Bryggensyd.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: ovntørret lufttørret rent

Mængder: 25 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 10 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 1000 kg 20 kg 500 liter

Levering: i sække trailer i løs vægt i bigbag vognlæs i poser afhentning løst leveret hent selv

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et bredt produktsortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden blot kvartssand.
For de fleste er byggeri lig med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af kvartssand.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre produkterne selv. Det er navnligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Der er forskel på salgspriserne på billige kvartssand fra webshop til webshop. Enkelte tilbyder de bedste priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad du vil prioritere.
Det er absolut utrolig relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre findes i hele landet, og derved har flertallet chancen for at bestille online og hente varerne personligt. Hermed kan du undvære fragtomkostningen, samt endda skaffe varerne med det samme.
De gængse byggekæder udbyder varer fra mange forskellige nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort udvalg af kvartssand online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du forvente mere informativ rådgivning fra personale der er specialister i netop kvartssand.
Hovedparten af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du køber kvartssand online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kvartssand silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det anbefales at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ved omfattende ombygninger. Flere ting skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere viser det sig mere produktivt og sjovere når man er flere om det.
2Måske burde du overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør hente hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Når du tager imod hjælp fra en professionel er det fornuftigt at notere prisoverslag fra diverse leverandører.
3Du kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det fås ifald byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
4Du kan finde vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Især YouTube supporterer dig med betydelige mængder konstruktiv viden, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
5Du skal unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke køber eksperthjælp.
6Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive økonomisk at nedfærdige hver eneste udgift, og herefter nedskrive ens omkostning ved hver eneste af dem.
7Der viser sig stort set altid uventede hovedpiner i forbindelse med krævende byggeprojekter, og ergo viser det sig værdifuldt at der afsættes passende tid i agendaen, som bidrager til at man føler sig tryg ved at man får det færdiggjort.
8Man må under ingen omstændigheder fattes værktøj. Det er uundværligt at have det til rådighed akkurat som du tager fat på byggeprocessen. Glem ikke at inkludere de her udgifter i dit udgiftsbudget.
9Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal lave en strømlinet plan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du sammensætter din tidsplan.
10Ved udendørs projekter har vind og vejr en stor rolle. Af den årsag kan du tit tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit komplekse byggeprojekt.
11Det kan blive meningsfuldt at have de fornødne bygningsmaterialer indkøbt inden du begynder dit arbejde. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig liste som indeholder alt det du har brug for, og derefter gennemløbe materialerne, så du er tryg ved at du har styr på det.
12I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet kan det blive aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte love omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ekstremt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En del internet varehuse yder nu om stunder diverse billige leveringsformer til kvartssand. Den mest benyttede er i dag at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente ordren når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo usædvanlig uproblematisk, samt i mange tilfælde også den mest billige leveringsmanér.

Du burde tillige vælge at vælge at få udbragt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er sædvanligvis en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes usædvanlig smart for kvartssand online. Den mest billige fragtmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du bor tæt på webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på kvartssand er selvfølgelig meget vital forudsat vi absolut skal bruge varerne om et øjeblik, og derfor er det relativt væsentligt at vi checker den anslåede leveringstid ved kvartssand. En masse internet selskaber – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags fragt på adskillige varenumre online, som alligevel står og falder med at bestillingen anbringes forinden et fastslået tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få ordren klargjort før pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere online selskaber sikrer fragt uden beregning på kvartssand online, men i reglen kun såfremt der indkøbes for en bestemt sum. Derudover skal man udvælge den mest letkøbte fragttype, hvilket tit er at få bragt ordren til et afhentningssted.

Store byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig kvartssand online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. De yder fx klik-og-hent på kvartssand i disse områder:

Ølstykke, Ringsted, Middelfart, Aalborg, Virum, Sønderborg, Grenaa, Vanløse, Frederiksværk, Struer, Viborg, Kolding, Nykøbing Falster, Lystrup, Herning, Hillerød, Nærum, Gentofte, Søborg, Slagelse, Holstebro, Charlottenlund, Gladsaxe, Tårnby, Silkeborg, Hørsholm, Helsingør, Taastrup, Kokkedal, Brønshøj, Højbjerg, Hjørring, Skive, Esbjerg, Korsør, Aabenraa, Svendborg, Hobro, Hedensted, Solrød Strand, Risskov, Odder, Brabrand, Greve, Jyllinge, Værløse, Herlev, Hedehusene, Aarhus, Horsens, Glostrup, Vallensbæk, Vejle, Randers, Lillerød, Nyborg, Brøndby, Nakskov, Vordingborg, Birkerød, Køge, Thisted, Ikast, Valby, Holbæk, Ishøj, Haderslev, Varde, Tilst, Hvidovre, Allerød, Ballerup, Odense, Fredericia, Næstved, Frederikshavn, Albertslund, Roskilde, Brønderslev, Stenløse, Rudersdal, Nørresundby, Åbyhøj, Skanderborg, Haslev, Farum, Frederiksberg, Rønne, København, Kalundborg, Dragør, Lyngby, Rødovre, og Frederikssund, .

Afhentning af kvartssand er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Når man kigger i data står det klart, at mennesker typisk efterspørger fx køb kvartssand og kvartssand tilbud. Man ser derudover ofte mennesker søge efter bl.a. billig kvartssand, kvartssand online og kvartssand priser, foruden de store byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på kvartssand

Det har vist sig at være særligt let gængeligt for folk at sammenholde priser på billige kvartssand online i blandt flere butikker på nettet, og altså har masser af firmaer på nettet ikke kunne slippe for at presse prisniveauet på kvartssand enormt, og ovenikøbet garantere fragtfri levering.

Men det kan immervæk vise sig smart at kontrollere nogle netshops efter tilbud og udsalg på kvartssand online før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Du skal dog være så påpasselig, at ifald en webshop afsætter billige kvartssand online til salg for en salgspris som kan ses som himmelråbende letkøbt, kunne det tit være et fingerpeg om en falsk e-forhandler. Shopping med kort er i hvert fald en del af en forordning, hvilket forsvarer dig overfor uærlige netbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække betalingen af kvartssand senere. Det tilbydes ofte i niche netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som fx Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Ved indkig i data fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel kvartssand online og kvartssand tilbud. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis kvartssand priser, billig kvartssand og køb kvartssand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: rent lufttørret ovntørret

Mængder: 15 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 1 ton 10 kg 1 kubikmeter 20 kg 500 kg 800 kg 25 kg 500 liter

Levering: i poser løst leveret vognlæs hent selv i sække trailer afhentning i bigbag i løs vægt

Brands: Skalflex Weber

Udforsk tidligere kunders meninger

Trustpilot bringer dig fuldt ud sikre chancer for at gøre dig bekendt med ganske mange forhenværende brugeres erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du gransker internet forhandlerens anmeldelser inden du bestiller billige kvartssand online.

Facebook frembringer derudover altid strålende løsninger til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. Herinde møder vi faktisk online butikker hvor det er muligt at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ydermere burde drages fordel af til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden folk bestiller billige kvartssand online på en shop bør de altid kigge på netshoppens betingelser, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende, specielt hos de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Et alternativ kunne derfor være at tjekke hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en indikation om at e-firmaet føjer de danske regler, udover at hjemmesiden undertiden gennemses af fagfolk der kender vilkårene.

Dette er desuden en god anledning til hjælpende service, for så vidt du møder udfordringer som følge af din bestilling af kvartssand. Tilmed tilrådes det at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan have betydning for bestillingen af kvartssand online, fx hvilken bytteret webshoppen bruger.

I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af kvartssand, hvad end man har købt ved Bygma, 10-4, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Anna gav 5 stjerner

Bestilte online

Lars E gav 4 stjerner

Rigtig god service

Martin Christensen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Christian gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til din online shopping
1Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at hente varerne selv, men dette kræver at du opholder dig nær internet webshoppens lager. Den fragtmulighed kan være ret afgørende forudsat du mangler kvartssand om kort tid. Alternativt så frembyder en hel del online selskaber portofri levering, men undertiden er det betinget af at man handler for en bestemt sum.
2Nogle enkelte firmaer på nettet yder levering uden gebyr på kvartssand, men i mange tilfælde er det påkrævet at der erhverves for en præcis sum. Alternativt kan du beslutte sig for den billigste mulighed for fragt, hvilket tit vil være at få kørt ordren til et afhentningssted. Leveringstypen bliver uheldigvis ligeledes temmelig fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmetode er uden tvivl at hente ordren selv.
3Fragtperioden kan vise sig at være særligt væsentlig hvis vi har brug for din ordre inden for få dage, og af den grund er det helt passende at du checker leveringstiden for kvartssand. Masser af online selskaber udlover billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, men husk at det er underforstået at der bestilles før et givent klokkeslæt.
4Det er efterhånden ekstremt let for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige kvartssand fra diverse internet shops, og ergo yder de fleste webbutikker fragt uden gebyr. Det kan dog alligevel være indbringende at checke nogle enkelte online varehuse efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
5Vi tilråder generelt at efterse om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være en indikation om at e-firmaet forstår den officielle danske lovgivning, udover at forretningen regelmæssigt vurderes af fagmænd der har megen viden om reglerne på området. Før folk handler billige kvartssand hos en forhandler på nettet burde man ideelt set gennemgå dens betingelser.
6Flere internet butikker tilbyder nu om stunder flere billige former for fragt til kvartssand. En af dem der er mest populær er i vore dage afhentningssteder, og så kan du blot hente bestillingen når det passer dig. Fragtmetoden er jo rigtig fremkommelig, og endda tilmed den billigste leveringsmodel.
7Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en ordning, som værner folk imod uærlige outlets på nettet. Som alternativ kunne du benytte en løsning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre pengene over en periode.
8Trustpilot resulterer i uden sammenligning fremragende muligheder for at bese adskillige aktuelle forbrugeres reflektioner og derved er det at foretrække, at du verificerer internet butikkens vurderinger før du handler billige kvartssand online. Facebook forærer dig lignende ganske uafhængige metoder til at få indsigt i online virksomhedens pålidelighed.
9Forinden folk køber billige kvartssand i en butik behøver man for at være sikker gennemse netshoppens betingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt. Tilmed slår vi et slag for at køber er obs på de primære vilkår der har indflydelse på handlen med billige kvartssand online, fx hvilken returret hjemmesiden bruger.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk