Bryggensyd.dk

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bøgehæk til drivhus til hæk til frugttræer til højbede til landbrug til køkkenhave til frø til græsplæne

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 2000 liter 1 m3 300 liter 3000 liter 1000 liter 500 liter 200 liter 50 liter 80 liter 400 liter

Levering: afhentning løst leveret hent selv i bigbag i sække trailer vognlæs i løs vægt i poser

Brands: Danmuld Champost Park Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige jordforbedring fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder gode priser, imens andre vil have service. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder udbyder et stort varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot jordforbedring.
Såfremt du vil have varerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggecentre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af jordforbedring.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte firmaer, som kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har folk adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at spare fragtomkostningen, og tilmed få varerne lige nu.
De store byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af jordforbedring online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså bør du modtage super erfaren vejledning fra ansatte der er specialister i lige præcis jordforbedring.
Diverse nichebutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du køber jordforbedring online på deres hjemmeside.
De fleste nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder
jordforbedring bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

jordforbedring silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

jordforbedring jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det blive højst essentielt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
2Det kan være nyttigt at søge hjælp til arbejdet, specielt når det kommer til vigtige arbejdsopgaver. Krævende byggerier kræver mere end en person. Desuden bliver det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
3Du har adgang til vældig mange vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube bringer dig rigelig nyttig information, især forudsat at du leder på engelsk.
4Der præsenterer sig ofte pludselige bump på vejen i tilfælde med svære byggeprojekter, og ergo kan det vise sig essentielt at man har afsat rigeligt med tid i planen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
5Det er fundamentalt at have de påkrævede materialer disponible inden du går i gang med byggeriet. Du har god gavn af at udarbejde en overskuelig indkøbsseddel indeholdende de materialer der bliver brug for, og som det næste gennemløbe hver eneste ting, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
6Ved projekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du hyppigt undersøge vejrberetningerne lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned netop som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
7Man kan indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde af at ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
8Du bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, så husk beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
9Forberedelse vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at lave en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke dage, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du udarbejder din agenda.
10Det er essentielt at udfærdige et budget for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå udgiften ved dem alle sammen.
11Husk at regne på hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Såfremt du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det godt betale sig at søge tilbud fra diverse leverandører.
12Du vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have udstyret disponibelt når du igangsætter byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her omkostninger i budgettet.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er hamrende godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En hel del byggecentre yder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsmidler til jordforbedring. En yndling er lige nu levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre den dag der passer dig. Metoden er jo usædvanlig hensigtsmæssig, og oftest derudover den prisbilligste slags levering.

Du kunne tillige afveje for og imod at få pakken bragt til hvor du bor eller til dit arbejde. Den er ofte en kende mere bekostelig, men ligeledes ret smertefri med jordforbedring online. Den billigste type af levering er dog at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved internet selskabets butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på jordforbedring kan i nogle tilfælde være ultra vigtig i tilfælde af at du absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og af den grund er det i sandhed fornuftigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering på jordforbedring. En lang række e-handler – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – byder på billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter online, hvilket dog stiller krav om at transaktionen gennemføres før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få ordren fikset forinden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte online shops tilbyder fri fragt på jordforbedring online, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for et præcist beløb. Derudover skal man udvælge den mest prisbevidste form for fragt, hvilket mange gange er at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

En stor portion netshops frembyder afhentning hvor man køber billig jordforbedring online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4 og Stark. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på jordforbedring i følgende byer:

Hedensted, Vallensbæk, Viborg, Gladsaxe, Tilst, Ringsted, Esbjerg, Rudersdal, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Værløse, Skive, Brabrand, Kalundborg, Hillerød, Ikast, Nærum, Horsens, Odense, Jyllinge, Virum, Greve, Lillerød, Varde, Randers, Frederikshavn, Vordingborg, Tårnby, Hjørring, Aalborg, Thisted, Glostrup, Hørsholm, Herlev, Ølstykke, Lyngby, Vejle, Søborg, Svendborg, Herning, Frederiksberg, Valby, Risskov, Albertslund, Nørresundby, Korsør, Ballerup, Sønderborg, Aabenraa, København, Åbyhøj, Haderslev, Skanderborg, Kokkedal, Odder, Grenaa, Brønshøj, Hvidovre, Brønderslev, Fredericia, Lystrup, Silkeborg, Brøndby, Middelfart, Ishøj, Rønne, Allerød, Højbjerg, Slagelse, Kolding, Aarhus, Dragør, Solrød Strand, Nyborg, Stenløse, Gentofte, Vanløse, Helsingør, Haslev, Næstved, Hobro, Nakskov, Holstebro, Hedehusene, Birkerød, Farum, Roskilde, Frederikssund, Struer, Frederiksværk, Køge, Taastrup, Rødovre, og Holbæk, .

Klik-og-hent ift. jordforbedring er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at folk ofte leder efter bl.a. billig jordforbedring og køb jordforbedring. Foruden dette ser man som regel folk kigge efter for eksempel jordforbedring tilbud, jordforbedring online og jordforbedring priser, plus de store byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på jordforbedring

Det er i høj grad smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud på billige jordforbedring online i blandt diverse firmaer på nettet, og med det motiv har adskillige online shops fundet det uundgåeligt at nedbringe prisniveauet på jordforbedring en hel del, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

Derfor kan det immervæk vise sig tiden værd at analysere visse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på jordforbedring online før du køber, så man er velinformeret til at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid være omhyggelig med, at hvis en netshop udbyder billige jordforbedring online til en salgspris der anses for uendeligt favorabel, så kan det mange gange være en varsel om en snydagtig e-shop. Køb med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en lovbestemmelse, som begunstiger køberen overfor uægte webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale regningen på jordforbedring over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved niche webshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel køb jordforbedring og jordforbedring tilbud. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge efter for eksempel billig jordforbedring, jordforbedring online samt jordforbedring priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

god service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til køkkenhave til højbede til hæk til græsplæne til frø til bøgehæk til landbrug til drivhus til frugttræer

Varianter: lerjord sandjord

Mængder: 80 liter 2000 liter 400 liter 300 liter 1000 liter 1 m3 500 liter 200 liter 3000 liter 50 liter

Levering: i sække vognlæs i poser i bigbag afhentning løst leveret hent selv trailer i løs vægt

Brands: Pindstrup Champost Park GreenBio Danmuld

Udforsk folks betragtninger

Trustpilot tilbyder fuldkommen fine genveje til at se nærmere på en længere række eksisterende forbrugeres bedømmelser og derved slår vi et slag for, at du kigger på e-butikkens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige jordforbedring online.

Facebook genererer lignende ret så nyttige metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda e-forretninger hvor folk kan publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket også kan benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige jordforbedring online hos en shop kunne de uden tvivl læse forhandlerens handelsaftale, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde, især på de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Et nemt alternativ er at granske om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er et kendetegn for at e-forhandleren efterlever de danske regler, samt at online forretningen af og til kontrolleres af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne.

Det giver dig genvej til bistand, hvis du møder vanskeligheder ved din ordre på jordforbedring. Yderligere er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale retningslinjer der kan influere på købet af jordforbedring online, som eksempelvis den returrettighed online webshoppen tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man permanent beholder sin ordremail, så man senere kan bevidne sin bestilling af jordforbedring, ligegyldig om man shopper ved Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Peter Johansen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Poul I gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Inger gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Thomas gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til din online shopping
1Den mest letkøbte metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, hvilket beroer på at du bor nær e-shoppens tilholdssted. Den leveringsudgave er jo særligt relevant forudsat vi står og skal bruge jordforbedring inden for kort tid. Alternativt så lover en hel del butikker på nettet gebyrfri levering, men typisk er det forudsat at du bestiller for et præcist beløb.
2Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en bestemmelse, som redder folk overfor uoprigtige internet outlets. Som alternativ bør du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at finansiere prisen af flere omgange.
3Antal dages levering er selvfølgelig ultra bestemmende hvis du har brug for ordren omgående, og i det øjemed er det ret så aktuelt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved jordforbedring. En masse netbutikker udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, som dog påkræver at bestillingen køres igennem før et givent klokkeslæt.
4Forinden nogen bestiller billige jordforbedring hos en butik på nettet burde man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, det er dog typisk ikke særlig interessant. Dertil er det smart at køber er klar over de mest aktuelle betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige jordforbedring online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet forhandleren tilsikrer.
5Det har vist sig at være ualmindeligt praktisk for alle at prissammenligne online på billige jordforbedring på flere internet outlets, og følgelig garanterer adskillige firmaer på nettet gratis fragt. Det kan stadigvæk være smart at kigge forbi enkelte online firmaer efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, så man er garanteret at opnå den laveste pris.
6Vi tilråder generelt at granske om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et kendetegn for at internet shoppen lever op til gældende dansk lovgivning, og at webshoppen ofte kigges til af fagmænd som har meget erfaring med de gældende regler. Før nogen bestiller billige jordforbedring i en e-handler behøver de de facto gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsvilkår.
7En lang række online firmaer tilbyder i øjeblikket flere billige fragtløsninger til jordforbedring. Den mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente bestillingen på et valgfrit tidspunkt. Den er jo i høj grad ligetil, og mange gange desuden den prisbilligste leveringsform.
8Flere internet butikker sikrer gebyrfri levering på jordforbedring, men ofte gælder det kun hvis du indkøber for et fastslået beløb. Derudover skal du udvælge den billigste mulighed for fragt, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen er oftest på den anden side super smart. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være at hente ordren selv.
9Trustpilot yder uden sammenligning fornemme chancer for at læse mange øvrige konsumenters iagttagelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du læser e-forretningens anmeldelser forud for at du shopper billige jordforbedring online. Facebook tilbyder lige så vel ret så tiltalende metoder til at få et kig ind i online firmaets popularitet.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk