Bryggensyd.dk

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 20 kg 25 kg 25 kg 1 ton 1000 kg 1 kubikmeter 500 kg 1 m3 10 kg 800 kg 500 liter 15 kg 15 kg

Levering: i sække afhentning i poser løst leveret i løs vægt trailer i bigbag vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er specielt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot ølandssten.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du læse virksomhedens regningslinjer.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, hvor du kan få sparring omkring ølandssten.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du tjekke de andre.
Der vil være forskel på prisen på billige ølandssten fra webshop til webshop. Nogle tilbyder lave priser, hvorimod øvrige har service. Du skal afveje hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler varer fra talrige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af ølandssten online.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og i kraft af det har flertallet valget om at bestille online og fragte produkterne på egen hånd. Derved kan man slippe for leveringsomkostningen, og tilmed få produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er små firmaer, der tit er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler ølandssten online hos dem.
En masse nichebutikker på internettet er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Flertallet af små butikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Således får du formentlig endnu mere kompetent sparring fra medarbejdere der er specialister i lige præcis ølandssten.
De største byggekæder i Danmark

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af ca. 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man kan hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeriet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet forbedrer klimaet.
2Ofte vil det være essentielt at udfærdige et budget for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det er forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne undersøge billige priser på dem én efter én.
3Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Husk at overveje hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere skal hente assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Når du får assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at få priser fra flere selskaber.
5Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube giver vældig meget gavnlig info, i særlig grad hvis man kigger i hele verden.
6Du vil ikke stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig en fordel at have værktøjet disponibelt når du starter byggeriet. Glem ikke at indregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
7Forinden du starter byggeriet kan det blive yderst fundamentalt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag kan du hyppigt kigge på vejrvarslen i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er midt i dit krævende projekt.
9Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du bør overveje at have en struktureret arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Vær realistisk når du udarbejder tidsplanen.
10Det kan vise sig essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige forinden du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at sammensætte en overskuelig oversigt indeholdende alt det som er nødvendige, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
11Der viser sig næsten altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med svære byggeprojekter, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at man har afsat en god portion tid i køreplanen, således at man føler sig sikker på at nå i mål til tiden.
12Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ift. væsentlige byggeopgaver. Store ting bør udføres af flere folk. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er absolut imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Almindelige spørgsmål hvad angår ølandssten

 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

  Flere online forretninger giver nu om stunder diverse billige former for fragt til ølandssten. En favorit er for øjeblikket pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente din ordre når du har lyst. Den er altså temmelig let, og typisk endda den prisbilligste leveringsform.

  Du kan på samme måde beslutte dig for at få pakken sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragttypen er undertiden en tak mere omkostningsfuld, men ydermere særligt fleksibel med ølandssten online. Den billigste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket dog betinges af at du befinder dig nærved online firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på ølandssten kan være ret så vigtig ifald vi mangler varen om få sekunder, og i det øjemed er det tydeligvis passende at vi checker det estimerede leveringstidspunkt på ølandssten. En stor portion online varehuse – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig 1 hverdags levering på masser af varer online, men vær påpasselig da det påkræver at bestillingen gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, sådan at de kan nå at få produkterne ekspederet før personalet har fyraften.

  Flere online outlets lover fragt uden beregning på ølandssten online, men for det meste er det så præmissen at der erhverves for et præcist beløb. Desuden kan man vælge den mest letkøbte leveringsform, der tit vil være at få bragt din bestilling til en pakkeshop.

  Størstedelen af netbutikker yder click-and-collect hvor man bestiller billig ølandssten hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på ølandssten i disse byer:

  Solrød Strand, Frederiksberg, Lystrup, Esbjerg, Ikast, Viborg, Allerød, Skive, Frederiksværk, Ringsted, Ølstykke, Jyllinge, Nørresundby, Fredericia, Nykøbing Falster, Aarhus, Hedensted, Korsør, Gentofte, Herlev, Kalundborg, Aalborg, Brøndby, Lyngby, Kokkedal, Haslev, Hobro, Ballerup, Næstved, Greve, Åbyhøj, Højbjerg, Charlottenlund, Nærum, Middelfart, Risskov, Lillerød, Hedehusene, Svendborg, Taastrup, Valby, Vordingborg, Horsens, Gladsaxe, Køge, Thisted, Søborg, København, Tårnby, Dragør, Kolding, Virum, Odense, Nakskov, Vejle, Herning, Rødovre, Helsingør, Værløse, Struer, Vallensbæk, Frederikshavn, Brønshøj, Glostrup, Roskilde, Holstebro, Randers, Farum, Brønderslev, Vanløse, Skanderborg, Hjørring, Grenaa, Albertslund, Sønderborg, Odder, Slagelse, Hillerød, Ishøj, Hvidovre, Holbæk, Stenløse, Frederikssund, Hørsholm, Birkerød, Tilst, Rudersdal, Haderslev, Nyborg, Rønne, Varde, Silkeborg, Aabenraa, og Brabrand, .

  Click-and-collect for ølandssten er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Lolland, Bornholm), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på tendenserne står det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. ølandssten online og ølandssten priser. Derudover ser vi tit folk efterspørge bl.a. køb ølandssten, ølandssten tilbud og billig ølandssten, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

  Gode tilbud på ølandssten

  Det er jo efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige ølandssten online hos forskellige netshops, og altså har masser af online selskaber fundet det uundgåeligt at trykke prisen på ølandssten markant, og ydermere garantere levering uden beregning.

  Derfor kan det alligevel blive nyttigt at tjekke et par e-shops efter billige priser på ølandssten online forud for at du handler, således at du er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

  Man skal bare være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop annoncerer billige ølandssten online til salg for en pris der anses for enormt god, burde det for det meste være et karakteristika der viser en svindel online webshop. Kortkøb er på den anden side omfattet af en regel, som redder os imod uoprigtige netshops.

  Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere omkostningerne til ølandssten over et længere tidsrum. Det fås typisk ved specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

  Når vi ser på tallene står det klart, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet køb ølandssten og ølandssten online. Derudover oplever man som regel internet shoppere lede efter bl.a. billig ølandssten, ølandssten tilbud samt ølandssten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Fremragende service og total hurtig…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 1 ton 1000 kg 15 kg 500 kg 800 kg 1 kubikmeter 500 liter 20 kg 25 kg 10 kg 1 m3 25 kg 15 kg

  Levering: hent selv løst leveret i bigbag vognlæs afhentning i sække i løs vægt i poser trailer

  Udforsk eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot præsterer immervæk passelige muligheder for at blive klogere på forskellige andre kunders tanker og af den grund foreslår vi, at du ser nærmere på internet firmaets vurderinger før du placerer din ordre på billige ølandssten online.

  Facebook indebærer lige så vel rigtig passende genveje til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Herinde ser vi en række e-butikker som giver folk mulighed for at aflevere en bedømmelse af deres køb, som tillige kan udnyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Før nogen køber billige ølandssten online i en webshop burde man til hver en tid gennemlæse netshoppens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde, særligt med de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  Et nemt alternativ kan være at finde ud af hvorvidt netshoppen er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en sikring om at webshoppen opfylder de danske love, samt at hjemmesiden af og til revideres af eksperter som har ekspertise inden for reglementet på området.

  Dette er desuden din anledning til bistand, ifald du møder udfordringer som følge af din shopping med ølandssten. Tillige tilrådes det at man er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af ølandssten online, som fx den bytteret virksomheden garanterer.

  I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk opbevarer sin ordrekvittering, så man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af ølandssten, uagtet om man køber hos Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan eller Bygma.

  Marianne U gav 5 stjerner

  Hurtig

  Henrik Christensen gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Ole Nielsen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Birthe gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  9 tips til internetshopping
  1Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, der sikrer dig imod snydagtige netbutikker. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage beløbet over et længere tidsrum.
  2Antal dages levering er selvfølgelig temmelig essentiel om vi står og skal bruge din pakke omgående, så af den grund er det sandelig essentielt at man efterser den estimerede leveringstid på ølandssten. Flere internet virksomheder tilbyder billig levering på næste hverdag på en masse produkter, men vær vagtsom da det stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt.
  3Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærket, fordi det kan være en tryghed om at online webshoppen føjer de gældende danske regler, foruden at internet firmaet jævnligt kontrolleres af sagkyndige som kender til de gældende regler. Forinden nogen handler billige ølandssten på en internet handler bør man til hver en tid tyde netbutikkens regler.
  4Indtil flere online forhandlere frembyder levering uden gebyr på ølandssten, men ofte er det under betingelse af at man shopper for et bestemt beløb. Ellers kan man snuppe den mest betalelige leveringsmanér, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at køre pakken til en pakkeshop. Fragttypen viser sig somme tider desuden vældig uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype vil dog altid være at hente varerne selv.
  5Den prisbilligste fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne, hvilket er betinget af at du befinder dig nær internet firmaets lager. Den slags levering er jo særligt bestemmende om vi mangler ølandssten inden for kort tid. Alternativt så lover nogle netshops fragt uden omkostninger, men undertiden påkræves det at man handler for en konkret sum.
  6Det har vist sig at være ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige ølandssten på flere internet forhandlere i Danmark, og af den grund frembyder mange forretninger på nettet fragt uden betaling. Trods dette kan det trods alt vise sig lønnende at analysere nogle enkelte internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er garanteret at antage den skarpeste pris.
  7Forud for at folk shopper billige ølandssten hos en e-forretning burde man principielt tyde webshoppens handelsaftale, men det er undertiden et omfattende arbejde. Ydermere er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige ølandssten online, som eksempelvis hvilken returrettighed online forhandleren har.
  8Flere internet webshops udlover til alt held et stort udvalg af billige leveringsmodeller til ølandssten. En af de populære er i dag at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt overkommelig, og desuden endvidere den billigste leveringsversion.
  9Trustpilot byder på absolut pålidelige løsninger til at kortlægge mange øvrige brugeres tanker og herved kan det anbefales, at du gennemsøger online firmaets ratings før du køber billige ølandssten online. Facebook medfører også en del fornemme chancer for at få indblik i netbutikkens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk