Bryggensyd.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 80 liter 500 liter 1000 liter 1 m3 50 liter 200 liter 300 liter 400 liter 2000 liter 3000 liter

Levering: i poser i sække i løs vægt vognlæs trailer hent selv i bigbag løst leveret afhentning

Brands: Danmuld Pindstrup Champost Park GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggekæder.
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige højbedsmuld alt efter hvor du handler online. Nogle vil have gode priser, imens nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør vide hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor undersøge forretningens regler.
Flere byggemarkeder sælger et enormt sortiment, imens andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot højbedsmuld.
For de fleste er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring højbedsmuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder samler varer fra forskellige nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af højbedsmuld online.
De store byggekæder er tilgængelige i hele landet, og derved har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente varerne selv. Som følge af det har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. Således kan du modtage mere brugbar hjælp fra mennesker med specialistviden i netop højbedsmuld.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du ved at bestille højbedsmuld online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
højbedsmuld bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag over 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

højbedsmuld silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du har adgang til ekstremt mange guides og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube giver dig adgang til rigelig konstruktiv info, ikke mindst såfremt man kigger i hele verden.
2Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
3Længe før du iværksætter byggeprocessen må det være ubeskriveligt meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
4Man skal aldrig undvære udstyr. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have det disponibelt forinden du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de her udgifter i økonomien.
5For udendørs opgaver har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor må du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel starter med at vælte ned absolut lige når du står midt i det komplekse byggeprojekt.
6Det er afgørende at have et regnskab for byggeriet, så du har en økonomisk ramme. Det vil blive en god idé at gennemgå alle poster, og efterfølgende tjekke ens udgift ved dem slavisk.
7Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, hovedsageligt når det er omfangsrige arbejdsopgaver. Store projekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt må det blive bedre og mere socialt at være flere om det.
8Glem ikke at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at renoveringen har betydning for miljøet.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til at komme i mål med projektet. Du bør nedskrive en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du laver din køreplan.
10Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har de påkrævede byggematerialer disponible inden du iværksætter byggeprocessen. Du har fordel af at lave en enkel liste indeholdende de materialer der er nødvendige, og så tjekke listen, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
11Der viser sig typisk pludselige bump på vejen når det handler om svære byggeprojekter, og som følge heraf vil det vise sig vigtigt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at komme i mål.
12Husk at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde fremskaffe hjælp fra en fagmand til opstarten af byggeriet. Hvis du fremskaffer professionel hjælp kan det være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld virksomheder.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår højbedsmuld

 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  De fleste online outlets yder heldigvis et hav af forskellige billige fragtmuligheder til højbedsmuld. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragttypen er altså vældig ukompliceret, samt endda tillige den billigste fragtform.

  Du bør ligeledes vælge at vælge udbringning til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen er tit en lille smule mere bekostelig, men også yderst let gængelig ved køb af højbedsmuld online. Den billigste leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på højbedsmuld er jo rigtig udslagsgivende forudsat du står og skal bruge pakken lige om lidt, så af den grund er det sandelig vigtigt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på højbedsmuld. Størstedelen af internet butikker – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – byder på billig 1 dags levering på de fleste varer online, der dog er afhængig af at transaktionen gennemføres før et givent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

  Flere byggeforretninger frembyder levering uden omkostninger på højbedsmuld online, men i reglen kun ifald der handles for et fastslået beløb. Som alternativ skulle du gribe den billigste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et udleveringssted.

  Store webbutikker tildeler afhentning hvor du handler billig højbedsmuld hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis afhentning af højbedsmuld i disse byer:

  Greve, Nærum, Haderslev, Odder, Brønderslev, Grenaa, Ikast, Brønshøj, Aalborg, Herlev, Aabenraa, Vejle, Hørsholm, Søborg, Randers, Gentofte, Stenløse, Åbyhøj, Korsør, Thisted, Ølstykke, Fredericia, Roskilde, Herning, Odense, Varde, Charlottenlund, Rønne, Skanderborg, Hjørring, Køge, Glostrup, Horsens, Virum, Højbjerg, Kokkedal, Nykøbing Falster, Jyllinge, Lyngby, Hedensted, Frederikssund, Rudersdal, Hvidovre, Taastrup, Hillerød, Allerød, Vallensbæk, Lystrup, Tilst, Aarhus, Solrød Strand, Brøndby, Helsingør, Struer, Svendborg, Kolding, Esbjerg, Brabrand, Albertslund, Valby, Silkeborg, Risskov, Frederiksværk, Sønderborg, Farum, Gladsaxe, Holstebro, Ishøj, Ringsted, Skive, Værløse, Vanløse, Rødovre, København, Dragør, Viborg, Vordingborg, Lillerød, Nørresundby, Birkerød, Nakskov, Slagelse, Holbæk, Middelfart, Ballerup, Haslev, Hobro, Næstved, Frederiksberg, Hedehusene, Kalundborg, Tårnby, Nyborg, og Frederikshavn, .

  Click-and-collect for højbedsmuld er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager).

  Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk søger fx billig højbedsmuld og højbedsmuld tilbud. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis køb højbedsmuld, højbedsmuld online og højbedsmuld priser, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

  Bedste tilbud på højbedsmuld

  Det er usædvanlig smertefrit for købere at kigge efter tilbud på billige højbedsmuld online fra forskellige e-forretninger, og til gengæld har flere netbutikker været presset til at at presse priserne på højbedsmuld betragteligt, og endda love gebyrfri levering.

  Men det kan immervæk være lukrativt at undersøge flere internet butikker efter tilbud og rabatter på højbedsmuld online forinden du bestiller, sådan at man er sikker på at modtage den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

  Du skal bare ikke overse, at såfremt en internet webshop udlover billige højbedsmuld online til en tilbudspris som kan ses som uforståeligt gunstig, så kan det undertiden være et tegn på en uærlig online virksomhed. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfattet af Indsigelsesordningen, som forsvarer os imod falske forretninger på nettet.

  Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du vil betale pengene til højbedsmuld af flere omgange. Dette fås typisk i niche webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

  Ved kig i statistikkerne fremstår det klart, at mennesker tit kigger efter bl.a. billig højbedsmuld og højbedsmuld tilbud. Derudover ser vi jævnligt mennesker kigge efter bl.a. højbedsmuld priser, højbedsmuld online og køb højbedsmuld.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 500 liter 80 liter 1 m3 50 liter 3000 liter 400 liter 1000 liter 2000 liter 300 liter 200 liter

  Levering: i løs vægt afhentning vognlæs trailer i sække løst leveret hent selv i bigbag i poser

  Brands: Danmuld Champost GreenBio Pindstrup Park

  Analyser andre menneskers evalueringer

  Trustpilot indebærer ret så udmærkede genveje til at studere forskellige forhenværende kunders erfaringer og derfor anbefales det, at du bliver klogere på internet selskabets ratings inden du bestiller billige højbedsmuld online.

  Facebook leverer for øvrigt ultra sikre metoder til at få et kig ind i e-handlens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle e-forretninger hvor kunder kan aflevere en omtale af købsoplevelsen, hvilket tillige burde benyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk handler billige højbedsmuld online hos en internet handler bør man for at være på den sikre side gennemse shoppens betingelser, men det er gerne et tidskrævende arbejde, især med de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et andet forslag kan være at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, grundet at det er et bevis på at online virksomheden lever op til de gældende danske regler, og at e-butikken fra tid til anden efterses af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

  Dette er desuden din chance for bistand, såfremt du møder besvær med din bestilling af højbedsmuld. Endvidere stiller vi forslag om at man er på vagt for de fundamentale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af højbedsmuld online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed e-handlen tilbyder.

  I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man altid gemmer ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne vidne om købet af højbedsmuld, uagtet om man har købt ved Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller Silvan.

  Charlotte Sørensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Jesper gav 4 stjerner

  Alt var i orden

  Christian gav 5 stjerner

  Nemt køb

  Michael gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Det er i dag særdeles let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige højbedsmuld hos forskellige online selskaber, og af den grund frembyder flertallet af internet webshops levering uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid være gunstigt at inspicere et par e-butikker efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at du er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.
  2Forud for at folk shopper billige højbedsmuld i en forhandler på nettet behøver de helt sikkert få overblik over butikkens vilkår, men det er for det meste ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det godt at du er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have indflydelse på købet af billige højbedsmuld online, eksempelvis hvilken returrettighed shoppen lover.
  3Vi går generelt ind for at tjekke om online forhandleren er verificeret af e-mærket, da det længe har været en sikkerhed for at online firmaet accepterer dansk lovgivning, og at e-shoppen regelmæssigt vurderes af jurister som er meget bekendte med lovgivningen. Forud for at nogen handler billige højbedsmuld hos en forretning på nettet behøver de ideelt set gennemlæse e-shoppens handelsbetingelser.
  4En række outlets på nettet garanterer portofri fragt på højbedsmuld, men typisk kun ifald man shopper for et konkret beløb. Desuden skal du vælge den mindst kostelige form for fragt, der tit vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted. Fragttypen bliver typisk på den anden side ekstremt ukompliceret. Den mest betalelige slags levering vil dog altid være at hente pakken selv.
  5Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Kortbestillinger er en del af en foranstaltning, hvilket forsvarer folk imod svindlende e-forhandlere. Som en anden løsning kan du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du har til hensigt at dække beløbet over tid.
  6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt vital såfremt du står og skal bruge ordren inden for kort tid, så herved er det selvsagt på sin plads at vi studerer den estimerede leveringsdato ved højbedsmuld. Masser af e-forhandlere reklamerer med billig 1 hverdags levering på massevis af varer, men husk at det kræver at bestillingen fuldbyrdes før et fastsat tidspunkt.
  7Den mest letkøbte fragtmetode er dog at hente pakken selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af internet firmaets lager. Den leveringstype er naturligvis ultra væsentlig ifald du har behov for højbedsmuld øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle internet outlets fragt uden beregning, men i reglen er det så nødvendigt at man køber for en fastsat sum.
  8Masser af internet virksomheder giver nu om dage et stort udvalg af billige metoder til levering til højbedsmuld. En der er meget anvendt er nu om stunder levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din bestilling når du har lyst. Leveringsmetoden er jo ekstremt overkommelig, og endda derudover den mindst kostelige leveringsform.
  9Trustpilot fører til fuldstændig fortræffelige løsninger til at eftersøge adskillige tidligere kunders kritik og derfor støtter vi, at du betragter netbutikkens ratings inden du handler billige højbedsmuld online. Facebook frembyder ydermere nogle ønskværdige chancer for at få en idé om netbutikkens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk