Bryggensyd.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fuger til sokkel til pudsning til opmuring

Varianter: færdigblandet hjemmelavet hydraulisk farvet bland selv

Mængder: 1000 kg 1 ton 25 kg 1 m3 500 kg 15 kg 15 kg 10 kg 500 liter 800 kg 25 kg 20 kg 1 kubikmeter

Levering: hent selv i sække i bigbag afhentning trailer i løs vægt løst leveret i poser vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du tjekke de andre.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er specielt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige kalkmørtel fra webshop til webshop. Enkelte satser på lave priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af kalkmørtel.
Flere byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot kalkmørtel.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra alle mulige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af kalkmørtel online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte firmaer, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre finder du nær dig, og derved har man tilbuddet om at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og ovenikøbet få varerne straks.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Alverdens små butikker har en stor passion for deres online produktkategori, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved kan du forvente ekstra nyttig vejledning fra mennesker som er specialister i netop kalkmørtel.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe når du bestiller kalkmørtel online hos dem.
De 10 største byggemarkeder
kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 kollegaer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i deres 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

kalkmørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggearbejdet, især når det er omfattende byggeopgaver. Krævende ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere vil det vise sig mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
2Der viser sig næsten altid uforudsete hovedpiner når det gælder avancerede opgaver, og ergo kan det vise sig afgørende at man afsætter rimelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
3Ofte vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive forstandigt at gennemgå samtlige poster, og herefter notere mulige tilbud på hver enkelt.
4Det viser sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition før du iværksætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne nedskrive en enkel huskeliste som indeholder de materialer som er nødvendige, og bagefter gennemløbe listen, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
5Du finder en hel del artikler og videoer online som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver meget udbytterig info, især forudsat at du kigger i hele verden.
6Man kan hente økonomisk støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
7Du kan overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde købe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld håndværkere.
8Du vil nødig mangle udstyr. Tit vil det være strategisk at du har det tilgængeligt forinden du starter byggeprojektet. Det er desuden vigtigt at medregne disse udgifter i budgettet.
9Længe før du påbegynder dit byggeprojekt er det rimeligt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette bør du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
11Forberedelse vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du bør forfatte en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Forsøg at være skarp når du laver din tidsplan.
12Du skal nødig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sko og hjelm som skåner dig imod hændelige uheld. Det er klogt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket jo er hamrende godt arbejde. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ekstremt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En masse internet selskaber tildeler nu til dags et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til kalkmørtel. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig bekvem, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte leveringsversion.

Du bør også foretrække at vælge levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig somme tider en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld ret så nem med kalkmørtel online. Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du er nær e-forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på kalkmørtel er selvfølgelig ultra udslagsgivende ifald du mangler dine nye produkter inden for kort tid, så med det formål er det forholdsvis på sin plads at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på kalkmørtel. De fleste forhandlere på nettet – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig 1 dags fragt på de fleste varer online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren aflægges før et bestemt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer på posthuset inden pakkepersonalet drager hjemad.

Visse internet virksomheder tilbyder fragtfri levering på kalkmørtel online, men typisk forudsætter det at du aftager for en bestemt sum. Desuden bør du gribe den billigste leveringsmulighed, som mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

Mange netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig kalkmørtel online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på kalkmørtel i følgende byer:

Åbyhøj, Hørsholm, Middelfart, Brønshøj, Ringsted, Køge, Thisted, Kokkedal, Hedehusene, Varde, Frederiksværk, Risskov, Stenløse, Vanløse, Rønne, Ølstykke, Gentofte, Herlev, Randers, Kalundborg, Helsingør, Tårnby, Frederiksberg, Dragør, Solrød Strand, Rudersdal, Silkeborg, Rødovre, Næstved, Ishøj, Aabenraa, Skive, Holbæk, Værløse, Frederikssund, Fredericia, Tilst, Horsens, Vejle, Ballerup, Nyborg, København, Taastrup, Albertslund, Hobro, Glostrup, Vallensbæk, Frederikshavn, Nærum, Hvidovre, Haslev, Hillerød, Allerød, Charlottenlund, Vordingborg, Roskilde, Holstebro, Svendborg, Skanderborg, Jyllinge, Esbjerg, Kolding, Odense, Nykøbing Falster, Lillerød, Gladsaxe, Aalborg, Ikast, Lystrup, Nørresundby, Slagelse, Virum, Brabrand, Brøndby, Birkerød, Herning, Haderslev, Grenaa, Hedensted, Nakskov, Søborg, Højbjerg, Sønderborg, Viborg, Hjørring, Lyngby, Odder, Aarhus, Korsør, Greve, Brønderslev, Farum, Struer, og Valby, .

Click-and-collect for kalkmørtel er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter bl.a. køb kalkmørtel og kalkmørtel tilbud. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter fx kalkmørtel priser, billig kalkmørtel og kalkmørtel online, foruden de store byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Gode priser på kalkmørtel

Det er jo ret så enkelt for os alle at finde de laveste priser på billige kalkmørtel online i blandt flere internet forretninger, og følgelig har flere internet virksomheder set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på kalkmørtel betragteligt, og derudover byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan alligevel vise sig profitabelt at sammenligne nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og udsalg på kalkmørtel online før du gennemfører din bestilling, så man er skudsikker på at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Man skal ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en online forretning forhandler billige kalkmørtel online for en udsalgspris der er hamrende tiltalende, bør det ofte være et bevis på en uoprigtig internet butik. Bestillinger med kort er dog omfavnet af et lovbud, som støtter dig som køber imod falske e-forhandlere.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale beløbet til kalkmørtel over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi ser på data står det klart, at netshoppere typisk leder efter fx billig kalkmørtel og kalkmørtel tilbud. Derudover oplever vi mange gange mennesker efterspørge eksempelvis kalkmørtel online, køb kalkmørtel samt kalkmørtel priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sokkel til opmuring til fuger til pudsning

Varianter: farvet hydraulisk hjemmelavet færdigblandet bland selv

Mængder: 15 kg 10 kg 500 liter 1 kubikmeter 20 kg 1 ton 15 kg 1000 kg 800 kg 500 kg 1 m3 25 kg 25 kg

Levering: i løs vægt vognlæs afhentning i bigbag løst leveret i poser hent selv trailer i sække

Læs andre menneskers vurderinger

Trustpilot byder på regulære værdifulde løsninger til at betragte en længere række tidligere kunders tanker og af den grund tilrådes det, at du udforsker online firmaets ratings forinden du shopper billige kalkmørtel online.

Facebook frembringer for øvrigt temmelig solide metoder til at få kendskab til internet selskabets pålidelighed. Her er der en række internet outlets hvor man kan afgive en omtale af købsoplevelsen, hvilket også bør benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige kalkmørtel online hos en webbutik kunne de principielt tyde webshoppens forretningsvilkår, det er dog oftest et tidskrævende projekt, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Et nemt alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er et bevis på at internet forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, og at webshoppen lejlighedsvis overvåges af jurister der er indført i reglerne.

Dette er desuden din mulighed for opbakning, når du oplever problemstillinger i forbindelse med din bestilling af kalkmørtel. For øvrigt støtter vi at kunden er omhyggelig omkring de mest basale forhold i forbindelse med købet af kalkmørtel online, som for eksempel den returpolitik internet butikken tilsikrer.

Derfor er det også relevant, at man til enhver tid beholder sin ordrekvittering, så man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af kalkmørtel, hvad end man har handlet ved Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma eller Davidsen.

Kirsten L gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Jette gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Rasmus Jørgensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Niels Hansen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot medfører rigtig troværdige chancer for at eftersøge diverse øvrige konsumenters domme og af den grund støtter vi, at du iagttager internet forhandlerens anmeldelser før du køber billige kalkmørtel online. Facebook fremskaffer også rigtig relevante muligheder for at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
2Inden nogen køber billige kalkmørtel i en internet butik burde de egentlig bese virksomhedens vilkår, dog er det almindeligvis en omfattende opgave. Udover dette stiller vi forslag om at køber er på vagt for de primære forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige kalkmørtel online, som fx den byttepolitik e-handlen tilsikrer.
3En stor portion internet foretagender tildeler nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til kalkmørtel. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er jo særdeles let, samt desuden tillige den prisbilligste form for fragt.
4Vi foreslår generelt at granske om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det almindeligvis er et fingerpeg om at internet shoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at virksomheden rutinemæssigt kontrolleres af specialister der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige kalkmørtel i en e-shop kunne man i virkeligheden læse deres handelsbetingelser.
5Det er efterhånden yderst fremkommeligt for os alle at søge information om priser online på billige kalkmørtel fra forskellige internet webshops, og på grund af dette frembyder flere internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Det kan dog immervæk være smart at studere indtil flere online firmaer efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så man er skråsikker på at modtage den bedste pris.
6Den billigste leveringsmetode er dog at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du har bopæl nær e-butikkens bopæl. Den leveringsløsning er naturligvis super essentiel om du absolut skal bruge kalkmørtel straks. Alternativt så lover nogle enkelte online selskaber billig fragt, men ofte gælder det kun hvis der erhverves for et præcist beløb.
7Leveringstidspunktet er temmelig central ifald du behøver dine nye varer omgående, så i det øjemed er det skam på sin plads at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for kalkmørtel. En hel del webbutikker præsterer billig 1 hverdags levering på deres primære varer, som imidlertid er betinget af at ordren placeres inden et fastslået tidspunkt.
8Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af et regulativ, der garanterer køber overfor uoprigtige online firmaer. Alternativt kan du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække betalingen senere.
9Visse internet forhandlere byder på billig levering på kalkmørtel, men tit er det så præmissen at man bestiller for en konkret pris. Desuden skal man overveje den mest letkøbte leveringsform, som typisk vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig tit ydermere ualmindeligt overkommelig. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk