Bryggensyd.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til højbede til indkørsel til støttemur til springvand til gravsten til haven til gulv til mur til væg til badeværelse til akvarier til belægning

Mængder: 500 liter 1000 kg 1 m3 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 800 kg

Levering: hent selv trailer i sække vognlæs i løs vægt løst leveret afhentning i poser i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige natursten hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver gode priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut super relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring og vejledning omkring natursten.
Nogle byggemarkeder har et bredt varesortiment, og andre har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot natursten.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i de større byer, og herigennem har de fleste adgang til at bestille online og transportere varerne personligt. Hermed kan du spare fragten, og sågar få produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre sælger varer fra alverdens specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af natursten online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som typisk er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Disse støtter du ved at bestille natursten online på deres webshop.
Alverdens webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du opleve en høj grad af informativ hjælp fra nogle med specialistviden i lige præcis natursten.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

natursten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde have hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Ifald du vil benytte professionel assistance kunne det være fordelagtigt at modtage forslag fra flere virksomheder.
2Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om omfattende projekter. Store projekter kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
3Du skal ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning herunder sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på potentielle risici. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, især hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
4Typisk vil det være fornuftigt at have en budgetoversigt for optimeringen, så man har styr på økonomien. Det vil blive sundt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og efterfølgende undersøge ens omkostning ved dem enkeltvis.
5Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og ergo vil det vise sig af stor betydning at der er afsat betragtelig tid i kalenderen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
6Du kan finde mange guides og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til betydelige mængder almennyttig information, specielt ifald man leder på engelsk.
7Ved byggeprojekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Således må du med jævne mellemrum tage et kig på femdøgnsprognosen i tiden op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige er godt i gang med dit store projekt.
8Muligvis vil det vise sig meningsgivende at du har de påkrævede materialer disponible i god tid før du indleder dit arbejde. Du har god gavn af at nedskrive en simpel oversigt hvoraf der fremgår alt du får brug for, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
9Længe før du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ubeskriveligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
10Du kan få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes såfremt renoveringen hjælper miljøet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
11Godt forarbejde viser sig som nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør udarbejde en velovervejet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du sammensætter oversigten.
12Man skal på ingen måde undvære grej. Jævnligt kan det vise sig smart at du har det klar når du indleder byggeriet. Det er desuden godt at medregne de medfølgende omkostninger i din økonomi.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om natursten

 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Natursten hvad er?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvad er natursten?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Flere outlets på nettet tildeler nu om dage mange forskellige billige fragttyper til natursten. En favorit er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når der er tid til det. Den er altså ultra let gængelig, og endda desuden den mindst kostelige fragtløsning.

  Du burde alternativt overveje at bestille varerne til levering til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Den bliver undertiden lidt dyrere, men tillige usædvanlig nem ift. natursten online. Den mest betalelige leveringsmåde er uden tvivl selv at hente ordren, som desværre beroer på at du fysisk befinder dig lige ved online webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på natursten kan være vældig essentiel når man har behov for dine nye varer nu og her, så af den grund er det ret så relevant at man studerer den anslåede leveringsdato ved natursten. En hel del online webshops – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på en masse varenumre online, som dog er afhængig af at transaktionen gennemføres forinden et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren distribueret forinden pakkepersonalet holder fyraften.

  Indtil flere firmaer på nettet præsterer levering uden beregning på natursten online, men i mange tilfælde er det forudsat at der købes for en præcis sum. Som alternativ kan du overveje den prisbilligste leveringsmåde, hvilket gerne er at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

  Masser af netbutikker yder klik-og-hent hvor man bestiller billig natursten online men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen. De tilbyder bl.a. klik-og-hent på natursten i disse områder:

  Herlev, Hvidovre, Frederiksberg, Rudersdal, Hedehusene, Tilst, Hillerød, Valby, Lystrup, Svendborg, Ringsted, Brabrand, Haderslev, Sønderborg, Allerød, Gladsaxe, København, Køge, Lyngby, Lillerød, Helsingør, Vejle, Silkeborg, Odense, Birkerød, Brønshøj, Nyborg, Hedensted, Nørresundby, Taastrup, Nakskov, Gentofte, Rødovre, Brønderslev, Brøndby, Virum, Thisted, Ølstykke, Charlottenlund, Hjørring, Ballerup, Aabenraa, Dragør, Albertslund, Risskov, Vordingborg, Tårnby, Herning, Holbæk, Middelfart, Randers, Glostrup, Vanløse, Frederikssund, Korsør, Stenløse, Nærum, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Solrød Strand, Rønne, Nykøbing Falster, Greve, Holstebro, Højbjerg, Esbjerg, Roskilde, Næstved, Struer, Odder, Frederikshavn, Kolding, Farum, Åbyhøj, Frederiksværk, Haslev, Fredericia, Jyllinge, Slagelse, Hørsholm, Viborg, Hobro, Ishøj, Søborg, Vallensbæk, Værløse, Kalundborg, Varde, Aalborg, Ikast, Grenaa, Kokkedal, og Skive, .

  Afhentning af natursten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at folk tit leder efter for eksempel natursten priser og natursten online. Derudover ser vi tit online shoppere søge efter fx billig natursten, køb natursten samt natursten tilbud, plus de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma og Bauhaus.

  Spar penge på natursten

  Det har vist sig at være særligt overkommeligt for folk at søge sig frem til tilbud på billige natursten online hos forskellige internet firmaer i Danmark, og for det har langt de fleste e-handler været presset til at at reducere priserne på natursten betragteligt, og ydermere frembyde gratis levering.

  Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at besigtige nogle forskellige webshops efter tilbud på natursten online forinden du shopper, således at du er tryg ved at antage den skarpeste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Stark.

  Du skal trods alt være så påpasselig, at ifald en webshop afsætter billige natursten online til en tilbudspris som virker helt ekstremt billig, bør det ofte være en varsel om en uægte online butik. Betalinger med kort er trods alt dækket ind under en regel, hvilket sikrer en overfor svindlende internet webshops.

  Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afbetale pengene til natursten senere. Det tilbydes typisk i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

  Ved indkig i data står det tydeligt, at internetbrugere typisk søger for eksempel køb natursten og natursten tilbud. Vi ser desuden typisk mennesker efterspørge for eksempel billig natursten, natursten online samt natursten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Rigtig god service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til akvarier til mur til støttemur til indkørsel til belægning til haven til gulv til badeværelse til gravsten til højbede til bede til springvand til væg

  Mængder: 20 kg 1 m3 800 kg 500 liter 15 kg 25 kg 25 kg 15 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 10 kg 1 kubikmeter

  Levering: i løs vægt trailer i bigbag vognlæs i sække løst leveret hent selv i poser afhentning

  Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

  Trustpilot bringer dig nogenlunde gode chancer for at gennemsøge adskillige eksisterende forbrugeres vurderinger og derved anbefales det, at du eftersøger online butikkens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige natursten online.

  Facebook frembringer på samme måde visse passende genveje til at få et kig ind i webshoppens troværdighed. Tilmed er der en del e-butikker som giver folk mulighed for at forfatte en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Før nogen køber billige natursten online hos en webbutik kunne de for at være på den sikre side granske butikkens betingelser, dog er det typisk et omfattende arbejde, særligt hos de store byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

  En nem løsning kan derfor være at granske hvorvidt e-forretningen er e-mærket, som almindeligvis er en indikator for at e-forretningen retter sig efter de opstillede regler, samt at internet shoppen tit besigtiges af specialister der forstår vedtægterne på området.

  Derudover giver det dig lejlighed til støtte, når du oplever udfordringer i forbindelse med din bestilling af natursten. Desuden slår vi et slag for at kunden er obs på de primære vilkår der er gældende for bestillingen af natursten online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet firmaet kører med.

  Derfor er det tilmed essesentielt, at man altid bibeholder sin faktura, således man en anden gang kan bevise sin bestilling af natursten, ligegyldig om man shopper fra Stark, Bygma, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Lene F gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Ole Kristensen gav 4 stjerner

  Alt ok

  Louise P gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Louise L gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  9 gode råd til internetshopping
  1Nogle enkelte online butikker præsterer levering uden gebyr på natursten, men for det meste er det forbeholdt når du shopper for en bestemt sum. I øvrigt kan man udvælge den prisbilligste leveringstype, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen bliver som regel derudover usædvanlig smertefri. Den mest billige leveringsmodel kan ikke benægtes at være at hente pakken selv.
  2Den mest letkøbte form for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket er betinget af at du er nær e-firmaets lager. Den fragtløsning kan være ret relevant hvis du har behov for natursten om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle firmaer på nettet billig levering, men undertiden kræves det at der shoppes for en konkret sum.
  3Vi tilråder generelt at tjekke om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at netshoppen efterlever de opstillede regler, samt at shoppen lejlighedsvis ses til af jurister som forstår lovgivningen. Inden folk shopper billige natursten hos en internet shop kan de faktisk se på e-butikkens forretningsbetingelser.
  4Inden folk bestiller billige natursten hos en e-handler behøver man for at være på den sikre side sætte sig ind i dens betingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der er gældende for shopping af billige natursten online, f.eks. den returpolitik online forhandleren tilsikrer.
  5Mange online forretninger foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtmetoder til natursten. En af de mest benyttede er for øjeblikket pakkeshoppen, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ultra ukompliceret, samt mange gange derudover den prisbilligste leveringsudgave.
  6Fragtperioden er naturligvis super bestemmende forudsat man står og skal bruge varerne om få sekunder, og i det øjemed er det ganske centralt at man studerer den forventede leveringsdato på natursten. En del e-shops lover billig 1 hverdags levering på utallige produkter, men det er afhængig af at transaktionen realiseres forud for et besluttet tidspunkt.
  7Det er efterhånden super let for os alle at søge sig frem til priser online på billige natursten i blandt forskellige internet forretninger, og for det garanterer flere internet firmaer levering uden gebyr. Dog kan det immervæk vise sig smart at checke visse online varehuse efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, således at man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
  8Trustpilot indebærer i højeste grad passende chancer for at efterforske en stor gruppe aktuelle brugeres oplevelser og derfor rekommanderer vi, at du studerer online shoppens kritik forud for at du køber billige natursten online. Facebook leverer tilsvarende regulære nyttige metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.
  9Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfattet af et lovbud, som skærmer en overfor uoprigtige e-butikker. Som et alternativ bør du benytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du efterspørger at honorere prisen over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk