Bryggensyd.dk

Kakaoskaller pristjek

Er du på udkig efter kakaoskaller? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoskaller inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til bede som brændsel til fjernvarme til fyr til legeplads til rhododendron til rygning til ridehus som bunddække til stokerfyr til bøgehæk til fugle under hæk som gødning til ligusterhæk til hønsegård til hækken til dyr mod ukrudt til hestefold til indendørs på skråning til gasgrill til stauder til indkørsel til surbundsbed som brændsel til ridebane imod dræbersnegle til haven til fyring til planter til grill til udendørs til roser til varmeværker som faldunderlag til dyr på frugttræer omkring træer

Varianter: revet fint natur lys mørk groft knust frisk

Mængder: 3000 liter 2000 liter 70 liter 50 liter 60 liter 1000 liter 80 liter 2500 liter

Levering: afhentning vognlæs trailer i løs vægt i sække i poser hent selv i bigbag

Brands: Manstrup Douglas Holmebo Junckers Verdo Plantorama Jysk Prima Pindstrup Champost Bilka Billigblomst Park Lidl GreenBio Plantetorvet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot kakaoskaller.
For en del er byggeri lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du købe fra et online byggecenter, hvor du kan få råd og vejledning til valg af kakaoskaller.
Det er naturligvis super relevant at vide, om det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i priserne på billige kakaoskaller fra webshop til webshop. Enkelte har gode priser, hvorimod andre giver faglig rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Det er i høj grad et alternativ i de store byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af kakaoskaller online.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggecentre finder du i hele landet, og på grund af det har mange valget om at købe online og hente materialerne på egen hånd. Derfor er der mulighed for at spare fragtomkostningen, samt tilmed have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså får du formentlig ekstremt nyttig rådgivning fra mennesker som er specialister i netop kakaoskaller.
Hovedparten af nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de varer der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte på nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller kakaoskaller online på deres side.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kakaoskaller harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

kakaoskaller silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

kakaoskaller jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kakaoskaller bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1For projekter udendørs har vejret en fundamental rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se vejrudsigten i de dage der er op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned i samme sekund som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
2Man vil nødig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig fornuftigt at have det tilgængeligt idet du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at tillægge omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
3Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive en god idé at nedskrive samtlige poster, og så gennemgå online tilbud på hver eneste af dem.
4Muligvis kan det blive vigtigt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til disposition inden du går i gang med byggeprocessen. Du bør forfatte en punktforms huskeliste med alle de ting der skal bruges, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
5Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er større byggeprocesser. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil må det blive bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Du må for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig når du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
7Du finder vældig mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver overvældende meget gavnlig information, specielt hvis du bruger engelske søgeord.
8Planlægning vil altid være metoden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du er nødt til at have en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder planen.
9Længe før du iværksætter byggeriet kan det være meget fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Der viser sig uden tvivl uforudsete problemer i tilfælde med omfattende opgaver, og ergo er det vigtigt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, med det formål at man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11I nogle tilfælde kan man hente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis byggeriet er klimavenligt. Af få støtte kræver altså at projektet forbedrer klimaet.
12Husk at kalkulere om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde tilkøbe eksperthjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du køber assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge tilbud fra diverse håndværkere.
De højest ratede byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

En del outlets på nettet yder nu om dage mange forskellige billige leveringsmodeller til kakaoskaller. En favorit er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er jo ret så smertefri, samt desuden endvidere den billigste type af levering.

Du kan ligeledes prøve at få det leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig for det meste et hak mere omkostningsfuld, men tillige særdeles let gængelig for kakaoskaller online. Den mest letkøbte type af levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre betinges af at du befinder dig nærved e-firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på kakaoskaller er ualmindeligt væsentlig såfremt du mangler dine nye produkter øjeblikkeligt, og af den grund er det komplet relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved kakaoskaller. En del byggemarkeder – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, men vær obs på at det betinges af at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få varen klar før pakkepersonalet holder fyraften.

Flere online forretninger byder på levering uden beregning på kakaoskaller online, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for en præcis sum. I øvrigt skal du gribe den mest billige form for levering, der gerne vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En række webbutikker udlover klik-og-hent hvor man køber billig kakaoskaller online og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på kakaoskaller i følgende områder:

Jyllinge, Ikast, Holstebro, Helsingør, Vejle, Åbyhøj, Nakskov, Næstved, Nyborg, Struer, Odder, Farum, Holbæk, Glostrup, Svendborg, Lystrup, Hobro, Stenløse, Fredericia, Rødovre, Herlev, Herning, Køge, Haslev, Korsør, Brønderslev, Birkerød, Virum, Albertslund, Hjørring, København, Skanderborg, Skive, Frederiksberg, Gentofte, Vordingborg, Rudersdal, Hedensted, Lillerød, Solrød Strand, Risskov, Charlottenlund, Frederikshavn, Brønshøj, Vanløse, Viborg, Esbjerg, Sønderborg, Vallensbæk, Brøndby, Frederikssund, Horsens, Nærum, Aabenraa, Nørresundby, Ballerup, Rønne, Lyngby, Greve, Tårnby, Allerød, Hillerød, Grenaa, Søborg, Ølstykke, Thisted, Slagelse, Tilst, Hedehusene, Middelfart, Randers, Ishøj, Brabrand, Frederiksværk, Gladsaxe, Varde, Odense, Hvidovre, Kolding, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Dragør, Haderslev, Kalundborg, Valby, Værløse, Kokkedal, Taastrup, Silkeborg, Højbjerg, Ringsted, Hørsholm, og Nykøbing Falster, .

Afhentning for kakaoskaller er en mulighed i alle områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland), Sjælland (Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man ser på data er det markant, at internetbrugere typisk leder efter eksempelvis køb kakaoskaller og billig kakaoskaller. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge blandt andet kakaoskaller tilbud, kakaoskaller priser samt kakaoskaller online, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Få den bedste pris på kakaoskaller

Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for købere at finde de laveste priser på billige kakaoskaller online i blandt diverse netbutikker, og derved har de fleste online forhandlere fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på kakaoskaller betydeligt, og derudover yde portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønnende at analysere nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på kakaoskaller online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at få den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Du bør ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en netshop frembyder billige kakaoskaller online for en pris der anses for helt fantastisk favorabel, så bør det i nogle tilfælde være en varsel om en uoprigtig shop. Bestillinger med kort er på den anden side dækket ind under en anordning, som støtter køber imod bedrageriske internet butikker.

Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere regningen på kakaoskaller af flere omgange. Det fås typisk i nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Når der ses på tallene er det klart, at internetbrugere mange gange søger blandt andet kakaoskaller tilbud og kakaoskaller online. Man ser desuden jævnligt netshoppere søge blandt andet kakaoskaller priser, køb kakaoskaller og billig kakaoskaller.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoskaller er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til hestefold til fugle til indkørsel til surbundsbed som brændsel til dyr til stokerfyr til roser til legeplads til gasgrill til dyr til ligusterhæk på frugttræer under hæk til stauder til hønsegård omkring træer til varmeværker til haven til rygning som brændsel til fjernvarme til fyr mod ukrudt til bøgehæk til rhododendron til planter til ridehus imod dræbersnegle til grill som bunddække til bede til fyring til hækken som gødning til udendørs på skråning til ridebane som faldunderlag til indendørs til bede

Varianter: knust mørk natur groft lys frisk revet fint

Mængder: 3000 liter 50 liter 1000 liter 2000 liter 2500 liter 70 liter 60 liter 80 liter

Levering: afhentning i sække hent selv trailer i løs vægt i poser i bigbag vognlæs

Brands: Park Bilka Douglas Prima Jysk Junckers Verdo Lidl Pindstrup Champost Holmebo GreenBio Plantorama Billigblomst Plantetorvet Manstrup

Undersøg tidligere køberes evalueringer

Trustpilot genererer temmelig gunstige muligheder for at læse flere nuværende kunders betragtninger og af den grund er det godt, at du kigger nærmere på e-firmaets kritik inden du placerer din ordre på billige kakaoskaller online.

Facebook leverer på samme måde altid belejlige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus. Herinde ser vi endda internet selskaber som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af deres køb, hvilket på samme måde bør benyttes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige kakaoskaller online hos en internet forhandler burde man på en vis måde få overblik over netshoppens forretningsbetingelser, men det er normalt et omfattende arbejde, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Et nemt alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en tryghed om at webbutikken efterlever de officielle regler, og at online butikken løbende overværes af specialister som forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig anledning til at blive assisteret, ifald du forvoldes dilemmaer med dit indkøb af kakaoskaller. Udover dette foreslår vi at køberen er vaks omkring de fundamentale retningslinjer der har indflydelse på købet af kakaoskaller online, som for eksempel den returret internet forhandleren tilsikrer.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadigvæk opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af kakaoskaller, ligegyldig om man har købt hos Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller Davidsen.

Jesper Pedersen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Peter Rasmussen gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Henrik gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Per F gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til online shopping
1Det er jo efterhånden i høj grad fleksibelt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige kakaoskaller fra forskellige forretninger på nettet, og herved præsterer flere online varehuse fri fragt. Derfor kan det til hver en tid være nyttigt at udforske nogle online webshops efter tilbud før du shopper, så man er sikker på at få den mest attraktive pris.
2Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærke godkendt, som almindeligvis er en forsikring om at internet virksomheden forsvarer de danske love, foruden at e-shoppen tit kigges til af sagkyndige som er inde i de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige kakaoskaller i en internet handler bør de for at være på den sikre side gennemgå forhandlerens handelsaftale.
3Trustpilot fremskaffer en lang række fine løsninger til at kigge på mange eksisterende konsumenters vurderinger og derved støtter vi, at du iagttager online shoppens bedømmelser inden du shopper billige kakaoskaller online. Facebook yder derudover de facto ærlige muligheder for at få et kig ind i online webshoppens kundetilfredshed.
4Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i et regulativ, der redder dig som køber imod falske online firmaer. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du har til hensigt at afdrage betalingen over flere uger.
5Flere netshops lover levering uden gebyr på kakaoskaller, men typisk forudsætter det at man køber for en konkret pris. Desuden bør du gribe den mindst kostelige fragtløsning, som tit vil blive at få dem til at bringe produkterne til en pakkeshop. Fragtløsningen er jævnligt tillige virkelig let gængelig. Den mest billige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente varerne selv.
6Den mest betalelige mulighed for fragt vil til enhver tid være at du selv henter pakken, hvilket dog kræver at du opholder dig tæt på online forhandlerens tilholdssted. Den fragtform er jo ret så udslagsgivende i tilfælde af at man har brug for kakaoskaller med det samme. Alternativt så lover en række e-forhandlere levering uden betaling, men ofte er det så nødvendigt at der købes for en bestemt sum.
7Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være temmelig relevant om du mangler dine nye produkter inden for kort tid, så med det formål er det temmelig på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringstid på kakaoskaller. Masser af internet butikker frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre, hvilket dog stiller krav om at bestillingen anbringes inden et fast tidspunkt.
8Forud for at folk shopper billige kakaoskaller i en shop bør man på en vis måde granske shoppens forretningsaftale, det er dog for det meste et omfattende projekt. Desuden er det prisværdigt at køber er påpasselig med de grundlæggende bestemmelser der kan influere på handlen med billige kakaoskaller online, for eksempel hvilken byttepolitik online shoppen tilsikrer.
9Størstedelen af online selskaber frembyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsløsninger til kakaoskaller. Den mest populære er i vore dage udleveringssteder, som gør at du kan hente bestillingen når du har tid. Muligheden er nemlig meget bekvem, og tit også den prisbilligste metode til levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk