Bryggensyd.dk

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til landbrug til æbletræ til højbede til rhododendron til haven til køkkenhave til græsplænen til bede til hæk til ligusterhæk til roser

Mængder: 500 liter 400 liter 3000 liter 2000 liter 1000 liter 80 liter 200 liter 300 liter 1 m3 50 liter

Levering: trailer afhentning vognlæs hent selv i løs vægt i poser løst leveret i sække i bigbag

Brands: Park Champost GreenBio Pindstrup Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et enormt varesortiment, og andre har fokus på en specifik varetype. Du bør vide om det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot kompost.
For de fleste er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Derved bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af kompost.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør du kende firmaets regningslinjer.
Det er absolut super relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er særligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige kompost alt efter hvor du handler online. En del giver gode tilbud, hvorimod øvrige tilbyder faglig sparring. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger produkter fra alverdens producenter, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af kompost online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og på grund af det har flertallet valget om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Derigennem har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt sågar have produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops producerer selv de varer der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Forskellige nichebutikker på internettet har en dybdegående viden om deres varer, da de kun sælger disse varer. Af den grund får du formentlig mere kyndig sparring fra mennesker som er eksperter i netop kompost.
Majoriteten af online nichebutikker er iværksætterfirmaer, der typisk er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler kompost online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

kompost silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Tit vil det vise sig fordelagtigt at have udstyret parat når du tager fat på byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere disse udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
2Muligvis vil det vise sig betydningsfuldt at du har alle bygningsmaterialer parat forinden du påbegynder eksekveringen. Du kunne udfærdige en enkel huskeliste hvor der bør fremgå de materialer der bliver brug for, og dernæst gennemgå oversigten, med det formål at du er tryg ved at alt er som det skal være.
3Typisk vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være forstandigt at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter undersøge eventuelle tilbud på dem slavisk.
4For opgaver udenfor har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund må du hyppigt undersøge udsigten ift. vejret i tiden op til projektets start, så du slipper for at det uventet går i gang med at stå ned i stænger netop som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
5Godt forarbejde vil være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en klar dagsorden, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din køreplan.
6Der kommer som regel pludselige bump på vejen i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og ergo kan det være væsentligt at der er afsat rigeligt med tid i arbejdsplanen, som gør at man er sikker på at nå i mål med projektet.
7Husk at du kan få offentlig støtte til byggerier. Det får man såfremt byggeriet er miljøvenligt. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
8Du skal nødig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning såsom hjelm og sko som skåner dig imod mulige skader. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke får hjælp fra en fagperson.
9Der findes rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er kilde til enormt meget anvendelig oplysning, specielt ifald man skriver søgeordene på engelsk.
10Længe før du optager dit byggeprojekt er det ubeskriveligt værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder loven. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal skaffe hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Når du fremskaffer assistance fra en professionel kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
12Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til omfattende byggeprocesser. Omfattende ombygninger gør krav på mere end en person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver topkarakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt betryggende. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål med hensyn til kompost

 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvordan starte kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvad består kompost af?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Kompost hvordan?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvordan starter man en kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Kompost hvornår?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  En del outlets på nettet yder nu om stunder mange forskellige billige fragtformer til kompost. Den mest anvendte er nu om dage udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente dine varer på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo yderst ligetil, og oftest ydermere den mindst kostelige leveringsmanér.

  Du bør derudover vælge at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragttypen er for det meste et hak mere pebret, men endda usædvanlig nem med kompost online. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, som jo kræver at du lever nær webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på kompost kan vise sig at være temmelig vital forudsat man skal bruge varerne straks, så af den grund er det selvsagt centralt at vi gransker den forventede leveringsdato ved kompost. De fleste online varehuse – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, som trods alt afhænger af at ordren laves før et bestemt tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne sendt afsted forud for at pakkemedarbejderne har fri.

  Nogle enkelte e-firmaer frembyder fragt uden beregning på kompost online, men oftest forudsætter det at der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt bør man udvælge den billigste løsning til levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

  Masser af webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig kompost online og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De yder for eksempel afhentning af kompost i disse områder:

  Ringsted, Hedensted, Risskov, Solrød Strand, Lyngby, Dragør, Kalundborg, Ølstykke, Aalborg, Randers, Horsens, Jyllinge, Korsør, Slagelse, Frederiksværk, Skive, Rudersdal, Esbjerg, Hvidovre, Nakskov, København, Varde, Kokkedal, Farum, Valby, Lystrup, Haslev, Holstebro, Birkerød, Stenløse, Greve, Viborg, Køge, Aabenraa, Tårnby, Frederikssund, Hedehusene, Grenaa, Herning, Nærum, Nyborg, Hobro, Nørresundby, Skanderborg, Lillerød, Gladsaxe, Tilst, Struer, Næstved, Thisted, Haderslev, Charlottenlund, Vejle, Odense, Nykøbing Falster, Rødovre, Roskilde, Middelfart, Frederikshavn, Albertslund, Hørsholm, Odder, Ballerup, Værløse, Helsingør, Rønne, Brabrand, Svendborg, Ikast, Fredericia, Åbyhøj, Kolding, Brøndby, Virum, Søborg, Silkeborg, Frederiksberg, Hillerød, Gentofte, Brønshøj, Vanløse, Taastrup, Vallensbæk, Højbjerg, Hjørring, Holbæk, Allerød, Brønderslev, Herlev, Ishøj, Aarhus, Vordingborg, Glostrup, og Sønderborg, .

  Klik-og-hent for kompost er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland).

  Når der ses på statistikkerne er det klart, at online shoppere ofte leder efter for eksempel billig kompost og kompost tilbud. Derudover oplever man som regel folk søge blandt andet kompost online, køb kompost og kompost priser, plus de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

  Priser på kompost

  Det er jo ualmindeligt fremkommeligt for købere at tjekke tilbud på billige kompost online hos flere netshops, og for det har flere webbutikker ikke kunne lade være med at sænke prisen på kompost markant, og endda sikre fri fragt.

  Dog kan det til hver en tid være nyttigt at inspicere flere internet foretagender efter tilbud på kompost online forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mest attraktive pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark og Bygma.

  Man bør blot være så påpasselig, at ifald en e-handler udbyder billige kompost online til en tilbudspris der anses for besynderligt favorabel, så burde det ofte være et symbol på en falsk e-butik. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af en lov, hvilket sikrer dig som køber overfor falske e-handler.

  Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at klare betalingen af kompost ude i fremtiden. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

  Når vi kigger i data står det markant, at folk typisk leder efter bl.a. køb kompost og kompost online. Derudover oplever vi som regel netshoppere lede efter eksempelvis kompost priser, kompost tilbud og billig kompost.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til æbletræ til græsplænen til rhododendron til bede til ligusterhæk til hæk til roser til køkkenhave til landbrug til højbede til haven

  Mængder: 50 liter 80 liter 400 liter 500 liter 1000 liter 3000 liter 1 m3 200 liter 300 liter 2000 liter

  Levering: i bigbag vognlæs afhentning hent selv i sække i løs vægt i poser trailer løst leveret

  Brands: Champost Park GreenBio Pindstrup Danmuld

  Gennemsøg nuværende kunders ratings

  Trustpilot leverer fuldt ud hensigtsmæssige chancer for at efterse adskillige forhenværende forbrugeres oplevelser og derfor anbefales det, at du eksaminerer webshoppens omtaler inden du placerer din ordre på billige kompost online.

  Facebook frembringer lignende ultra relevante løsninger til at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed. Her ser vi en række webbutikker som giver kunderne mulighed for at forfatte en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel må benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk shopper billige kompost online hos en webshop kan man i og for sig gennemlæse butikkens handelsvilkår, men det er for det meste et tidskrævende arbejde, i særdeleshed med de kendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Alternativet kunne måske være at finde ud af hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket, siden det kan være en erklæring om at e-firmaet opfylder dansk lovgivning, og at internet selskabet jævnligt føres tilsyn med af specialister som kender til vilkårene på området.

  Desuden får du genvej til at blive hjulpet, ifald du får dilemmaer med dit indkøb af kompost. Foruden dette kan det anbefales at man er opmærksom på de mest vitale forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af kompost online, som fx den byttepolitik internet shoppen tilsikrer.

  I relation til det er det tillige vigtigt, at man permanent bibeholder ens ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bevidne sin bestilling af kompost, ligegyldig om man har handlet ved Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma eller Jem og Fix.

  Else gav 5 stjerner

  Bestilte online

  Erik Christiansen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Jesper gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Erik gav 4 stjerner

  Super hurtigt leverance.

  9 tips til online indkøb
  1Temmelig mange online firmaer tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige fragtmetoder til kompost. Den mest almindelige er for nærværende pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når det passer dig. Fragtformen er altså ret uproblematisk, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige type af levering.
  2Antal dages levering er naturligvis særdeles central hvis man har brug for dine nye produkter lige om lidt, så herved er det øjensynligt klogt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid på kompost. Størstedelen af internet varehuse giver billig levering på næstkommende hverdag på masser af varer, hvilket er afhængig af at ordren placeres forinden et konkret tidspunkt.
  3Den prisbilligste løsning vil til enhver tid være at hente varerne selv, men det er betinget af at du opholder dig i nærheden af e-butikkens lager. Den leveringstype er naturligvis temmelig vigtig når man står og skal bruge kompost om kort tid. Alternativt så garanterer visse internet virksomheder fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde påkræves det at der aftages for en konkret pris.
  4Før nogen shopper billige kompost i en internet webshop kan de altid studere deres betingelser, dog er det oftest ikke særlig sjovt. Ligeledes kan det være til hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige kompost online, f.eks. hvilken returpolitik webbutikken kører med.
  5Generelt tilråder vi at granske hvorvidt online webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er en sikring om at e-shoppen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren ofte tilses af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden folk køber billige kompost hos en internet shop burde man når alt kommer til alt have øje for e-shoppens forretningsvilkår.
  6Vi slår generelt et slag for handler med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger dig som køber overfor svindlende shops på nettet. Som alternativ burde du anvende en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at afbetale beløbet over en periode.
  7Det er efterhånden rigtig nemt for alle at sammenholde priser online på billige kompost i blandt flere forhandlere på nettet, og derfor tilbyder masser af internet virksomheder portofri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at checke en række internet selskaber efter tilbud forinden du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at opnå den mest attraktive pris.
  8Visse online webshops præsterer portofri fragt på kompost, men i reglen er det så præmissen at der købes for et fastslået beløb. Desuden bør man udse dig den prisbilligste leveringsløsning, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver af og til endda ualmindeligt bekvem. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
  9Trustpilot frembyder ganske værdifulde genveje til at iagttage en stor portion eksisterende konsumenters tanker og derfor tilråder vi, at du betragter online virksomhedens ratings forinden du bestiller billige kompost online. Facebook præsterer tillige absolut tiltalende muligheder for at få et kig ind i online forretningens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk