Bryggensyd.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til carport til bålplads til haven til stensætning

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 15 kg 1 m3 800 kg 20 kg 1000 kg 500 kg 10 kg 500 liter 1 ton 25 kg

Levering: vognlæs trailer i løs vægt hent selv afhentning i sække i bigbag løst leveret i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Du bør derfor læse firmaets handelsbetingelser.
Der er forskel på prisniveauet på billige marksten fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod øvrige har fokus på faglig sparring. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at købe fra en netbutik, hvor du får hjælp til valg af marksten.
Det er absolut ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du har brug for varerne med det samme eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er specielt en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggecentre præsterer et stort sortiment af produkter, og andre har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot marksten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og takket være dette har man tilbuddet om at handle online og fragte materialerne på egen hånd. Herigennem er der mulighed for at undgå fragten, samt tilmed få fat i varerne nu og her.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra adskillige nichebutikker, og af den grund kan du shoppe fra et bredt udvalg af marksten online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker er små firmaer, der tit er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller marksten online fra deres webshop.
Størstedelen af online nichebutikker har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Altså vil du modtage mere gavnlig assistance fra nogle der er specialister i netop marksten.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

marksten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at udfærdige et budget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være behjælpeligt at tage noter til hver enkelt omkostning, og så undersøge ens udgift ved dem alle sammen.
2Forinden du igangsætter dit byggeprojekt kan det være rimeligt værdifuldt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig i tilfælde af vigtige arbejdsopgaver. Større byggerier gør krav på flere folk. Ydermere må det være bedre og mere interessant når der er flere der bidrager.
4For opgaver udendørs har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor skal du tit kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at vælte ned netop som du er gået i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Der findes en verden af guides og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig viden, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
6Du bør nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko som hjælper dig mod hændelige risici. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel assistance.
7Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige hovedpiner når det handler om omfattende projekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
8Det bliver meningsfuldt at have de fornødne byggematerialer indkøbt forinden du påbegynder arbejdet. Du kan med fordel udfærdige en hurtig liste indeholdende alt det du har brug for, og som det næste granske hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
9Man må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig strategisk at du har værktøjet ved hånden forinden du indleder byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tillægge udgifterne hertil i din økonomiske plan.
10Husk at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få når byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinger at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
11Planlægning viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at liste en klar plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, med en tilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder agendaen.
12Du bør tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal hente professionel assistance til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand kunne det være fordelagtigt at notere prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål inden for marksten

 • Hvad koster marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvilken metode til levering er smartest?

  En masse online butikker giver efterhånden flere billige leveringsmetoder til marksten. En favorit iblandt mange er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ekstremt ukompliceret, og ofte endda den billigste leveringsmulighed.

  Du kan tillige overveje at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden viser sig ofte en kende mere pebret, men derudover i høj grad smart for marksten online. Den mindst kostelige leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig tæt på internet forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Fragtperioden på marksten er ret vigtig ifald man har brug for dine nye produkter omgående, og herved er det helt vigtigt at du checker tidshorisonten for levering på marksten. Flere netbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, som imidlertid forudsætter at ordren aflægges tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

  Flere webbutikker lover levering uden beregning på marksten online, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb. Desuden bør du beslutte sig for den billigste form for levering, som mange gange vil blive at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

  Mange webshops giver klik-og-hent hvor du køber billig marksten på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. De tildeler bl.a. click-and-collect på marksten i disse områder:

  Roskilde, Hillerød, Kalundborg, Valby, Hvidovre, Tilst, Lyngby, Korsør, Vanløse, Birkerød, Viborg, Højbjerg, Nærum, Albertslund, Brønderslev, Frederiksværk, Rønne, Søborg, Randers, Åbyhøj, Solrød Strand, Holbæk, Greve, Rødovre, Virum, Odense, Rudersdal, Vejle, Varde, Herning, Allerød, Struer, Nørresundby, Hobro, Ølstykke, Aarhus, Hedehusene, Risskov, Gladsaxe, Taastrup, Jyllinge, Brabrand, Thisted, Vordingborg, Skanderborg, Slagelse, Haderslev, Gentofte, Farum, Køge, Esbjerg, Næstved, Vallensbæk, Dragør, Hjørring, Brøndby, Stenløse, Haslev, Kokkedal, Nakskov, Horsens, Lillerød, Brønshøj, Aalborg, Hedensted, Værløse, Ishøj, Frederiksberg, Frederikssund, Silkeborg, Odder, Skive, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Tårnby, Svendborg, Aabenraa, Fredericia, Hørsholm, Charlottenlund, Ringsted, Kolding, Ikast, Holstebro, København, Middelfart, Helsingør, Ballerup, Glostrup, Grenaa, Lystrup, Herlev, Nyborg, og Sønderborg, .

  Click-and-collect ift. marksten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland).

  Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. køb marksten og marksten tilbud. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge eksempelvis marksten priser, billig marksten og marksten online, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

  Få den bedste pris på marksten

  Det har vist sig at være vældig enkelt for os alle at prissammenligne på billige marksten online fra diverse forhandlere på nettet, og ergo har flertallet af butikker på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte priserne på marksten kolossalt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

  Dog kan det ikke desto mindre blive rentabelt at analysere flere webshops efter billige priser på marksten online før du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggecentre som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Man må ikke desto mindre være årvågen med, at når en online shop sælger billige marksten online for en pris som virker himmelråbende billig, så kan det tit være et faresignal om en bedragerisk online butik. Kortbetalinger er på den anden side omfavnet af en anordning, som støtter dig som køber imod falske online forretninger.

  Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du benytte en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere omkostningerne til marksten af flere omgange. Dette foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

  Ved indkig i statistikkerne står det klart, at folk tit leder efter for eksempel marksten priser og marksten online. Man ser derudover typisk folk søge efter for eksempel køb marksten, billig marksten og marksten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Har handlet der før” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til carport til bålplads til stensætning

  Mængder: 500 liter 15 kg 1 m3 1000 kg 500 kg 25 kg 1 ton 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 800 kg 10 kg 25 kg

  Levering: i poser i bigbag hent selv i løs vægt trailer løst leveret vognlæs i sække afhentning

  Tjek folks betragtninger

  Trustpilot medfører sådan set gode chancer for at inspicere mange nuværende forbrugeres opfattelser og af den grund støtter vi, at du ser nærmere på internet shoppens kritik før du handler billige marksten online.

  Facebook genererer endvidere forholdsvis gunstige chancer for at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed. Her ses nogle internet varehuse hvor du kan give en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen bestiller billige marksten online på en internet shop burde de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser, det er dog typisk ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

  En anden løsning kunne måske være at se om online shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er en sikkerhed for at internet forhandleren opfylder de danske love, udover at e-butikken lejlighedsvis tilses af specialister der har meget erfaring med vedtægterne på området.

  Dette er en god lejlighed til support, ifald du udsættes for dilemmaer ved din ordre på marksten. Tilsvarende tilråder vi at køber er klar over de elementære bestemmelser gældende for bestillingen af marksten online, for eksempel hvilken ombytningsret online forhandleren bruger.

  I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man permanent gemmer sin købsbekræftelse, så man når som helst vil kunne bekræfte bestillingen af marksten, uafhængig af om man har handlet hos Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark eller Bauhaus.

  Lene gav 5 stjerner

  Alt som det skal være.

  Lone P gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Hanne Rasmussen gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Hanne gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  9 tips til indkøb via nettet
  1Det er jo ret enkelt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige marksten hos diverse online selskaber, og af den grund frembyder langt de fleste online outlets gratis fragt. Dog kan det immervæk vise sig profitabelt at granske et par online webshops efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
  2Antal dages levering er selvfølgelig virkelig betydningsfuld om vi mangler produkterne nu og her, og herved er det temmelig aktuelt at man ser nærmere på leveringstiden for marksten. En masse internet forretninger giver billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, som antager at du bestiller før et aftalt tidspunkt.
  3Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er en del af et reglement, der passer på køberen imod uærlige internet shops. Som alternativ kunne du bruge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at dække regningen over flere uger.
  4Adskillige internet butikker tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige fragttyper til marksten. Den mest anvendte er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente varerne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså ret overkommelig, og endda ligeledes den billigste fragttype.
  5Den prisbilligste leveringsudgave er unægtelig at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du har bopæl lige ved netshoppens bopæl. Den leveringsmanér er naturligvis ret så essentiel om vi har brug for marksten om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere internet firmaer fragt uden betaling, men for det meste kræver det at der indkøbes for en konkret pris.
  6Før folk bestiller billige marksten hos en online butik bør de når alt kommer til alt have øje for e-shoppens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig interessant. Foruden dette støtter vi at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der influerer på bestillingen af billige marksten online, fx den ombytningsret shoppen lover.
  7Trustpilot frembyder flere hæderlige løsninger til at tolke en længere række aktuelle brugeres kritik og af den grund kan det anbefales, at du betragter e-firmaets anmeldelser forinden du handler billige marksten online. Facebook præsterer ydermere fuldstændig troværdige løsninger til at få indtryk af e-butikkens kundetilfredshed.
  8Generelt går vi ind for at efterse om internet webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det er et tegn på at e-handlen respekterer de officielle regler, og at internet virksomheden undertiden evalueres af eksperter som behersker reglerne på området. Inden nogen shopper billige marksten på en webshop bør man utvivlsomt løbe igennem e-shoppens handelsvilkår.
  9Enkelte outlets på nettet tilbyder gebyrfri levering på marksten, men undertiden er det kun gældende hvis man indkøber for en fastsat sum. Desuden må man udse dig den mest billige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted. Løsningen bliver i regelen ydermere meget hensigtsmæssig. Den billigste fragtmulighed er unægtelig at hente varerne selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk