Bryggensyd.dk

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 80 liter 500 liter 400 liter 50 liter 1 m3 3000 liter 300 liter 2000 liter 200 liter

Levering: i sække i bigbag i løs vægt i poser hent selv trailer afhentning løst leveret vognlæs

Brands: Universal Animix Ecostyle Trim

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring havegødning.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du kende byggemarkedets regler.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undvære fragten, så kan du overveje at transportere produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt ved de gængse byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du vælge et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover blot havegødning.
Du vil finde variationer i priserne på billige havegødning fra webshop til webshop. Nogle har fokus på gode tilbud, og nogle har faglig sparring. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder finder du mange steder i landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragten, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra adskillige nichebutikker, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af havegødning online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede netbutikker ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det kan du forvente mere gavnlig rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop havegødning.
Størstedelen af webshops i små nicher er små firmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse støtter du idet du handler havegødning online hos dem.
Størstedelen af nichebutikker producerer selv varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

havegødning jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

havegødning silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, især når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
2Det kan give mening at tænke over om du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør fremskaffe professionel assistance til afslutningen af projektet. Når du indhenter hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige entreprenører.
3Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt forud for at du iværksætter eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en hurtig note indeholdende alt som er nødvendige, og som det næste gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at alt er på sin plads.
4Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette kan du løbende tjekke vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne netop som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
5Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk vil det vise sig strategisk at du har udstyret ved hånden akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at indregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
6Der findes alverdens instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget almennyttig information, navnligt når man kigger i hele verden.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed hvis det er væsentlige byggerier. Enkelte byggerier bør udføres af mere end en person. Endvidere bør det blive bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
8Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan blive en fordel at kortlægge samtlige poster, og så søge sig frem til ens købspris for dem slavisk.
9Der viser sig ofte ubelejlige problemstillinger når det handler om svære opgaver, og altså kan det vise sig betydningsfuldt at man har afsat nok plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives såfremt byggeriet er miljøvenligt. Af få støtte betinges altså af at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
11Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en strømlinet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteringsliste. Vær realistisk når du nedskriver køreplanen.
12Forinden du opstarter byggeprojektet kan det være aldeles centralt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Mange internet forretninger giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige former for fragt til havegødning. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig ultra let, og tit endda den mindst kostelige fragtløsning.

Du bør ligeledes prøve at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver for det meste lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld ekstremt problemfri ift. havegødning online. Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette forudsætter at du opholder dig nærved internet firmaets byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på havegødning er ret vigtig hvis man skal bruge dine nye varer om kort tid, og med det formål er det ganske relevant at vi gransker leveringstidspunktet ved havegødning. Temmelig mange firmaer på nettet – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig levering på næste hverdag på utallige varer online, som alligevel er underforstået at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset forud for at de lageransatte drager hjemad.

Nogle få outlets på nettet tilbyder levering uden omkostninger på havegødning online, men ofte er det påkrævet at der aftages for en fastsat sum. Ellers kunne man overveje den mest prisbevidste metode til levering, hvilket gerne vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største byggemarkeder foreslår afhentning hvor man bestiller billig havegødning hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene giver blandt andet click-and-collect på havegødning i følgende områder:

Køge, Viborg, Allerød, Varde, Frederikssund, Greve, Gladsaxe, Lyngby, Birkerød, Kalundborg, Struer, Rønne, Korsør, Fredericia, København, Stenløse, Hillerød, Brønshøj, Ballerup, Odense, Kolding, Åbyhøj, Thisted, Hedehusene, Frederiksværk, Herning, Værløse, Vallensbæk, Virum, Helsingør, Sønderborg, Hjørring, Dragør, Lystrup, Ølstykke, Frederiksberg, Hørsholm, Holbæk, Haderslev, Skanderborg, Slagelse, Søborg, Svendborg, Taastrup, Brønderslev, Vanløse, Valby, Rudersdal, Silkeborg, Nærum, Albertslund, Tårnby, Gentofte, Nyborg, Skive, Nørresundby, Charlottenlund, Randers, Holstebro, Haslev, Farum, Ringsted, Kokkedal, Frederikshavn, Vordingborg, Lillerød, Rødovre, Tilst, Nykøbing Falster, Herlev, Aalborg, Aabenraa, Roskilde, Næstved, Aarhus, Ishøj, Grenaa, Middelfart, Hvidovre, Horsens, Glostrup, Odder, Jyllinge, Vejle, Brøndby, Solrød Strand, Højbjerg, Risskov, Nakskov, Esbjerg, Ikast, Brabrand, Hobro, og Hedensted, .

Klik-og-hent af havegødning er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland).

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere som regel søger blandt andet havegødning tilbud og billig havegødning. Vi ser desuden tit folk lede efter bl.a. havegødning online, havegødning priser samt køb havegødning, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og 10-4.

Priser på havegødning

Det har vist sig at være super ligetil for internetbrugere at vurdere tilbud på billige havegødning online i blandt diverse online outlets, og på grund af dette har utallige webbutikker ikke kunne slippe for at nedbringe udsalgspriserne på havegødning betragteligt, og derudover byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det immervæk være lukrativt at checke nogle få firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på havegødning online forinden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

Man bør dog være så påpasselig, at når en internet virksomhed frembyder billige havegødning online for en pris der kan virke utrolig favorabel, så kan det tit være et bevis på en falsk online webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en lovbestemmelse, som passer på folk overfor bedrageriske internet forretninger.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at betale betalingen af havegødning senere. Dette fås typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet havegødning online og havegødning priser. Foruden dette ser vi mange gange folk søge blandt andet køb havegødning, havegødning tilbud samt billig havegødning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 500 liter 80 liter 1000 liter 200 liter 2000 liter 50 liter 300 liter 400 liter 3000 liter 1 m3

Levering: trailer i løs vægt i sække vognlæs i poser løst leveret hent selv i bigbag afhentning

Brands: Ecostyle Trim Animix Universal

Kig på andre menneskers anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig aldeles fine chancer for at gøre dig bekendt med en stor gruppe andre forbrugeres tanker og derfor kan det anbefales, at du tjekker e-forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller billige havegødning online.

Facebook genererer desuden en del fremragende chancer for at få indblik i online virksomhedens popularitet. Her ser vi en del internet butikker hvor det er muligt at nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, som på samme måde bør tages i brug til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige havegødning online på en internet forhandler kan de til hver en tid se på deres handelsaftale, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, især med de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærke tilsluttet, da det generelt er en indikation om at internet firmaet tilslutter sig gældende dansk lovgivning, udover at netbutikken jævnligt kigges til af eksperter der forstår reglerne på området.

Derudover giver det dig anledning til at få assistance, når du skulle få problemer i processen med din bestilling af havegødning. Desuden går vi ind for at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af havegødning online, f.eks. den ombytningsret e-forretningen bruger.

I relation til det er det samtidig essesentielt, at man altid beholder ens kvittering, så man senere vil kunne dokumentere bestillingen af havegødning, uagtet om man har bestilt ved Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark eller Bygma.

Marianne G gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Kim gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Pia J gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Ole gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at e-handlen forstår de opstillede regler, tillige med at online virksomheden lejlighedsvis besigtiges af sagkyndige der kender de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige havegødning hos en e-butik kan de til hver en tid løbe igennem netshoppens handelsaftale.
2En masse shops på nettet tilbyder heldigvis et hav af forskellige billige fragtformer til havegødning. En af de mest almindelige er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Metoden er jo yderst let gængelig, og oftest endda den billigste leveringstype.
3Leveringstiden kan være særligt aktuel hvis vi behøver pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det nemlig fornuftigt at man efterser tidshorisonten for levering på havegødning. En del butikker på nettet giver billig levering på næste hverdag på mange produkter, men vær vagtsom da det er underforstået at der bestilles forinden et givent tidspunkt.
4Den mest betalelige type af levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som jo beroer på at du bor i nærheden af internet forretningens bopæl. Den form for levering kan være særdeles væsentlig ifald vi absolut skal bruge havegødning med det samme. Alternativt så yder visse online varehuse levering uden betaling, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der bestilles for en bestemt sum.
5Inden folk køber billige havegødning hos en internet handler kunne man sådan set tyde butikkens vilkår, men det er for det meste et omfattende arbejde. I øvrigt er det godt at man er påpasselig med de mest centrale vedtægter der har betydning for bestillingen af billige havegødning online, til eksempel hvilken byttepolitik online firmaet garanterer.
6Trustpilot fremskaffer visse pæne genveje til at analysere forskellige øvrige konsumenters observationer og derved foreslår vi, at du tager et kig på online virksomhedens vurderinger inden du køber billige havegødning online. Facebook fører til for øvrigt adskillige fornemme metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed.
7En række internet firmaer præsterer portofri fragt på havegødning, men tit gælder det kun hvis man bestiller for et fastslået beløb. Desuden må man udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket typisk vil blive at få bragt bestillingen til en pakkeshop. Den viser sig en gang i mellem til gengæld i høj grad ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmåde er dog at du selv henter ordren.
8Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er indbefattet af en forordning, som passer på dig som kunde overfor falske internet forhandlere. Alternativt bør du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at honorere prisen af flere omgange.
9Det er i dag rigtig let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige havegødning på forskellige online butikker, og til gengæld garanterer en hel del internet outlets gratis levering. Dog kan det trods alt blive nyttigt at sammenholde forskellige online varehuse efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk