Bryggensyd.dk

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 1 m3 500 liter 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg 500 kg 1000 kg 800 kg 25 kg 1 ton 20 kg

Levering: afhentning trailer hent selv i sække i løs vægt i bigbag løst leveret i poser vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller blot har lyst til at undvære fragten, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt i de velkendte byggekæder.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
Nogle byggekæder har et bredt produktudvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare nøddesten.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige nøddesten fra byggekæde til byggekæde. En del har gode priser, og øvrige har et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad der for dig betyder mest.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra et online byggemarked, hvor du får tips og tricks til valg af nøddesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder varer fra mange nichebutikker, med det formål at du så kan shoppe fra et stort sortiment af nøddesten online.
De udbredte byggekæder har butikker mange steder i landet, og takket være dette har mange adgang til at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt endda have produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derfor bør du få ekstra indsigtsfuld hjælp fra mennesker som er eksperter i lige præcis nøddesten.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem støtter du idet du bestiller nøddesten online hos dem.
Hovedparten af nicheforhandlere producerer selv varerne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

nøddesten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det blive ubeskriveligt meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det er af stor betydning at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du har kontrol over udgifterne. Det er fornuftigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så indsamle den billigste pris på dem enkeltvis.
3Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder sko og hjelm der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får professionel hjælp.
4Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det kommer til større ombygninger. Enkelte ting gør krav på flere personer. Derudover må det være bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
5Man kan forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det fås såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. At få tilskud betinger at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
6Man må ikke gå ned på udstyr. Jævnligt kan det vise sig en fordel at du har grejet klar forinden du påbegynder arbejdet. Det er desuden en fordel at medtage disse udgifter i regnskabet for byggeriet.
7Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har samtlige materialer disponible i god tid før du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en simpel indkøbsliste indeholdende hver eneste ting du skal bruge, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Du bør gennemtænke om du selv vil klare hele projektet, eller du burde tilkøbe professionel hjælp til delelementer af projektet. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel er det en god idé at tage imod tilbud fra diverse foretagender.
9Der kommer næsten altid uventede problematikker ved krævende byggeprojekter, og pga. dette er det af stor betydning at der afsættes en del plads i tidsplanen, som gør at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
10Du har adgang til utallige guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget udbytterig info, specielt såfremt du søger på engelsk.
11Planlægning er nøglen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du anbefales at have en klar tidsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver oversigten.
12Ved opgaver udenfor har vind og vejr stor betydning. Derfor bør du med jævne mellemrum tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at piske ned når du lige er gået i gang med dit krævende projekt.
De højest bedømte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål vedrørende nøddesten

 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  Adskillige outlets på nettet giver nu til dags et stort udvalg af billige leveringstyper til nøddesten. En yndling er p.t. pakkeshops, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig særdeles simpel, samt mange gange endda den mindst kostelige form for fragt.

  Du burde ligeledes planlægge at få ordren leveret til din bolig eller til dit arbejde. Denne bliver almindeligvis en tak mindre billig, men ydermere yderst smart med nøddesten online. Den mindst kostelige leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, men den løsning forudsætter at du er i nærheden af online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Fragtperioden på nøddesten er ualmindeligt vital om man mangler din pakke øjeblikkeligt, så herved er det komplet klogt at du gransker den anslåede leveringstid for nøddesten. Adskillige webbutikker – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, som står og falder med at du bestiller forinden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren forud for at de pakkeansatte får fri.

  En række shops på nettet sikrer levering uden omkostninger på nøddesten online, men typisk er det så præmissen at man indkøber for et fastslået beløb. Derudover skulle du overveje den billigste mulighed for levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

  Flere kæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig nøddesten online men afhenter i butikken. For eksempel Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma. De frembyder fx afhentning af nøddesten i følgende områder:

  Tårnby, Birkerød, Haslev, Grenaa, Helsingør, Tilst, Glostrup, Skanderborg, Vallensbæk, Lillerød, Odense, Hedehusene, Herning, Sønderborg, Farum, Skive, Køge, Holbæk, Frederikshavn, Kolding, Korsør, Nyborg, Risskov, Thisted, Hørsholm, Hobro, Lystrup, Odder, Ballerup, Horsens, Åbyhøj, Vejle, Vordingborg, Hedensted, Gentofte, Søborg, Lyngby, Struer, Hillerød, Holstebro, Brønderslev, Ishøj, Frederiksværk, Kalundborg, København, Frederikssund, Dragør, Middelfart, Silkeborg, Allerød, Charlottenlund, Viborg, Ringsted, Varde, Fredericia, Vanløse, Esbjerg, Haderslev, Kokkedal, Brabrand, Ikast, Nærum, Frederiksberg, Rønne, Randers, Stenløse, Nakskov, Solrød Strand, Taastrup, Albertslund, Rudersdal, Værløse, Jyllinge, Valby, Brønshøj, Slagelse, Aarhus, Ølstykke, Roskilde, Herlev, Brøndby, Aalborg, Hvidovre, Næstved, Aabenraa, Svendborg, Nørresundby, Greve, Nykøbing Falster, Virum, Rødovre, Hjørring, Højbjerg, og Gladsaxe, .

  Click-and-collect af nøddesten er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland).

  Ses der på data står det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet nøddesten tilbud og billig nøddesten. Derudover oplever man typisk folk søge efter fx nøddesten online, nøddesten priser samt køb nøddesten, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

  Få rabat på nøddesten

  Det har vist sig at være meget bekvemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige nøddesten online i blandt forskellige e-forhandlere, og ergo har utallige internet varehuse været tvunget til at stampe prisen på nøddesten kolossalt, og endda præstere fragt uden gebyr.

  Derfor kan det stadigvæk blive gavnligt at efterse nogle enkelte e-handler efter tilbud på nøddesten online forinden du bestiller, så man er tryg ved at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Man må blot være klar over, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige nøddesten online for en salgspris som kan virke ekstraordinært billig, kunne det undertiden være en varsel om en uoprigtig webshop. Kortbestillinger er heldigvis omfattet af en orden, som sikrer os overfor uægte e-shops.

  Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at klare regningen på nøddesten over en periode. Dette foreslåes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen og Stark.

  Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis billig nøddesten og nøddesten priser. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter fx nøddesten online, køb nøddesten og nøddesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 10 kg 1 kubikmeter 20 kg 1 ton 1 m3 15 kg 25 kg 800 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 500 kg

  Levering: hent selv vognlæs i bigbag trailer i løs vægt løst leveret afhentning i sække i poser

  Læs tidligere brugeres ratings

  Trustpilot bringer dig visse hæderlige genveje til at gennemsøge ganske mange eksisterende kunders vurderinger og herved kan det være til hjælp, at du undersøger internet selskabets anmeldelser før du lægger din bestilling på billige nøddesten online.

  Facebook fører til tillige regulære udmærkede genveje til at få indblik i internet forhandlerens kundefokus. Tilmed møder vi en del firmaer på nettet hvor kunder kan publicere en vurdering af virksomhedens service, som tillige må anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige nøddesten online i en internet butik burde man altid gennemgå e-butikkens handelsvilkår, dog er det oftest en omfattende opgave, især med de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

  En nem løsning kunne måske være at se nærmere på om internet shoppen er støttet af e-mærket, da det er en indikation om at internet shoppen lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at online shoppen en gang i mellem monitoreres af eksperter der har megen viden om vedtægterne på området.

  Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever problemstillinger ved din ordre på nøddesten. Dertil slår vi et slag for at man er obs på de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med købet af nøddesten online, som eksempelvis hvilken returrettighed e-forhandleren garanterer.

  Her er det samtidig vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin faktura, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling af nøddesten, hvad end man shopper fra Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg eller Stark.

  Lone K gav 5 stjerner

  Billigt, hurtigt og nemt.

  Per Nielsen gav 4 stjerner

  Hurtig

  Poul gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Lars R gav 4 stjerner

  Hurtig ekspedition

  9 tips til din online shopping
  1Den mest betalelige leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det er betinget af at du befinder dig nær online virksomhedens tilholdssted. Den fragttype er jo særdeles aktuel hvis vi har brug for nøddesten om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle internet virksomheder fri fragt, men typisk afkræver det at der shoppes for en bestemt sum.
  2Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ualmindeligt aktuel om vi står og skal bruge dine nye varer fluks, og med det formål er det tydeligvis relevant at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på nøddesten. En hel del internet forretninger reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det antager at ordren gennemføres før et angivent klokkeslæt.
  3Generelt foreslår vi at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærke godkendt, da det typisk er en påvisning af at e-forhandleren forstår de officielle danske regler, udover at internet butikken rutinemæssigt ses til af fagmænd som mestrer retningslinjerne. Inden folk handler billige nøddesten på en forhandler på nettet bør man sådan set kigge på dens handelsvilkår.
  4Det er efterhånden særligt smart for almindelige mennesker at finde de laveste priser online på billige nøddesten hos flere e-firmaer, og herved præsterer langt de fleste internet shops levering uden beregning. Trods dette kan det til hver en tid blive udbytterigt at efterprøve flere internet firmaer efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
  5Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en forordning, der begunstiger en imod svindlende internet forretninger. Som alternativ kan du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække betalingen over tid.
  6En stor portion netshops giver nu til dags mange forskellige billige leveringsløsninger til nøddesten. En af de mest moderne er for nærværende pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har lyst. Leveringstypen er jo ret så gnidningsløs, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragttype.
  7Indtil flere online varehuse præsterer portofri levering på nøddesten, men oftest er det så præmissen at du shopper for et præcist beløb. Derudover bør du overveje den mindst kostelige leveringsform, der oftest vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde ligeledes særligt fremkommelig. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv.
  8Inden nogen handler billige nøddesten hos en internet forhandler behøver de i reglen gennemløbe netshoppens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. Tilsvarende kan det være til hjælp at køber er klar over de mest vedkommende betingelser der har betydning for shopping af billige nøddesten online, til eksempel den returpolitik internet virksomheden tilbyder.
  9Trustpilot tilbyder dig absolut hensigtsmæssige chancer for at gøre dig bekendt med en hel del forhenværende kunders tanker og derfor er det prisværdigt, at du tjekker online firmaets ratings før du bestiller billige nøddesten online. Facebook giver dig ydermere nogenlunde nyttige muligheder for at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk