Bryggensyd.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til dræn til gravsted til gårdsplads til terrasse til haven til kirkegård

Varianter: røde vaskede lyse hvide

Størrelser: 2-8 mm 4-8 mm 8-16 mm

Mængder: 25 kg 1000 kg 500 kg 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 15 kg 800 kg 500 liter 25 kg 1 m3 10 kg 15 kg

Levering: løst leveret i sække i bigbag i poser hent selv afhentning trailer i løs vægt vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige perlegrus hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har gode priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en netbutik, som giver sparring og vejledning omkring perlegrus.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot perlegrus.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.
De gængse byggemarkeder sælger varer fra alle mulige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af perlegrus online.
De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og hente materialerne selv. Som følge af det har du valget om at spare fragten, og tilmed have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du få super indsigtsfuld rådgivning fra ansatte der er eksperter i netop perlegrus.
De fleste specialiserede netbutikker er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler perlegrus online på deres side.
Flertallet af webshops i små nicher er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du få bedre priser.
Danmarks største byggemarkeder
perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har styr på økonomien. Det vil være fordelagtigt at gennemgå alle udgifter, og herefter dokumentere billige priser på dem alle sammen.
2Du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at byggeriet er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
3Der viser sig som regel pludselige problematikker i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det meningsfuldt at der er afsat nok plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
4Muligvis vil det vise sig afgørende at du har de presserende byggematerialer til disposition på forhånd inden du går i krig med dit arbejde. Du kan med fordel lave en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår det der bliver brug for, og så gennemgå punkterne, så du bliver sikker på at alt er på sin plads.
5Man skal for alt i verden ikke undvære udstyr. Tit kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet klar idet du tager fat på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tage højde for disse omkostninger i byggeriets regnskab.
6Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, især når det er væsentlige projekter. Flere ting kræver mere end en person. Desuden bør det være bedre og mere interessant at være flere om det.
7For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den grund kan du hyppigt lægge mærke til vejrmeldingerne i dagene op til arbejdets start, så det ikke med et brag starter med at regne når du lige står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8I god tid inden at du indleder arbejdet må det være vildt fornuftigt med et tilsagn om, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Måske du burde regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du bør investere i assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Hvis du henter assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
10Du finder alle mulige former for guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med enormt meget gavnlig oplysning, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
11Du skal aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj såsom sko og hjelm som sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal liste en struktureret køreplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver din handlingsplan.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut flot. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål inden for perlegrus

 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvad er perlegrus?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvilken leveringsform skal du vælge?

  Adskillige webshops i Danmark yder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsløsninger til perlegrus. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragttypen er altså ultra nem, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste fragttype.

  Du burde på samme måde overveje at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig som oftest et hak mere pebret, men ydermere rigtig praktisk for perlegrus online. Den billigste leveringsversion er utvivlsomt selv at hente ordren, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig tæt på e-handlens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på perlegrus kan være yderst udslagsgivende hvis vi absolut skal bruge dine nye varer fluks, så herved er det bestemt væsentligt at man besigtiger den forventede leveringsdato for perlegrus. Temmelig mange byggecentre – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varenumre online, men det er betinget af at handlen gemmenføres inden et konkret klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsted før personalet drager hjemad.

  En hel del internet handler garanterer fri fragt på perlegrus online, men i de fleste tilfælde afkræver det at du bestiller for en fastsat sum. Som alternativ må man overveje den mest letkøbte metode til levering, der typisk er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted.

  Temmelig mange netshops giver klik-og-hent hvor man køber billig perlegrus online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og XL-Byg. Byggecentrene udlover fx afhentning af perlegrus i følgende områder:

  Frederiksværk, Holstebro, Holbæk, Hillerød, Tilst, Solrød Strand, Silkeborg, Ringsted, Nørresundby, Hjørring, Nykøbing Falster, Risskov, Ikast, Fredericia, Nakskov, Rødovre, Stenløse, Grenaa, Kalundborg, Hvidovre, Herning, Næstved, Haderslev, Søborg, Værløse, Højbjerg, Albertslund, Aalborg, Esbjerg, Vallensbæk, Hedensted, Åbyhøj, Middelfart, Virum, Dragør, Frederikssund, Gentofte, Kokkedal, Herlev, Sønderborg, Vordingborg, Valby, Ishøj, Struer, Nærum, Slagelse, Aarhus, Skanderborg, Jyllinge, Køge, Frederikshavn, Kolding, Rønne, Vejle, Brønderslev, København, Skive, Odder, Aabenraa, Lyngby, Allerød, Charlottenlund, Korsør, Hørsholm, Viborg, Helsingør, Gladsaxe, Ølstykke, Thisted, Brabrand, Randers, Ballerup, Brøndby, Rudersdal, Varde, Horsens, Hobro, Odense, Farum, Nyborg, Glostrup, Birkerød, Taastrup, Tårnby, Lystrup, Svendborg, Frederiksberg, Brønshøj, Vanløse, Lillerød, Hedehusene, Roskilde, Greve, og Haslev, .

  Click-and-collect for perlegrus er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Falster).

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at online shoppere typisk søger efter fx perlegrus tilbud og billig perlegrus. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere søge blandt andet perlegrus priser, perlegrus online og køb perlegrus, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

  Få rabat på perlegrus

  Det er efterhånden ualmindeligt smart for folk at søge information om priser på billige perlegrus online på forskellige e-handler, og af den grund har massevis af internet butikker fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på perlegrus betydeligt, og i øvrigt yde portofri levering.

  Det kan dog trods alt være nyttigt at analysere nogle forskellige forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på perlegrus online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

  Man må bare ikke undervurdere, at når en internet butik sælger billige perlegrus online til en tilbudspris der virker besynderligt billig, burde det tit være en indikator for en uægte internet forhandler. Køb med kort er på den anden side omfavnet af et regulativ, hvilket begunstiger dig imod uoprigtige internet firmaer.

  Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre betalingen af perlegrus over flere uger. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4.

  Ses der på tallene er det markant, at internet shoppere ofte leder efter blandt andet perlegrus tilbud og perlegrus priser. Derudover ser vi tit internet shoppere lede efter eksempelvis køb perlegrus, perlegrus online og billig perlegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til kirkegård til gravsted til haven til gårdsplads til indkørsel til dræn til terrasse

  Varianter: vaskede røde lyse hvide

  Størrelser: 8-16 mm 2-8 mm 4-8 mm

  Mængder: 1000 kg 800 kg 15 kg 500 liter 1 ton 20 kg 1 m3 15 kg 25 kg 10 kg 500 kg 25 kg 1 kubikmeter

  Levering: i poser hent selv i bigbag trailer løst leveret i løs vægt i sække afhentning vognlæs

  Undersøg tidligere køberes erfaringer

  Trustpilot forærer dig adskillige fortræffelige genveje til at tolke ret mange andre konsumenters betragtninger og derfor er det fornuftigt, at du gennemsøger online butikkens anmeldelser forinden du handler billige perlegrus online.

  Facebook bringer dig desuden de facto habile metoder til at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Herinde ser vi nogle online firmaer som giver folk mulighed for at udforme en anmeldelse af deres køb, som tillige burde anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen bestiller billige perlegrus online hos en internet shop kunne de reelt se på deres vilkår, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende, specielt på de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

  Et alternativ kan derfor være at tjekke om internet shoppen er e-mærket, siden det bør være et kendetegn for at e-forhandleren overholder de officielle regler, tillige med at internet shoppen ofte overvåges af jurister som er indført i reglerne på området.

  Desuden giver det dig lejlighed til at få hjælp, for så vidt du udsættes for besvær som følge af din ordre på perlegrus. Foruden dette kan det være til hjælp at køberen er obs på de elementære regler der indvirker på købet af perlegrus online, fx hvilken returrettighed webbutikken bruger.

  I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af perlegrus, hvad end man bestiller fra XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus eller Silvan.

  Per Hansen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  Lars F gav 4 stjerner

  Fremragende!

  Inge C gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Christian S gav 5 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Leveringstidspunktet er jo særdeles vital forudsat du absolut skal bruge varerne omgående, og derfor er det altså essentielt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid for perlegrus. En stor portion internet foretagender giver billig levering på næste hverdag på utallige varer, men som ikke desto mindre nødvendiggør at ordren indsendes tidligere end et fast klokkeslæt.
  2Indtil flere online webshops sikrer gratis fragt på perlegrus, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at du shopper for en præcis sum. Derudover må du udse dig den billigste slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen er beklageligvis ydermere usædvanlig uproblematisk. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
  3Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af et reglement, der assisterer folk overfor fup netshops. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil finansiere regningen over et længere tidsrum.
  4Den billigste fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket dog beroer på at du befinder dig tæt på online forhandlerens tilholdssted. Den mulighed for levering kan vise sig at være særdeles vital i tilfælde af at vi har behov for perlegrus øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere internet foretagender levering uden gebyr, men for det meste er det under forudsætning af at du bestiller for et konkret beløb.
  5De fleste e-firmaer foreslår nu til dags flere billige leveringsudgaver til perlegrus. En favorit er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er nemlig vældig let gængelig, samt typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsmulighed.
  6Det er jo efterhånden ret så bekvemt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige perlegrus fra diverse e-butikker, og til tak lover masser af internet handler i Danmark gratis levering. Dog kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at eftergå nogle enkelte online varehuse efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.
  7Inden nogen køber billige perlegrus på en butik kunne de uden tvivl se på deres handelsbetingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt. Foruden dette rekommanderer vi at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der gælder for købet af billige perlegrus online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-shoppen anvender.
  8Trustpilot leverer regulære gavnlige chancer for at kigge på ganske mange nuværende kunders erfaringer og derved går vi ind for, at du evaluerer online forretningens omtaler forinden du bestiller billige perlegrus online. Facebook byder på desuden fuldkommen hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af online firmaets kundefokus.
  9Generelt går vi ind for at granske om online virksomheden er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en antydning af at internet selskabet anerkender de danske retningslinjer, udover at internet forretningen hyppigt besigtiges af jurister som behersker lovgivningen. Inden folk shopper billige perlegrus hos en internet butik kunne man til hver en tid studere dens forretningsvilkår.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk