Bryggensyd.dk

Kakaoflis pristjek

Er du på udkig efter kakaoflis? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indendørs til ridehus til surbundsbed til haven til fyr imod dræbersnegle som gødning til roser til dyr til udendørs mod ukrudt til planter til hestefold til fjernvarme til hækken til rygning som faldunderlag på frugttræer til stauder til ridebane til bede til gasgrill til rhododendron til indkørsel til bede til ligusterhæk til bøgehæk til hønsegård under hæk til grill omkring træer som brændsel til fyring som brændsel på skråning til stokerfyr til varmeværker til dyr til legeplads som bunddække til fugle

Varianter: groft revet knust lys fint frisk mørk natur

Mængder: 2500 liter 70 liter 60 liter 1000 liter 80 liter 3000 liter 50 liter 2000 liter

Levering: i bigbag trailer i løs vægt afhentning i poser vognlæs hent selv i sække

Brands: GreenBio Pindstrup Junckers Plantetorvet Bilka Prima Holmebo Douglas Jysk Manstrup Plantorama Park Champost Billigblomst Lidl Verdo

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, hvorimod nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden bare kakaoflis.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige kakaoflis fra webshop til webshop. Nogle vil have gode tilbud, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du købe fra et online byggecenter, hvor du kan få tips og tricks til valg af kakaoflis.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er særligt muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af kakaoflis online.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket medvirker til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.
De store byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og hermed har de fleste mulighed for at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Af den grund kan du overveje at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig have produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er eksperter i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Altså bør du få super begavet rådgivning fra folk med specialistviden i netop kakaoflis.
Majoriteten af specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der oftest er danske, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler kakaoflis online på deres side.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

kakaoflis jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

kakaoflis bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

kakaoflis silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

kakaoflis harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du anbefales at sammensætte en velovervejet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
2Ved byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du ofte undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det ellers velplanlagte projekt.
3Ofte vil det være meningsfuldt at have lavet et budget for projektet, så man har styr på økonomien. Det kan blive forstandigt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til prisen på dem en ad gangen.
4Man vil for alt i verden ikke fattes værktøj. Ofte kan det vise sig vigtigt at have grejet til disposition når du går løs med byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tillægge de her udgiftsposter i budgettet.
5Du bør tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør hente assistance fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du fremskaffer professionel assistance vil det normalt anbefales at indhente en pris fra diverse foretagender.
6Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube kan hjælpe med enormt meget brugbar oplysning, ikke mindst når du søger på engelsk.
7Der viser sig uden tvivl uventede vanskeligheder når det kommer til store byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8Du bør aldrig nogensinde forsømme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fx hjelm og sko som sikring imod potentielle skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke har hjælp fra en ekspert.
9Muligvis kan det blive væsentligt at du har de nødvendige materialer til rådighed forinden du går i gang med dit arbejde. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel oversigt hvorpå der noteres alt der skal bruges, og så gennemløbe listen, så du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
10Det kan være en god idé at få hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om store byggerier. Omfangsrige projekter behøver flere personer. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
11Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
12Før du opstarter byggeprojektet kan det vise sig ganske værdifuldt at have styr på, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest ratede byggeshops
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål hvad angår kakaoflis

 • Hvad koster kakaoflis?
 • Hvor meget vejer kakaoflis?
 • Hvor købes kakaoflis online?
 • Hvor købes kakaoflis billigt?
 • Hvad er kakaoflis?
 • Hvor er kakaoflis på tilbud?
 • Hvilken fragtløsning er bedst?

  Adskillige internet handler tilbyder nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til kakaoflis. En af favoritterne er p.t. pakkeshoppen, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter den dag der passer dig. Leveringsformen er jo usædvanlig enkel, og ofte ligeledes den mest betalelige leveringsversion.

  Du kunne på samme måde prøve at få produkterne sendt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig gennemsnitligt en kende mere bekostelig, men på den anden side yderst bekvem for kakaoflis online. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af online firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

  Antal dages levering på kakaoflis er særdeles udslagsgivende hvis du har brug for dine nye produkter lige om lidt, så derfor er det fuldkommen på sin plads at man gransker det estimerede leveringstidspunkt på kakaoflis. En del e-forretninger – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at du når at bestille tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt sendt afsted forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

  Indtil flere online webshops frembyder levering uden betaling på kakaoflis online, men i reglen kun når du køber for et fastsat beløb. Derudover burde du tage den mest betalelige form for levering, som gerne er at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

  De fleste webbutikker foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig kakaoflis online og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på kakaoflis i følgende byer:

  Højbjerg, Nykøbing Falster, Ringsted, Hjørring, Herlev, Hillerød, Nakskov, Hedensted, Roskilde, Brabrand, Valby, Hobro, Tårnby, Jyllinge, Kokkedal, Rønne, Lillerød, Thisted, Middelfart, Værløse, Ishøj, Aabenraa, Charlottenlund, Holstebro, Haderslev, Åbyhøj, Randers, Vordingborg, Albertslund, Herning, Gladsaxe, Rødovre, Frederiksberg, Odder, Brønderslev, Hedehusene, Kalundborg, Taastrup, Brøndby, Ølstykke, Allerød, Lystrup, Næstved, Varde, Lyngby, Vejle, Dragør, Vanløse, Sønderborg, Farum, Korsør, København, Aarhus, Frederiksværk, Birkerød, Helsingør, Nørresundby, Risskov, Rudersdal, Nærum, Skive, Esbjerg, Virum, Skanderborg, Silkeborg, Kolding, Aalborg, Grenaa, Odense, Hvidovre, Nyborg, Greve, Solrød Strand, Haslev, Stenløse, Tilst, Ikast, Hørsholm, Svendborg, Struer, Søborg, Køge, Gentofte, Frederikssund, Vallensbæk, Glostrup, Frederikshavn, Brønshøj, Horsens, Holbæk, Viborg, Ballerup, Fredericia, og Slagelse, .

  Klik-og-hent af kakaoflis er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland).

  Ses der på tendenserne bliver det markant, at mennesker tit søger blandt andet kakaoflis online og kakaoflis tilbud. Derudover oplever man som regel folk lede efter blandt andet kakaoflis priser, billig kakaoflis samt køb kakaoflis, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Silvan.

  Gode priser på kakaoflis

  Det har vist sig at være i høj grad smertefrit for enhver at søge sig frem til priser på billige kakaoflis online i blandt diverse e-forhandlere, og derfor har massevis af e-firmaer set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på kakaoflis kolossalt, og ovenikøbet yde billig fragt.

  Men det kan til hver en tid vise sig indbringende at efterse en række webshops efter tilbud og rabatter på kakaoflis online inden du shopper, så du er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus og XL-Byg.

  Man skal imidlertid være klar over, at hvis en online shop tilbyder billige kakaoflis online for en udsalgspris som er helt ekstremt tiltalende, så kunne det for det meste være et bevis på en svindel internet shop. Handler med kort er dog inkluderet i en bestemmelse, der redder køberen overfor uærlige e-handler.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere prisen på kakaoflis over flere uger. Det fås normalt hos specialiserede webshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan.

  Ved kig i data bliver det markant, at mennesker mange gange søger eksempelvis køb kakaoflis og billig kakaoflis. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter eksempelvis kakaoflis priser, kakaoflis online samt kakaoflis tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoflis er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til ridebane til bede på skråning til hestefold til planter til hønsegård imod dræbersnegle mod ukrudt som brændsel til hækken til indendørs til udendørs omkring træer til dyr til varmeværker til dyr til ridehus til roser til legeplads til bøgehæk til bede som brændsel til ligusterhæk til surbundsbed til stauder til grill til fugle som gødning til rygning til fyr som faldunderlag til haven som bunddække på frugttræer til stokerfyr til indkørsel under hæk til rhododendron til gasgrill til fyring til fjernvarme

  Varianter: frisk natur knust lys revet fint groft mørk

  Mængder: 50 liter 80 liter 3000 liter 60 liter 1000 liter 2000 liter 70 liter 2500 liter

  Levering: hent selv vognlæs afhentning i løs vægt i sække trailer i poser i bigbag

  Brands: Jysk Bilka Billigblomst Manstrup Pindstrup Park Plantorama Plantetorvet Verdo Junckers Lidl GreenBio Douglas Prima Champost Holmebo

  Se nærmere på eksisterende kunders betragtninger

  Trustpilot fører til en lang række solide genveje til at efterforske en længere række andre konsumenters omtaler og af den grund rekommanderer vi, at du beser e-forretningens kritik forinden du handler billige kakaoflis online.

  Facebook bringer dig desuden flere ærlige løsninger til at få indtryk af internet shoppens popularitet. Her ses mange internet varehuse hvor kunder kan frembringe en anmeldelse af købsoplevelsen, som også kan udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at nogen bestiller billige kakaoflis online hos en e-handler kan de uden tvivl gennemløbe webbutikkens betingelser, dog er det tit et tidskrævende arbejde, specielt på de gængse byggecentre som Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

  Et nemmere alternativ kan derfor være at granske om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, siden det skulle være en påvisning af at online forhandleren lever op til de danske retningslinjer, og at online shoppen løbende besigtiges af eksperter som forstår vilkårene på området.

  Det er en rigtig god chance for hjælpende service, ifald du får vanskeligheder som følge af din shopping med kakaoflis. Tilsvarende rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de elementære vilkår der kan influere på købet af kakaoflis online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen garanterer.

  Her er det også relevant, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne vidne om bestillingen af kakaoflis, hvad end man har handlet ved Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma eller Stark.

  Poul gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Christian gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Poul gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Pia Hansen gav 5 stjerner

  Jeg fik min pakke

  9 tips til online shopping
  1Inden folk handler billige kakaoflis i en internet shop kunne de i og for sig bese webshoppens handelsaftale, men det er uden tvivl et omfattende projekt. Tillige rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende retningslinjer i forbindelse med købet af billige kakaoflis online, til eksempel den bytteret online shoppen tilbyder.
  2Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket medlem, grundet at det bør være et bevis på at netshoppen retter sig efter de officielle danske regler, og at shoppen rutinemæssigt føres tilsyn med af eksperter som kender til vedtægterne på området. Før nogen shopper billige kakaoflis på en e-forretning kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsaftale.
  3Flere e-forhandlere frembyder fragt uden omkostninger på kakaoflis, men tit kræves det at der bestilles for en konkret sum. Alternativt kan man foretrække den mest billige leveringsmodel, hvilket tit vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver ofte desuden særligt let gængelig. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente varerne selv.
  4Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af en lovbestemmelse, der skærmer os imod uægte forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at finansiere regningen over tid.
  5Temmelig mange forretninger på nettet tilbyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmodeller til kakaoflis. En der er meget almindelig er i dag pakkeshops, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Leveringstypen er jo temmelig smart, samt ofte endvidere den billigste leveringsmåde.
  6Det er i høj grad let for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige kakaoflis hos flere online forretninger, og med det motiv præsterer massevis af internet virksomheder portofri levering. Dog kan det ikke desto mindre være lønnende at granske diverse internet firmaer efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.
  7Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særligt vital forudsat du har behov for ordren straks, og derfor er det rigtig relevant at vi ser den forventede leveringstid ved kakaoflis. De fleste internet varehuse reklamerer med billig dag-til-dag levering på en række produkter, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen realiseres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  8Trustpilot genererer flere hæderlige genveje til at udforske diverse andre køberes evalueringer og derved er det at foretrække, at du evaluerer online virksomhedens kritik inden du shopper billige kakaoflis online. Facebook frembringer tilsvarende evigt ærlige genveje til at få indblik i online firmaets kundetilfredshed.
  9Den billigste løsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du bor nær internet forretningens arbejdslager. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være vældig central forudsat vi behøver kakaoflis lige om lidt. Alternativt så lover visse forretninger på nettet portofri levering, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk