Bryggensyd.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 1 ton 25 kg 15 kg 800 kg 1 m3 25 kg 500 kg 20 kg 1000 kg

Levering: vognlæs løst leveret hent selv i bigbag i poser i sække i løs vægt afhentning trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden bare muregrus.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed bør du handle hos et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring muregrus.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man læse webshoppens regler.
Der er forskel på priserne på billige muregrus fra webshop til webshop. Nogle satser på lave priser, imens øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente byggematerialerne selv. Dette er særligt muligt i de store byggecentre.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og derigennem har man valget om at bestille online og fragte materialerne selv. Derigennem har man valget om at blive fri for fragten, samt endda hente produkterne lige nu.
De kendte byggecentre køber produkter fra mange nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af muregrus online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte forretninger, som medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er producenter af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber muregrus online hos dem.
De fleste nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund formår de at yde endnu mere nyttig hjælp fra ansatte der er specialister i netop muregrus.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

muregrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 mennesker i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af omkring 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

muregrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet påvirker klimaet.
2Der er vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube yder assistance med enormt meget anvendelig oplysning, navnligt såfremt du bruger den engelske version.
3Forberedelse vil være vejen til at få en god oplevelse med byggeriet. Du bør overveje at have en velovervejet handlingsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke dage, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
4Ved projekter udendørs har vejrsituationen en væsentlig rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrudsigten i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det ud af det blå starter med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
5Man vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Jævnligt kan det være fornuftigt at have værktøjet til disposition forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at tillægge disse omkostninger i dit udgiftsbudget.
6Der præsenterer sig altid uforudsete problematikker når det kommer til svære opgaver, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, således at man føler sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Forinden du optager arbejdet må det være ret centralt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
8Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har de relevante byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel notere en hurtig oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og som det næste gennemløbe hvert eneste punkt, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
9Du må aldrig se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis arbejdssko som sikring overfor hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
10Det kan vise sig at være fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så man giver sig selv et overblik. Det kan være en fordel at notere hver eneste udgift, og dernæst gennemgå ens omkostning ved hver enkelt.
11Det bør overvejes at indhente hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af omfattende projekter. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det være bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
12Du bør regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at anskaffe assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kan det godt betale sig at søge tilbud fra forskellige selskaber.
De mest populære byggekæder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk flot. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål til muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvilken form for fragt er smartest?

  De fleste forretninger på nettet udlover til alt held diverse forskellige billige leveringsmåder til muregrus. Den mest populære er efterhånden udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Den er jo ret enkel, og tit endda den mest betalelige metode til levering.

  Du kan alternativt planlægge at få produkterne sendt til din privatbolig eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig uheldigvis en smule mere bekostelig, men lige så vel yderst let gængelig ift. muregrus online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig nærved online firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på muregrus kan i nogle tilfælde være særligt central når vi har brug for produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig aktuelt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved muregrus. En hel del e-firmaer i Danmark – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, som kræver at bestillingen laves inden et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne sendt afsted forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

  Flere webbutikker byder på levering uden betaling på muregrus online, men oftest kun såfremt man indkøber for en konkret sum. Derudover bør du udse dig den mest billige form for levering, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

  Masser af webshops frembyder klik-og-hent hvor du køber billig muregrus online men selv henter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på muregrus i disse områder:

  Hillerød, Hvidovre, Brøndby, Odense, Frederikshavn, Brønshøj, Middelfart, Virum, Horsens, Randers, Esbjerg, Haderslev, Sønderborg, Jyllinge, Nørresundby, Vordingborg, Birkerød, Hørsholm, Rødovre, Vejle, Allerød, Nykøbing Falster, Værløse, Varde, Næstved, Brønderslev, Frederiksværk, Thisted, Greve, Holbæk, Lillerød, Odder, Korsør, Vallensbæk, Køge, Tårnby, Skanderborg, Vanløse, Farum, Viborg, Haslev, Nyborg, Ishøj, Gladsaxe, Ølstykke, Aabenraa, Solrød Strand, Søborg, Skive, Ringsted, Grenaa, Gentofte, Fredericia, Roskilde, Struer, Stenløse, Kalundborg, Åbyhøj, Tilst, Nakskov, Valby, Slagelse, Aalborg, Rudersdal, Charlottenlund, Dragør, Brabrand, Glostrup, Herlev, Risskov, Frederikssund, Hjørring, Svendborg, Aarhus, Holstebro, Lystrup, Hedehusene, København, Kokkedal, Kolding, Frederiksberg, Hobro, Taastrup, Rønne, Ballerup, Nærum, Hedensted, Højbjerg, Albertslund, Ikast, Herning, Helsingør, Lyngby, og Silkeborg, .

  Klik-og-hent ift. muregrus er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

  Ved kig i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis køb muregrus og billig muregrus. Man ser desuden ofte folk lede efter bl.a. muregrus tilbud, muregrus online og muregrus priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Rabat på muregrus

  Det har vist sig at være ret så smart for enhver at vurdere tilbud på billige muregrus online fra flere internet outlets, og følgelig har utallige internet forretninger i Danmark været nødt til at trykke udsalgspriserne på muregrus betragteligt, og ydermere love gratis levering.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at besigtige visse e-forretninger efter tilbud og udsalg på muregrus online forinden du køber, sådan at man er garanteret at få fat i den mest billige pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

  Du må ikke desto mindre være så påvagt, at såfremt en e-handler markedsfører billige muregrus online for en pris der anses for ubegribelig billig, kunne det tit være et symbol på en svindel butik. Bestillinger med kort er dog omfattet af en retningslinje, som begunstiger køber overfor bedrageriske internet foretagender.

  Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende en løsning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at dække prisen på muregrus over et længere tidsrum. Det foreslåes typisk ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at internet shoppere som regel søger blandt andet muregrus online og muregrus tilbud. Man ser derudover mange gange netshoppere lede efter bl.a. muregrus priser, køb muregrus og billig muregrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 800 kg 1000 kg 25 kg 15 kg 1 m3 1 ton 500 kg 25 kg

  Levering: trailer hent selv i poser vognlæs i løs vægt i bigbag i sække løst leveret afhentning

  Analyser eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot leverer en del tiltalende muligheder for at studere flere nuværende brugeres evalueringer og af den grund er det at foretrække, at du iagttager internet butikkens vurderinger forud for at du shopper billige muregrus online.

  Facebook frembringer på samme måde uden sammenligning sikre genveje til at få en idé om webbutikkens popularitet. Herinde er der nogle internet virksomheder som tilbyder folk at afgive en kritik af deres køb, hvilket tillige burde tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen handler billige muregrus online på en e-handler burde man på en vis måde gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens handelsvilkår, men det er naturligvis ikke videre spændende, især på de gængse byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

  En anden løsning kunne måske være at bemærke om online virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en sikkerhed for at online virksomheden overholder de danske retningslinjer, og at e-shoppen regelmæssigt overvåges af fagfolk som har meget erfaring med lovgivningen.

  Derudover giver det dig mulighed for support, ifald du bliver udsat for problemer i processen med din ordre på muregrus. Tillige foreslår vi at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der har indvirkning på købet af muregrus online, som for eksempel den ombytningsret e-handlen tilsikrer.

  Derfor er det også relevant, at man altid beholder ens kvitteringsmail, så man en anden gang kan dokumentere købet af muregrus, uagtet om man har bestilt fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma eller Silvan.

  Henrik Jørgensen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Niels K gav 4 stjerner

  Hurtig levering

  Bente gav 5 stjerner

  Alt var i orden

  Thomas Mortensen gav 4 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  9 gode råd til køb på nettet
  1Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig selv at hente produkterne, men den løsning beroer på at du lever i nærheden af e-handlens bopæl. Den leveringsmulighed er naturligvis ret udslagsgivende hvis vi mangler muregrus om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere netshops levering uden betaling, men for det meste er det kun gældende hvis der bestilles for en konkret pris.
  2Trustpilot frembyder helt anstændige muligheder for at kigge på ganske mange øvrige kunders reflektioner og derfor kan det anbefales, at du betragter e-forretningens kritik før du bestiller billige muregrus online. Facebook tilbyder dig ligeledes de facto fordelagtige genveje til at få indblik i internet shoppens pålidelighed.
  3Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt afgørende om man behøver ordren om få sekunder, og af den grund er det temmelig på sin plads at du ser nærmere på leveringstidspunktet ved muregrus. Mange e-firmaer i Danmark giver billig levering på blot en enkelt hverdag på mange varenumre, men vær obs på at det står og falder med at der bestilles forinden et bestemt klokkeslæt.
  4En hel del forretninger på nettet tilbyder gratis levering på muregrus, men tit er det så nødvendigt at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt må du vælge den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver gennemsnitligt samtidig ret så smertefri. Den mindst kostelige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.
  5Vi slår generelt et slag for at bemærke om e-handlen er e-mærke tilsluttet, som skulle være et billede på at e-firmaet føjer den officielle danske lovgivning, foruden at online virksomheden fra tid til anden tilses af jurister som forstår de gældende regler. Før nogen handler billige muregrus i en internet butik burde man altid tage stilling til forhandlerens forretningsaftale.
  6Det har vist sig at være meget simpelt for folk at sammenholde priser online på billige muregrus på flere online virksomheder, og for det præsterer flere online virksomheder levering uden beregning. Det kan dog alligevel vise sig gavnligt at eftergå enkelte webbutikker efter billige priser inden du shopper, så du er sikker på at indhente den bedste pris.
  7Før folk handler billige muregrus hos en online webshop behøver de i virkeligheden granske butikkens forretningsbetingelser, det er dog oftest en omfattende opgave. Tilmed stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de mest vitale forhold der gælder for købet af billige muregrus online, f.eks. den ombytningsrettighed online forhandleren har.
  8En lang række internet butikker tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringstyper til muregrus. Det mest populære er nu om stunder pakkeshoppen, og så kan du blot hente din ordre den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo ultra let, og endda desuden den mest letkøbte form for fragt.
  9Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfavnet af en lovbestemmelse, som støtter dig som køber overfor bedrageriske online firmaer. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at afdrage prisen over et længere tidsrum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk