Bryggensyd.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 10 kg 25 kg 500 liter 500 kg 1 m3 15 kg 15 kg 20 kg 1000 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 ton

Levering: hent selv trailer i løs vægt vognlæs i bigbag i poser afhentning i sække løst leveret

Brands: Lip Weber Scan Raw Igelsø Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring muremørtel.
Der kan være forskel på priserne på billige muremørtel fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver service. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan tænke på om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot muremørtel.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du vælge et andet.
Ifald du har brug for produkterne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne selv. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder tilbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt udvalg af muremørtel online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har flertallet chancen for at handle online og hente produkterne selv. Som følge af det har man valget om at spare fragtgebyret, og ovenikøbet få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du køber muremørtel online på deres side.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Således kan du forvente ekstremt anvendelig rådgivning fra personale med ekspertviden i lige præcis muremørtel.
Flertallet af nicheforretninger på nettet producerer selv produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

muremørtel silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

muremørtel bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig oplysning, navnligt hvis du leder på engelsk.
2Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det temmelig meningsfuldt at sikre sig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
3Forberedelse viser sig som metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at forfatte en velovervejet køreplan, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
4Du vil aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig smart at du har det klar forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de tilhørende omkostninger i dit økonomiske overblik.
5Der kommer altid ubelejlige problemer når det gælder svære byggeprojekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at man har afsat god nok plads i arbejdsplanen, så man kan føle sig sikker på at nå i mål.
6Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et budget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det bør blive sundt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og herefter nedskrive eventuelle tilbud på dem én og én.
7Du bør tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde tilkøbe professionel hjælp til dele af byggeriet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at hente priser fra flere leverandører.
8Det viser sig meningsgivende at have de relevante byggematerialer handlet ind forud for at du tager fat på din byggeproces. Du bør forfatte en overskuelig liste som indeholder alle de ting du skal bruge, og så tjekke hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund skal du tit holde øje med prognosen for vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er gået i gang med dit svære projekt.
10I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det fås når renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
11Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle risici. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en professionel.
12Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, ikke mindst når det er større byggeprocesser. Enkelte opgaver bør udføres af flere personer. I øvrigt bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig flot. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er yderst betryggende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er hamrende betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En hel del internet shops tilbyder i øjeblikket diverse billige leveringsmuligheder til muremørtel. En af de populære er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer den dag der passer dig. Leveringsformen er nemlig yderst fremkommelig, samt tit tilmed den billigste fragtmulighed.

Du burde ligeledes planlægge at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejde. Den viser sig i mange tilfælde en sjat mere bekostelig, men endda ualmindeligt fremkommelig med muremørtel online. Den mest billige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du lever lige ved internet virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på muremørtel kan i nogle tilfælde være ret central i tilfælde af at man står og skal bruge ordren om et øjeblik, og herved er det skam fornuftigt at vi ser den estimerede leveringsdato på muremørtel. En række e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer online, men det er forudsat at ordren gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få pakken skippet afsted før pakkepersonalet får fri.

Nogle byggeforretninger tilbyder fragt uden omkostninger på muremørtel online, men i reglen er det påkrævet at der aftages for en konkret pris. Ellers burde du foretrække den billigste leveringsmåde, der typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En masse webshops tilbyder click-and-collect hvor man handler billig muremørtel derhjemme og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark og Bygma. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på muremørtel i følgende områder:

Brøndby, Dragør, Vallensbæk, Randers, Aalborg, Svendborg, Nørresundby, Hobro, Ringsted, Aabenraa, Hørsholm, Taastrup, Ballerup, Lystrup, Sønderborg, Nakskov, Hedehusene, Solrød Strand, Tilst, Brønshøj, Vejle, Thisted, Rudersdal, Viborg, Haderslev, Frederiksværk, Allerød, Højbjerg, Kalundborg, Glostrup, Valby, Hvidovre, Charlottenlund, Brabrand, Odder, Aarhus, Holbæk, Farum, Søborg, Køge, Hedensted, Tårnby, Silkeborg, Gentofte, Esbjerg, Brønderslev, Frederikssund, Korsør, Kokkedal, København, Jyllinge, Åbyhøj, Lyngby, Birkerød, Albertslund, Nykøbing Falster, Nærum, Kolding, Helsingør, Holstebro, Gladsaxe, Varde, Frederiksberg, Hjørring, Vanløse, Ishøj, Næstved, Stenløse, Frederikshavn, Lillerød, Rødovre, Skanderborg, Ølstykke, Risskov, Grenaa, Haslev, Hillerød, Struer, Ikast, Middelfart, Fredericia, Roskilde, Greve, Skive, Virum, Slagelse, Rønne, Herning, Værløse, Nyborg, Horsens, Odense, Vordingborg, og Herlev, .

Afhentning af muremørtel er en mulighed i samtlige områder af landet: Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at netshoppere typisk søger efter for eksempel køb muremørtel og billig muremørtel. Man ser derudover jævnligt folk efterspørge fx muremørtel tilbud, muremørtel priser og muremørtel online, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Rabat på muremørtel

Det er efterhånden ret let gængeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige muremørtel online på tværs af firmaer på nettet, og på grund af dette har en lang række internet foretagender været nødt til at tvinge prisen på muremørtel helt i bund, og i øvrigt love portofri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at sammenligne diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på muremørtel online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at ifald en webshop udlover billige muremørtel online på tilbud til en udsalgspris som virker utopisk letkøbt, kan det undertiden være en indikator for en svindel online webshop. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en regel, der forsvarer dig overfor uægte online outlets.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare pengene til muremørtel over et længere tidsrum. Det fås normalt hos nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internet shoppere som regel leder efter fx muremørtel tilbud og muremørtel online. Foruden dette ser vi tit folk søge efter bl.a. muremørtel priser, billig muremørtel og køb muremørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Jeg skal love for der er service på…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 m3 500 kg 500 liter 800 kg 25 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1000 kg 20 kg 10 kg

Levering: i sække afhentning i bigbag hent selv i poser trailer løst leveret i løs vægt vognlæs

Brands: Igelsø Skalflex Lip Raw Scan Weber

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot forærer dig ultra fornemme genveje til at undersøge en lang række aktuelle køberes opfattelser og af den grund kan det anbefales, at du vurderer e-butikkens bedømmelser forud for at du handler billige muremørtel online.

Facebook bringer dig lignende absolut ønskværdige metoder til at få kendskab til internet butikkens troværdighed. Derudover ses nogle online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan tages i brug til afvejning af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige muremørtel online hos en netshop kunne de faktisk studere forhandlerens handelsvilkår, det er dog ofte ikke særlig morsomt, særligt hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Alternativet er at kontrollere om online forhandleren er e-mærke godkendt, hvilket ofte er et tegn på at e-butikken overholder gældende dansk lovgivning, tillige med at netbutikken hyppigt undersøges af sagkyndige som mestrer de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for at få bistand, for så vidt du forvoldes besvær i forbindelse med din bestilling af muremørtel. Dertil er det anbefalelsesværdigt at køberen er på vagt for de vigtigste retningslinjer der kan influere på bestillingen af muremørtel online, som for eksempel hvilken ombytningsret butikken lover.

I relation til det er det tillige relevant, at man stadigvæk sikrer ens faktura, således man altid vil kunne dokumentere sit køb af muremørtel, uanset om man har købt ved Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Mads D gav 5 stjerner

Alt var i orden

Anne Hansen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Jens Olsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Louise Madsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til når du køber online
1Trustpilot medfører rigtig gode chancer for at fortolke en stor gruppe nuværende forbrugeres tanker og på grund af dette anbefales det, at du eksaminerer online virksomhedens kritik forud for at du køber billige muremørtel online. Facebook byder på lignende en lang række ærlige muligheder for at få indsigt i internet shoppens popularitet.
2Det er efterhånden ekstremt praktisk for enhver at finde de laveste priser online på billige muremørtel i blandt diverse internet virksomheder, og med det motiv garanterer de fleste butikker på nettet fri fragt. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at analysere diverse webbutikker efter tilbud og udsalg forud for at du køber, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
3Den mindst kostelige mulighed for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du lever med kort afstand til online forretningens hjemsted. Den metode til levering kan være virkelig bestemmende såfremt du har brug for muremørtel øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle internet webshops levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kun såfremt du indkøber for et konkret beløb.
4Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det bør være en indikation om at netbutikken efterlever de gældende danske regler, og at virksomheden jævnligt besigtiges af specialister som forstår reglementet på området. Inden folk handler billige muremørtel i en internet virksomhed burde man egentlig få overblik over deres forretningsaftale.
5Enkelte e-forretninger i Danmark garanterer fragt uden omkostninger på muremørtel, men oftest er det betinget af at man bestiller for en konkret sum. Som alternativ bør du overveje den billigste slags levering, som ofte er at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen bliver ofte til gengæld rigtig fleksibel. Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Størstedelen af internet foretagender giver nu om stunder en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til muremørtel. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente bestillingen præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig usædvanlig ligetil, samt ofte også den billigste leveringsform.
7Forinden nogen bestiller billige muremørtel i en internet virksomhed kunne man for at være sikker gennemløbe netshoppens betingelser, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Desuden er det klogt at du er obs på de mest vedkommende regler der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige muremørtel online, f.eks. den bytteret e-forretningen benytter.
8Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt essentiel i tilfælde af at vi behøver varerne inden for kort tid, og med det formål er det altså relevant at man finder den forventede leveringsdato på muremørtel. Masser af internet selskaber præsterer billig 1 dags levering på en række varenumre, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren laves inden et fastsat klokkeslæt.
9Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en regel, hvilket assisterer folk imod fup internet outlets. Som en anden løsning kan du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale betalingen over en periode.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk