Bryggensyd.dk

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 400 liter 300 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 3000 liter 200 liter 2000 liter 50 liter

Levering: løst leveret i løs vægt hent selv afhentning i bigbag trailer vognlæs i poser i sække

Brands: Danmuld Pindstrup Champost GreenBio Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man kende forretningens regler.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
For nogle er byggeri lig med mange spørgsmål. Derfor kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring hortensia gødning.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare hortensia gødning.
Der er ikke lighed i prisen på billige hortensia gødning fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på lave priser, imens andre vil have kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du nær dig, og derved har folk valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at undvære fragten, samt sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre forhandler produkter fra alle mulige producenter, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af hortensia gødning online.
De store byggekæder er folkekære og bekendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Således bør du forvente ekstra erfaren hjælp fra ansatte der er specialister i netop hortensia gødning.
Forskellige niche webshops er små familiefirmaer, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at bestille hortensia gødning online fra deres webshop.
En masse nichefokuserede webshops producerer selv varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder
hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forberedelse vil være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du må have en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
2Det kan overvejes at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om det.
3Du bør reflektere over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du får assistance fra en professionel er det normalt at indhente forslag fra forskellige entreprenører.
4Du må aldrig gå på kompromis med dit eget helbred, så husk beskyttelse som sikkerhedshjelm som sikrer dig imod potentielle risici. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
5Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Tilskudet beroer altså på at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
6Du finder vældig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube bringer dig utrolig meget brugbar oplysning, særligt hvis du benytter den engelske version.
7Forinden du indleder byggeprojektet er det ubeskriveligt essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
8For projekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Derfor kan du jævnligt tage et kig på vejrvarslen i tiden op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at regne netop som du vil i gang med det komplekse projekt.
9Man må aldrig nogensinde gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig essentielt at have værktøjet ved hånden før du iværksætter dit byggeprojekt. Det er desuden godt at påregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
10Muligvis kan det blive meningsfuldt at have de presserende byggematerialer klar til brug på forhånd inden du indleder din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en enkel liste indeholdende det der er nødvendige, og bagefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
11Ofte vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det må være rationelt at nedskrive alle omkostninger, og bagefter dokumentere beløbet for dem enkeltvis.
12Der kommer jævnligt uforudsete bump på vejen i forbindelse med omfattende opgaver, og derfor vil det være væsentligt at man har afsat en god portion tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ultra godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål inden for hortensia gødning

 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Hortensia hvilken gødning?
 • Hortensia gødning?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En hel del byggecentre tilbyder heldigvis alverdens billige leveringsmodeller til hortensia gødning. Den mest almindelige er lige nu pakkeshoppen, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer dig. Fragtløsningen er jo virkelig fremkommelig, samt desuden derudover den mest letkøbte slags levering.

  Du kunne alternativt beslutte dig for at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er som oftest en sjat mindre billig, men lige så vel usædvanlig smertefri for hortensia gødning online. Den mest prisbevidste leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du opholder dig nær online shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

  Leveringstidspunktet på hortensia gødning kan være virkelig vital såfremt vi har behov for pakken nu og her, og herved er det selvfølgelig på sin plads at man ser den estimerede leveringstid for hortensia gødning. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men vær vagtsom da det er underforstået at der bestilles forud for et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få ordren distribueret før pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle få online shops tilbyder levering uden beregning på hortensia gødning online, men undertiden kræves det at der bestilles for et fastslået beløb. I øvrigt burde man udvælge den prisbilligste fragtmulighed, hvilket oftest er at få kørt produkterne til en pakkeshop.

  Flere byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man køber billig hortensia gødning på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på hortensia gødning i disse byer:

  Stenløse, Esbjerg, Silkeborg, Vallensbæk, Nærum, Roskilde, Brønderslev, Jyllinge, Odense, Frederikssund, Brønshøj, Brøndby, Aalborg, Frederikshavn, Grenaa, Ballerup, Gentofte, Glostrup, Nykøbing Falster, Svendborg, Albertslund, Allerød, Frederiksberg, Valby, Skive, Greve, Skanderborg, Viborg, Lystrup, Ikast, Hørsholm, Åbyhøj, Slagelse, Korsør, Nyborg, København, Rødovre, Brabrand, Lyngby, Thisted, Solrød Strand, Odder, Aabenraa, Kokkedal, Ølstykke, Horsens, Nørresundby, Vanløse, Køge, Vejle, Helsingør, Næstved, Frederiksværk, Hedehusene, Haderslev, Taastrup, Middelfart, Værløse, Tårnby, Hillerød, Fredericia, Vordingborg, Hedensted, Holstebro, Herlev, Rønne, Aarhus, Dragør, Virum, Farum, Hjørring, Charlottenlund, Kolding, Gladsaxe, Nakskov, Risskov, Ishøj, Birkerød, Lillerød, Højbjerg, Tilst, Haslev, Herning, Søborg, Kalundborg, Holbæk, Hobro, Struer, Randers, Rudersdal, Ringsted, Varde, Hvidovre, og Sønderborg, .

  Click-and-collect ift. hortensia gødning er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland).

  Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger fx hortensia gødning online og hortensia gødning priser. Man ser derudover typisk internet shoppere kigge efter fx billig hortensia gødning, hortensia gødning tilbud og køb hortensia gødning, foruden de udbredte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

  Få rabat på hortensia gødning

  Det er i dag usædvanlig praktisk for almindelige mennesker at prissammenligne på billige hortensia gødning online hos flere e-shops, og herved har adskillige internet foretagender fundet det nødvendigt at nedskære prisen på hortensia gødning en hel del, og endda yde fragt uden omkostninger.

  Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at prøve forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg på hortensia gødning online før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Man skal trods alt være obs på, at hvis en e-handler markedsfører billige hortensia gødning online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som uforståeligt beskeden, så kan det ofte være et kendetegn på en uærlig e-handler. Kortbestillinger er heldigvis en del af en anordning, som støtter en overfor uærlige e-butikker.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil dække pengene til hortensia gødning over en periode. Dette foreslåes typisk i nicheforhandlere, men ikke de store byggemarkeder som fx Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Når man ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter blandt andet billig hortensia gødning og hortensia gødning tilbud. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere kigge efter bl.a. hortensia gødning online, køb hortensia gødning samt hortensia gødning priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 400 liter 80 liter 500 liter 1 m3 1000 liter 200 liter 50 liter 2000 liter 3000 liter 300 liter

  Levering: trailer i løs vægt i bigbag hent selv i sække i poser løst leveret afhentning vognlæs

  Brands: Danmuld GreenBio Pindstrup Park Champost

  Undersøg tidligere kunders ratings

  Trustpilot genererer ultra fine løsninger til at sondere en hel del tidligere køberes betragtninger og derfor går vi ind for, at du undersøger e-handlens kritik inden du færdiggør din shopping med billige hortensia gødning online.

  Facebook indebærer derudover forholdsvis gunstige genveje til at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Her er der endda internet forhandlere hvor kunder kan udforme en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel bør tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

  Før folk shopper billige hortensia gødning online i en e-butik behøver de sådan set gennemløbe deres handelsvilkår, men det er naturligvis ikke super interessant, i særdeleshed på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

  En nemmere løsning kunne måske være at granske hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, som burde være et fingerpeg om at e-handlen overholder de officielle danske regler, tillige med at e-shoppen løbende overvåges af fagmænd der er inde i lovene på området.

  Desuden tilbydes du mulighed for hjælpende service, når du møder vanskeligheder i processen med din bestilling af hortensia gødning. Dertil kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest basale bestemmelser gældende for købet af hortensia gødning online, som eksempelvis den bytteret online forretningen kører med.

  På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere bestillingen af hortensia gødning, uafhængig af om man køber ved XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

  Morten Kristensen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Susanne Christensen gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Inge Christensen gav 5 stjerner

  Meget hurtig levering

  Pia gav 5 stjerner

  Alt ok

  9 gode råd til din online shopping
  1Forud for at folk handler billige hortensia gødning på en shop bør de for at være sikker overveje webbutikkens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Tilsvarende anbefales det at man er vidende om de mest basale regler der kan have betydning for bestillingen af billige hortensia gødning online, som fx hvilken returret online forretningen lover.
  2Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med kort er en del af et reglement, som værner folk overfor svindlende internet butikker. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare beløbet af flere omgange.
  3Generelt foreslår vi at finde ud af om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en angivelse af at e-shoppen respekterer de opstillede regler, og at internet selskabet hyppigt overvåges af fagmænd der forstår de gældende vilkår. Forud for at nogen shopper billige hortensia gødning på en online butik bør man når alt kommer til alt gennemgå netshoppens handelsvilkår.
  4Masser af internet webshops yder i dag en række forskellige billige former for fragt til hortensia gødning. Den mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente ordren når du har lyst. Fragtformen er nemlig ekstremt nem, og desuden endvidere den mest prisbevidste fragtmetode.
  5Trustpilot medfører fuldstændig passende chancer for at se nærmere på en stor gruppe nuværende køberes domme og på grund af dette slår vi et slag for, at du beser e-firmaets bedømmelser inden du shopper billige hortensia gødning online. Facebook forærer dig tillige absolut troværdige genveje til at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus.
  6Leveringshastigheden er naturligvis usædvanlig central når vi mangler din ordre omgående, så med det formål er det særdeles vigtigt at man gransker leveringstidspunktet på hortensia gødning. De fleste firmaer på nettet annoncerer billig dag-til-dag levering på massevis af varer, men vær vagtsom da det er afhængig af at ordren laves inden et fastslået tidspunkt.
  7Det er i dag ekstremt let for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige hortensia gødning hos flere online varehuse, og på grund af dette lover flere online outlets portofri fragt. Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at studere et par online forretninger efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
  8Nogle få online butikker yder levering uden gebyr på hortensia gødning, men for det meste kun såfremt du handler for en fastsat pris. Alternativt skal man gribe den mest prisbevidste fragtform, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Fragttypen er godt nok ydermere super smart. Den mest prisbevidste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
  9Den mest betalelige løsning til levering vil til enhver tid være selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens bopæl. Den leveringsmanér er jo temmelig bestemmende forudsat du står og skal bruge hortensia gødning om få sekunder. Alternativt så frembyder en hel del internet varehuse fragt uden omkostninger, men for det meste er det under betingelse af at der handles for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk