Bryggensyd.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 ton 1000 kg 15 kg 500 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 m3 500 liter 15 kg 10 kg 25 kg 20 kg 800 kg

Levering: afhentning vognlæs hent selv løst leveret i poser i sække trailer i løs vægt i bigbag

Brands: Scan Skalflex Weber Igelsø Raw Lip

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at købe fra en netbutik, som kan give rådgivning og sparring omkring opmuringsmørtel.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Når du skal bruge varerne nu og her eller bare gerne vil spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Det er især en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktudvalg, imens andre er specialiserede i en specifik varetype. Du skal vide om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare opmuringsmørtel.
Der er variationer i prisniveauet på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Enkelte giver gode priser, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Det er selvsagt utrolig relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, som bidrager til øget tryghed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og på grund af det har du tilbuddet om at bestille online og fragte materialerne personligt. Som følge af det har du valget om at blive fri for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne med det samme.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra alle mulige producenter, hvorfor du så kan handle fra et stort sortiment af opmuringsmørtel online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du forvente mere konstruktiv assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis opmuringsmørtel.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er mindre virksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du handler opmuringsmørtel online på deres webshop.
Flertallet af specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
opmuringsmørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i omegn af 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube kan hjælpe med ekstremt meget gavnlig info, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
2Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man har en økonomisk ramme. Det kan være sundt at beskrive hver enkelt udgift, hvorefter man bør kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
3Inden du påbegynder byggeprojektet er det ubeskriveligt værdifuldt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
4Det er oplagt at indhente assistance til byggeprojektet, især i tilfælde af omfattende ombygninger. Krævende projekter skal gerne udføres af flere folk. Dertil vil det blive hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
5Forberedelse er vejen til at lykkes med byggeriet. Du må sammensætte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver din plan.
6Der viser sig stort set altid ubelejlige hovedpiner når det kommer til større byggeprojekter, og som følge heraf vil det være af stor betydning at man har afsat nok tid i køreplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
7Man bør nødig mangle grej. Ofte kan det være meningsfuldt at have grejet ved hånden forinden du iværksætter byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8Man kan søge hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt projektet hjælper miljøet. Tilskudet er altså betinget af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
9Måske det viser sig værdifuldt at du har de nødvendige byggematerialer disponible forud for at du går i krig med din byggeproces. Du kan lave en hurtig huskeliste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og som det næste granske hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Det kan overvejes hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til dele af byggeprocessen. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at lede efter priser fra diverse leverandører.
11Du skal på ingen måde se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj som eksempelvis hjelm og sko som beskytter dig mod potentielle risici. Det er smart at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
12For projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Således skal du hyppigt se vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket jo er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er hamrende betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Temmelig mange online varehuse tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige metoder til levering til opmuringsmørtel. En der er meget almindelig er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare din ordre når det passer dig. Muligheden er nemlig yderst let gængelig, og i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte fragttype.

Du bør lige så vel påtænke at få det leveret til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er godt nok en sjat mere omkostningsfuld, men til gengæld meget let ved køb af opmuringsmørtel online. Den billigste leveringsløsning er dog selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du har bopæl tæt på e-forretningens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på opmuringsmørtel kan være usædvanlig udslagsgivende når du skal bruge produktet lige om lidt, og med det formål er det sandelig aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringstid for opmuringsmørtel. Adskillige internet webshops – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, hvilket påkræver at ordren gennemføres inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varerne sendt afsted forud for at lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte e-butikker tilbyder portofri fragt på opmuringsmørtel online, men tit afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mest betalelige leveringsløsning, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted.

De fleste netbutikker giver click-and-collect hvor man handler billig opmuringsmørtel online men selv henter i byggecenteret. Fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne udlover blandt andet afhentning af opmuringsmørtel i disse byer:

Hvidovre, Skanderborg, Gladsaxe, Odder, Risskov, Roskilde, Rønne, Thisted, Silkeborg, Struer, Frederikshavn, Stenløse, Taastrup, Rødovre, Greve, Jyllinge, Skive, Aabenraa, Hedehusene, Nyborg, Hedensted, Hørsholm, Brønshøj, Vejle, Kalundborg, Haslev, Søborg, Køge, Esbjerg, Værløse, Varde, Sønderborg, Nærum, Hobro, Farum, Frederikssund, Nykøbing Falster, Aarhus, Frederiksberg, Brøndby, Ikast, Frederiksværk, Svendborg, Lyngby, København, Valby, Glostrup, Herlev, Kokkedal, Nørresundby, Rudersdal, Fredericia, Åbyhøj, Gentofte, Brabrand, Helsingør, Slagelse, Tilst, Højbjerg, Middelfart, Herning, Viborg, Haderslev, Holbæk, Dragør, Ringsted, Ishøj, Grenaa, Horsens, Tårnby, Kolding, Lillerød, Vanløse, Brønderslev, Hjørring, Holstebro, Ølstykke, Korsør, Nakskov, Albertslund, Vordingborg, Solrød Strand, Vallensbæk, Lystrup, Charlottenlund, Randers, Ballerup, Odense, Aalborg, Allerød, Næstved, Virum, Hillerød, og Birkerød, .

Click-and-collect ift. opmuringsmørtel er muligt i alle dele af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved indkig i søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis opmuringsmørtel tilbud og opmuringsmørtel priser. Derudover ser vi tit folk kigge efter fx opmuringsmørtel online, køb opmuringsmørtel samt billig opmuringsmørtel, plus de velkendte byggecentre som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Den bedste pris på opmuringsmørtel

Det er vældig let for folk at sammenligne tilbud på billige opmuringsmørtel online hos flere netbutikker, og med det motiv har flertallet af online virksomheder været tvunget til at mindske udsalgspriserne på opmuringsmørtel markant, og ydermere byde på levering uden beregning.

Dog kan det alligevel blive lønsomt at eftergå enkelte webshops efter rabatter og tilbud på opmuringsmørtel online inden du handler, så du er tryg ved at modtage den laveste pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal alligevel være så påvagt, at når en online shop tilbyder billige opmuringsmørtel online på tilbud til en udsalgspris som kan virke uforståeligt billig, så er det tit være et symbol på en svindel internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog omfavnet af et regulativ, hvilket værner dig som kunde imod falske internet forretninger.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække pengene til opmuringsmørtel i flere bidder. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Ved kig i data er det tydeligt, at netshoppere som regel søger for eksempel opmuringsmørtel online og opmuringsmørtel tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker efterspørge fx billig opmuringsmørtel, køb opmuringsmørtel og opmuringsmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 10 kg 1000 kg 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 kg 800 kg 15 kg 25 kg 500 liter

Levering: hent selv afhentning løst leveret trailer i bigbag i poser i løs vægt vognlæs i sække

Brands: Igelsø Weber Skalflex Raw Lip Scan

Udforsk tidligere køberes meninger

Trustpilot yder regulære gode genveje til at besigtige ganske mange forhenværende forbrugeres domme og på grund af dette er det en hjælp, at du læser webbutikkens kritik inden du shopper billige opmuringsmørtel online.

Facebook tilbyder ligeledes de facto gavnlige chancer for at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed. Desuden ser vi en del online forretninger hvor du kan formulere en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel kan benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige opmuringsmørtel online hos en netshop kunne de i reglen tage stilling til e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det ofte en omfattende opgave, i særdeleshed med de kendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Et andet forslag kunne måske være at kigge hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er et tegn på at online forretningen forsvarer de officielle regler, udover at online shoppen tit efterses af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser.

Desuden får du lejlighed til at få hjælp, når du oplever besvær med din bestilling af opmuringsmørtel. Derudover tilråder vi at kunden er vidende om de mest centrale vedtægter der kan have betydning for købet af opmuringsmørtel online, f.eks. hvilken returret e-handlen lover.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af opmuringsmørtel, uafhængig af om man har købt hos XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

Jan H gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Hanne H gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Martin Pedersen gav 5 stjerner

Fremragende!

Bente gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 tips til når du køber online
1Det har vist sig at være i høj grad let gængeligt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige opmuringsmørtel hos forskellige internet virksomheder, og altså lover adskillige online webshops billig fragt. Men det kan til hver en tid vise sig indbringende at sammenligne diverse e-forhandlere efter tilbud og udsalg forud for at du handler, så du er på den sikre side med at antage den billigste pris.
2Trustpilot genererer absolut fornemme chancer for at studere en lang række aktuelle brugeres synspunkter og på grund af dette slår vi et slag for, at du evaluerer e-forretningens kritik før du køber billige opmuringsmørtel online. Facebook tilbyder dig derudover fuldstændig pålidelige muligheder for at få indtryk af online butikkens pålidelighed.
3Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig såfremt du står og skal bruge din ordre inden for få dage, så i det øjemed er det fuldkommen klogt at man dobbelttjekker leveringstiden ved opmuringsmørtel. En del online butikker frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, som alligevel regnes ud fra at du bestiller forinden et fast tidspunkt.
4Indtil flere shops på nettet frembyder billig levering på opmuringsmørtel, men i mange tilfælde påkræves det at man aftager for et præcist beløb. Derudover skal du foretrække den prisbilligste leveringsmåde, der ofte vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver beklageligvis endvidere usædvanlig fleksibel. Den mest prisbevidste fragtløsning er uden tvivl selv at hente ordren.
5Forinden nogen bestiller billige opmuringsmørtel i en online virksomhed burde de egentlig skimme netbutikkens handelsvilkår, dog er det normalt ikke specielt ophidsende. Yderligere er det fornuftigt at køberen er på vagt for de mest betydningsfulde vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige opmuringsmørtel online, til eksempel hvilken returrettighed online forretningen benytter.
6Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under en orden, som begunstiger dig overfor bedrageriske online outlets. Som et alternativ burde du anvende en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har i sinde at godtgøre omkostningerne over tid.
7Den billigste mulighed for fragt er utvivlsomt at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du opholder dig tæt på internet butikkens bopæl. Den fragtmulighed kan være super central når vi behøver opmuringsmørtel omgående. Alternativt så yder en række butikker på nettet billig fragt, men ofte gælder det kun hvis man bestiller for en bestemt sum.
8Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det kan være en indikator for at online firmaet efterlever den officielle danske lovgivning, udover at e-butikken rutinemæssigt tilses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forinden nogen bestiller billige opmuringsmørtel hos en e-shop burde de principielt granske e-shoppens handelsvilkår.
9Adskillige internet handler tilbyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtmetoder til opmuringsmørtel. En af de mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Løsningen er altså yderst enkel, samt oftest tilmed den prisbilligste leveringsmodel.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk