Bryggensyd.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

Mængder: 200 liter 300 liter 50 liter 3000 liter 1000 liter 1 m3 80 liter 400 liter 2000 liter 500 liter

Levering: afhentning i sække hent selv trailer løst leveret vognlæs i poser i bigbag i løs vægt

Brands: Champost Danmuld Pindstrup Park GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring muldjord.
Hvis du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et stort udvalg af varer, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare muldjord.
Du vil finde variationer i prisen på billige muldjord fra byggecenter til byggecenter. Nogle har de bedste tilbud, og andre satser på en høj grad af service. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor bør man kende webshoppens betingelser.
Det er absolut utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De velkendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af muldjord online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har flertallet chancen for at handle online og transportere varerne selv. Hermed er det muligt at undvære leveringsomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du få ekstra nyttig assistance fra medarbejdere som er specialister i netop muldjord.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem bidrager du til ved at bestille muldjord online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

muldjord silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være essentielt at lave et budget for byggeprojektet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør tjekke udgiften ved dem slavisk.
2Muligvis kan det blive væsentligt at du har de fornødne materialer handlet ind forinden du starter eksekveringen. Du kunne notere en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt du har brug for, og bagefter gennemgå punkterne, hvormed du er overbevist om at alt er som det skal være.
3Der kommer som regel overraskende bump på vejen ved avancerede opgaver, og ergo kan det være af stor betydning at man har afsat en del plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at nå i mål.
4Man vil ikke undvære værktøj. Ofte kan det være fornuftigt at have det klar når du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at medtage de her udgifter i budgettet for byggeriet.
5Du kan finde et bredt udvalg af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget anvendelig info, især når man benytter engelske søgeord.
6Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet agenda, der dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din agenda.
7Du kan overveje om du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at hente en pris fra diverse foretagender.
8Nogle gange kan man få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at projektet bidrager positivt til miljøet. Støtten kræver altså at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
9I god tid inden at du optager dit byggeprojekt kan det vise sig ultra essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være en række retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke må.
10Du bør på ingen måde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en fagperson.
11Det er en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig når det er større byggerier. Omfangsrige byggerier behøver flere mennesker. Desuden vil det blive mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
12Ved projekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Af den årsag må du med jævne mellemrum tage et kig på vejrforudsigelserne i perioden for dit byggeprojekt, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger netop som du er midt i det krævende projekt.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er yderst imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål rundt om muldjord

 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  En række internet virksomheder tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtmuligheder til muldjord. Den mest benyttede er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragttypen er jo ekstremt problemfri, samt ofte endvidere den billigste leveringsløsning.

  Du bør ligeledes planlægge at vælge levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig oftest en tak mere bekostelig, men tillige særdeles hensigtsmæssig for muldjord online. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som jo er betinget af at du er med kort afstand til e-forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på muldjord kan være temmelig central ifald man behøver pakken om få sekunder, og herved er det virkelig afgørende at man ser den forventede leveringsdato for muldjord. En masse shops på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens varer online, som imidlertid kræver at der bestilles tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de kan nå at få ordren ekspederet forinden lagerpersonalet tager hjem.

  Nogle få online shops yder fragtfri levering på muldjord online, men ofte kun hvis man shopper for et fastsat beløb. Ellers burde du udse dig den mindst kostelige form for levering, der ofte vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

  En masse byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du bestiller billig muldjord online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på muldjord i disse områder:

  Middelfart, Varde, Nakskov, Solrød Strand, Rønne, Brønshøj, Gladsaxe, Hvidovre, Lyngby, Greve, Holbæk, Helsingør, Struer, Randers, Haslev, Haderslev, Brøndby, Charlottenlund, Hørsholm, Ringsted, Skanderborg, Glostrup, Næstved, Rudersdal, Åbyhøj, Lillerød, Køge, Aarhus, Aabenraa, Søborg, Brabrand, Risskov, Vanløse, Odense, Nørresundby, Værløse, Tårnby, Frederikshavn, Højbjerg, Taastrup, Silkeborg, Svendborg, Hedehusene, Roskilde, Esbjerg, Rødovre, Ballerup, Fredericia, Dragør, Ikast, Nærum, Tilst, Stenløse, Herlev, Ølstykke, Hobro, Farum, Gentofte, Aalborg, Thisted, Odder, Skive, Frederikssund, Hillerød, København, Virum, Kalundborg, Herning, Birkerød, Horsens, Grenaa, Vordingborg, Allerød, Frederiksberg, Brønderslev, Kolding, Vallensbæk, Holstebro, Korsør, Valby, Slagelse, Vejle, Albertslund, Kokkedal, Hedensted, Ishøj, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Hjørring, Nyborg, Sønderborg, Viborg, Jyllinge, og Lystrup, .

  Klik-og-hent for muldjord er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Lolland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når vi kigger i søgedata fremstår det markant, at online shoppere typisk leder efter for eksempel billig muldjord og køb muldjord. Derudover oplever vi typisk internet shoppere kigge efter bl.a. muldjord tilbud, muldjord online og muldjord priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4 og XL-Byg.

  Rabat på muldjord

  Det har vist sig at være ekstremt smart for enhver at prissammenligne på billige muldjord online hos forskellige e-forretninger, og følgelig har mange internet outlets fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på muldjord en hel del, og derudover love gratis fragt.

  Det kan dog immervæk vise sig profitabelt at kontrollere en række webbutikker efter tilbud og rabatter på muldjord online inden du gennemfører dit køb, så man er sikker på at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

  Du må trods alt være så påpasselig, at ifald en e-shop sælger billige muldjord online på tilbud til en pris som er besynderligt tiltalende, kan det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk webshop. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omfattet af et lovbud, hvilket beskytter en imod bedrageriske online butikker.

  Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare omkostningerne til muldjord i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

  Ses der på data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter blandt andet køb muldjord og muldjord online. Man ser desuden jævnligt folk søge efter fx muldjord priser, muldjord tilbud og billig muldjord.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Det kører bare som det skal.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til forspiring til haven til græsplæne

  Mængder: 400 liter 1000 liter 3000 liter 500 liter 80 liter 1 m3 300 liter 200 liter 50 liter 2000 liter

  Levering: i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv i sække afhentning løst leveret i poser trailer

  Brands: Danmuld GreenBio Pindstrup Park Champost

  Undersøg folks oplevelser

  Trustpilot byder på tilpas solide muligheder for at besigtige mange nuværende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger e-forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige muldjord online.

  Facebook præsterer for øvrigt nogenlunde gunstige muligheder for at få indblik i online butikkens kundetilfredshed. Her ses en række e-forretninger som tilbyder folk at meddele en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk bestiller billige muldjord online på en butik kan man i princippet sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og 10-4.

  Alternativet kan derfor være at bemærke om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er et sympol på at internet shoppen understøtter de danske love, udover at virksomheden af og til monitoreres af jurister der kender reglerne.

  Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, ifald du oplever problemer med dit indkøb af muldjord. Ydermere er det godt at køberen er klar over de mest basale reglementer der kan have indvirkning på købet af muldjord online, som eksempelvis den byttepolitik internet butikken lover.

  I den relation er det ydermere vigtigt, at man permanent gemmer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af muldjord, ligegyldig om man køber ved Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Rasmus I gav 5 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Jørgen I gav 4 stjerner

  Super hurtig levering.

  Jan Andersen gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  Inger gav 5 stjerner

  Som altid hurtig og smidig levering.

  9 gode råd til din online shopping
  1Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er et billede på at online shoppen overholder de officielle danske regler, samt at virksomheden ofte efterses af eksperter som har megen viden om vilkårene på området. Forinden folk køber billige muldjord hos en e-forretning behøver de ideelt set skimme virksomhedens betingelser.
  2Trustpilot forærer dig temmelig pålidelige chancer for at beskue diverse eksisterende køberes tanker og herved støtter vi, at du beser e-forretningens kritik inden du handler billige muldjord online. Facebook frembringer tilsvarende relativt fordelagtige muligheder for at få kendskab til online forhandlerens popularitet.
  3Den prisbilligste form for fragt er dog at hente ordren selv, som dog er betinget af at du opholder dig med kort afstand til netshoppens adresse. Den mulighed for fragt er temmelig afgørende forudsat du har brug for muldjord med det samme. Alternativt så yder en hel del firmaer på nettet gratis fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at man køber for et konkret beløb.
  4En lang række online webshops udlover heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmåder til muldjord. Det mest almindelige er lige nu pakkeshops, som giver dig mulighed for at hente dine nye varer når der er mulighed for det. Løsningen er jo særligt problemfri, samt tit derudover den mest betalelige leveringsmåde.
  5Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en foranstaltning, hvilket hjælper køberen overfor svindlende online selskaber. Som en alternativ mulighed kan du udnytte et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du gerne vil betale pengene over tid.
  6Det har vist sig at være ret praktisk for internetbrugere at finde information om priser online på billige muldjord i blandt flere internet forretninger, og på grund af dette præsterer flere butikker på nettet levering uden omkostninger. Derfor kan det trods alt blive lønsomt at kontrollere enkelte online butikker efter billige priser forud for at du gennemfører dit køb, således at du er sikret at modtage den skarpeste pris.
  7Forinden folk shopper billige muldjord hos en online virksomhed bør man når alt kommer til alt sætte sig ind i butikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste et tidskrævende projekt. Endvidere kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle betingelser der har indvirkning på købet af billige muldjord online, for eksempel hvilken returneringsret hjemmesiden kører med.
  8Antal dages levering er naturligvis vældig essentiel såfremt du skal bruge ordren fluks, og derfor er det bestemt aktuelt at vi undersøger den forventede leveringsdato på muldjord. En del online selskaber reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange varer, som beroer på at bestillingen placeres tidligere end et fastsat tidspunkt.
  9Visse e-firmaer byder på levering uden gebyr på muldjord, men typisk afkræver det at man aftager for en fastsat pris. Alternativt skal man gribe den prisbilligste form for levering, hvilket gerne vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtformen bliver i regelen ligeledes super praktisk. Den mest billige leveringsversion er uden tvivl at du selv henter pakken.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk