for at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
10I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt er det aldeles vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Ofte vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det er en god idé at gennemgå hver enkelt udgift, og dernæst nedskrive prisen på dem én og én.
12Du kan overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du kan have fordel af at få eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Når du benytter assistance fra en fagperson er det en god idé at hente priser fra flere foretagender.
De mest folkekære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er virkelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål angående perlesten

 • Perlesten hvor meget?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvad er perlesten?
 • Hvad koster perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  Flere netbutikker i Danmark yder nu til dags et hav af forskellige billige leveringstyper til perlesten. En af de mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente ordren når det passer dig bedst. Metoden er nemlig usædvanlig fremkommelig, samt mange gange desuden den mest betalelige fragtform.

  Du kan ligeledes planlægge at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Den er som oftest en kende mindre billig, men desuden temmelig uproblematisk ift. perlesten online. Den mest betalelige slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på perlesten er jo temmelig essentiel når du absolut skal bruge pakken nu og her, så i det øjemed er det faktisk passende at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for perlesten. Adskillige netshops i Danmark – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen placeres inden et fastsat tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort forud for at de lageransatte drager hjemad.

  En række internet varehuse frembyder fragt uden beregning på perlesten online, men oftest er det betinget af at der erhverves for et fastsat beløb. Som alternativ skal man udvælge den mest letkøbte fragttype, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted.

  Store byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig perlesten online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Stark. Byggemarkederne yder for eksempel click-and-collect på perlesten i følgende områder:

  Hillerød, Glostrup, Sønderborg, Roskilde, Allerød, Viborg, Vejle, Højbjerg, Kokkedal, Solrød Strand, Herning, Ishøj, Kalundborg, København, Åbyhøj, Haslev, Tilst, Nykøbing Falster, Birkerød, Jyllinge, Gladsaxe, Farum, Korsør, Stenløse, Hedensted, Frederiksværk, Nærum, Hobro, Køge, Middelfart, Ølstykke, Næstved, Charlottenlund, Virum, Holbæk, Rønne, Brønshøj, Randers, Skive, Hørsholm, Nakskov, Frederiksberg, Aabenraa, Risskov, Varde, Valby, Svendborg, Vallensbæk, Søborg, Ringsted, Ballerup, Nyborg, Horsens, Brøndby, Albertslund, Vanløse, Haderslev, Nørresundby, Frederikshavn, Rudersdal, Esbjerg, Kolding, Slagelse, Struer, Lystrup, Lillerød, Greve, Helsingør, Dragør, Lyngby, Tårnby, Odder, Rødovre, Hjørring, Taastrup, Herlev, Grenaa, Holstebro, Brabrand, Skanderborg, Aalborg, Hedehusene, Værløse, Silkeborg, Brønderslev, Aarhus, Hvidovre, Vordingborg, Ikast, Odense, Frederikssund, Fredericia, Thisted, og Gentofte, .

  Klik-og-hent for perlesten er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk tit søger efter blandt andet perlesten priser og køb perlesten. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge eksempelvis billig perlesten, perlesten online og perlesten tilbud, foruden de store byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Gode tilbud på perlesten

  Det er jo efterhånden temmelig enkelt for enhver at analysere tilbud på billige perlesten online fra flere e-handler, og derfor har mange online butikker været tvunget til at sænke prisniveauet på perlesten markant, og endda tilbyde gebyrfri levering.

  Det kan dog ikke desto mindre være fordelagtigt at analysere forskellige e-shops efter billige priser på perlesten online inden du placerer ordren, således at man er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

  Man må trods alt ikke glemme, at såfremt en e-handler sælger billige perlesten online til salg for en salgspris der anses for ubegribelig attraktiv, burde det mange gange være en indikation på en snydagtig shop. Bestillinger med kort er i hvert fald dækket ind under en foranstaltning, der redder dig som køber imod falske forretninger på nettet.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at klare regningen på perlesten senere. Dette tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at netshoppere jævnligt søger eksempelvis køb perlesten og perlesten tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk lede efter eksempelvis perlesten online, perlesten priser samt billig perlesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Er meget tilfreds med handlen” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til gravsted til kirkegård til gårdsplads til haven til dræn til terrasse

  Varianter: lyse hvide røde vaskede

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 800 kg 10 kg 25 kg 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 500 kg 500 liter

  Levering: trailer i bigbag i sække hent selv løst leveret i løs vægt afhentning vognlæs i poser

  Analyser eksisterende kunders synspunkter

  Trustpilot frembringer forholdsvis fornemme løsninger til at eksaminere en længere række eksisterende konsumenters bedømmelser og herved slår vi et slag for, at du studerer netbutikkens ratings før du bestiller billige perlesten online.

  Facebook leverer ligeledes immervæk værdifulde løsninger til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. I øvrigt er der nogle forretninger på nettet som giver folk mulighed for at give en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed kan benyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

  Før folk bestiller billige perlesten online på en internet webshop kunne man altid betragte forhandlerens forretningsvilkår, det er dog oftest en tidskrævende opgave, især på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  Et andet alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt netshoppen er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en garanti for at internet forretningen adlyder gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen tit besigtiges af specialister der kender vedtægterne på området.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, for så vidt du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af perlesten. Derudover tilråder vi at køber er klar over de primære regler der kan have indflydelse på bestillingen af perlesten online, f.eks. hvilken byttepolitik webbutikken tilsikrer.

  Her er det virkelig vigtigt, at man når som helst opbevarer ens e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne eftervise sin bestilling af perlesten, uanset om man har bestilt hos Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Bauhaus.

  Bente N gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Mads E gav 4 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Peter gav 5 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Lene Rasmussen gav 4 stjerner

  Fremragende!

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Enkelte internet foretagender garanterer levering uden gebyr på perlesten, men i reglen afkræver det at der købes for en konkret pris. Desuden bør du udse dig den mest letkøbte mulighed for fragt, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop. Denne er uheldigvis til gengæld ret simpel. Den mest billige fragtløsning er uden tvivl at hente pakken selv.
  2Det er ultra fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige perlesten på diverse e-firmaer, og til gengæld frembyder langt de fleste online virksomheder levering uden omkostninger. Til gengæld kan det stadigvæk blive nyttigt at checke visse internet firmaer efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at indhente den billigste pris.
  3Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en bestemmelse, hvilket hjælper en overfor fup webshops. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at klare beløbet senere.
  4Masser af e-shops udlover på nuværende tidspunkt flere billige leveringsmidler til perlesten. Et hit er for øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente de købte produkter når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig yderst praktisk, samt typisk endda den mest betalelige leveringsmanér.
  5Den mest letkøbte løsning til levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men det kræver at du befinder dig tæt på e-butikkens hjemsted. Den slags levering kan vise sig at være rigtig vital i tilfælde af at du har brug for perlesten inden for kort tid. Alternativt så lover nogle enkelte e-butikker fragt uden gebyr, men ofte er det under betingelse af at man køber for en konkret sum.
  6Generelt går vi ind for at se om webbutikken er medlem af e-mærket, da det ofte er en tilkendegivelse af at e-firmaet efterkommer dansk lovgivning, og at online forhandleren af og til kontrolleres af jurister som mestrer reglementet på området. Forud for at nogen handler billige perlesten på en e-forretning kan man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens vilkår.
  7Leveringstiden er naturligvis rigtig vital forudsat man står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så derfor er det altså klogt at du finder leveringstiden ved perlesten. Mange online varehuse lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer, hvilket er underforstået at transaktionen gennemføres inden et aftalt tidspunkt.
  8Trustpilot medfører en del nyttige genveje til at eftersøge ret mange aktuelle kunders betragtninger og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet webshoppens bedømmelser forinden du køber billige perlesten online. Facebook resulterer i desuden fuldt ud fortræffelige chancer for at få et kig ind i online butikkens troværdighed.
  9Forinden nogen handler billige perlesten i en netbutik kan man i princippet kigge på dens handelsvilkår, det er dog gerne ikke specielt ophidsende. Tilsvarende foreslår vi at du er opmærksom på de mest vitale regler der kan have indflydelse på shopping af billige perlesten online, for eksempel den byttepolitik butikken anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk