Bryggensyd.dk

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 200 liter 3000 liter 300 liter 50 liter 500 liter 400 liter 1000 liter 1 m3 80 liter 2000 liter

Levering: i løs vægt vognlæs trailer hent selv i sække løst leveret i bigbag afhentning i poser

Brands: Park GreenBio Pindstrup Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt super afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre produkterne på egen hånd. Det er specielt muligt hos de kendte byggecentre.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden bare harpet muldjord.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man læse firmaets regler.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige harpet muldjord fra byggecenter til byggecenter. Nogle tilbyder gode priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
For mange er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som giver gode råd til valg af harpet muldjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre køber varer fra flere leverandører, og dermed kan du købe fra et stort sortiment af harpet muldjord online.
De store byggecentre er udbredte og bekendte virksomheder, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og hermed har flertallet valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Derfor kan du overveje at spare leveringsomkostningen, og endda få produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, da de udelukkende sælger disse produkter. Således kan du få mere indsigtsfuld rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i netop harpet muldjord.
Alverdens specialiserede netshops står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små firmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller harpet muldjord online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
harpet muldjord silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggearbejdet, navnlig når det kommer til væsentlige projekter. Nogle byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Ofte vil det være essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en god idé at tage noter til alle poster, og herefter søge sig frem til prisen på dem hver især.
3Du må for alt i verden ikke gå ned på grej. Jævnligt kan det være en fordel at have det disponibelt idet du igangsætter byggeprocessen. Glem ikke at indkalkulere de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
4Det kan vise sig at have noget at sige at du har de relevante materialer tilgængelige før du indleder dit arbejde. Du kunne lave en punktforms note som indeholder alt der bliver brug for, og så efterse punkterne, med øje for at du sikrer dig at du har husket det hele.
5Godt forarbejde bliver nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at forfatte en velovervejet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være skarp når du nedskriver din tidsplan.
6Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr meget at sige. Af den grund skal du ofte tage et kig på vejrprognosen i dagene op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne når du lige står midt i dit vigtige byggeprojekt.
7Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det gives hvis byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har betydning for naturen.
8Husk at overveje om du magter at klare det hele selv, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Ifald du søger assistance fra en fagmand er det normalt at søge en pris fra forskellige virksomheder.
9Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problematikker ved større projekter, og herved vil det være meningsfuldt at man afsætter nok plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
10Du kan finde en verden af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder dig ret så meget gavnlig info, specielt hvis du benytter engelske søgeord.
11Du skal aldrig se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdshjelm der beskytter dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke får professionel assistance.
12Forud for at du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt centralt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er usædvanligt imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er enormt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En række internet foretagender foreslår i dag en lang række forskellige billige leveringsmetoder til harpet muldjord. En yndling er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når det passer dig bedst. Løsningen er jo usædvanlig ligetil, samt oftest derudover den mest betalelige mulighed for fragt.

Du bør ydermere beslutte dig for at bestille ordren til levering til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Leveringstypen viser sig til tider en tand mere bekostelig, men tillige i høj grad let med harpet muldjord online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente ordren, men den løsning stiller krav om at du er nær e-handlens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på harpet muldjord kan i nogle tilfælde være særligt vital om du mangler dine nye produkter fluks, så i det øjemed er det helt klogt at vi efterser den forventede leveringstid for harpet muldjord. En lang række internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, hvilket dog står og falder med at bestillingen køres igennem tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen ud af døren forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle få online butikker garanterer levering uden betaling på harpet muldjord online, men i reglen afkræver det at man indkøber for en fastsat sum. Som alternativ skulle du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig harpet muldjord online men afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen og 10-4. Byggekæderne yder for eksempel afhentning af harpet muldjord i følgende byer:

Esbjerg, Thisted, Ølstykke, Middelfart, Svendborg, Struer, Farum, Helsingør, Allerød, Stenløse, Herlev, Hørsholm, Åbyhøj, Greve, Roskilde, Rønne, Vordingborg, Ishøj, Odder, Dragør, Skive, Køge, Skanderborg, Brønderslev, Kolding, Virum, Holbæk, Brønshøj, Frederiksværk, Ikast, Søborg, Horsens, Nyborg, Rødovre, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Nærum, Lystrup, Herning, Hjørring, Brøndby, Haderslev, Ballerup, Rudersdal, Jyllinge, Gladsaxe, Lyngby, Hedehusene, Valby, Birkerød, Lillerød, Vanløse, Aalborg, Viborg, Glostrup, Varde, Kokkedal, Fredericia, Holstebro, Tilst, Nørresundby, Korsør, København, Haslev, Frederikshavn, Vejle, Tårnby, Gentofte, Værløse, Frederikssund, Risskov, Silkeborg, Frederiksberg, Næstved, Hillerød, Slagelse, Taastrup, Nakskov, Hvidovre, Ringsted, Sønderborg, Brabrand, Højbjerg, Kalundborg, Grenaa, Aabenraa, Randers, Hobro, Vallensbæk, Aarhus, Solrød Strand, Odense, Hedensted, og Albertslund, .

Klik-og-hent af harpet muldjord er muligt i de fleste områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm).

Når der ses på tallene er det klart, at mennesker tit søger efter for eksempel harpet muldjord priser og billig harpet muldjord. Foruden dette ser man ofte online shoppere kigge efter blandt andet harpet muldjord online, køb harpet muldjord og harpet muldjord tilbud, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på harpet muldjord

Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige harpet muldjord online fra flere outlets på nettet, og altså har flere online shops været nødt til at mindske salgspriserne på harpet muldjord enormt, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk være fordelagtigt at eftergå en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på harpet muldjord online inden du handler, så du ikke er i tvivl om at antage den bedste pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Du skal blot huske på, at i tilfælde af at en webbutik udbyder billige harpet muldjord online for en salgspris som er utrolig billig, så bør det mange gange være et tegn på en falsk online butik. Køb med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, hvilket passer på en overfor uærlige internet shops.

Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du agter at afdrage prisen på harpet muldjord senere. Dette foreslåes som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggecentre som fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Ses der på tallene bliver det markant, at folk mange gange efterspørger fx billig harpet muldjord og harpet muldjord online. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge efter blandt andet harpet muldjord tilbud, harpet muldjord priser og køb harpet muldjord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 80 liter 3000 liter 300 liter 50 liter 400 liter 1 m3 200 liter 500 liter 1000 liter 2000 liter

Levering: i bigbag løst leveret vognlæs i sække i løs vægt trailer hent selv i poser afhentning

Brands: Park GreenBio Champost Pindstrup Danmuld

Analyser tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot medfører evigt passelige chancer for at blive klogere på diverse andre køberes iagttagelser og på grund af dette er det en hjælp, at du besigtiger e-forretningens omtaler før du handler billige harpet muldjord online.

Facebook frembringer lige så vel super uafhængige metoder til at få indtryk af internet butikkens troværdighed. I øvrigt møder vi nogle online virksomheder som tilbyder kunderne at meddele en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også burde benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige harpet muldjord online på en internet butik burde de når alt kommer til alt læse netbutikkens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende, særligt på de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne derfor være at finde ud af hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, siden det typisk er en indikator for at online firmaet anerkender de danske love, tillige med at webshoppen fra tid til anden revideres af fagmænd som er meget bekendte med reglementet på området.

Dette er en god genvej til at få bistand, såfremt du får udfordringer med dit køb af harpet muldjord. Foruden dette er det at foretrække at køber er obs på de mest relevante forhold der gælder for bestillingen af harpet muldjord online, fx hvilken returneringsret e-forretningen bruger.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens faktura e-mail, således man når som helst vil kunne bevise købet af harpet muldjord, ligegyldig om man køber fra Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Per D gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Martin I gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Rasmus gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Susanne H gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til køb på nettet
1Før folk bestiller billige harpet muldjord hos en internet forhandler bør man i og for sig granske butikkens betingelser, det er dog normalt et tidskrævende projekt. I øvrigt kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige harpet muldjord online, som for eksempel den returrettighed e-forretningen tilsikrer.
2Leveringshastigheden er temmelig essentiel såfremt man mangler pakken øjeblikkeligt, så af den grund er det tydeligvis essentielt at man ser den estimerede leveringsdato ved harpet muldjord. Adskillige internet butikker annoncerer billig 1 dags fragt på de fleste varer, men husk at det er betinget af at ordren lægges før et fastslået tidspunkt.
3Det har vist sig at være usædvanlig bekvemt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige harpet muldjord hos diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette frembyder flertallet af online forhandlere levering uden betaling. Men det kan imidlertid være tiden værd at eftergå diverse e-firmaer efter tilbud inden du shopper, således at man er sikker på at antage den laveste pris.
4Trustpilot genererer nogenlunde stabile muligheder for at beskue en stor portion eksisterende forbrugeres kritik og på grund af dette anbefales det, at du beser internet shoppens anmeldelser inden du køber billige harpet muldjord online. Facebook frembyder også rigtig strålende løsninger til at få indsigt i online webshoppens kundetilfredshed.
5Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er dækket ind under en foranstaltning, der beskytter køberen imod uærlige online butikker. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at dække prisen over en periode.
6Vi slår generelt et slag for at granske om e-firmaet er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at netshoppen retter sig efter de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen jævnligt revideres af jurister der er inde i reglerne. Inden nogen bestiller billige harpet muldjord i en online virksomhed kan de for at være på den sikre side granske netbutikkens forretningsbetingelser.
7Nogle få e-firmaer sikrer billig fragt på harpet muldjord, men typisk gælder det kun hvis du indkøber for en bestemt pris. Som alternativ skal du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsmodel, der ofte er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt samtidig ret så fleksibel. Den mest betalelige fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne.
8Temmelig mange e-forhandlere giver i dag en lang række forskellige billige fragtmetoder til harpet muldjord. En favorit iblandt mange er for øjeblikket udleveringssteder, hvor det er muligt at hente din pakke når du har lyst. Fragtmuligheden er altså ret gnidningsløs, og typisk endda den billigste leveringsform.
9Den mindst kostelige leveringsmulighed vil altid være selv at hente ordren, hvilket dog står og falder med at du opholder dig tæt på e-shoppens bopæl. Den fragttype kan i nogle tilfælde være yderst aktuel ifald vi har behov for harpet muldjord nu og her. Alternativt så lover nogle enkelte e-shops i Danmark fragt uden betaling, men typisk er det så nødvendigt at man aftager for en bestemt sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk