Bryggensyd.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til støttemur til haven til væg

Mængder: 10 kg 25 kg 1000 kg 800 kg 500 liter 500 kg 1 m3 1 ton 15 kg 25 kg 20 kg 1 kubikmeter 15 kg

Levering: trailer i poser i løs vægt i bigbag vognlæs afhentning i sække løst leveret hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Derfor bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at handle hos en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af kampesten.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde forskelle i prisen på billige kampesten hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder lave priser, og nogle har service. Du bør reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne selv. Det er specielt en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot kampesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre sælger produkter fra mange leverandører, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af kampesten online.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og herigennem har du tilbuddet om at bestille online og transportere varerne selv. Herigennem har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at handle kampesten online fra deres webshop.
Flertallet af niche webshops har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså vil du opleve ekstra kyndig rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis kampesten.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive værdifuldt at have de presserende materialer handlet ind i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør forfatte en hurtig indkøbsliste hvor der bør fremgå alt du får brug for, og dernæst gennemløbe materialerne, så du er overbevist om at der ikke mangler noget.
2Glem ikke at du kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. At få tilskud beroer altså på at projektet har betydning for planeten.
3Typisk vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for projektet, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive forstandigt at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for dem alle sammen.
4Der kommer ofte pludselige hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund vurderes det af stor betydning at man har afsat rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
5Du bør ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig med henblik på eventuelle risici. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke investerer i professionel hjælp.
6For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Således bør du jævnligt tage notits af vejrvarslen i perioden for byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
7Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være konkret når du laver planen.
8Det er anbefalelsesværdigt at spørge om hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er omfattende byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
9Det kan give mening at overveje om projektet kan klares alene, eller du skal købe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Når du henter hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at søge tilbud fra flere håndværkere.
10I god tid inden at du starter arbejdet kan det være ganske fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
11Du har adgang til mange hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder anvendelig information, i særlig grad forudsat at man benytter engelske søgeord.
12Man bør aldrig nogensinde undvære udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have det parat idet du iværksætter byggeriet. Du bør i øvrigt huske at medtage disse udgiftsposter i økonomien.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ultra overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % giver toprating, og kun 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål angående kampesten

 • Hvad er kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

  En lang række e-forhandlere foreslår efterhånden en hel del forskellige billige leveringsmåder til kampesten. En favorit iblandt mange er lige nu afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig super let, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte fragtmulighed.

  Du bør på samme måde planlægge at få varerne leveret til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver somme tider en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere yderst ukompliceret med kampesten online. Den billigste løsning til levering vil dog altid være at hente varerne selv, som jo er betinget af at du bor i kort afstand af online forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på kampesten er naturligvis super væsentlig hvis man absolut skal bruge din pakke om kort tid, så derfor er det sandelig passende at man ser den forventede leveringsdato for kampesten. En masse online firmaer – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter online, men det tager udgangspunkt i at du når at bestille tidligere end et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varerne fikset forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  Visse online shops garanterer portofri levering på kampesten online, men ofte forudsætter det at der købes for en konkret sum. Derudover bør man vælge den billigste fragtløsning, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop.

  Adskillige webshops foreslår afhentning hvor du bestiller billig kampesten online men afhenter i butikken. Fx 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og Bygma. Byggemarkederne udlover bl.a. klik-og-hent på kampesten i følgende områder:

  Helsingør, Rødovre, Hjørring, Hvidovre, Virum, Frederiksværk, Hedehusene, Haderslev, Vejle, Hørsholm, Taastrup, Gladsaxe, Viborg, Vanløse, Slagelse, Herning, Stenløse, Allerød, Frederikshavn, Fredericia, Dragør, Frederikssund, Gentofte, Nyborg, Grenaa, Risskov, Aabenraa, Søborg, Vordingborg, Albertslund, Nakskov, Haslev, Højbjerg, Birkerød, Skanderborg, Esbjerg, Sønderborg, Nærum, Svendborg, Kolding, Ringsted, Ikast, Næstved, Skive, Vallensbæk, Jyllinge, Lillerød, Odder, Holstebro, Greve, Middelfart, Frederiksberg, Lyngby, Randers, Solrød Strand, Ballerup, Aarhus, Thisted, Holbæk, Nørresundby, Tilst, Odense, Brabrand, Hedensted, Korsør, Aalborg, Struer, Charlottenlund, Varde, Hillerød, Værløse, Herlev, Farum, Køge, Glostrup, Ølstykke, Hobro, Kalundborg, Brøndby, Kokkedal, Rønne, Valby, Lystrup, Tårnby, København, Horsens, Brønshøj, Nykøbing Falster, Roskilde, Ishøj, Silkeborg, Åbyhøj, Brønderslev, og Rudersdal, .

  Afhentning ift. kampesten er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland).

  Når vi ser på data er det klart, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel billig kampesten og kampesten tilbud. Foruden dette ser man ofte online shoppere kigge efter for eksempel køb kampesten, kampesten online samt kampesten priser, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma og Bauhaus.

  Få den bedste pris på kampesten

  Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige kampesten online på diverse outlets på nettet, og til gengæld har mange e-shops været presset til at at trykke prisniveauet på kampesten markant, og ydermere frembyde fragt uden beregning.

  Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at kigge forbi diverse internet webshops efter rabatter og tilbud på kampesten online før du bestiller, således at man er på den sikre side med at indhente den laveste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

  Du bør imidlertid være omhyggelig med, at hvis en internet butik tilbyder billige kampesten online på tilbud til en pris som er helt fantastisk billig, kan det i nogle tilfælde være en varsel om en uærlig shop. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig som køber overfor fup butikker på nettet.

  Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afdrage beløbet til kampesten over en periode. Det foreslåes ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Stark.

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at internetbrugere mange gange søger efter bl.a. kampesten online og køb kampesten. Derudover ser vi mange gange folk kigge efter blandt andet kampesten priser, billig kampesten og kampesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering uden mangler.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til væg til haven til støttemur

  Mængder: 20 kg 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 m3 1000 kg 10 kg 15 kg 500 liter 1 ton 15 kg 25 kg

  Levering: hent selv i bigbag løst leveret vognlæs i løs vægt trailer afhentning i poser i sække

  Tjek tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot frembyder rigtig fordelagtige løsninger til at kigge på flere eksisterende brugeres erfaringer og på grund af dette foreslåes det, at du besigtiger webshoppens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige kampesten online.

  Facebook fremskaffer endvidere fuldt ud gode muligheder for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed. Herinde er der endda online shops i Danmark som giver folk mulighed for at offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden bør bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk bestiller billige kampesten online i en netshop bør de altid betragte virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog tit en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Stark.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, eftersom det typisk er et tegn på at online forretningen opretholder de gældende danske regler, udover at hjemmesiden ofte gennemses af fagmænd som har megen viden om bestemmelserne på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for støtte, når du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af kampesten. Dertil er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale regler der kan have indflydelse på købet af kampesten online, til eksempel hvilken returpolitik internet selskabet garanterer.

  I relation til det er det i øvrigt vigtigt, at man altid gemmer ens e-mail kvittering, så man senere kan vidne om købet af kampesten, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen eller Silvan.

  Charlotte M gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Inger Rasmussen gav 4 stjerner

  Alt fungerede perfekt.

  Inge Kristensen gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Henrik Thomsen gav 4 stjerner

  God webshop

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det er super bekvemt for folk at vurdere tilbud online på billige kampesten i blandt flere netbutikker, og til tak yder en lang række e-forretninger gratis fragt. Dog kan det trods alt være smart at undersøge diverse internet firmaer efter tilbud forinden du køber, således at man er sikret at få fat i den billigste pris.
  2Den billigste leveringsmanér er unægtelig at hente varerne selv, hvilket afhænger af at du bor i nærheden af webbutikkens adresse. Den metode til levering er jo super aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge kampesten inden for få dage. Alternativt så yder enkelte internet shops fragt uden omkostninger, men for det meste er det kun gældende hvis man aftager for et præcist beløb.
  3Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en angivelse af at online firmaet tilslutter sig de danske regler, foruden at e-forhandleren nu og da overvåges af jurister der kender til vedtægterne på området. Inden nogen køber billige kampesten hos en e-forhandler burde de altid løbe igennem deres handelsaftale.
  4En masse webshops i Danmark udlover nu mange forskellige billige fragtmuligheder til kampesten. En sikker vinder er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Den er altså rigtig let gængelig, samt i mange tilfælde endda den prisbilligste form for fragt.
  5Trustpilot fremskaffer de facto strålende løsninger til at undersøge ganske mange øvrige køberes betragtninger og derved er det smart, at du ser nærmere på internet firmaets anmeldelser inden du køber billige kampesten online. Facebook forærer dig for øvrigt adskillige anstændige metoder til at få indtryk af online firmaets pålidelighed.
  6Inden folk handler billige kampesten i en internet handler kunne man til hver en tid bese dens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig morsomt. Desuden stiller vi forslag om at køberen er opmærksom på de mest essentielle regler der influerer på shopping af billige kampesten online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet butikken lover.
  7Nogle få webshops sikrer levering uden beregning på kampesten, men undertiden under forudsætning af at der shoppes for en præcis sum. Ellers bør man overveje den mest betalelige fragtløsning, der i mange tilfælde er at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragtformen bliver desværre ydermere særdeles problemfri. Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
  8Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en ordning, som begunstiger en imod uægte webbutikker. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare regningen over en periode.
  9Leveringsdygtigheden er naturligvis super bestemmende ifald vi skal bruge ordren lige om lidt, så med det formål er det rimelig afgørende at du besigtiger den forventede leveringstid ved kampesten. De fleste online firmaer stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre, som trods alt betinges af at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk